Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Recommended Posts

IreneValadia έγραψε:

Για τα αποξυραμένα φρούτα που λέτε, μία ωραία ιδέα είναι να τρυπήσετε με γαρίφαλα πορτοκάλια κάνωντας διάφορα σχέδια και να τα βάλετε μέσα σε ένα λεπτό γυάλινο μπολ πάνω στο καλορυφέρ.

Θα μυρήσει όλο το σπίτι!!!

portokali.jpg

πολυ ωραια ιδεα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αυτο το στολιδι βρεθηκε στον αχυρώνα μου

ξαπλωμενο...και λεω να το κρατησω να στολισω

το δεντρο μου με δαυτο!!!!!!

βγαίνει και σε άλλες αποχρώσεις...

το σκουφι καλε!!!!!!!!

αυτο το στολιδι βρεθηκε στον αχυρώνα μου

ξαπλωμενο...και λεω να το κρατησω να στολισω

το δεντρο μου με δαυτο!!!!!!

βγαίνει και σε άλλες αποχρώσεις...

το σκουφι καλε!!!!!!!!

ζαχαρενια το εβαλα φοντο στην επιφανεια εργασιας φαντασου τον αντρα μου μολις το δει!ε να στολισω λιγο και τον υπολογιστη μου! :):):):):):):):):):):)

zaxarenia έγραψε:

αχ λαμακια παιχτηκε δεν την δεχτηκε την φωτο

οποτε σας στελνω ενα αλλο στολιδι sexy_santa-20091124.jpg

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ..... :laugh:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Ν'ΑΠΟΞΗΡΑΝΩ ΦΡΟΥΤΑ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ-ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΕΣ!!!ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΨΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ!!!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΙΚΥ, ξερω για αποξηρανση με ψησιμο αλλα οχι 6 ωρες..εγω τα βαζω για λιγη ωρα στο γκριλ κ γινονται,για παραδειγμα το πορτοκαλι το κανω πολυ πολυ λεπτες φετες κ γινεται γρηγορα.Δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως ωρα αλλα θα το καταλαβεις κ με το ματι...

Τελειο το θεμα που ανοιξες, κγ ωκανω καθε χρονο αποξηραμενη συνθεση.Αν μαζεψετε κουκουναρια κ ειναι κλεισμενα τα "λεπια" τους βαλτε τα για λιγο στο φουρνο κ θ ανοιξουν τελεια μετα ψεκαστε τις ακρες με σπρει χιονι κ θα μοιαζουν τελεια χιονισμενα.Επισης μπορειτε να τα βαψετε χρυσα ή ασημι αναλογα τον στολισμο σας.Νομιζω οτι τα κουκουναρια δεν πρεπει να λειπουν απο καμια Χριστουγεννιατικη Διακοσμηση....Καλο στολισμα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

Επεισης μπορουμε να φτιαξουμε χριστουγεννιατικα ημερολογια!

Μια ωραια ιδεα ειναι να βγαλουμε τα παιδια μας μια φωτο ντυμενα αγιοβασιλακια και να την εκτηπωσουμε!

Την κολλαμε πανω σε χαρτονι και απο κατω κολλαμε το ημερολογιο!

Αλλη ιδεα ειναι να παρουμε κομματια εφημεριδες και να τσαλακωσουμε ολλα μαζι, να τα λυγισουμε και να φτιαξουμε ενα στεφανι!

Το τυλιγουμε με σιλοτειπ.

Πιανουμε ατλακολ και το περναμε ολλο!

Κολλαμε πανω φυλαρακια, πιπεριτσες καιτο βαφουμε χρυσο!

Περναμε και μια κορδελιτσα κολλαμε το ημερολογιο και ειναι ετοιμο!

Εγω αν πάνε όλα καλά και προλάβω λέω να τα φτιάξω και να τα μοιράσω στα παιδιά στη βάπτιση του μπέμπη μου,που θα γίνει 2 Γενάρη.

K.T.K. έγραψε:

κοριτσια στολισααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!εκτος απο το δεντρο μου φετος στολισα και την τραπεζαρια με εναν διαφορετικο τροπο απο αλλες χρονιες!πηρα κι εφτιαξα μπισκοτενια σπιτακια απο το ικεα και τα αλντι,τα οποια διακοσμησα με ζαχαρωτα και καραμελες,εφτιαξα και διαφορα δεντρακια απο φελιζολ και τα εβαλα σκορπισμενα πανω σε ενα δαντελενιο "τσαλακωμενο" τραπεζομαντηλο ιδιου ακριβως χρωματος με το τραπεζι,κατω απο το οποιο εβαλα διφανα λαμπακια μπαταριας,εριξα και χιονακι επανω τους κι εκανα το δικο μου χωριουδακι!εγινε τελειο!μου αρεσε πολυ!

επισης περυσι ειχα φτιαξει γιρλαντες με κοκκινες και πρασινες σατεν κορδελες,πανω στις οποιες κρεμασα μικρες καρτουλες απ'τα jumbo και στολισα με αυτες τα καλοριφερ μας!

καλα χριστουγεννα σε ολες!!!!!!!

Ωραίο μου ακούγεται.Μπορείς να βάλεις φωτό να το δούμε?

molly έγραψε:

Εγω αν πάνε όλα καλά και προλάβω λέω να τα φτιάξω και να τα μοιράσω στα παιδιά στη βάπτιση του μπέμπη μου,που θα γίνει 2 Γενάρη.
Ελα, βρε molly, ολλα καλα θα πανε!

Θα δεις οτι θα ειναι τα ποιο ευτηχησμενα χριστουγεννα που εχεις ζησει!

Δεν το ειχα σκεφτει για βαπτιση!

Ωραια ιδεα!

ΒΙΚΥ έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Ν'ΑΠΟΞΗΡΑΝΩ ΦΡΟΥΤΑ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ-ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΕΣ!!!ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΨΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ!!!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ????

Στον παιδικό που δούλευα μια χρονιά έφτιαξα ημερολόγια με αποξηραμένα φρούτα.Πορτοκάλια για την ακρίβια.

θα τα πλυνεις πολυ καλά,θα τα στεγνώσεις με ένα πανί

και θα τα κόψεις στη μέση έτσι ώστε να είναι στρογγυλά,πολύ λεπτές φέτες.

Θα πάρεις χαρτί κουζίνας και θα το βάλεις επάνω στο καλοριφέρ σου.

Επάνω θα τοποθετήσεις τα πορτοκάλια και όποτε ανάβεις καλοριφέρ αυτά θα αποξηρένονται.Μόνο να τα γυρίζεις συχνά γιατί πρέπει να φύγει όλη η υγρασία τους για να μη σου μουχλιάσουν.

Μπορείς επίσης να τουσ ρίξεις βανίλια ή κανέλα για να είναι και αρωματικά.

Κοριτσια τελεια η ιδεα για τα μπισκοτοσπιτα,το ειχα σκεφτει περυσι,εχω το βιβλιο της Αλ.Αλεξιαδου για τα Χριστουγεννα κ εχει μεσα πολλα σπιτακια τετοιου ειδους αλλα με φτιαχτη ζυμη,εσεις θα τα φτιαξετε τα μπισκοτα ή θα τα αγορασετε;Ξερετε που πουλανέ;

Δεν βασιζομαι να πετυχω την ζυμη γι αυτο ρωταω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...