Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΓΟΡΙ; ΕΓΩ ΝΑΙ ΜΕ ΠΗΤ 28-4/1-5!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙΑ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΓΟΡΙ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σου frosi!! :cheer: με λενε αντριανα!εγω εχω 2 αγορια κ ενα κοριτσι!!μπορω να πω οτι τ'αγορια ειναι πιο ησυχα κ ηταν δηλαδη απ'την ωρα της γεννησης,αλλα το κοριτσι κανει πιο πολλαααααααα ναζακια κ μας παιρνει το μυαλο!!τ'αγορακια ομως συνηθως εχουν αδυναμια στον μαμα κ θα το χαιρεσαι πολυ αυτο!!με το καλο το νινακι σου!!!!! ;)

KAI EGW AGORI EXW....KAI PHT 20-4 TO IDIO AKRIBWS NIWTHW K EGW DEN XERW PWS THA TA KATAFERW ME TON MIKRO....PANTA TA KORITSIA MOY FENOTOYSAN PIO EYKOLA.....ALLA ANYPOMONO NA ERTHEI O APRILIOS GIA NA EXW 2 ANTRAKIA STHN AGGALIA MOY TON GIO MOY K TON ANTRA MOY....

frosi και maria κι εγώ μία από τα ίδια! Κι εγώ προτιμούσα λίγο περισσότερο το κοριτσάκι, ακριβώς γιατί ανέκαθεν μου φαινόταν ότι θα το καταλαβαίνω καλύτερα! Πίστευα μάλιστα μέχρι τον τελευταίο υπέρηχο, πριν την αμνιοπαρακέντηση, ότι έχω κοριτσάκι, γιατί ο γιος μας, μας κρυβόταν!

Εννοείται πως θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, η γέννηση του γιου μου και περιμένω πως και πως να τον σφίξω στην αγκαλιά μου, αλλά ο άντρας μου που έχει ξετρελλαθεί, κάνει από τώρα σχέδια να παίζει μαζί του ποδόσφαιρο και να πηγαίνουν στο γήπεδο... και εγώ αναρωτιέμαι: και πού θα την αφήνουν μόνη τη μανούλα;

frosi ετσι ημουν και εγω οταν εμαθα οτι εχω αγορι, και εγω μοναχοπαιδι ειμαι και απο αγορια ασχετη, με την γεννηση του γιου μου ολα χαθηκαν ως δια μαγειας μην σε απασχολει τιποτα, αφου μετα που ξαναεμεινα εγκυος σκεφτομουν οτι θα εχω περισσοτερη αδυναμια στο γιο μου γιατι εχουμε περασει πολλα το αλλο θα ειναι μωρο σκεφτομουν και ας εμαθα οτι ηταν κοριτσι, δεν ειχα και αδελφια και ελεγα περιεργο με δυο παιδια, ε μολις γεννηθηκε και η μικρη παλι ολα αυτα εξαφανιστηκαν, πολλα μπορει να σκεφτομαστε πριν οταν γενναμε ομως με εναν μαγικο τροπο ολα φτιαχνουν

λοιπον εγω εχω ενα αγορακι 1,5 χρονων και ειμαι εγκυος σε αγορακι...μια χαρα μου φαινεται...ειμαι αγορομανα και τριτο να κανω παλι αγορακι θα ειναι :laugh:

σημασια εχει να ειναι γερα,ολα τα αλλα περισσεουν..και απο τσαχπινια αλλα τιποτα,θα σου στειλω το γιο μου μια μερα να δεις..τυφλα να εχουν τα κοριτσακια ;)

Εγώ είμαι μαμά κοριτσιού.. χωράω στο θέμα σας? :P

Ήθελα γιο με 1000! Και θέλω εννοείται το δεύτερο πέρα από γερό να κάνει πιπί του και όρθιο! ;)

Με είχε πιάσει το οιδιπόδειο πριν καλά καλά μάθω το φύλο του μωρού!

