Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.φετος ειναι τα πρωτα χριστουγεννα για το βαφτιστιρη μου και για μενα ως νονα του.

τι δωρακι να του παρω;συνιθως παιρνουν ρουχαλακια αλλα ειχαμε προσφατα την βαφτιση και εχει μαζεψει πολλα και φοβαμε μηπως πανε αχρηστα.

θα με βοηθησετε;

Δημοσίευση

Επειδή τυχαίνει να έχω 5 (ναι, 5!) βαφτιστήρια, πιστεύω πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σ' αυτή την περίπτωση, είναι να συνεννοηθείς με τη μαμά του μικρού! Αυτή θα σου δώσει κατεύθυνση ως προς το τι χρειάζεται! Από εκεί και πέρα, βάζεις το προσωπικό σου γούστο...

Αν σου πει, δηλαδή, παπουτσάκια, διαλέγεις ένα ζευγάρι που σου αρέσει! :)

Δημοσίευση

Μπορεις να του παρεις παπουτσακια η ενα παιχνιδι εκμαθησης...!!! Μπορεις επισης να του παρεις κατι απο την προικα του μωρου οπως σεντονακια, πετσετουλες, πιατακια και μαχαιροπιρουνα σετακι...!!!

Εμας μας φερανε ενα σκυλακι της fisher price που οταν το ζουλας τραγουδαει και μιλαει και ειναι φανταστικο...!!! :)

Δημοσίευση

mamoli ευχαριστω πολυ.θα την ρωτησω αλλα ξερω οτι θα μου πει να μην παρω τιποτα γιαυτο ζητησα τη γνωμη σας.ετυχαν κοντα βαφτιση και γιορτη του και γιορτη της κουμπαρας μου και δε θα θελει να παρω τιποτα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση.

Δημοσίευση

sweetmammy εχει μαζεψει ενα σωρο πετσετες και σεντονακια απο την βαφτιση και δεν εχει χωρο να τα φυλαξει.

σετ φαγητου μαζι με σεντονακια και αλλο δωρακι του πηρα οταν γεννηθηκε!

αυτο το σκυλακι για ποσο μηνων ειναι;ο μικρουλης μασ ειναι 7 μηνων.

Δημοσίευση

μια απο τα ιδια και εγω εχω 3 βαφτιστηρια που ενταξει τα δικα μου ειναι πιο μεγαλα και τους ρωταω τι θελουν και μου λενε αλλα στη δικη σου περιπτωση αν εχεις την ανεση με την μαμα του παιδιου ρωτα την τι εχει αναγκη τι χρειαζεται και το ελυσες το προβλημα!!!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

KALHSPERA SAS!!!

EGW DEN PROKETE NA THN RWTHSW THA PARW EGW OTI THELW KAI OPOY FTANH H TSEPI MOY KAI META AN DEN TA THELEI NA PAEI NA TA ALAXH ,KAI EGW PRWTI FORA NONA KAI DEN ΞEKINHSAME KALA,

GIA TA VAFTISTIKA THS EIXA PEI NA MOY PEI TI THA HTHELE GIA TO PAIDI

( TI XRWMATA K.T.L.) GIATI TIS EIXA PEI APO POY THA TA PARW KAI AYTH PIGE KAI TA EKLEISE XWRIS NA MOY PEI TIPOTA , OTAN MIA MERA PEINAME KAFE MOY TO LEEI KAI EMEINA AFONH :huh::blink: . ETSI TO MONO POY EKANA EGW HTAN NA PAW KAI NA PLHROSW , XALASA 1100 GIA TA VAFTISIA KAI MOU EKANE DORW ENA ZEVGARI SKOYLARIKIA POY EKANAN 45e. KAI AYTH FOROYSE TO ROYXO TOY ZINA POY EKANE 450E KAI EIXE TO ΘRASOS NA MOY TO PEI KIOLAS ,AFOY MOY EIXE PEI PWS DEN EXEI KAI POLLA LEFTA GIATA VAFTISIA KAI THA EINAI TSIMA TSIMA TOTE TO SEVASTIKA ,ALLA KORITISA OTAN EIDA TO DWRO TRELATHIKA NA NEVRA MOY EWS TO TAVANI . :woohoo:

KAI THA THN RWTISW TWRA GIA TO VWRO ,KOYNIA POU THN KOUNAGE :laugh: , THA PARW OTI THELW EGW KAI APO KI KAI PERA PROBLHMA THS .......

