Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου,τι μου κανετε?ηθελα να σας ρωτησω επειδη αυξηθηκαν παρα πολυ οι ορεξεις μου για σεξ (οχι οτι πριν ημουν και πολυ διαφορετικη),υπαρχει φοβος κατα το 1ο τριμηνο για το μωρακι?και μηπως ξερετε αν ο κινδυνος ειναι λογω διεισδυσης η λογω συσπασεων απο τον οργασμο της γυναικας?

αχ πειτε βρε κοριτσια και δεν αντεχω αλλο!!!θα τρελαθωωωωωωωωω :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και έρχονται ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 1 έχω να πω

ΚΑΝΕ ΑΝΑΑΑΑΑΣΤΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗ κοπελιαααα!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Δεν εχω ιδέα για αυτό που ρώτησες

αλλά ρώτα τον γιατρό σου μωρε...κοριτσακι...

ΠΑΝΤΩΣ προσπάθησε να μην κρεμιεσαι απο πολυελαιους,

αποφύγετε τα ασανσερ,τα κομπρεσερ, τα βεντιλατερ

και προσοχή ΟΧΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ!!!!

ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με βοηθησες και πολυ ,μετραει η προσπαθεια,χαχαχαχχα!

παντως θα αποφυγω αυτα που λες...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ .

ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ (ΕΜΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΟΧΙ) ( ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ 3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ , ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ)

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΕΙΣΔΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ . ΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ)

ΚΑΙ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ! ;)

Ωχ καταλαβα...δηλαδη ουτε χωρις διεισδυση να μην φτασω σε οργασμο?θα τρελαθωωωωωωωω,ο οργασμος ειναι το θεμα?γιατι δεν χρειαζεται να γινει διεισδυση,θα τα καταφερουμε και αλλιως...πες μου γιατι θα παρω τα βουναααααααα

Αργυρω 27 έγραψε:

Ωχ καταλαβα...δηλαδη ουτε χωρις διεισδυση να μην φτασω σε οργασμο?θα τρελαθωωωωωωωω,ο οργασμος ειναι το θεμα?γιατι δεν χρειαζεται να γινει διεισδυση,θα τα καταφερουμε και αλλιως...πες μου γιατι θα παρω τα βουναααααααα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧ καλε ρωτα κ το γιατρο σου !

παντωσ μην παρεις τα βουνα ! αλλα πραγματα πΑρε !!! χαχαχαχαχχαχαχαχχα :silly: :P

εμενα μου απαγορευσε πληρως το πρωτο τριμηνο τις επαφες...και ο οργασμος ειναι επικινδυνος γιατι κανει συσπασεις η μητρα εντονες και μπορει να συμβει αποκολληση..

ρωτα τον γιατρο σου,εμενα ο δικος μου αυτα μου ειπε..φιλακια και υπομονη!!!

παρε κάτι τέλος παντων....χαχαχα καλοοοο

Ρε συ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ γιατι δεν παιρνεις το

τραμ??? Ετσι οπως παει,,,ισως βοηθησει!!!

χαχαχα

:laugh:

Προβλεπω το βραδυ να αναστεναζουν οι

σουμιεδες!!!!! :P

βρε ζαχαρενια μου,δεν βλεπεις?ουτε το τραμ δεν κανει να παρωωω...καταλαβα!!!θα πειξωωωωωωω.........νυχτεριδες και αραχνες γλυκια μουυυυυυυ εχουν χτισει φωλιαααααααααααα,αμαν αμαν αμαν......

τι θέμα είναι αυτό κ δεν μπορώ να σκέφτομαι τέτοια?

συμφωνώ με την alkost για τις συσπάσεις αλλά να σταματήσεις το σεξ μόνο αν στο είπε ο γιατρός, αν είπε ότι είσαι οκ γιατί να σταματήσεις?

πολλά ζευγάρια έχουν επαφές

εμένα πάντως που ο γιατρός το απαγόρευσαι ελπίζω να μην το ξεχάσω μέχρι τότε...χαχαχα είναι σαν το ποδήλατο?

νομίζω ότι έγινα σεξομανής, κάθε νύχτα βλέπω όνειρα :blush::blush:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΑΡΓΥΡΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ!!!

ΒΟΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ .....ΕΛΕΟΣΣΣΣ

Ρουμπελιτσα μαλλον πρεπει να ρωτησω τον ιατρο μου μπας και μου πει τιοποτα διαφορετικο!!!η ελπιδα πεθαινει τελευταια...καλε εχω 2 βδομαδες και εχω παθει τρελααααααα...τι να σου πωωωωωω.....εχω αφηνιασειιιιιι!!!τον αντρουλη μου φυσικα δεν τον αφηνω ετσι αλλα εγω τιποτααααααααααααααααα..........

