Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σημερα ειχα παει στον παιδιατρο στο δημοσιο νοσοκομειο για να ελενξω την μικρη μου επειδη τις τελευτεες βδομαδες δεν επερνε βαρος για να δουμε πως θα το αντιμετοπιζαμε αν συνεχιζε η ιδια κατασταση

λοιπον εξω απο το παιδιατρικο τμημα σημερα δεν ειχε κανεναν (παραξενο αυτο) και μπηκαμε αμεσως ολα οκ τα βρηκε ο γιατρος εχουμε παρει πολυ καλο βαρος τωρα

βγαινω εξω και δυστηχως η μικρη μου πεινουσε!!!!!!! :huh:

ηταν μια γυναικα που μπηκε αμεσως με το που βγηκαμε και εκατσα να θηλασω την μικρη!!! :P:)

μετα απο 2 λεπτα βγαινει μια νοσοκομα που δεν την εχω ξαναδει εκει περα και ακολουθει ο εξης διαλογος!!

μα καλα εδω περα θηλαζεις????

λεω αφου πειναει

να πας στο σπιτι σου μην προκαλεις εδω περα σε βλεπουν!!!!!!!!!

ευτηχως η μικρη εφαγε 3 λεπτα και μετα φυγαμε

ΔΕΝ ηταν ο τονος της προσβλητικος απλα μου εκανε εντυπωση πως μια νοσοκομα που φροντιζει μωρακια την ενοχλει και βρισκει προκλητικο τον θηλασμο ενος βρεφους :blink::side:

και δεν ηταν και ανθρωπος κοντα μου στο παιδιατρικο σημερα

τμημα ηταν μερικοι πιο περα αρκετα 915 μετρα )για οφθαλμιατρο :unsure:

Δημοσίευση

το ωραιο ητσαν οτι πανω απο το κεφαλι μου υπηρχε μια αφισα για την ενημερωση του μητρικου θηλασμου που μαλλον ειχε ξεχαστει να βγει :P:):) απο την προηγουμενη βδομαδα που ειχε την τιμητικη του!!!*1 ως 7 νοεμβριου εβδομαδα μητρικου θηλασμου

Δημοσίευση

Καλά δεν της είπες τίποτα;;;; Εγώ δε θα άφηνα την κουβέντα της να πέσει κάτω...σε κάτι τέτοιες γυναίκες που νομίζουν ότι πέταξαν ΤΗΝ ατάκα γίνομαι κακιά...έπρεπε να της πεις..συγγνώμη..όταν εσείς τρώτε κρύβεστε στο σπίτι σας να μην προκαλείτε;;;και θα καθόμουν κανα μισάωρο σίγουρα...μη σου πω ότι θα δοκίμαζα μήπως θέλει και από το άλλο στήθος!!!! :)

Δημοσίευση

Τι να πω.... Εμείς μένουμε Γερμανία και πραγματικά η νοοτροπία ειναι τελείως διαφορετικη. Βλέπεις γυναίκες να θηλάζουν τα μωρά τους ΠΑΝΤΟΥ!!!!! Μέσα σε εμπορικά κέντρα, διαδρόμους δημοσιων κτηρίων, καφετέριες, πάρκα.... Παντου!!!! Χαίρομαι τις γυναίκες που το κάνουν και δεν καταλαβαίνω με τίποτα τους ανθρώπους που φέρονται έτσι όπως η νοσοκόμα αυτη... Δηλαδή αν πεινάει το μωρό σου τι έπρεπε να κάνεις???? Δεν πρέπει να ακούς κανέναν κομπλεξικό. Ας σκεφτούν ότι θέλουν,πρόβλημά τους..... :)

Δημοσίευση

ε δεν παμε καλα καθολου καλα επρεπε να πεις εσυ δεν ντρεπεσε που μου λες αυτο...εμενα ενα σκηνηκο με κομπλεξικους ασχετο με θηλασμο ηταν ειχα παει για μια συνεντευξη σε δουλεια κ μολις βλεπει η κυρια(ο θεος να τη κανει) το βιογραφικο μου λεει εισαι το 1982 γεννημενη κ εχεις κ παιδι?δεν ντρεπεσε??κ της λεω εσυ θα πρεπε να ντρεπεσε που με ρωτας ηλιθεια της το πεταξα στη μουρη κ εφυγα η παλιοχαρχαλω να ντρεπομαι για το παιδι μου το θυμηθηκα κ φουντωσα τωρα!!!! :angry::angry:

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ με τα κορίτσια!!!

