Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απασχόληση μωρού 6 μηνών!


Recommended Posts

Η σβουρίτσα μου είναι πλέον 6,5 μηνών... Γενικά όλοι μου λένε πόσο ήσυχη, γελαστή και καλούλα είναι. Δε λέω... Είναι μία γλύκα και έχω τρελό πάθος μαζί της, όπως όλες οι μανούλες...

ΟΜΩΣ... Αν δεν ασχολούμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί της μουρμουράει όλη την ώρα! Για την ακρίβεια μουγκρίζει! :woohoo: :S:dry:

Ασχολούμαι όλη την ημέρα μαζί της, μιας και δεν έχω γυρίσει ακόμη στη δούλειά, αλλά είναι και κάποιες στιγμές που πρέπει να κάνω και τις δουλειές, έστω ένα φαΐ... Ε εκεί γίνεται το σώσε! Γκρινιάζει μέχρι να σταματήσω αυτό που κάνω και να ασχοληθώ μαζί της. Τι τραγούδια της λέω με την αγριοφωνάρα μου, τι λόγια της λέω, τι παιχνίδια της δίνω... Τίποτα!!! :(

Δεν κάθεται και στο πάρκο της καθόλου, δεν το θέλει! Οπότε την έχω στο relax και την παίρνω μαζί σε όλο το σπίτι... Η΄ τη βάζω σε μια κουβέρτα δραστηριοτήτων και κάθεται............ 3 ολόκληρα λεπτά και μετά αρχίζει...

Η παιδίατρος μου είπε ότι βαριέται! Ok... Και;;; Τί κάνατε εσείς για αυτό; Όσες είστε ομοιοπαθούσες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικά μαγειρεύαμε αγκαλιά και αν το καλοσκεφτώ δεν κάναμε καμία μα καμία άλλη δουλειά...Φοβόταν τον θόρυβο από την σκούπα, το σπίτι είναι διώροφο οπότε δεν μπορούσα να ανέβω να απλώσω τα ρούχα(άρα πήρα στεγνωτήριο :laugh: ) και καθόμασταν όλη μέρα δίπλα δίπλα γιατί αλιώς γκρίνιαζε!Υπομονή μετα τα 2 χρόνια παίζουν και λίγο μόνα τους :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωάννα ομοιοπαθούσα κι εγώ! :P

Η Αννούλα μου κοντευει τους 6 μήνες και μέχρι τώρα είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό.Τώρα τελευταία όμως,θέλει να ασχολούμαι όλη μα όλη την ημέρα μαζί της.Σίγουρα είναι φυσιολογικό :)

Την παίρνω λοιπόν μαζί μου στο σπίτι είτε με το καρότσι είτε με το relax :laugh: Όταν της γυρίζω την πλάτη νευριάζει και αρχίζει τις φωνές!!! :laugh: (Να σου πω την αλήθεια μ'αρέσει που θέλει να ασχολούμαι μόνο μαζί της αλλά μερικές φορές δεν γίνεται... :blush: )Επίσης,θέλει να την κοιτάω στα μάτια :P Αν κοιτάω αλλού φωνάζει :silly:

Δεν ξέρω τι να κάνω ούτε εγώ :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειμαι ομοιοπαθουσα εδω και 5,5 μηνες!!!!