ΟΠΑ ΟΠΑ.....ΟΧ ΑΜΑΝ....ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ,ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ!!!

ΑΙΝΤΕ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΥΡΟΒΟΛΙΑ.........ΕΛΑ .....ΟΠΑ..........ΔΩΣΤΟΥ...

Εμένα η γιατρός μου επιτρέπει το σεξ γλυκά και μαλακά (όχι ακροβατικά δηλαδή!) αλλά χωρίς να τελειώσει ο άνδρας μου μέσα. όπως είπε το σπέρμα περιέχει ουσίες (που δεν θυμάμαι πώς τις λένε αλλά τις χρησιμοποιούν και στην πρόκληση τοκετεού)οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν συσπάσεις της μήτρας. Κάναμε σεξ με προφυλακτικό :) αλλά τώρα έχω μια μικρή αποκόλληση (άσχετη με το σεξ) και δεν έχω όρεξη :(

και που εισαι ακομα.....Εγω απο τοτε που το εμαθα εχω να....και ειμαι στον 8ο μηνα (τον κλεινω σε λιγο)...Στην αρχη μας απαγοερευσε το 1ο τριμηνο για τους λογους που προανεφεραν τα κοριτσια και το τριτο μας ειπε δεν κανει γιατι μπορει να προκληθει προωρος τοκετος.Οποτε το μονο ασφαλες τριμηνο μας ειπε οτι ειναι το 2ο (δηλαδη 4ος 5ος και 6ος μηνας).Ελα μου ομως που επαθα δυο αποκολλησεις στον 2ο μηνα οποτε οπως καταλαβαινεις απαγορευτηκε και αυτο γιατι η εγκυμοσυνη μου χαρακτηριστηκε ως υψηλου κινδυνου.Βεβαια μετα απο αυτο το σοκ με τις αποκολλησεις πιστεψε με μονο αυτο δεν εχεις στο μυαλο σου...Να εισαι προσεκτικη ειδικα τωρ απου ειναι αρχη και συμβουλευσου τον γιατρο σου(αν και οι περισσοτεροι συμφωνουν σ'αυτο το θεμα)..και υπομονη θα περασει ο καιρος!

τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι!!!σοκολατιτσα μου και να μην συνεβη οντως απο το σεξ εμενα με τρομαξες...οποτε θα δω τι θα κανω..χαχαχχα

Μαλλον θα τραγουδαω με την Ζαχαρενια Καζαντζιδηηηη!!!!παμε ζαχαρενια,ελα ολες μαζι!!!!!!!

ναι ρε συ Αργυρουλα μου...δικιο εχουν τα κοριτσια

υπομονη...

Τι ειναι και το σεξ στην τελικη

ΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!

:laugh: :) :laugh: :) :laugh:

ΠΡΟΣΟΧΗ...μην ξεθαρρευεσαι!!!! ΑΝΤΕ

Λυσσαρα!!!!!

Φευγω κοριτσια...(χεστηκ...ε το ξερω)

Καληνυχτα...και να προσεχετε

φιλακια πολλυ

Αργυρω 27 έγραψε:

Ρουμπελιτσα μου,σε νιωθωωωωωωωω,κουραγιο καλη μουυυυ!!!!!!!!

Ζαχαρενια μου εσυ εισαι εγκυουλα?

Οοχχχιιιιρε Αργυρουλα δεν ειμαι :( .....

αν ημουν εγκυος θα το επαιζα τωρα

εξυπνη νομιζεις???? χαχα

αντε φευγω...φιλιααααα

Δεν πειραζει ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ κανε σεξ εσυ να κοροιδευεις εμας!!!

αντε με το καλο και εσυ μανουλα,να σε αλληλοκοροιδευομαστε!!!χαχαχαχ φιλακια χαρουμενο παιδι!!!

Κοριτσακια θα καταθεσω και τη δικη μου εμπειρια και αυτα που μου ειπε ο γιατρος!μας ειπε να μη σταματησουμε τη δταστηριοτητα μας αλλα παντα να χρησιμοποιουμε προφυλαξεις γιατι αυτο που ειναι επικινδυνο δεν ειναι οι συσπασεις της μητρας λογω οργασμου αλλα οι εντονες συσπασεις που δημιουργει μια ουσια που εχει το σπερμα!οποτε αν δεν υφισταται κανενα προβλημα και δωσει το οκ ο γιατρος βουρ (γλυκα και μαλακα παντοτε βεβαια!βασικος κανονας!)!!!και το λεω εγω που ειμαι πλεον στον 7ο και δεν εχω στερηθει τιποτα,αν και εχει ξεκινησει η μητρα ψιλοσυσπασουλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...