Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ....


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 2.300 ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΡΟΥΦΗΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΒ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ,ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ,Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ,Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΔΗ ΕΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο παιδαρος σου ειναι λιγο μικρουλης και κουραζεται οταν θηλαζει γι αυτο και τον παιρνει ο υπνος. Δεν εχει την δυναμη να τραβηξει ακομα. Αυτο που ειδα οταν ημουν στο νοσοκομειο και με ειχαν με τα προωρα ήταν το εξής: Οι μαμαδες εβγαζαν γαλα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ θηλαστρο. Πρωτα εδιναν το στηθος για οση ωρα επινε ή καθοταν το μωρο και μετα αν δεν πηγαινε αλλο το τάιζαν με το γαλα που ειχαν βγαλει.

Δεν μπορεις να αφηνεις ενα βρεφος τοσο μικρο να κλαιει για να φαει. Ειναι φριχτο! Θα το πιασουν οι ανασφαλειες του το παιδι. Ο θηλασμος πρεπει να ειναι κατι ομορφο τοσο για τη μανα οσο και για το παιδι.

Αν απο την αλλη το βαζεις στο στηθος σου πριν το κοψει η λορδα, θα καθησει περισσοτερη ωρα. Αν πειναει πολυ θα ζητησει αμεσως το μπιμπερο. Βαζε το οσο πιο συχνα μπορεις στο στηθος και προσπαθησε να αντλεις την ποσοτητα που χρειαζεται το παιδι αντι να δινεις συμπληρωμα. Εχεις ομως το σωστο θηλαστρο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ama exeis skopo na sunexiseis na thulazeis esto k me thulastro ama theleis akou afta pou tha sou po apo tin prosopiki mou empireia,epi ena mina thulasa ti mikri mou apokleistika kai evgaza me mi nosokomeiako thulastro pragma pou mpu meiose arketa to gala,eftuxos i fusi me efodiase me arketo oste na kalupto tis anagkes tou morou...apo osa diavasa ek ton usteron to nosokomeiako thulastro einia to idanikotero meso g afti ti douleia,tetoio mporeis na noikiaseis,ontos ama mathei sto mpimpero duskola me to stithos meta alla oxi adunato,min afineis na pristei to stithos sou k na to aisthanesai petra g na vgaleis to gala,tha paei i paragogi piso ,k oso ton afineis nistiko toso den tha pianei apo ta neura tou,to viosa me ti mikri tin proti mera sto spiti k giafto strafika sto thulastro,kane tin prospatheia sou me to stithos i me to thulastro,opos k na exei eite mitriko eite formula o mpempakos sou tha ginei ena stroumpoulo nini g dagkoma,na sou zisei!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριέσαι και το μωρό σου είναι πολύ μικρό για νασυνήθισε στομπιμπερό. Όμως είναι πολύ μικρούλη και καλά θα κάνεις να νοικιάσεις ένα νοσοκομιακό θήλαστρο για να σου ΄κατέβει γάλα και να βάζεις το μωρό στο στήθος σου όχι όταν πέινάει πολύ αλλά όταν νυστάζει και όταν δεν πεινα οπότε θα διατηρήσει τη σχέση με το θηλασμό και όταν δυναμώσει λίγο και σου κατέβει πιο πο΄λυ γάλα θα πάνε όλα καλά.Εμένα δεν θήλασε τις πρώτες 20 μέρες και όμως τώρα θηλάζουμε μια χαρά και είμαστε 5,5 μηνών. Σημασία έχει τώρα να πάσει βάρος το μωράκια σου και να σου έρθει γάλα και να μήν χαθεί η επαφή. Νασου ζήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Μάλλον το μωράκι σου έχει συνηθίσει τη ροή του μπιμπερό και αρνείται να θηλάσει.

Τί θήλαστρο έχεις?

Το οτι έχεις δώσει συμπλήρωμα σημαίνει λιγότερη παραγωγή.