Δεν ειμαστε καλα!

Κακώς δεν μίλησες! Πρεπει να

είμαστε προετοιμασμένες για κάθε

λαμακια!!! :)

Αι σιχτηρι!!!!

Παρε το νινι & ξανα πηγαινε να θηλασεις κοπελα

μου και μαμησε την!

Μηπως ειναι με stage εκει και ειναι

μπριζωμενη & την πληρωσες εσυ???? :):)

Δημοσίευση

bikxar έγραψε:

ε δεν παμε καλα καθολου καλα επρεπε να πεις εσυ δεν ντρεπεσε που μου λες αυτο...εμενα ενα σκηνηκο με κομπλεξικους ασχετο με θηλασμο ηταν ειχα παει για μια συνεντευξη σε δουλεια κ μολις βλεπει η κυρια(ο θεος να τη κανει) το βιογραφικο μου λεει εισαι το 1982 γεννημενη κ εχεις κ παιδι?δεν ντρεπεσε??κ της λεω εσυ θα πρεπε να ντρεπεσε που με ρωτας ηλιθεια της το πεταξα στη μουρη κ εφυγα η παλιοχαρχαλω να ντρεπομαι για το παιδι μου το θυμηθηκα κ φουντωσα τωρα!!!! :angry::angry:

τι λες βρε bikxar????????????????????? Αληθεια?

ΕΡΕ ΧΑΑΑΑΑΑΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Και ομως ειναι αληθεια κ ηταν κ γυναικα αυτο μου εκανε εντυπωση να λεει κατι τετοιο ειχα τοσα νευρα που εβαλα τα κλαματα γιατι δε τη πλακωσα στα χαστουκια δεν μπορουσα ποτε να φανταστω κατι τετοιο να ντραπεις για το παιδι σου που να της παω τωρα το χαρακη μου να τησ κανει το φροντηστηριο καλοκαιρινο το ταρζανακι μου!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Κ ΤΡΥΦΕΡΗ ΠΡΑΞΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ :blink::blink::blink: .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΘΥΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΕΣ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!! :angry::angry:

Δημοσίευση

Μαλλον δεν ειχε θηλασει οταν ηταν μικρη!!! Τι να πω!!! Εγω παλη δεν αντιμετωπησα ποτε προβλημα. Μια φορα οταν ο μικροςε ηταν 2 μηνων πηγαμε βολτα και ΣΜ. Ε στον παγκο των τυριων πεινασε...ουρλιαζε το καημενο. Ειπα μιση ντροπη δικη τους μισι δικη μου. Πηγα στα ειδη κυπου, κατσικωθηκα σε μια καρεκλα, σκεπασα ρτο μικρό με μια πανα και θηλαζα. Φαινοταν οτι θηλαζα αλλα δε με ενιαζε. Κανενας δε με κριτηκαρε, κανεας δε με στραβοκοιταξε, δε με σχολιασε. Κατι παιδακια- γυρω στα 8-10 που κοιτουσαν κατι ποδηλατα, απομακρινθηκαν διακριτικα. Τι χαζι γυναικα. Δηλαδη αν το ταιζες με το μπουκαλι τι θα σου ελεγε!!!!! Πω πω κομπλεξ!!! Απιστευτοι ειναι