Όταν έμαθα ότι έχω κορίτσι, πέρασα ένα στιγμιαίο σοκ, αλλά σιγά σιγά συνήθισα στην ιδέα. Μου πήρε βέβαια αρκετό καιρό να μην πέφτει το μάτι μου στα αγορίστικα ρούχα στις βιτρίνες, μου πήρε καιρό να πάψω να αποκαλώ το έμβρυο "κ__λιαρόγατο".

Φταίει τόσο πολύ που ήθελα γιο, που το Μαράκι μου περισσότεροι το περνάνε για αγοράκι και από συμπεριφορά αγοριού άλλο τίποτα? :huh:

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ bourique1983 +marianda .

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ;)

ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΟΣΟΓΟ.

ΑΠΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ-ΕΣΠΑΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ :P

Ο ΔΕ ΘΟΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΧΑΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ :blush: ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΖΙΚΑ&ΜΑΛΑΓΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ :) )

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ :cheer:

Ifigeneia έγραψε:

Και θέλω εννοείται το δεύτερο πέρα από γερό να κάνει πιπί του και όρθιο! ;)

Με είχε πιάσει το οιδιπόδειο πριν καλά καλά μάθω το φύλο του μωρού!

Όταν έμαθα ότι έχω κορίτσι, πέρασα ένα στιγμιαίο σοκ, αλλά σιγά σιγά συνήθισα στην ιδέα. Μου πήρε βέβαια αρκετό καιρό να μην πέφτει το μάτι μου στα αγορίστικα ρούχα στις βιτρίνες, μου πήρε καιρό να πάψω να αποκαλώ το έμβρυο "κ__λιαρόγατο".

:laugh: :laugh: :laugh:

Ιφιγένεια δεν παίζεσαι!!!

Εγώ πάλι ήθελα με 1000 κορίτσι...Ανέκαθεν...

Όλοι θεωρούσαν αγόρι, ενώ κατά την παράδοση είχα γλυκύνει!

(έτσι τουλάχιστον πίστευα...αν και μέχρι 25 εβδομάδων ολίγον έγκυος ήμουν κατά εμφάνιση...), έτσι στην 24 εβδομάδα του υπερήχου αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου!!! :)

Πριν μάθω αγόραζα ροζ... :woohoo:

Και έλεγε η μαμά μου:αν είναι αγόρι;;;

θα τα φορέσω, μήπως θα το αντιλαμβάνεται;;; :lol::P

Φιλενάδα για αγόρι θέλει άστατη διατροφή με ενημέρωσαν και πολύ κρέας!!!

Άρα μάλλον εγώ κορίτσι πάλι... ;)

Με το καλό και ας είναι ό,τι θέλει!!! :)

:kiss:

9

Με το καλο το παιδακι σου. Ειμαι μανουλα αγοριου και ειμαι απο αυτες που ηθελαν κοριτσια. Να σου πω την αληθεια ακομα θελω πολυ ενα κοριτσι. Δε θα σταματησω μεχρι να κανω κορη :laugh: :laugh: Καλα τα αγορια αλλα ειναι αγαπουληδες μεχρι την εφηβεια. Μετα με κοβω να μ'εχει για τα πουκαμισα μονο :woohoo: Εναν καφε με την κορη θα τον πιεις κακα τα ψεμματα. Βεβαια το χουχουλινο μου δεν τον αλλαζω με καμια τσαπερδονα γιατι ειναι ενας γλυκας. Που θα παει ομως θα κατσει και η αδελφουλα μια μερα. Γερα να ναι πανω απ'ολα να μας τρεχουν.