Μόνο το νοσοκομειακό θήλαστρο είναι κατάλληλο για 'σένα.

Άν θέλεις να θηλάσεις αποκλειστικά πρέπει να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο των αντλήσεων και σιγά σιγά να μειώνεις το συμπλήρωμα.

Προς το παρόν βάλε το παιδί στο στήθος οχι όταν είναι πολύ πεινασμένο.

Φιλιά και καλή δύναμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το μωρακι σου..... :laugh: Λοιπον ο δικος μου εκανε ακριβως το ιδιο. Τον εβαζα στο στηθος μου και κοιμοταν.Μην στεναχωριεσε το συμαντηκοτερο ειναι οτι πινει γαλα δικο σου που ειναι πολυ συμαντικο αυτο.Τον μικρουλη μου τον ταισα ετσι μεχρι 5 μηνων απλος ειναι λιγο ταλαιπωρια και κουραση αλλα πιστεψεμε αξιζει τον κοπο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[*]Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να συνηθίσει ένα μωρό στο μπιμπερό. :dry:

Αντίθετα, ειδικά στην αρχή που εδραιώνεται η γαλουχία και το μωρό μαθαίνει είναι σημαντικό να θηλάζει όσο το δυνατόν περισσότερο και να πίνει μόνο όταν δεν γίνεται διαφορετικά(όπως στη δική σου περίπτωση που το μωράκι σου είναι προφανώς λίγο μικρούλι και αδύναμο για να θηλάζει επαρκώς και αποτελεσματικά) μητρικό γάλα που θα αντλείς με ένα νοσοκομειακό θήλαστρο, με άλλο τρόπο.

Άλλος τρόπος δεν είναι μόνο το μπιμπερό που μπορεί να δημιουργήσει και σύγχυση θηλών. Γάλα μπορεί να δοθεί και με σύριγγα και άλλα μέσα που μπορεί ίσως να σου δείξει κάποια σύμβουλος θηλασμού αν το κρίνει σκόπιμο. Πιστεύω ότι θα πρεπε να απευθυνθείς σε κάποια σύμβουλο του Συνδέσμου Θηλασμού και να σου δείξει από κοντά, αφού δει και το μωράκι σου και πώς θηλάζει, και να σε βοηθήσει σιγά σιγά να κόψεις το συμπλήρωμα, και να θηλάσεις αποκλειστικά. Αν ζεις στην Αθήνα υπάρχουν κοντά σε κάθε περιοχή :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ(3650).ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΘΥΛΑΣΕΙ.ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΥΛΑΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ 3 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ)ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΠΙ 30 ΛΕΠΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΘΥΛΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ(ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ).ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΆΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΥΛΑΣΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ(ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ5ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΩΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SE ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ?ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ 3 ΜΕΡΕΖ ΛΕΓΑΜΕ ΟΚ ΠΗΡΕ ΣΤΗΘΟΣ ΡΑΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΘΟΣ ΟΧΙ ΠΙΠΙΛΑ ΟΧΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ....ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηπως ειναι κατι αλλο; Μηπως ποναει και δεν μπορει να φαει;

Εμενα πριν απο 20 μερες επαθε στοματιτιδα και δεν ηθελε με τιποτα να φαει. Μετα περασαμε και μια ωτιτιδα και μονο γαλα δικο μου επινε αλλα ηταν πολυ ανησυχη. Ουτε στηθος, ουτε τιποτα. Λογικα αφου δεν θελει ουτε το μπιμπερο, δεν φταιει το στηθος σου η ο θηλασμος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι ομως και ΜΙΑ μερα στο μπιμπερο ειναι ικανο να το κανει να παθει συγχιση. Τρεις μερες ητανε στη θερμοκοιτιδα με σωληνακια τρεφοταν το μωρο και μολις τον βγαλανε και τον εβαλα στο στηθος μια χαρα το πιασε. Μαλιστα ανακουφιστηκε που δεν ετρωγε με σωληνακι αλλο. Μετα απο μια μερα δεν ηθελε γιατι του δωσαν μπιμπερο.

