Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso τα νέα ναρκωτικά που κυκλοφορούν και κάνουν θραύση είναι ...ηχητικά. Το σχετικό θέμα σημειώνει:

Υπερδιέγερση (σαν της κοκαϊνης και του ecstasy) με ένα κλικ στο Internet

Δόσεις σε αρχεία MP3 από ιστοσελίδες - βαποράκια

Τραγούδια για αρχάριους

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο πλήρες άρθρο που αναδημοσιεύουμε...

Το ναρκωτικό που αναμένεται να σημαδέψει τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Ιντερνετ. Ο λόγος για το iDoser, τη νέα εθιστική «ουσία» που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και δεν λαμβάνεται με χάπια, ενέσεις ή εισπνοές, αλλά κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία, που οι χρήστες κατεβάζουν εύκολα από το Διαδίκτυο. Η «δόση» είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία .mp3 και πωλούνται ως αρχεία .drg. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν στις εκατοντάδες ιστοσελίδες-βαποράκια, να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα, που διατίθεται δωρεάν στο Ιντερνετ, να τα αποσυμπιέσουν, να τα ακούσουν και να φτιάξουν… κεφάλι στην κυριολεξία, αφού τα ηχητικά αυτά ναρκωτικά δρουν κατευθείαν στον εγκέφαλο.

Οπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία.

Ηδη οι αρχές έχουν εντοπίσει αμέτρητες ιστοσελίδες όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τη δόση τους. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CDs με τραγούδια-«δόσεις». Οπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές. Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν ως κατασταλτικά μέσα, για παράδειγμα, στις ντισκοτέκ ώστε να ηρεμούν τη νεολαία. Η χρήση τους έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και σε στρατιωτικούς χώρους. Παρ’ όλα αυτά, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των cyber-ναρκωτικών δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις του εθισμού.

Πρόσφατα, Ιταλοί ερευνητές μελέτησαν και υπολόγισαν την αθροιστική επίδραση του ήχου και του ecstasy στον εγκέφαλο πειραματόζωων. «Χορηγήσαμε σε ποντίκια μία μικρή δόση ecstasy ανίκανη να προκαλέσει την παραμικρή νευρολογική επίδραση και στη συνέχεια χορηγήσαμε στα ίδια ποντίκια μία “δόση” ήχου 95 ντεσιμπέλ, τη μέγιστη που επιτρέπεται στις ντισκοτέκ. Αμέσως διαπιστώσαμε ενίσχυση της επίδρασης του ecstasy. Και όχι μόνο: όταν αυξήσαμε την αρχική δόση του ecstasy, η μετέπειτα “δόση” του ήχου προκάλεσε ενίσχυση της επίδρασης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες» εξήγησε ο Μικελάντζελο Ιανόνε, ερευνητής από το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών του Καταντζάρο. «Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένα είδη ναρκωτικών, όπως για παράδειγμα το ecstasy, καταναλώνονται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες σε περιστάσεις όπως ρέιβ-πάρτι, όπου προφανώς η μουσική ενισχύει την επίδρασή τους».

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΑΘΩΑ ΜΥΑΛΑ....

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ!

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΑΘΩΑ ΜΥΑΛΑ....

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ!

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΑΘΩΑ ΜΥΑΛΑ....

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ!

