Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σοφακι μου συλληπητηρια! ειλικρινα δε ξερω ποια λογια θα σε κανουν να νιωσεις καλυτερα.. :(

Μονο οτι ειμαι σιγουρη οτι ημανουλα σου θα σε βλεπει απο κει που ειναι,θα σε προσεχει και θα θελει να σε βλεπει χαρουμενη...γι αυτο κανε της τη χαρη...χαμογελα! :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ,ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΝΕΤΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ

ΣΕ ΦΙΛΩ

Δημοσίευση

Συλληπητήρια σοφια μου!!!δεν ξερω ποια ειναι τα λογια που θα μπορεσουν να απαλυνουν τον πονο σου...

κανε κουραγιο ειναι μεγαλη απωλια αλλα τωρα η μαμα σου θα ειναι κοντα σου...διπλα σου..

ο χρονος καλη μου ειναι ο καλυτερος γιατρος..κουραγιο!!

Δημοσίευση

Συλλυπητήρια κορίτσι μου!!!! Να είσαι καλά να την θυμάσαι πάντα τη μανούλα σου……….!!!!! Προσπάθησε να θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές μαζί της….. βοηθάει πολύ…..

Έτσι το είχα παλέψει κι εγώ….. 6 χρόνια πριν…. που έχασα τον πατέρα μου….. ακόμη μου λείπει βέβαια….. αλλά τώρα πια δεν πονάω όταν τον σκέφτομαι…..

Ζωή σε σας κορίτσι μου….. σε σκεφτόμαστε…..

Δημοσίευση

ELLADA ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!!!! ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!! ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Δημοσίευση

Γλυκια μου, ολα τα λογια ειναι φτωχα μπροστα στον πονο σου..... :(:(:(:(

Ευχομαι η ζωη να κρυβει, για σενα, μονο ευχαριστα απο δω και μπρος!!!

Η μανουλα σου θα ζει για παντα μεσα στην καρδια σου, κι εμεις θα ειμαστε ολες εδω, για οτι χρειαστεις!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΜΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ,,,,ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ....ΠΧ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Κ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

SOFIA MOU DEN EIPARXOUN LOGIA TA OPOIA 8A MPOROYSA NA PO GIA NA APALINO TON PONO SOU GLIKIA MOU TO MONO POU MPORO NA SOU PO EINAI OTI LYPAMAI PRAGMATIKA K MONO STHN SKEPSI OTI MIA MERA 8A XASO TI MANOULA MOU NIO8O NA STAMATAEI I KARDIA MOU APO PONO SOU EFXOMAI O8EOS NA SOU DINEI DINAMI K KOURAGIO NA ADEKSEIS TIN APOLEIA TIS MANOULAS SOU PROSEFXOMAI NA SOU DINEI KOURAGIO O 8EOS TIPOTA ALLO DEN MPORO NA SOU PO GIATI OTI K NA PO 8 AFANEI TOOOOSO FTOXO POU DEN 8A VOI8ISEI . SE FILO GLIKA K OTI XREIASTEIS EIMASTE OLES EDO SE FILO .

Δημοσίευση

koritsia mou eyxaristo polly

me syginisate eilikrina....

einai polly dyskolo akoma k tora na po pos exei fygei...

wres wres nomizo pos tha me parei thl...

pos tha akouso thn fonoula ths...

eytyxos exo ton Andrea pou me stirizei para polly k mporesa na statho sta podia mou...allios tha katerea...

koritsia sas eyxaristo polly mesa apo thn kardia mou giati apo ta logia sas perno dynamh....

panta tha einai sto myalo mou k sthn kardia mou....

Δημοσίευση

Θερμά συλληπητήρια και από εμένα κορίτσι μου για την απώλειά σου.

Να ζήσεις να τη θυμάσαι τη μανούλα σου.

Πιστεύω ότι με μερικά τόσο δικά μας άτομα ούτε ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει και πιστεύω ότι η ψυχούλα της θα είναι πάντα μαζί σου.

Δημοσίευση

καλη δυναμη.οπως λες σαν τις μανουλες μας καμια.μπαινω στην διαδικασια να το σκεφτω απλως οτι θα μου συμβει και εμενα καποια μερα και παθαινω καταθλιψη καθως εχω χασει και τον μπαμπα μου στην ηλικια των 13 στα ξαφνικα.να την βαζεις παντα στις προσευχες σου γιατι απο εκει ψηλα θα σε προσεχει καλυτερα.......

Δημοσίευση

Συλληπητήρια.....αχ ναξερες πόσο σε νοιώθω γιατί και εγώ έχασα την μαμά μου πριν 4 χρόνια σε ηλικία 64 ετών ήταν άρρωστη και πηγαινοερχόμουν στην Ελλάδα...ευτυχώς η δική μου μαμά πρόλαβε και είδε το παιδάκι μου.....και ήταν λες και με περίμενε....μόλις με είδε, της μίλησα έκλεισε τα μάτια της!!! και καμμιά φορά αναρρωτιέμαι αν δεν την πήγαινα να την δω μήπως ήταν ακόμη ζωντανή!!!!

Αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός είναι ένα μεγάλο ψέμα στην προκειμένη περίπτωση......να'σαι καλά να την θυμάσαι στις καλύτερες στιγμές της.......

Δημοσίευση

Σοφία μου κορίτσι μου υπομονή και κουράγιο...

Μήν αισθάνεσαι τύψεις για τίποτα πουλάκι μου... ήτανε να γίνει δυστυχώς :(

Κλάψε για τη μανούλα σου ξέσπασε και μην κρατάς μέσα σου τίποτα,να την θυμάσαι και να την μνημονέυεις κοριτσάκι μου.

Ζωή σε εσάς και δύναμη για να προχωρήσεις στη ζωή σου που συνεχίζεται και θα έρθουν και οι χαρές κουκλίτσα μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...