Δημοσίευση

Εγω θα προτεινα παπουτσακια για καλα, Δε νομιζω να του φερανε στη βαφτιση. Τωρα θαμου πεις εχει τα βαφτιστικα του.... Ε τοτε παρε πιο καθημερινα ανατομικα, τωρα που αρχιζει να κανει και τα πρωτα του βηματακια...

Αλλα επειδη ειναι Χριστουγεννα και ειναι η γιορτη των παιδιων και των παιχνιδιων πιστευω ,αν το αντεχεις οικονομικα, και ενα παιχνιδακι εκπαιδευτικο της ηλικιας του θα ηταν πολυ καλο.

Παντως εχεις δικιο, μην παρεις ρουχα, αχρηστα θα πανε, ετσι γρηγορα που ξεπεταγονται τα ζουζουνια!!! :silly:

Δημοσίευση

πο πο τουλινα πολυ ασχημο αυτο που εκανε.ευτηχως εγω δεν εχω τετοια προβληματα.πηγαμε μαζι για τα βαφτιστικα αφου πρωτα ειχα παει μονη μου και ειχα κοιταξει και την πηρα μετα μαζι να μου πει τη γνωμη της και της αρεσε αυτο που ηθελα.δεν με πιεσε για τιποτα και με ρωτησε τι δωρο θελω.ηθελε να μου κανει ταξιδι στο παριση η τηλεοραση η οτι αλλο ηθελα και της ζητησα στεγνωτηριο.εχουμε αριστη σχεση!

Δημοσίευση

Θα βρεις ρε χαζουλι νωρις ειναι ακομα...Παντως τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ενα εκπαιδευτικο παιχνιδι ειναι καλη ιδεα. Θα χαρει και το μικρουλι..!!! Γιατι ρουχαλακια σε τετοια ηλικια τι να καταλαβει... μονο η μαμα το εκτιμαει. Εμενα παντως η νονα μου δεν μου εφερε ουτε ενα παιχνιδι. Παντοτε τα ακριβοτερα ρουχα, αλλα κι αυτα ηταν πολυ καλα και μονο στην εκκλησια τα εβαζα.Τι να τα κανω. Να τα βρασω τα ακριβα... :unsure:

Δημοσίευση

ναι τα πυζαμακια ποτε δεν ειναι αρκετα... μολις τα βαζουν τα λερωνουν...

Ουτως ή αλλως αφου ηταν και τοσο κοντα η βαφτιση θα εχει καλυφτει το παιδι απο δωρα.

Οσο για την προικα του μωρου μπορει κι απ'αυτα να εφεραν οι καλεσμενοι...

Δημοσίευση

ε τοτε αστα αυτα...

Κι εγω ειχα προβλημα οταν ηταν τοσο μικρη η μεγαλη... δε ξερεις τι να παρεις.

Και πιο πολυ με τη λαμπαδα προβληματιζομουν γιατι δεν εχειι και μεγαλη ποικιλια για τοσο μικρα.. Ελεγα αμαν να ξεπεταχτει λιγο...

Και τωρα που ξεπεταχτηκε βαφτισα ενα αλλο οποτε αντε παλι απ'την αρχη!!

Δημοσίευση

οχι δεν εχω παιδακι ακομα και εχω δωσει ολη μου την αγαπη στο βαφτιστιρη μου.εσυ;ασε ειναι για πολλα τσιμπιματακια γιατι ειναι παχουλουτσικος και εχει πολυ πλακα,τα χερακια του και τα ποδαρακια του ειναι για δαγκωμα.

Δημοσίευση

Πω πω τρελα ειναι :woohoo: ζουλα τον τσιμπα τον φατον...

Αχ θελω κι εγωωωω (εμενα και τα δυο βαφτηστηρια μου ειναι σε αλλη πολη και δεν τα βλεπω συχνα αλλα λεμε τα παντα στο τηλεφωνο ειδικα με την μεγαλη που εγινε 5 και το τι λεει το στομα της δε φανταζεσαι...χαχαχαχα )

Ουτε κι εγω εχω ακομα παιδακια αλλα προσπαθουμε. Θελω να κανω πολλα!

Θελω τον πελαργοοοοοοο, δε περναει κι αυτος να τον κερασω ενα καφεδακι... :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...