Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!δεν εχω γεννησει ακομα κ εγω οτι ξερω απο την ξαδερφη μου.στο νοσοκομειο θα το δει παιδιατροσ το παιδι θα δωσει τιςπρωτες οδηγιες αλλα μου ειπε πωσ πρεπεινα βρω παιδιατρο απο τωρα(φενναω τα χριστουγεννα)για να τον παρω τηλ μωλισ γεννησω να ερθει την επομενη μερα στο σπιτι.τωρα εαν ισχυει κ κατι αλλο δεν το γνωριζω

Δημοσίευση

Ελενιτσα θα ηταν καλο να εχεις τον παιδιατρο σου πριν γεννησεις. Στο νοσοκομειο θα τον εξετασδει ο εφημερευον παιδιατρος μολις γεννησεις και θα τον παρακολουθει οσες μερες θα εισαι εκει. Εγω επειδη ημουν καμενη απο τον παιδιατρο του Γεννεσης συνιστω να ψαξεις δικο σου απο τωρα

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια! :) οποτε μαλλον 1 μηνα πριν θα ρωτησω πρωτα τον γυναικολογο μου να μου προτεινει παιδιατρο (επειδη με ξερει πολλα χρονια) και αν δεν μου αρεσει θα ψαξω στην περιοχη μου. απλα δυσταζα να ρωτησω γιατι λεω μηπως ειναι νωρις. αλλα σε 2 μηνες ακριβως γενναω οποτε ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσακια μου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @elena_1990 θα σου πω. Αυτοί μετράνε κάποια πράγματα στο εμβρυο. Όπως κατάλαβες τ πάχος τ υγρού π υπάρχει στον αυχένα κ αν υπάρχει ορατό ρινικο οστό. Οσο μικρότερο τ πάχος εκει τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να εχει συνδρομο. Οσο μεγαλώνει η αυχενικη διαφάνεια τόσο αυξάνονται θεωρητικά οι πιθανότητες. Αλλα μιλαμε ΠΑΝΤΑ για πιθανότητες. Εγω πχ ειχα λογο ηλικιας (37) κ χαμηλής αυχενικής πιθανότητες αρχικά 1/1000  κατι. Η papp a την έριξε στο 1/600. Σ λέει ότι ενα εμβρυο στα 600 μ αυτές τιε μετρησεις εχει συνδρομο. Εχω δει βιντεακια με σύνδρομα π ελεγε η μαμά το 1/4000 μου πχ κ τ παιδακι είχε συνδρομο. Άπειρο ελάχιστη πιθανότητα? Ναι. Ακομα κ 1 προς 10 να σ βγει απο τις μετρήσεις σημαίνει ότι μ αυτές τιε μετρήσεις τ 9 μωρα ήταν υγιή. Τ ενα είχε συνδρομο. Η τροφοβλαστη παιρνει κύτταρα απ ευθείας απο τ πλακουντα. Εξετάζονται τ χρωμοσώματα. Την άλλη μερα εχεις τ αποτελέσματα με 100% βεβαιότητα. Μια χαρά θα ειναι τ μωρακι σου. Οι μετρήσεις δίνουν μονο πιθανότητες. Εγω τηβ εκανα να εχβ τ κεφαλι μ ησυχο. Το είχα τρελό άγχος μ αυτά π διαβαζα για τη διαδικασία αλλα ειλικρινά δ είναι τίποτα.
    • Καλημέρα κορίτσι μου, και εγώ είμαι 36 ετών και τον Ιανουάριο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη από εξωσωματική. Δυστυχώς στις 9 εβδομάδες παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου οπότε χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο για απόξεση. Τώρα είμαι πάλι έγκυος από εξωσωματική αλλά είμαι ακόμη στην αρχή, εχθές μόλις πήρα το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χοριακής, οπότε δεν ξέρω αν έχω ένα ή δύο μωράκια και πως να εξελιχθεί η συνέχεια τους! Θα σου πω όμως πως αυτή τη φορά είμαι πιο χαλαρή και ποιο σίγουρη πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά! Δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά και πιστεύω περισσότερο σε αυτά τα μωρά.. Σίγουρα η τραυματική εμπειρία που έζησα δεν με αφήνει να ησυχάσω, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά και να λέω στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!! Με τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων, όλα θα πάνε καλά!!! Εύχομαι αυτή τη φορά να έχει και για σένα και για μένα ευχάριστη έκβαση αυτή η εγκυμοσύνη! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼 χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣
    • Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.. Λένε οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες χιχιχιχ @Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά ζαΐρα της καρδιάς μας, να τα εκατοστίσεις 🥳🥳🥳❣️🎂 υγεία εύχομαι και μόνο ευτυχισμένες στιγμές..με το καλό και το νέο μέλος σας ❣️   @melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήριαααα, εύχομαι μια υγιή και τελείομηνη εγκυμοσύνη😘
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ για την ώρα την αγωγή που ακολουθώ είναι φουλ στα φάρμακα.. 🤣  Cyclacur 2 λευκά χαπάκια πρωί βράδυ, Vasclor το πρωί, Prolutex και Innohep το απόγευμα, salospir 100ρι το βράδυ και Filicin το πρωί και D3 το μεσημέρι.  Αυτά τα ολίγα.. 🤣🤣 Utrogestan εμένα δεν μου δίνει, ούτε την πρώτη φορά μου είχε, με Vasclor με πηγαίνει. Έχω δρόμο εγώ ακόμη μπροστά μου μέχρι να πάνε όλα καλά και να αρχίσω σιγά σιγά να τα κόβω. 🙃😉 Χαίρομαι πολύ για σένα, εύχομαι όλα καλά μέχρι το τέλος και από δω και πέρα να αρχίσεις να το χαίρεσαι λίγο παραπάνω.. 🙃😉
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...