Δημοσίευση

απαραδεκτη ηταν επρεπε να πας στην πρισταμενη της να την επιπληξει και να μην της εκανε τιποτα τουλαχιστον την επομενη φορα θα το σκεφτοταν να ξαναπει κατι τετοιο, ελεος αν σε νοσοκομειο σου λενε τετοιο πραγμα που ειναι και για παιδια, ενα βρισιμο το χρειαζοταν, παντως και εγω οταν ειχα παει παιδων και ειχα παρει μπουκαλι μαζι μου, οταν βγηκαμε απο το ιατρειο και η μικρη εκλαιγε γιατι πειναγε και εβγαλα γρηγορα και εφτιαξα το γαλα της με κοιτουσαν ολοι, λεω καλα τι κοιτανε γαλα φτιαχνω να δωσω στο παιδι, ελεος νυστικα να τα αφησουμε δηλαδη μωρα ειναι δεν εχουν ωραριο. κανονικα θα επρεπε να σου πουν και μπραβο που θηλαζεις μην τρελαθουμε τωρα τι να πω ΕΛΛΑΔΑ σε ολο της το μεγαλειο

Δημοσίευση

Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα είναι απαράδεκτη και λυπάμαι πολύ γιαυτό :(:(:(

Ιδίως σε χώρους νοσοκομείου και ιδιαίτερα σε παιδατρικό τμήμα να αντιμετωπίζει μια θηλάζουσα μητέρα τέτοια συμπεριφορά.

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα της απαντούσα σίγουρα και δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι.

Μην δίνεις σημασίας κοριτσάκι μου συνέχισε να θηλάζεις κανονικά και μην σε νοιάζει τι λένε. ;)

Εγώ αυτό κάνω, κλείνω αυτιά και δεν με νοιάζει ούτε τι λένε ούτε τι σκέφτονται.

Εγώ ξέρω ότι κάνω το καλύτερο για το μωράκι μου και αυτό μου αρκεί. :)

Δημοσίευση

Επειδη περιμενα να το ακουσω καποια στιγμη δεν εδωσα σημασια γιατι σε μια χωρα που τα ποσοστα γυναικων που θηλαζουν ειναι μικρα ποσο μαλλον σε μια μικρη κοινωνια και σε δημοσιο χωρο ακομα μικροτερα καποιος θυα παρεξηγηθει και λογικο ειναι

απλα δεν περιμενα να το ακουσω απο ενα ατομο με την συγκεκριμενη ιδιοτητα :huh:

Γιατι εχει τυχει στο καφε που συχναζω να εχει σοκαριστει και μια κοπελα οταν με ειδε να θηλαζω την πρωτη φορα αλλα ειναι πολυ μικρη σε ηλικια και δεν εχει παιδια

Δημοσίευση

Απαραδεκτη συμπεριφορα!Κατι ελειπε απ'το κεφαλι της!

Επρεπε να την ρωτησεις αν εχει παιδια,κ αν σου ελεγε "ναι"...Επρεπε να τη ρωτησεις: "δεν ντρεπεσαι που δεν τα θηλασες ουτε μια μερα?"

Γτ κ μια μερα να τα θηλασε απλως θα σου χαμογελουσε οταν σας ειδε...!

υγ.Πως το κανεις αυτο που μια εισαι "ΕλενηΧ" κ μια "Μαριρενα"??????

Δημοσίευση

bikxar έγραψε:

καλα αυτο τωρα τι την ενοιαζε?δλδ τι γινε που σαι το 82?δεν ειμαστε καλα!!

οσο για το θηλασμο σε δημοσιους χωρους..τι να πω...να φτιαξουμε ειδικη μπουργκα θηλασμου οι προοδευτικοι Ελληναρες μη χ...σω πρωι -πρωι!

Δημοσίευση

Ακομα θυμαμαι οταν ημουν εγκυος και ειχα παει για καρδιοτοκογρασφο μια μαια να λεει στην κορη της να μην ταλαιπωρηται αλλο με τον θηλασμο 3 μηνων μωρακι εχει μεγαλωσει και οτι αντισωματα ηταν να του προσφερει τα ειχε δωσει και δεν ειχε σημασια πλεον!!!

bikxar καλα εκανες και εφυγες

αλλα κακα τα ψεματα ποσες γυναικες εχεις δει με μωρακια να θηλαζουν σε δημοσιο χωρο?????

