Μετάβαση σε περιεχόμενο

νεα μαμα

Βίκη

Recommended Posts

Καλως σας βρηκα μαμαδες.σας ανακαλυψα τυχαια εχτες και ελπιζω να μαθω πολλα και να βοηθησω και εγω σε καποιες αποριες σας:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βικυ και καλως μας ηρθες και εσυ!!Ελπιζω να περασεις καλα εδω μεσα οπως και εμεις!!Πως σε λενε και ποσο χρονων εισαι;εισαι μανουλα η προσπαθεις;:kiss:

Γεια σου Βικυ και καλως μας ηρθες και εσυ!!Ελπιζω να περασεις καλα εδω μεσα οπως και εμεις!!Πως σε λενε και ποσο χρονων εισαι;εισαι μανουλα η προσπαθεις;:kiss:

ευχαριστω για το καλοσωρισμα,με λενε Βικη ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω ενα αγορακι 17 μηνων ,τον μικρο νικο,ο οποιος ειναι ακουραστος.ειμαι εργαζομενη μαμα και ευτυχως εχω βοηθεια απο την πεθερα και την μαμα μου και ΕΥΤΥΧΩΣ εχω και τον θαναση(συζυγος) που με βοηθαει πολυ.

ειμαι 28 χρονων και ονειρο μου ηταν απο μικρη να γινω μανουλα,βεβαια το φανταζομουνα πολυ πιο ευκολο αλλα τελικα ειναι δυσκολο,αλλα φυσικα αξιζει τον κοπο ειδικα οταν με σφυγγει στην αγγαλια του ο μικρουλης

ευχαριστω για το καλοσωρισμα,με λενε Βικη ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω ενα αγορακι 17 μηνων ,τον μικρο νικο,ο οποιος ειναι ακουραστος.ειμαι εργαζομενη μαμα και ευτυχως εχω βοηθεια απο την πεθερα και την μαμα μου και ΕΥΤΥΧΩΣ εχω και τον θαναση(συζυγος) που με βοηθαει πολυ.

ειμαι 28 χρονων και ονειρο μου ηταν απο μικρη να γινω μανουλα,βεβαια το φανταζομουνα πολυ πιο ευκολο αλλα τελικα ειναι δυσκολο,αλλα φυσικα αξιζει τον κοπο ειδικα οταν με σφυγγει στην αγγαλια του ο μικρουλης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...