Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχουν και ποια είναι τα συμπτώματα όταν μια κύηση είναι παλίνδρομη???Σήμερα μπαίνω στην έβδομη εβδομάδα και εκτος απο πρησμένο στήθος, πόνο στη μέση(προϋπήρχε λόγω κήλης δίσκου) και ελαφρά υπνηλία δεν έχω κάτι άλλο.Υπέρηχο θα κάνω για πρώτη φορά την επόμενη τρίτη και με έχουν ζώσει τα φίδια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσίευση

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ (ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ) ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΙΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΒΛΕΝΝΗ (ΚΑΦΕ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ).

ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δημοσίευση

Γιατί καλό μου σκέφτεσαι τέτοια πράγματα? Ζεις την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και βγάλε από το μυαλό σου κάθε αρνητική σκέψη που μόνο κακό μπορεί να κάνει και σε σένα και στο μωράκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου! Σύντομα Θα το δεις, θα ακούσεις την καρδούλα του να χτυπά.. Είναι ό,τι πιο όμορφο θα έχεις ακούσει στη ζωή σου!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Μαρίνα!Πόνους είχα δυνατούς μεχρι την έκτη εβδομάδα.Ογιατρός μου είχε πει οτι είναι φυσιολογικό.Μετά οι πόνοι χαλάρωσαν και πλέον αραιά και που έχω κάποια ενόχληση.Αίμα ούτε σταγόνα.Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλα με τόσα που διαβάζουμε ενας φόβος με πιάνει!

Δημοσίευση

Droseroula έγραψε:

Γιατί καλό μου σκέφτεσαι τέτοια πράγματα? Ζεις την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και βγάλε από το μυαλό σου κάθε αρνητική σκέψη που μόνο κακό μπορεί να κάνει και σε σένα και στο μωράκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου! Σύντομα Θα το δεις, θα ακούσεις την καρδούλα του να χτυπά.. Είναι ό,τι πιο όμορφο θα έχεις ακούσει στη ζωή σου!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Μετράω παιδί μου μέρες σαν τους φαντάρους μέχρι το υπέρηχο :)

Δημοσίευση

άρα μικρή μου δεν έχεις λόγους να ανησυχείς.

φοβίες σίγουρα θα έχεις, αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη για να αξιολογείς τα μηνύματα του σώματος σου και να ενημερώνεις το γιατρό σου.

περίμενε τον υπέρηχο.

θα περιμένουμε και εμείς μαζί σου.

Άντε κοντός ψαλμός αληλούια (πλησιάζει η Τρίτη)

Δημοσίευση

Καλή μου ο φόβος να μην πάει κάτι καλά πάντα υπάρχει. Μην τον αφήνεις να σε κυριεύει όμως. Σκέψου θετικά και σε λιγους μήνες θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μικρό σου θαυματάκι! Περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!

Δημοσίευση

γεια σου ελισαμπετα!

δεν ξέρω να σου πω για την παλίνδρομη αλλά όντως εσύ πρέπει να σκέφτεσαι ευχάριστα και χαρούμενα πράγματα δεν θα βάζεις στο μυαλό σου τα άσχημα. πρέπει να κάνεις ένα χαρούμενο μωράκι και πάνω απ'όλα να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη...

ζήσε στο επαρκο αυτό που έχεις και άσε τα υπόλοιπα. αν έχεις προβλήματα (που δεν το εύχομαι) εδώ είμαστε εμείς και ο γιατρός σου για να σε βοηθήσουμε, αλλά εσύ να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά. θα το δεις...

:kiss: :silly: :) :laugh: :cheer:;)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!!!!Απλά επειδή πέρισυ είχα μια βιοχημική περίπου τέτοια εποχή φοβάμαι να χαρώ μήπως και κάτι στραβώσει

!Εντελώς διαστροφικό!Πρόσπαθώ βέβαια να έιμαι κουλ και σκέφτομαι πως ούτως ή άλλως το καλοκαίρι ένα τζερτζελο θα γίνει.Η γάμος η γέννα!:)

Δημοσίευση

elisabetta έγραψε:

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!!!!Απλά επειδή πέρισυ είχα μια βιοχημική περίπου τέτοια εποχή φοβάμαι να χαρώ μήπως και κάτι στραβώσει