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ CD ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ CD ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ CD ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου καλημέρα!!!! Καλέ γεννησες;;;; Έχω χάσει επεισόδια!!!! Πως πήγε όλα καλά;; Να σου ζήσει να τη χαίρεσαι πάντα υγεια ❤️🙏
    • Καλημεραααα, εμείς τρέχουμε και δε φτανουμε. Όλη μέρα μαμ και κακά και λιιιιγο Νάνι. Βγάζω με το θηλαστρο δίνω και σκόνη και δεν τα προλαβαίνω. Ύπνος μηδεν, πονοκέφαλος μόνιμος και το βράδυ με πιάνει κι εμενα ένας τρόμος.... Εσείς πώς πάτε κορίτσι μου;;;
    • Αχ εμένα ακόμα απίστευτο μου φαίνεται ότι την έχω εδώ μαζί μου! Είναι πρωτόγνωρα όλα σαν πρώτη φορά μαμά, αρκετη κούραση αλλά ταυτόχρονα νιώθω γεμάτη. Όλες οι στιγμές βέβαια δεν είναι οι ίδιες, και δεν είναι σίγουρο εύκολο, πολλά ανάμεικτα συναισθήματα.  Η μικρή είναι πολύ καλή, μια σταλιά, αν εξαιρέσω το κομματι του βραδινού ύπνου που την πιάνουν ανησυχίες και όλα καλά. Τέλος βδομάδας θα την δει πάλι ο παιδίατρος να δούμε αν πήρε βάρος κλπ.  Εσύ πως είσαι κορίτσι μου με τα ψυχολογικά που έλεγες; Η μπέμπα όλα καλά τώρα; 
    • Αχ τι μου θυμίζεις, έτσι κι εγώ ο Νοέμβριος ήταν για μένα μήνας απώλειας (2 φορές) και φέτος ήρθε το πλάσματακι μου Νοέμβριο για να γράψει νέα ιστορία αυτός ο μήνας. Δεν ξεχναω ποτέ όλα τα προηγούμενα αλλά όλο αυτό είναι η απόδειξη πως κάποια στιγμή επιστρέφει το φως και γίνεται το θαύμα 🙏🏼✨🩷 Με το καλό κορίτσι μου να ρθει και το δικό σου! 
    • Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις πληροφορίες 😍 Γενικά είχα στο νου μου να κάνω αποκλειστικό θηλασμό, ξέρω πως οι πρώτες περίπου 20 μέρες είναι οι πιο ζορικες γιατί και το στήθος μου προσπαθεί να προσαρμοστεί και η μικρή αντίστοιχα.  Με όσες θήλασαν / θηλάζουν που το συζητησα οι περισσότερες στην αρχή είχαν αντίστοιχα θέματα μετά το βρήκαν.  Όταν τη θηλάζω σε κάποια φάση σταματάει γιατι αποκοιμιεται και την αφήνω πάνω στο στήθος μου (αφού τη βγάλω από τη θέση θηλασμού) και κοιμάται. Με το που πάω να την βάλω στην φωλιά η το λίκνο της ξυπνάει. Κι αυτό γίνεται και το βράδυ εκτός κι αν αναλάβει κι ο μπαμπάς της και την κάνει μερικές βολτιτσες ώστε να κοιμηθει καλά και μετά να μπει στο λίκνο. Δεν μπορώ να την έχω μόνιμα πάνω μου μετα το θηλασμό γιατί θέλω να κοιμηθώ κι εγώ η δολια έστω ένα δίωρο 😄 Δηλαδή δεν έχω κουράγιο να το κάνω αυτό 24 ώρες τη μέρα. Βέβαια την ημέρα κοιμάται πιο εύκολα τη νύχτα είναι πιο ανήσυχη. Οπότε κάπου εκεί έρχεται και κουμπώνει το να της δώσω 1-2 φορές σκόνη να χορτάσει για περισσότερη ώρα ή το να πάρω ένα θηλαστρο ώστε να αντλώ 1-2 φορές τη μερα και να βλέπω περίπου την ποσότητα να έχω μια ιδέα. Ή να μπορεί να δώσει και κάποιος άλλος αν λειψω μην έχω το άγχος. Εκτός και αν όσο περνάει ο καιρός το γάλα μου αυξάνεται κι άλλο και την κρατάει περισσότερο.  Ο πόνος στις θηλές είναι μόλις πιάσει το στήθος, αλλά είναι έντονος! Κατά τη διάρκεια του θηλασμού δε με πονάει εκτός κι αν καταλαθως πιάσει θηλη. Έχω κάνει σεμινάρια για το θηλασμό οπότε έχω πληροφορίες για το πώς να το κάνω. Απλά νομίζω δε με βοηθά πολύ το ότι είναι μεγάλο και βαρύ και η μικρούλα μου προφανώς δεν μπορεί να πιάσει όλη τη θηλέα αλω.   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...