Ειναι λιγο σκληρο αυτο που θα προτεινω αλλα ειναι αυτο που επιασε σε μενα. Το μωρο μου αρνιοταν να θηλασει οποτε η συμβουλος αφου μου προτεινε να μην περιμενω να πεινασει για να το βαλω στο στηθος, μου ειπε να τον δυσκολεψω οσο μπορω. Να μη του δινω μπιμπερο, να του δινω με συριγγα. Τελικα μια η συριγγα μια το στηθος κατι εγινε. Οταν εκλαιγε παρα πολυ τον εδινα λιγο μπιμπερο περιπου 20-30ml και μετα παλι στηθος.

Επισης οταν αρνειται το ενα στηθος βαλτον στο αλλο. Αν το βαρεθει εστω και μετα απο ενα λεπτο ξαναλλαξε στηθος. Μπορει αυτην την εναλλαγη να την κανεις παρα πολλες φορες αρκει να μενει στο στηθος οσο πιο πολλη ωρα γινεται να σου ενεργοποιησει τη ροη. Μπορει να μη ρουφαει τιποτα αλλα αν δε δυσανασχετει μην τον βγαλεις.

Τελικα μετα απο 7 μερες τον επιασε στο στηθος και αποκοιμηθηκε πανω μου. Πεισμωσα και δεν του ξαναδωσα μπιμπερο και τελικα καταλαβε οτι ή στηθος ή τιποτα. Τωρα εχω το αντιθετο προβλημα. Θελω να του δωσω νερακι με μπιμπερο και δεν ξερει τι να το κανει? Το κοιταει και γελαει...ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Μην τα παρατησεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

της κολλητής μου η μικρή πέρασε στοματίτιδα και δεν έπινε καθόλου γάλα ούτε πιπίλα ήθελε έκλεγε παρά πολύ κάθε φορά που ήταν να φάει .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΘΥΟΣ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΟΥΤΕ ΣΥΧΓΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛ ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΘΣΟ ΤΟ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ...ΟΛΑ...ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΘΗΛΑΖΩ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΑΦΗΣΤΕ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stefi15 έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 2.300 ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΡΟΥΦΗΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΒ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ,ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ,Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ,Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΔΗ ΕΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

προσπαθω να απαντησω απο χθες αλλα δεν με φτανει πλεον ο χρονος!

1ον να σου ζησει το μωρακι σου

2ον τα μωρακια και δε τα μικρα σε βαρος μωρακια οπως το δικο σου κουραζονται ευκολα και αποκοιμιουνται στο στηθος!

κουραζονται να θηλαζουν και ξαποστενουν! λογω το οτι το μητρικο γαλα ειναι ελαφρυ σε σχεση με το τυποποιημενο(αλλα πιο πλουσιο)χονευεται πιο γρηγορα!

το στομαχακι του εχει το μεγεθος απο ενα μπαλακι το πινκ πον!(ποσο να χωρεσει?

θα το ξυπνας, θα τριβεις το αυτακι , θα γαργαλας την πατουσιτσα θα μιλας γλυκα...θα το γδυνεις!

θα το ξυπνας για να φαει,

πολλα μωρα δεν διαμαρτυρονται.

3ον. πιθανες αιτιες να γινεται μωβ απο το κλαμα οπως λες ειναι η να μην ρουφα οπως εσυ νομιζεις και απλα να πιπιλα αρα λαθος σταση η να εχεις πολυ ροη και να το ενοχλει.παλι αλλαζεις σταση!

θηλασμος δεν σημαινει μονο η καλασικη σταση!

4ον δεν υπαρχει τεμπελικο μωρο! εχουν ανεπτυγμενο το αισθημα της επιβιωσης αρα αν του προσφερεις το στηθος θα θηλασει να επιβιωσει, η φυση εχει προβλεψει για αυτο πολυ καλα!