Εγω εκτος απο εμενα που θηλαζω ειχα δει την ξαδερφη μου πριν καποια χρονια και αλλες 2 μια γυναικες στο νοσοκομειο προσφατα που ηταν απο αλβανια

πριν καποιες μερες δεν μπορουσα να μπω στον λογαριασμο μου και ετσι μετα απο 2 μερες προσπαθειων εγτιαξα αλλον με το ονομα της κορης μου

χτες ειπα να προσπαθησω να ξαναμπω δεν με εβαζε οποτε ζητησα να μου υπενθιμισει το ονομα χρηστη μηπωςωκανω κατι λαος και οντως δεν εβαζα μια τελεια στο ονομα χρηστη

εχω παλι τον παλιο μου λογαριασμο γιατι βαρεθηκα να με φωναζουν μαριρενα που το πηρα αππο το ονομα της κορης μου και που να εξηγεις την ιστορεια σε εναν εναν ξεχωριστα!!χθες εστειλα μυνημα στην Λενα να μου διαγραψει τον αλλο λογαριασμο προς αποφυγη παρεξηγησεων!! :)

Δημοσίευση

Kαλά απαράδεκτη η νοσοκόμα....επίπεδο επιστημονικό!

Εγω είχα ένα κόλλημα και δεν θήλαζα έξω , έτρεχα στο αυτοκίνητο, αλλα θυμάμαι μια φορά που πεινούσε πολύ ο μικρός βρισκόμουνα σε ένα μεγάλο εμπορικό στη Θεσσαλονίκη που έχει αίθουσα βρεφικής φροντίδας.

Μπαίνω μέσα και βάζω τον μικρό στο στήθος...

Περιττό να σας πω όλα τα παιδάκια με κοιτούσαν σαν ούφο γεμάτα ερωτήματα για το τι βλέπουν...και μία μαμα μου έλυσε την απορία λέγοντας στο γιο της....

Εμ , πρώτη φορά βλέπεις να τρώνε έτσι μωράκια , αφού δεν θήλασες....

Οχι απλά δεν θηλάζουν οι ελληνίδες έξω...Δεν θηλάζουν γενικώς

Ευτυχώς βλέπω αλλαγή και μεγαλύτερη ενημέρωση....

Δημοσίευση

Το νοσοκοκομειακό προσωπικό στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο στην τεχνητή διατροφή των μωρών, αυτή ξέρει αυτή εμπιστεύευται, αυτή ελέγχει. Ο θηλασμός τους φαίνεται σαν εξωτικό φρούτο, κάτι άγνωστο και προκλητικό (επειδή σαν τρόπος διατροφής δεν ελέγχεται, δίνει την "εξουσία" στη γυναίκα, τη μάνα, που λειτουργεί αυτόνομα και έχει εκείνη τον "έλεγχο".

Έτσι το βλέπω εγώ.

Εγώ θηλάζω παντού το δίχρονο γιό μου (αν και έξω πια σπάνια το ζητάει, αντίθετα με το σπίτι)και δεν θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει ποτέ κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο :).

Δημοσίευση

Χτες πήγα για καφέ με τον "φιλενάδο" μου και ειχα τον φρουτοχυμο της μικρης μαζι. Ήπιε όσο ήπιε και μετα ΠΑΦ, πεταξα έξω το εργαλείο και ήπιε και λίγο γάλα η μικρη. Και είμασταν σε καφετέρια και κανεις δε μας ειπε τιποτα.

Μάλιστα κάποια στιγμή όσο η μικρη ήταν 4-5 μηνων πήγαμε για χαμπουργκερ σε ενα αμερικάνικο εστιατόριο και ο τυπος με ρωτησε πριν βαλει κρεμμυδι για μην κανει κολικους στο παιδι. Και δεν ειχα θηλάσει ακόμα στο μαγαζί, απλα με ειδε με μωρο παιδι. Εδω, εννοείται πως η μητέρα θηλάζει.

Και φυσικά το τι κανω εγω με το παιδι μου δεν ειναι κατι που αφορα τους υπολοιπους. Αν νιωθουν οτι προσβαλλονται ή ενοχλουνται να μην κοιτανε. Εμενα με ενοχλει αφανταστα το τσιγαρο αλλα δεν την λεω σε οποιον καπνιζει μπροστα μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...