Και εγω αγορακι εχω.....στην αρχη βεβαια ηθελα κοριτσακι....αλλα το ξεπερασα...οταν γεννησα τρελαθηκα εντελως...δεν το αλλαζω με χιλιες κοπελες....τα αγορια ειναι κολλημενα με την μαμα τους...καλα απο τσαχπινιες δεν παιζεται...οταν ερχεται με παιρνει αγκαλια και μου χαιδευει τα μαλλια λιωνωωωωωωωωωωωω....κυριολεκτικα......κοριτσια πανω απο ολα γερα παιδια.....φιλακια

Katrina ε όχι και στον παίδαρο ροζ! :woohoo: :woohoo:

Τελικά ότι και να θέλουμε, και το αντίθετο να έρθει, στο τέλος δεν το αλλάζουμε με τίποτα! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Ποιος θα άλλαζε το Μαράκι μου με 3 γιους (που πάντα ήθελα?)? Εγώ όχι! :P

Της πήρα τις προάλλες ένα παντελόνι σαν παραλλαγής και της το φοράω με κόκκινα σταράκια, κόκκινη μπλούζα και λαδί μπολερό. Ε άντε να μην την περάσουν για αγοράκι με το αγορέ μαλλί που έχει!

Εχω κολλήσει στο γιο! Τι να κάνω? :huh:

Α! Σου βάζω φωτο, βέβαια είναι με τζην σε αυτή, με την παραλλαγή δεν την έχω βγάλει, μία φορά τη φορέσαμε.

Βρε αγορομάνες σόρι, κάνουμε κατάχρηση το θέμα σας! :unsure:

Γερά να ΄ναι όλα τα παιδάκια μας!!

Και με το καλό οι εγκυούλες να κρατήσουν αγκαλιά τα μωράκια τους!!

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα κορίτσι και έτσι και έγινε!!

Στη δεύτερη, δεν είχα πρόβλημα!

Από τη στιγμή που έκανα το κορίτσι δεν με ένοιαζε!!

Τώρα έχω και το αγόρι!

Αλλά τα κοριτσάκια είναι αλλιώς!!

Βέβαια ο γιός μου δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω μου, είναι κολλημένος με τη μαμά! :silly:

Μαμόθρεφτα από κούνια :laugh: :laugh:

Ιφιγένεια το Μαράκι σου είναι κουκλάκι! Και παρόλο που είναι με κοντό μαλλάκι και μάγκικο υφάκι, την τσαχπινιά στο βλέμμα τη διαθέτει!- καλά της κάνατε και της βάλατε το ματοχαντράκι-

katrina μου τί εννοείς 'για αγόρι θέλει άστατη διατροφή με ενημέρωσαν και πολύ κρέας!!!

Άρα μάλλον εγώ κορίτσι πάλι...'

γιατί ο ξάδελφος μου που έκανε 4 γιους είναι χορτοφάγος,άντε το πολύ μια στις τόσες να φάει ψάρι!

Όπως και να 'χει ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά (αν κάνω πάντως κι άλλο θέλω κοριτσάκι, από παιδούλα ήθελα ισορροπία έλεγα 'εγώ θα κάνω 20 γιους και 20 κόρες'!)

vivianka έγραψε:

Ιφιγένεια το Μαράκι σου είναι κουκλάκι! Και παρόλο που είναι με κοντό μαλλάκι και μάγκικο υφάκι, την τσαχπινιά στο βλέμμα τη διαθέτει!- καλά της κάνατε και της βάλατε το ματοχαντράκι-

katrina μου τί εννοείς 'για αγόρι θέλει άστατη διατροφή με ενημέρωσαν και πολύ κρέας!!!

Άρα μάλλον εγώ κορίτσι πάλι...'

γιατί ο ξάδελφος μου που έκανε 4 γιους είναι χορτοφάγος,άντε το πολύ μια στις τόσες να φάει ψάρι!

Όπως και να 'χει ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά (αν κάνω πάντως κι άλλο θέλω κοριτσάκι, από παιδούλα ήθελα ισορροπία έλεγα 'εγώ θα κάνω 20 γιους και 20 κόρες'!)

Ευχαριστώ vivianka... Ναι, δεν πάει πουθενά χωρίς το σταυρό και το ματοχαντράκι..

4 γιους ο αδερφός σου???? Και χορτοφάγος???? :woohoo:

Κατάλαβα, αν θέλω γιο, να αποχαιρετώ σιγά σιγά τα κοψίδια και τα παϊδάκια! :unsure: :woohoo:

Αυτό με την ισορροπία το θέλω κι εγώ! 1+1, ισορρπημένα και δίκαια πράγματα!

