Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ... ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ "ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΥΦΑΝΤΗΣ"...

ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ...

1. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SPOT...

http://www.youtube.com/watch?v=cVndfsJFwAw

2. ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΒΕΡΣΙΟΝ...

3. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΒΕΡΣΙΟΝ!

ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΦΩΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ!!!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΕΔΑΣΗ... :woohoo:

Δημοσίευση

Αγγελική ευχαριστούμε!!! :)

Και εκεί που ξεφυτρώνει το πράσινο ανθρωπάκι, η Άλεξ άγαλμα!!!

Ακόμη δεν έχω αντιληφθεί αν το φοβάται... :dry:

Δεν χαμογελάει όπως με άλλα παιδικά απλά απορημένη παραμένει... :huh:

Πρέπει να το γράψω και σε κάθε αλλαγή πάνας να το χρησιμοποιώ... :lol:

Δημοσίευση

Τις προάλλες την άλλαζα πάνω στο κρεβάτι της και η τηλεόραση στο σαλόνι ήταν ανοικτή αλλά με την ένταση αρκετά χαμηλωμένη.

Ξαφνικά, έχοντας βάλει κρέμα στο πουλάκι της και πριν προλάβω να βάλω το λιμπεράκι, γυρνάει μπρούμυτα, κατεβαίνει από το κρεβάτι και αρχίζει να τρέχει. Μου το έχει ξανακάνει και πήγε κι έκανε πιπί στο πατάκι του μπάνιου! "Όχι Θεε μου" σκέφτηκα πάλι!

Έκανα λάθος... Έτρεξε προς το σαλόνι, στήθηκε μπροστά στην τηλεόραση και άρχισε να χορεύει. Είχε τη διαφήμιση του Υφαντή. Που την άκουσε δεν ξέρω.. Εγώ χαμπάρι δεν πήρα (έχω και περήφανα αυτιά).

Θα έβαζα το βιντεάκι (πρόλαβε και την τράβηξε ο μπαμπάς της), αλλά είναι γυμνούλα και δε θέλω. :dry:

Δημοσίευση

ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ MAZOO AND THE ZOO :laugh: ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!!!

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΚΟΚΑΛΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΕΕΕΛΙΟΟΟ ΚΑΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!

ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΟΟΝ!!! ;)

ΝΑ ΑΛΛΕΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ:

http://www.youtube.com/watch?v=zl_Cnrz1wKc

KAI ENA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ CRAZY FROG ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!! :P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :cheer:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ και η δικια μου απο τα ιδια. Θελει να της το βαζω στον υππολογιστη με αποτελεσμα αν δεν της κανω το χατηρι σπαραζει στο κλαμα! Αν ριναι σε αλλο δωματιο και ακουσει τη διαφημιση ερχεται τρεχοντας!! Τι γινεται με αυτο το τραγουδι;;;

Δημοσίευση

καλα οι ξενες version ειναι σουπερ! ;) Τα εχω γραψει σε DVD και τα βαζω στον Μητσακο μου!

Για το Παριζακι ουδέν σχόλιο! :P :laugh:

Κυκλοφορούν καποιες παραλλαγές στο ιντερνετ στα ελληνικα αλλα ειναι σόκιν! :lol: :silly: :lol: :silly:

Παντως ειδα στην ΤV οτι ο Τηλεθεατης θα εχει προαιρετικά ενα cd του Funnybear αλλα δεν ξερω λεπτομέρειες! :kiss:

Δημοσίευση

Αχ ναι κοριτσακια χαμος γινεται με αυτο το τραγουδι ....μπορει να κλαιει και ξαφνικα ακουγοντας το να αλλαξει διαθεση αμεσως....αν ειδα καλα το εχει δωρο το θεμα το σαββατο η την κυριακη....φιλακια

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

καλα οι ξενες version ειναι σουπερ! ;) Τα εχω γραψει σε DVD και τα βαζω στον Μητσακο μου!

Για το Παριζακι ουδέν σχόλιο! :P :laugh:

Κυκλοφορούν καποιες παραλλαγές στο ιντερνετ στα ελληνικα αλλα ειναι σόκιν! :lol: :silly: :lol: :silly:

Παντως ειδα στην ΤV οτι ο Τηλεθεατης θα εχει προαιρετικά ενα cd του Funnybear αλλα δεν ξερω λεπτομέρειες! :kiss:

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟ YOUTUBE... ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ FUNNYBEAR!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ!!!

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ???

ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΝΥΣΤΑ... ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ!!!

ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΡΑΜΜΑ!!!

ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ RINGTONE???

'H ΕΣΤΩ ΣΕ MP3 ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ???

Δημοσίευση

Θα επιλέξεις free user εκτός αν έχεις premium account στην rapidshare! Είναι σε mp3 η ελληνική version!Εγώ πάντως προτιμώ το αγγλικό!! Είναι φοβερό!! Και έχει πιο ηλεκτρονική φωνή!!! Αλλά καλό είναι και στα ελληνικά!!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Σήμερα το κατέβασα μέσω rapidshare ολόκληρο! Εδώ είναι το link!

http://rapidshare.com/files/305365545/G ... i_kala.rar

Ανανεώνω... Μπορείτε να το βρείτε εδώ!! Εγώ βέβαια ήδη έκανα κράτηση και τον τηλεθεατή!! Αν είναι το ανεβάζω μέσω της rapidshare και σας δίνω το link για να το κατεβάσετε!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Σήμερα το κατέβασα μέσω rapidshare ολόκληρο! Εδώ είναι το link!

http://rapidshare.com/files/305365545/G ... i_kala.rar

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΤΣΙ... ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...