!Εντελώς διαστροφικό!Πρόσπαθώ βέβαια να έιμαι κουλ και σκέφτομαι πως ούτως ή άλλως το καλοκαίρι ένα τζερτζελο θα γίνει.Η γάμος η γέννα!:)

όχι κοριτσάκι μου δεν είναι διαστροφικό είναι απόλυτα φυσιολογικό όλες μας να έχουμε τρομοκρατηθεί και γι'αυτό αντιδρούμε έτσι. αλλά σε παρακαλώ εσύ ηρέμησε και μην κουράζεσαι πολύ και όλα θα πάνε καλά... :silly:

Δημοσίευση

Γενικά κινούμαι όπως και πριν με μόνη διαφορά οτι δεν σηκώνω βάρη.Δεν μπορώ να συμπριφέρομαι λες και είμαι άρρωστη.Άσε που δεν το ξέρει και κανείς εκτός απο τον καλό μου κι εμένα.

Δημοσίευση

εγω παντως δεν πονεσα ποτε ουτε αιμα εβγαλα λιγα καφε υγρα ειχα απο μια αποκολληση που εκλεισε.και το μωρο το χασαμε...

Αλλα εσενα θα ειναι ολα μια χαρα μετα απο μια στεναχωρια δεν ερχεται μια χαρα για να ισοροπησουν τα πραγματα με το καλο γλυκεια μου. :):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Η κουμπάρα μου είχε πόνους και το κατάλαβε.

Εγώ το κατάλαβα από τη χωρική.

Αλλά γιατί να έχεις παλίνδρομη?

Μη σκέπτεσαι αρνητικά.

Αν πάλι ανησυχείς κάνε άλλη μια χωρική.

Σου εύχομαι όλα να πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

Θα είχες πάρει μηνύματα κούκλα μου ότι κάτι δεν πάει καλά...

Αν η χορειακή σου ανεβαίνει κανονικά και δεν έχεις αίμα και πόνο τότε δεν χρειάζεται να είσαι επιφυλακτική σε τίποτα. Χαλάρωσε και απόλαυσε το :P Εγώ είχα 2 παλίνδρομες και το ήξερα απο την αρχή πως κάτι δεν πάει καλά με όλα τα παραπάνω συμπτώματα που είπα.

Μην βάζεις άσχημα στο νου σου γιατί μετά τον υπέρηχο θα κολλήσει το μυαλό σου σε κάτι άλλο και πάει λέγοντας.. Μη βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοιες δοκιμασίες. Δεν χρειάζεται :)

Δημοσίευση

elisabetta έγραψε:

Καλημέρα!Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχουν και ποια είναι τα συμπτώματα όταν μια κύηση είναι παλίνδρομη???Σήμερα μπαίνω στην έβδομη εβδομάδα και εκτος απο πρησμένο στήθος, πόνο στη μέση(προϋπήρχε λόγω κήλης δίσκου) και ελαφρά υπνηλία δεν έχω κάτι άλλο.Υπέρηχο θα κάνω για πρώτη φορά την επόμενη τρίτη και με έχουν ζώσει τα φίδια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν δεν πονάς κ δεν έχεις αίμα τι ρωτάς? Θέλεις να έρθω εκεί και να σε δείρω? Ξέρω και καράτε..

Όλα καλά θα πάνε και σκέψου όμορφα πράγματα για το μωράκι σου και όχι μαύρες σκέψεις. Μια χαρά θα είναι όλα την επόμενη τρίτη. Μην φοβάσαι βρε κοριτσάκι...

φιλάκια

Δημοσίευση

Χοριακη εκανα 3/11 (με περιπου 4-5 μερες καθυστερησης) ηταν 1086,6/11 4465 και το ανησυχητικο 13/11(μια εβδομαδα μετα δηλαδη) που ηταν 10950.Ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν ικανοποιητικη και να μην τολμησω να ξανακανω.Αλλα δεν ηταν χαμηλη βρε κοριτσια????