Δεν ξέρω ως ποιό σημείο παίζει ρόλο η διατροφή και αν παίζει. Ξέρω σίγουρα ότι από το 2ο γιο και μετά ο ξάδελφος πήγαινε για κορίτσι, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ισορροπία στην οικογένεια μ' αρέσει πάρα πολύ 1+1 είναι ό,τι καλύτερο! Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να έχω 1+1!

Α μη ξεχνιόμαστε.Και εγώ γιο έχω.Εναν ξενύχτι. Κάνουμε οικονομίες με τον άντρα μου γιατί θα του ανοίξουμε μπαρ. :woohoo: :woohoo:

Panayiota έγραψε:

Α μη ξεχνιόμαστε.Και εγώ γιο έχω.Εναν ξενύχτι. Κάνουμε οικονομίες με τον άντρα μου γιατί θα του ανοίξουμε μπαρ. :woohoo: :woohoo:

Όπως βλέπεις Παναγιώτα μου κι εγώ ακόμα να κοιμηθώ, άρα βάζω υποψηφιότητα για πελάτης του μπαρ :laugh:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ

ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ

ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!

ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ

ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ... Κ ΒΓΗΚΕ !!!

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ

... ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ

ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ !!!

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ -ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΑΓΟΡΑΚΙΑ- ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ

ΧΑΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑΡΙΚΑ ... ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΔΙ!!!

ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ Κ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΝΑ

ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ... ;)

ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙΣ

Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ;) ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ

ΕΦΗΒΕΙΑ ΟΜΩΣ :woohoo: !!!ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΧΕΧΕΧΕ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Panayiota έγραψε:

Ιφι η κόρη σου είναι ΘΕΑ.Σε παρακαλώ βρε συ άσε να μακρυνει το μαλάκι της.Πολύ όμορφο κοριτσάκι.Σε ποιον μοιάζει;;;

Ευχαριστώ Παναγιώτα... Βρε δεν το κόβω εγώ το μαλλάκι της, δεν το έχω κουρέψει ακόμα.. Γεννήθηκε με χνούδι, αμάν κάναμε να το φτάσουμε εδώ που είναι! :P

Είναι ΟΛΟΙΔΙΑ... Να φαντστείς πιο ίδια δε γίνεται... Ο μπαμπάς της!

Την πάτησα η δόλια η μάνα!

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΕΓΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΑΔΙΑΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΓΙΟ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜ ΕΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΡΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟΜΑΝΑ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ?ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ...ΑΛΛΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ...

και εγω ετσι ημουν τα λατρευω τα κοριτσακια αλλα μολις μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι αγορι στην αρχη τα εχασα...μετα ειπα αλλη χαρη εχουν τα αγορια και φυσικα ειχα δικιο και δεν αλλαζω το αγορακι μου με ολα τα κοριτσια του κοσμου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
    • Αχ κορίτσι μου τι ωραίο το μνμ σου πρέπει να βγείτε σήμερα όλοι μαζί έξω να φάτε 😊 είναι τόσο συγκινητικές αυτές οι στιγμές όταν αντικρίζεις το θετικό τεστ εκεί πραγματικά αλλάζει η ζωή σου !  εγώ είχα 13/12 θετικό τεστ μετά την παλινδρόμηση όταν ξανά είδα θετικό τεστ δεν το πίστευα νόμιζα δεν το βλέπω καλά 😂 και εννοείται το ανέβασε εδώ φόρουμ 👇    όταν άνοιξα το θέμα του Αυγούστου 24 είχα φοβερό άγχος γιατί είχα ανοίξει και το θέμα Μαΐου 24 όπου και μετά από 2 βδομάδες αποχώρησα.. ευτυχώς όμως αυτήν την φορά πήγαν οοολα καλά για αυτό έβαλα και το 🌈 στα μωράκια Αυγούστου 2024! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...