Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπνόσακος

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Το βαττραχακι μου σε μια βδομαδα κλεινει 8 μηνες ζωης. Επειδη ειναι πολυ ζωηρουλης ακομα κ στον υπνο του του βαζω υπνοσακο. Απλα αυτος ειναι πολυ λεπτος, τον ειχα παρει τελη καλοκαιριου και δεν εχει ουτε μανικακια για τα χερακια θελω να του παρω καινουριο.

Εσεις τι υπνοσακο χρησιμοποιειτε?

Αυτος που του εχω τωρα ειναι ολοκληρος, δηλ δεν εχει ανοιγμα για τα ποδαρακια. Μου φαινεται πιο βολικος στην παρουσα φαση, καθως δε του υον φοραω κανονικα πριν κοιμηθει, του τον αφηνω ανοιχτο μπροστα κ μετα κλεινω το φερμουαρ.

Αλλα μηπως να παρω τον καινουριο με ανοιγμα για τα ποδαρακια? Εχει ηδη αρχισει και ψιλοσηκωνεται μονος του και φοβαμαι πως τωρα που θα μεγαλωσει λιγο ακομα να παει να σηκωθει και να πεφτει επειδη ο υπνοσακος δε θα εχει ποδαρακια...

Επισης θα τον παρω μεγαλο, μεχρι 2 χρονων, επειδη ειναι ακριβουτσικοι δε θελω να παρω κ του χρονου αλλον παλι.

Ποιον να προτιμησω? Εσεις τι προτεινετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω παρει της εναν της Mothercare απο το mothercare.com, και εναν απο τη La redoute που ειναι αρκετα πιο χοντρος. ΑΝ πας στα Mothercare του φοινηκα θα τους βρεις. εχει διαφορα παχη και σχεδια

Καλημέρα Λένα,

Εγώ χρησιμοποιώ υπνόσκο χωρίς μανίκια και σχετικά λεπτό.

Μια μέρα που την έβαλα στον πιο χοντρό υπνόσακο έγινε μούσκεμα και δεν τον ήθελε γιατί την ζόριζε.

Καλημέρα

εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω προσωπικά μιας κ δεν είμαι ακόμα μανούλα.Στη Μενεγάκη είδα ένα γιατρό που μίλαγε για τη ζωή του παιδιού από 0 εως 12 μηνών κ είπε όχι υπνόσακο σ" αυτή την ηλικιά γιατί δεν αναπνέει το σώμα.Βέβαια ξέρω κ φίλες μου που χρησιμοποιούν, απλά το λέω κ αν θέλετε ρωτήστε το γιατρό σας.

:)

Γεια σου Lena κ γω επειδη ηθελα υπνοσακκο με χερια κ ποδια κ δεν εβρισκα μετα απο ψαξιμο βρηκα στα ΤΖΑΜΠΟ.Ειναι χειμερινος αλλα οψι ιδιαιτερα χοντρος,βεβαια δεν τον εχει συνηθισει ακομη αλλα ελπιζω να μου χρειαστει.Δεν ηταν ακριβος νομιζω γυρω στα 15ΕΥΡΩ...φιλια

ΑΧ ΚΟΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΩΣ 1-2 ΕΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΝΟΣΑΚΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΕΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΝΑ ΕΔΩ...ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 100% ΒΑΒΜΑΚΕΡΟ ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ....ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΔΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΟΧΙ ΜΑΝΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΨΩΣ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ?ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΕΧΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΑΕΡΑ.....

Κοριτσια αυτοι της mothercare δεν ειναι σαν παπλωμα, αλλα κανονικα φορμακια απλως πιο ζεστα σα φλις κουβερτα, οποτε νομιζω οτι μια χαρα αναπνεει το σωματακι τους και εχουν και ελευθερια κινησεων... ;)

Τωρα τι να πω δε το εχω ξανακουσει αυτο που ειπε ο ντοκτορ...ξερω οτι απαγορευεται το παπλωμα βεβαια οποτε ισως ισχυει για τους υπνοσακους που ειναι σα παπλωμα... :unsure:

Egw phra apo edw

http://www.purflo.com/

alla den ton exw xrhsimopoihsei akoma - to mwro moy erxetai ta Xristoygenna :)

Pantws oi perissoteroi poy ebriska sta magazia den eixan manikakia kai anarwtiomoyn ki egw an tha krywnoyn ta xerakia ths giayto kai to epsaksa ligo perissotero. Oi sygkekrimenoi exoyn manikakia poy koympwnoyn me fermoyar ki etsi mporeis na ta bgaleis an zestainetai. H ependysh einai apo fysikes ines bamboo kai ypotithetai oti anapneei kalytera kai stegnwnei pio grhgora ap'to bambaki.

Me eixe problhmatisei poly to thema toy ypnoy... Edw (Norbhgia) xrhsimopoioyn paplwmatakia sta neogennhta - alla egw exw diabasei oti prepei na ta apofeygoyme... Otan to eipa omws sth maia ebale ta gelia kai moy eipe oti ta xrhsimopoioyn edw kai polla xronia kai pote den exei akoysei oti sxetizetai me aifnidio thanato... Telika phra ena paplwmataki, ebala th giagia ths na ths pleksei mia mallinh koyberta (koybertes den ebriska poythena) kai phra kai ayton ton ypnosako... Opote twra exw ap'ola kai blepoyme :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...