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Παντως οι πονοι χαμηλα,πολυ συχνα ειναι απο τα εντερα και οχι γυναικολογικης φυσης.Εγω ,οταν ειχα μεινει εγκυος το καλοκαιρι (που βεβαια ηταν βιοχημικη και δεν προχωρησε)αρχισα να ποναω πολυ ,χαμηλα δεξια και νομιζα οτι ηταν εξωμητριο.Μιλαμε οτι ειχα διπλωθει και ημουν ετοιμη να παω στο νοσοκομειο.Μετα την αποβολη , οποτε περιμενα περιοδο ειχα πολυ εντονο πονο στο ιδιο σημειο,ειχα ψαξει τα παντα και ημουν σιγουρη οτι η σαλπιγγα μου ειχε κατι.Ωσπου μου εκοψε και παω να κανω εναν υπερηχο κατω κοιλιας.Μου λεει ο ακτινολογος,οτι εχω τοσον πολυ αερα παγιδευμενο στο εντερο μου ,που ηταν αποριας αξιον το οτι στεκομουν ορθια.Του ειπα την ιστορια για το πως πρωτοεμφανιστηκε ο πονος και μου εξηγησε οτι λογο αγχους παγιδευται ο αερας στο συγκεκριμενο οργανο,ειναι πολυ κοινο,και κυριως στις εγκυες που πολλες φορες εχουν εναν λογο παραπανω να αγχωνονται και που γενικα ειναι διογκωμενη η περιοχη αυτη , συμπιεζει και το εντερο ή ειναι δυσκοιλιες.Επισης μου ειπε, οτι ο πονος που προερχεται απο τα εντερα,πολυ συχνα συγχεεται με γυναικολογικο πονο,αλλα μπορει να "χτυπαει"αντανακλαστικα στα πιο απιθανα σημεια.Μου περιεγραψε διαφορες ιστοριες ,μεχρι και να ποναει καποιος στην καρδια ,στο στερνο ή στο ποδι και τελικα να να ειναι αντανακλαστικος πονος απο εντερο.Περιττο να πω,οτι απο τοτε που ξεδιαλυθηκε ο "μυστηριος" πονος ,δεν με ξαναενοχλησε( ηταν καθαρα ψυχολογικο,οσο δεν εβρισκα απο τι προερχονταν ,τοσο φανταζομουν οτι μου συμβαινουν διαφορα στις σαλπιγγες και τοσο αγχωνομουν)Βεβαια τρωω και καθε μερα all brand και με εχουν βοηθησει και αυτα.

Δημοσίευση

εγώ που είχα παλλίνδρομη πριν λίγο καιρό, το μοναδικό μου σύμπτωμα ήταν το αίμα, που από καφέ έγινε κόκκινο.

καθόλου πόνος.

μια φίλη μου που επίσης πέρασε τα ίδια πρόσφατα, μου είπε ότι δεν είχε ούτε αίμα. απλά δεν αναπτυσσόταν το έμβρυο....

Αλλά η χοριακή σου μια χαρά ανέβηκε, γιατί να ανησυχείς???? καλή σου επιτυχία!!!!

Δημοσίευση

kopela mou giati agxwnesai?den exeis sumptwmata..h palindromh exei pono xamhla+katakokkino aima sunodeuomeno apo kommatia!den mou exei tuxei alla etuxe sthn aderfh mou 2 fores epeita apo 3 gennes.den uparxei logos anhsuxias..mono kako mporei na kaneis..egw gia px.eimai sthn 6h evdomada,se 2 meres mpainw sthn 7h kai niw8w kati fores pleon pio araia (sthn arxh arketa suxna)entonous ponous xamhla sthn koilia idiaitera otan shkwnomai.milhsa me 2 gunaikologous kai oi 2 mou eipan ta idia.einai fusilogiko!kai oti autoi oi ponoi 8a fugoun sthn 8h-9h evdomada.mhn kaneis a8ela sou kako sto mwroulini sou..prepei na to xaroume 100%..oi mhnes autoi mas anhkoun,to dikaioumaste na zhsoume oso pio omorfa ginetai auto to diasthma,8a ginoume manoulitses kopelitsa mou!mh to ksexnaaaaas!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

το φεβρουαριο του 09 είχα παλλίνδρομη κύηση..το μωρακι είχε πεθάνει μέσα μου 2 εβδομαδες και μεχρι να δω αίμα(μετα απο 2 εβδομάδεσ) δεν είχα κανένα σύμπτωμα..εκτοσ από το αίμα κάποιο άλλο σύμπτωμα δεν υπηρχε..!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
    • Κορίτσι καλησπέρα!!!  Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!!  Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική.  Άσχημη εντύπωση μου δημιούργησε και στεναχωρήθηκα πριν ξεκινήσει η εξέταση.  Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά...  Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα.  Τι να πιστέψω βρε κορίτσια; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...