Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σαν σήμερα με έπιασαν οι πόνοι και έσπασαν τα νερά...... μωρό μου και μετά απο λίγες ώρες σε αντίκρυσα ζωούλα μου!Ηταν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!Σε αγαπάμε πάρα πολύ

και θα είμαστε πάντα δίπλα σου! :kiss:

post-2162-13873934739451_thumb.gif

Δημοσίευση

ΧΡΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΡΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.....ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΒΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ

Δημοσίευση

ΧΡΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΡΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.....ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΒΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό που κατάλαβα από το σεμινάριο είναι ότι όσο είναι νεογέννητα, πίνουν από μπιμπερο λόγω του αντανακλαστικού που έχουν, να κάνουν θηλαστικη κίνηση για λόγους επιβίωσης. Αυτό κάπου στους 3 μήνες χάνεται και εκεί είναι που αν έχει χαθεί η επαφή με το μπιμπερο ή την πιπίλα, ξαφνικά δεν τα θέλουν. Έτσι την πάτησα κ γω. Επαναπαυτηκα στο ότι σαν νεογέννητο επινε και δικό μου και φόρμουλα, και σταμάτησα να δίνω (από βαρεμάρα). Τώρα το παλεύω με τις ασκήσεις που προτείνει η κα Χρυσή, και θα δούμε. Θέλει επιμονή καθημερινή χωρίς όμως πίεση, γιατί εκεί είναι που θα το συνδέσει με κάτι αρνητικό και δεν θα το δεχτεί με τίποτα..
    • Και εμείς ακριβώς το ίδιο απίστευτο !!!
    • @Stavroula24 εγώ πάντως τον καταλαβαίνω τον άντρα σου αγάπη, γιατί όταν είσαι μεγαλωμένος σε δεμένη οικογένεια έτσι νιώθεις. Δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος. Όσο για τη μαμά του λογικό να θέλεις εσύ τη δική σου. Και εγώ τι δική μου θέλω,  άσχετα που αν ερχόταν και η πεθερά μου δεν θα είχα θέμα γιατί την αγαπώ πάρα πολύ. Σε περίπτωση δηλαδή που η μάνα μου ήταν μακρυά θα ήθελα την πεθερά μου τις πρώτες μέρες. Ότι και να λέμε πάντως αν είναι το πρώτο σου και δεν το έχεις ξανά ζήσει όλο αυτό δεν ξέρεις τι σε περιμένει.. Θεωρώ ότι τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες χρειάζεται μια βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν γενικά τι να κάνουν με ένα νεογέννητο στο σπίτι. 
    • Αχ ρε συ αυτό με το μπιμπερο!  Η δικιά μου τέλος του μήνα κλείνει τους 2 μήνες. Στην αρχή που έδινα κάποιες φορές συμπλήρωμα έπαιρνε μπιμπερο μετά το γύρισα σε αποκλειστικό θηλασμό και τώρα που αντλώ κάποιες φορές για να έχω γάλα αν λειψω η δώσει κάποιος άλλος δεν το θέλει! Άλλαξα και μπιμπερο και σήμερα πχ της έδωσα λίγο ήπιε και μετά με τίποτα ήθελε μόνο στήθος. Υπάρχει περίπτωση να μην το ξανά θελήσει; Η όσο προσπαθώ θα το μάθει πάλι; 
    • Καλημέρα!! Οπότε αναμένουμε  @Pinacolada 2/2  @Stavroula24 10/2  @elen. 23/2  @melitiniღ 7/3  @Princess28 ? @Παρασκευαιδου ? Για να δούμε.... Εγώ όντως @Stavroula24 το βράδυ κοιμήθηκα πολυ καλά!! Πάντως έβγαλα και σήμερα ένα κομμάτι βλεννη λιγο μεγαλύτερο απο το χθεσινό.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...