Ο Χριστοφορος ηταν ετσι απο την πρωτη μερα. Θελλει αγκαλιες, τραγουδακια και παιχνιδια. Α!!! και βολτες. Να σου οω τωρα που του πηραμε καρεκλακι φαγητου, καθετε λιγο ισυχος. Μη φανταστεις. τον γεμμιζω παιχνιδια, παιζει αλλα τον βαζ διπλα μου πχ στην κουζινα οταν πλενω πιατα η μαγειρευω... η χτες που σηδερωνα τραγουδουσα και χωρευα συγχρονος. Εχει πολύ φαση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα.και το βαφτιστηρη μου τα ιδια εκανε μεχρι που η κουμπαρα μου του πηρε καρεκλακι φαγητου που εχει και ροδες οποτε τον βαζει εκει και τον εχει διπλα της οταν κανει δουλειες με την πιπιλα και ενα παιχνιδι και καθετε μια χαρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβως αυτο. Αμα ηξερα οτι θα καθετε, θα του το ειχα παει νωριτερα. Τουλαχιστον μπορω να παω τουαλετα χωρις να βαραει κριση ιστεριας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ε στο καρεκλακι ειναι ψηλα και βλεπουν την μανουλα τους και καθοντε πιο καλα!και εκεινη το ιδιο ειπε αν ηξερα οτι θα καθετε θα το ειχα παρει απο καιρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχ..είναι το στάδιο της προσοχής!!Μη πάρεις το βλέμα απο πάνω τους κοντεύουν να σε φάνε!!!Ο "χρυσαφένιος " μου είναι 7 μηνών και θέλει όλο κουβέντα!!!!Πλένω πιάτα...τραγουδάω...σκουπίζω πάλι τραγουδάω(ξεθέωμα!!!)...πλάκα έχει όμως.Έχω καταλάβει τελευταία ότι όσο πιο πολύ παρατηρεί τόσο πιο ήσυχος είναι.Οπότε ψηλά πολύ ψηλά!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh:

Τί ζουζούνια...

Όντως απαιτούν ν'ασχολείσαι διαρκώς μαζί τους...!

(το πάρκο μας έχει καταντήσει αποθηκευτικός χώρος παιχνιδιών)...!

Σε λίγο καιρό θα κλαίει όταν απομακρύνεσαι από το πεδίο της...!

Όμως έχω διαβάσει ότι χρειάζεται να παίζουν και λίγο μόνα τους, πρέπει ν'αντιληφθούν την ατομικότητά τους, ν'αναπτύξουν την προσωπικότητα τους...

Ένα παιδί μαθημένο με στραμμένη όλη την προσοχή όλη την ώρα σε αυτό, έπειτα θα γίνει ένα παιδάκι με λιγότερο θάρρος, χωρίς πρωτοβουλία...

Προσπαθούμε γι'αυτό, το έχω πλέον καταφέρει κάπως...

Την αφήνω στο καρότσι με τον κούκλο που τραγουδά, με μαλακά βιβλία και απορροφιέται...Χρειάζονται τον χρόνο τους θεωρώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TI MOY ΘΥΜΙΖΕΙ ? ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ?

ΑΑΑΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ!!! :laugh:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΙΩΑΝΝΟΥΛΙ ΜΟΥ!!!

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ...

ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

(ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Κ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΧΑΧΑΧΑ)

ΜΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...

Κ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ

ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ...

ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ

"ΦΥΓΕΙ", ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ !!! ΟΥΤΕ ΨΗΜΕΝΟΣ

ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΜΕΝΟΣ ...ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ!!! :woohoo: :laugh: :laugh:

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ...

ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ??? :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΤΑΝ ΥΣΗΧΟΣ, ΗΡΕΜΟΣ ... ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ!) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΗΡΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, (ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ... ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΛΑΞ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ...) ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΣ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 8,650 ΚΑΙ ΤΑ ΡΗΛΑΞ ΜΕΤΑ ΤΑ 9 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ... (ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ...)

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΔΙΧΤΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!

ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 2 DVD ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 20ΛΕΠΤΟΥ, ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΜΙΣΑΩΡΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...

Α! ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ... Ε! ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΜΕΣΗ???

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ DVD...

ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... :huh:

ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω τι να πω που ειναι 4 μιση μηνων και με εχει στην πριζα εδω και ενα μηνα!!!<Την εχω παραχαιδεμενη και με την γιαγια κανει μεχρι 10 λεπτα μαξιμουμ 15 και κανει και με τον μπαμπα γιατι την παιζει της δινει παιχνιδακια αλλα ουτε και αυτος αντεχει για πολυ μιση ωριτσα 40 λεπτα ουτε η μικρη που θελει ολη την προσοχη πανω της!!!

