Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!δεν εχω γεννησει ακομα κ εγω οτι ξερω απο την ξαδερφη μου.στο νοσοκομειο θα το δει παιδιατροσ το παιδι θα δωσει τιςπρωτες οδηγιες αλλα μου ειπε πωσ πρεπεινα βρω παιδιατρο απο τωρα(φενναω τα χριστουγεννα)για να τον παρω τηλ μωλισ γεννησω να ερθει την επομενη μερα στο σπιτι.τωρα εαν ισχυει κ κατι αλλο δεν το γνωριζω

Δημοσίευση

Ελενιτσα θα ηταν καλο να εχεις τον παιδιατρο σου πριν γεννησεις. Στο νοσοκομειο θα τον εξετασδει ο εφημερευον παιδιατρος μολις γεννησεις και θα τον παρακολουθει οσες μερες θα εισαι εκει. Εγω επειδη ημουν καμενη απο τον παιδιατρο του Γεννεσης συνιστω να ψαξεις δικο σου απο τωρα

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια! :) οποτε μαλλον 1 μηνα πριν θα ρωτησω πρωτα τον γυναικολογο μου να μου προτεινει παιδιατρο (επειδη με ξερει πολλα χρονια) και αν δεν μου αρεσει θα ψαξω στην περιοχη μου. απλα δυσταζα να ρωτησω γιατι λεω μηπως ειναι νωρις. αλλα σε 2 μηνες ακριβως γενναω οποτε ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσακια μου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...