το στηθος ειναι για προσφερει ζωη

5ον το μπιμπερο ειναι ευκολια για ολους! και για εσενα αλλα και για το μωρο!εχεις την ευκολη λυση και την χρησιμοποιεις!

6ον δεν υπαρχει εμαθε και δεν μπορει να αλλαξει!

ισως δυσκολευτει αλλα η μυρωδια της μανα ειναι πιο δυνατη και απο το πιο ακριβο γαλα!

το μωρο χρειαζεται επαφη...σαρκικη επαφη... θηλαστε γυμνοι...καντε μαπνι μαζι.... θηλαστε ατελειωτες ωρες!

δεν θελει να μενει σε ενα κουνακι μονο... θελει αγκαλια και μην φοβασαι κανενα μωρο δεν κακομαθαινει απο την αγκαλια!

η αγκαλια κανει τα παιδια να νοιωθουν ασφαλεια και προστασια!

7ον αυτοι που σου λενε να το αφησεις νηστικο ειναι μεγαλοι..(μπιπ)..αυτοι θελουν να τους αφηνουν νηστικους?

ειναι βασανιστηριο για το μωρο κατι τετοιο.. θα νοιωθει οτι το απορριπτεις... σου ζητα τροφη-αγκαλια-στοργη και εσυ δεν κανεις τιποτα!

8ον. το οτι εχεσε βαρος απο το νοσοκομειο δεν λεει τιποτα! τα μωρα στις 15 ημερες θα πρεπει να εχουν ανακτησει το βαρος γεννησης τους!

9ον ενδειξη αν ενα μωρο σιτιζεται σωστα ειναι οι βρεγμενες πανες!

θα πρεπει να εχετε 6-8 την ημερα!

οχι πιπιλα πριν εδραιωθει η γαλουχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στεφι μου σε καταλαβαινω γιατι περασα ακριβως τα ιδια!!!! :( Κι εμενα γεννηθηκε 2500κλ εμεινε 2 μερες θερμ/δα και δεν επιασε στηθος ποτε... :(

Μολις τον εβαζα στο στηθος ουρλιαζε!!! προσπαθησα παρα πολυ,δοκιμασα τα παντα,πηρα και συμβουλο θηλασμου,εκανα οτι μου ελεγε αλλα τιποτα...

Τελικα μετα απο 1 μηνα σχεδον ακαρπων προσπαθειων και απιστευτης στενοχωριας,νοικιασα νοσοκομειακο θηλαστρο και εβγαζα το γαλα 3 1/2 μηνες για να πινει τουλαχιστον το δικο μου γαλα...

Δε σου το λεω για να απογοητευτεις, αλλα επειδη περασα τα ιδια και επαθα καταθλιψη απο τη στενοχωρια,θελω να σου πω να προσπαθησεις οσο μπορεις να τον θηλασεις αλλα οπως μου ειπε και η συμβουλος τοτε "τα κλαματα και το αγχος σου κανουν περισσοτερο κακο στο μωρο"...

Να σου ζησει ο μπεμπαρος και ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερετε! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια,ευχαριστώ όλες για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Για όσες με ρωτήσατε ναι έχω νοικιάσει νοσοκομειακό θήλαστρο και βγάζω γάλα κάθε 3-4 ώρες.Κάποιες φορές βγάζω αρκετό για το μωρό και άλλες όχι γι αυτό καταφεύγω να του δίνω και 2 γεύματα ξένο γάλα. Η αλήθεια έιναι ότι έριξα πολύ κλάμα την ημέρα που έφευγα από το νοσοκομείο για το λόγο ότι δεν έιχε καταφερει να θηλάσει, τώρα απλά το έχω χωνέψει και κάνω αντλήσεις και όσο αντέξω. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν τον βάζω συχνά στο στήθος γιατί απογοητεύομαι κάθε φορά και στεναχοριέμαι, θα προσπαθήσω βέβαια να τον βάζω απο εδώ και πέρα και ας μη ρουφάει.Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...