ευτηχως που εχουμε και τον μπαμπα το βραδυ αλλιως θα τα ειχα φτυσει!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά το τί χορός και τραγούδι πέφτει... δεν το συζητώ! Μια μέρα είχα ξεχάσει να τραβήξω την κουρτίνα και όταν το συνηδειτοποίησα οι απέναντι είχαν λιώσει στο γέλιο... :blush:

Η αλήθεια είναι ότι στο καρεκλάκι του φαγητού κάθεται λίγο περισσότερο, αν και μπατάρει από τη μία πλευρά... :laugh:

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι κάποιες φορές την αφήνω στη μαμά μου ή στην πεθερά μου για ηρεμήσει το κέφάλι μου και νιώθω πολύ άσχημα. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώνει μαζί μου, μέχρι να γυρίσω στην δουλειά. Και να μη με φτάνει στα όριά μου και αναγκάζομαι να την αφήνω για να ηρεμήσω... :unsure:

Αφήστε που με το που την αφήνω μου λείπει το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα ολες τα ιδια περναμε τελικα

εμενα ειναι 7 μηνων και κατι και απο τοτε που γεννηθηκε δεν εχω κλεισει το στομα απο το να μιλαω

εχουν πονεσει τα κοκκαλα μου

ανακαλυπτουν τον κοσμο μωρε και θελουν συνεχεια μπουρου μπουρου

και διπλα οχι ενα μετρο μακρυα

να τους κοιτας στα ματια και να μιλας με εκφρασεις και φωνες

αααχχχ

και εγω μερικες φορες την αφηνω στη γιαγια αλλα και εγω με το που γυρναω σπιτι το εχω μετανιωσει

αλλα τωρα μετα απο τοσους μηνες εχω συνειδητοποιησει πως χρειαζεται λιγη ηρεμια

και ξερεις εμεις κουραζομαστε ολοι μερα και δεν μπορουμε να ειμαστε ολο το 24ωρο μες στο τσακιρ κεφι

οποτε τις ωρες που κουραζομαστε και αυτα εχουν ντουρασελ καλο ειναι να συνεχισει το γλεντι καποιος που εχει ορεξη και δυναμεις απο το να τα αφηνουμε νακλαινει και εμεις να εχουμε τα νευρα μας

βεβαια θα συμφωνησω και με τη φιλη κατρινα οτι καλο ειναι να τα αφηνουμε και λιγο μονα τους να μαθουν να παιζουν και μονα τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ioannouli να μην εχεις τυψεις. Εισαι μανα και η μανα πρεπει να ειναι ηρεμη για να ασχοληθει με το παιδι της. Αν θα εισαι μεσα στα νευρα και δεν θα μπορεις ουτε τουαλετα να πας- οπως εγω προ καρεκλας- θα εχεις νευρα...και σε καποια στιγμη μπορει να ξεσπασεις εκει που δεν θελεις. Ενα γκρινιαρικο μωρο μπορει να σε τραλανει. Θα ηταν καλο να το αφησεις και καμια νυχτα να κοιμηθει αλλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ioannouli έγραψε:

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι κάποιες φορές την αφήνω στη μαμά μου ή στην πεθερά μου για ηρεμήσει το κέφάλι μου και νιώθω πολύ άσχημα. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώνει μαζί μου, μέχρι να γυρίσω στην δουλειά. Και να μη με φτάνει στα όριά μου και αναγκάζομαι να την αφήνω για να ηρεμήσω... :unsure:

Αφήστε που με το που την αφήνω μου λείπει το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο... :(

kati moy 8ymizei ayto :blink: :woohoo: !!!telika olew ligo polu ta idia pername!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

B) ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΕλένηΧ) ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ POST

:dry: ΤΟΧΟΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΡΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΜΕ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ

1) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΟΝΗ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (10-15 ΛΕΠΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ)

2) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (15-30 ΛΕΠΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ)

3) ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ(ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ) ΚΑΝΟΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

4) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΗΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ :)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΝΟΜΕ ΕΝΕΡΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα το αγορακι μου ειναι 7 μηνων και δεν μπορω να πω οτι θελει να ασχολουμαι ολη την ωρα μαζι του.Ας πουμε ξυπναει το πρωι,παω του ανοιγω το παραθυρο και καθεται κανενα μισαωρο μονο του και μιλαει με με τα κουκλακια του,την κουβερτα του,την κουνουπιερα κ.λ.π

Τον σηκωνω απο την κουνια τον αλλαζω κλπ και τον βαζω στο παρκο για μιση ωριτσα να παιξει με τα παιχνιδια του,,,μετα στην στρατα,,μετα φρουτοκρεμα και νανι.Οταν ξυπνησει βγαινουμε εξω βολτα με το καροτσι

1-2 ωρες.Μετα μαμ ,λιγο παιχνιδι και νανι.Το απογευμα στρωνουμε μια μεγαλη κουβερτα στο πατωμα πεταμε ολα μας τα παιχνιδια και το γλενταμε,μετα στο καροτσι μεχρι να κανω τις δουλειες μου(καθεται και με κοιταει χωρις να παραπονιεται)λιγο στρατα και 8 ηωρα μπανιο και νανι.Γενικα αγκαλια και ορθια δεν τον ειχα ποτε γιατι ειναι βαρυς και εγω ειμαι πολυ λεπτη και δεν γινεται!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθή μου εσύ περιγράφεις το τέλειο παιδί! Είσαι πολύ τυχερή! Ευτυχώς κι εγώ τα έχω καταφέρει και δε θέλει αγκαλιές, διότι από τότε που γεννήθηκε είμαι με τενοντίτιδα και στα δύο χέρια, αλλά θέλει πολύ μπλα-μπλα! Πόσο νερό πίνω την ημέρα από τα πολλά λόγια...

John_Greek καλώς ήρθες! Άντε να ακούμε και μια αντρική άποψη εδώ μέσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω πιστευω οτι τα παιδια οσο μεγαλωνουν τοσο πιο ανεξαρτητα γινονται.

εγω εχω στρωσει ενα σεντονακι πανω στο χαλι, εχω ριξει εκει τα παιχνιδια της και καθεται αρκετη ωρα.σημερα εκατσε ολο το πρωϊ.

ψιλομπουσουλαει και την εχει καταβρει στο πατωμα

επισης της αρεσει και στο καρεκλακι φαγητου γιατι ειναι ψηλα και εχει πιο καλη θεα.

μονο που πρεπει συνεχεια να της ξαναδινω τα παιχνιδια που πεταει κατω

καθε ηλικια εχει και τα δικα της

γενικοτερα προσπαθω να τη μεταφερω οποτε βαριεται μια στη κουνια, μια στο πατωμα, μια στο καρεκλακι,στο καροτσι

επισης της σρεσει πολυ στο κρεβατι μου

εγω ξαπλωνω και βλεπω τηλεοραση και αυτη στριφογυρναει σα σβουρα

το καλυτερο της

απλως προσεχω μη πεσει κατω

εγω το μετα σκεφτομαι που θα γυρναει ολο το σπιτι και θα πρεπει να κυνηγαω.

....θα βαλω και εγω τον αντρα μου να διαβασει κανενα θεματακι του mammyland

που ξερεις ισως μαθει και κατι :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia κ μενα ο μκρουλης μου ειναι σχεδον 6,5 μην κ λιγο πολυ οσα περιγραφετε ζουμε κ μεις...Γενικως δεν ειναι γκρινιαρικο μωρο νομιζω,εννοειται οτι θελει να του μιλας κ να παιζεις μαζι του οσο περισσοτερο γινεται,αλλα ασχολειται κ με τα παιχνιδια του...Αυτο που το θεωρω κουραστικο ειναι οτι θελει να ειναι ορθιος δλδ να τον κραταω κ να στεκεται ή να κανει βηματακια,αλλα δεν θελω να τον βαλω στην περπατουρα.

παντως θλει πολυ υπομονη κ αντοχη αυτη η φαση αν κ απ οτι ακουω ερχονται πολυ δυσκολοτερες μερες....κουραγιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...