Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου εμείς δεν πήγαμε βρεφικο, είμαστε στην προνομιακή θέση να έχουμε γιαγιά δίπλα μας οπότε από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάω θα είναι με τη γιαγιά. Θα δούμε πως θα πάει, κι εγώ έχω αραιώσει θηλασμους μέσα στη μέρα ώστε να τρώει στερεές όσο δουλεύω. Θα είναι ένα 6ωρο στην αρχή οπότε πιστεύω θα την παλέψει. Έχουν πολύ καλή σχέση πάντως οπότε είμαι αισιόδοξη.  Πιο πολύ με ανησυχεί ο συνδυασμός δουλειά ξενύχτι είναι η αλήθεια αλλά κρατάω στο μυαλό μου ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι  Επίσης βγάλαμε κι εμείς επιτέλους τα πρώτα δυο δοντακια 😅 ζοριστηκαμε μπορώ να πω, δωσαμε και ντεπον κανα δυο φορές αλλά πιστεύω μετά τους κολικούς μου φαίνονται όλα light Καλά αυτό που πετάει τα φαγητά κάτω αλήθεια προσπαθώ να μην το παίρνω προσωπικά 😂 ειδικά σήμερα της έκανα κάτι τηγανήτες με λαχανικά, τις λυπήθηκα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να της προσφέρω κομμάτια για να έχει να παίζει και να μασουλαει και παράλληλα προσφέρω και κουταλιές πουρέ να κατεβαίνει και τίποτα.  Ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω, οσες εχετε κανει εισαγωγη ξηρους καρπούς πως ξεκινησατε και ποσο δωσατε; με εχει αγχωσει αρκετα το ενδεχομενο αλλεργιας και όλο το αναβάλω Για το μπανιο εγω τη βαζω σε αυτο το καρεκλακι και της ριχνω νερο με ενα κανατακι. Δεν ειναι το αγαπημενο της αλλα ξεμπερδευουμε σε 2-3 λεπτά οπότε δεν προλαβαίνει να εξαγριωθει 😂
    • Λες και μας έχει βγάλει καρμπόν ο θεός. Τα ίδια!!!
    • Όλες τα ίδια ακριβώς περνάμε. Ευτυχώς όλα καλά μας πάνε❤️
    • Μην αγχώνεσαι για το bexsero ,εμένα ο γιος μου που το έκανε 2 χρονων δεν είχε τίποτα. Ούτε καν πονούσε. Η μικρή εχει κάνει τον Ιούλιο την 1η δοση μαζί με του πνευμονιοκοκκου και απλά για 1 μέρα έκανε ένα 38 και την επόμενη δέκατα. Την πρώτη μέρα κοιμόταν συνέχεια. Εγώ δεν είμαι κατά των εμβολίων και ευτυχώς που υπάρχουν. Άλλωστε αυτά είναι χρονιά και δοκιμασμένα όχι όπως του covid.  Άλλωστε με οποιοδήποτε φάρμακο και το πιο απλό μπορείς να πάθεις οποιαδήποτε παρενέργεια.Ολα θα πανε καλα,μην αγχωνεσαι. Εσείς ξεκινάτε πριν από όλους ε? Πόσο είναι το μωρό? Έχει γίνει 5?
    • Κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν συνέχεια μπουκωμένη! Κ όντως διάβασα οτι είναι σύμπτωμα! Τωρα προς το παρόν δεν έχω, κάθε φορά άλλα πράγματα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...