Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι σας είπε να προσέξετε ο γιατρός????

Recommended Posts

Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και μ'αρέσει που διαβάζω όμορφες συμβουλές και απόψεις.

Πάνω κάτω και σε μενα τα ίδια είπε ο γιατρός: οχι βάρη,όχι σκυψήματα,όχι σαλάτες έξω,πολλά φρούτα και λαχανικά στο σπίτι,πολύ γάλα,καλοψημμένα κρέατα.Οχι βαψιμο μαλλιά(αυτο μεχρι να κλείσω το 1ο τρίμηνο-ευτυχώς :) ).Πολύ ξεκούραση και ηρεμία .Το μόνο που είναι δύσκολο είναι να θυμάμαι κάθε στιγμή την κατάσταση μου και να μην σκύβω(γιατί ακόμα δεν έχω κοιλιτσα+δεν το εχω συνηθήσει) :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:blink::blink: εμενα οταν της ειπα οτι δεν μπηκα στη θαλασσα με τοση ζεστη μου ειπε κακως. Απο τοτε κολυμπουσα καθε μερα ολο το καλοκαιρι και κολυμπι ε?οχι χαλαρα. Το φαγητο λιγο μου ειπε να το μειωσω αλλα ποιος την ακουγε. Απο κει και περα ταξιδεψα και μ'αεροπλανο αφου μου δωσε το οκ. Σε ολα ναι μου ειπε εκτος την πρωτη βδομαδα που πηγαμε να δουμε το σπορακι που μου ειπε οτι μεχρι να ακουσουμε καρδουλα θα αποφευγετε τις επαφες. Οταν εφτασε ο καιρος μου ειπε βουρ στο ψητο γιατι το σπερμα βοηθαει στον τοκετο :lol:

A,ναι....και εμένα μου είπε σεξ σίγουρα οχι πριν κλείσει το 3μηνο (είχα βεβαια το ιστορικό μιας αποβολής-μαλλον γι'αυτό).Για να πω όμως την αλήθεια αν μου δώσει το ΟΚ οταν όλα με το καλό θα πάνε καλά....νομίζω πως θα φοβάμαι! :unsure:

Madrid05 καλωσήρθες!!!!!

πόσο είσαι? με το καλό το μπεμπάκι!!! εμένα μου είπε κυρίως γι;α βάρη όχι για σκυψίματα, αλλά φαντάζομαι ότι και τα σκυψίματα πρέπει να τα προσέχω!!!

Παπάκι και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, μου είπε όχι σεξ μέχρι και την 15 εβδομάδα και μετά θα δούμε αναλογα με το πως θα πάει!!!!αλλά και εγώ θα φοβόμουν... φαντασου να κάνεις σεξ να το ευχαριστηθείς και μετα να δείς αιμμοραγία ή κατι άλλο εξίσου κακό!!! θα πεθαινα απο τις τυψεις!!!!

Rena79 πολύ αυστηρός είναι ο γιατρός σου!!! ο δικός μου επέτρεπε και τα ταξίδια και αθλητισμό, όπως ποδήλατο, περπάτημα ή ακόμη και αεροβική όταν ξέρει ο γυμναστής ότι είσαι έγκυος!

Εγώ προσωπικά έκανα ποδήλατο (30 χλμ) μέχρι και 8 μηνών!! με μια κοιλιά να!!!

Μου είχε πει όχι στην φέτα εκτός και είναι από ομογενοποιημένο τυρί....

γενικά είσαι έγκυος και όχι άρρωστη και αν χρησιμοποιήσεις τα ΜΜΜ μην πιάσεις τίποτε επάνω και μετά καλό πλύσιμο χεριών....

Καλή εγκυμοσύνη....

Ρενα μου κανει εντυπωση αυτο που ειπε για το κολυμπι,και τα μεσα μαζικης μεταφορας...γιατι;;

Ισα ισα που το κολυμπι λενε οτι κανει καλο..εμενα οταν τον ρωτησα για θαλασσα μου ειπε "Αρκει να μη κανεις υποβρυχιο ψαρεμα" :silly:

Αλλα τα μ.μ.μ δε μπορω να καταλαβω γιατι.... :unsure:

Για τα τροφιμα και τα υπολοιπα μου ειχε πει οτι και στις αλλες κοπελες που απαντησαν.. :)

Με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου! :cheer:

κοιτα Τονια, εγώ του είπα για το κολυμβητήριο, και μου είπε ότι από την στιγμή που είναι κοινόχρηστο, καλυτερα να το αποφυγω λόγω μολύνσεων... εξάλου έχω μια ευαισθησία στις μολύνσεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...