Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 165
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ!ΚΟΥΚΛΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΝΤΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΤΟ(ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ...ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...).ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ!!

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Δε μι λες Sweetmammy το φορμακι ειναι mothercare. Γιατι παρειγγηλα ενα παρομοιο και το περιμενω να σας βαλλω φωτο!!!

Ναι ειναι απο τα mothercare... μας το εφερε ο πεθερος μου απο το Λονδινο... εσυ απο που το παρηγγειλες; :)

Δημοσίευση

thalia1 έγραψε:

Εδώ είναι το μπεμπάκι μας στις 31/12/2008,όπου είναι 8 ημερών!!!! :)DSC01432.JPG

ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟΛΗ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ.... ;)

Δημοσίευση

Αχου!!!!!!!!!!!!!! Πεθαίνω!!!!!!!!!! :woohoo:

Κουκλιά! :laugh:

Κι εμείς πέρυσι τη ντύσαμε Αγιοβασιλίτσα!

Φέτος όπως λέει η Katrina, θα τη ντύσουμε αγγελάκι. Της πάει νομίζω κι έτσι ξανθούλα που είναι! Όπως και η Αλεξάνδρα της katrina! ;)

Η καψούρα μου (Μιχαλάκης της sweetmammy) το διασκέδαζε πολύ βλέπω!

Της thalias το λεχούδι... Αχ θα πάθω πλάκα! 8 ημερών Αγιοβασίλης!

Νομίζω έχω βάλει ήδη φωτο από το Μαράκι - Αγιοβασιλάκι, θα ψάξω κι αν βρω θα βάλω κι άλλη!

KPAP ο δικός σου κούκλος Αγιοβασίλης σου μοιάζει πολύ ή μου φαίνεται? ;)

Δημοσίευση

Πανέμορφα!

Καταπληκτικά!

Τι πιο όμορφο να ζητήσεις τα Χριστούγεννα;

Να τα χαίρεστε

Εμείς θα ντυθούμε του χρόνου,που θα κοντευουμε να κλείσουμε τον πρώτο μας χρόνο.Σίγουρα όμως δεν θα χάσουμε τις Απόκριες του '10! ;)

Δημοσίευση

]

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙΑ(ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΠ ΤΑ mOTHERCARE ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ)ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ!!!ΤΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΜΗΝΩΝ!!!

Δημοσίευση

thalia1 έγραψε:

Iφιγενεια ΤΕΛΕΙΑ η φωτο!!!!! Ειναι σαν στολιδι του δεντρου η μπεμπουλα σου!!!!! :)

χεχε.. Θάλεια... Φέτος αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου θα τη βάλω!

Σε ευχαριστώ!

Σίλια όντως.. δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να ζητήσεις!

Θα το ζήσεις του χρόνου και θα το καταλάβεις.. Για μένα τα Χριστούγεννα ήταν και είναι η ομορφότρη περίοδος του χρόνου (είμαι και τύπος του χειμώνα οπότε ενισχύεται η προτίμηση των Χριστουγέννων). Σαν τα περσινά όμως.. Καμία χρονιά! Ήταν τα πρώτα με το Μαράκι, γι'αυτό! Και φέτος ακόμα καλύτερα.. Θα στολίσουμε μαζί το δέντρο (εγώ δλδ θα στολίζω και το Μαράκι θα γκρεμίζει), θα μάθουμε να λέμε τα κάλαντα (πάλι τις τελευταίες συλλαβές θα λέει, αλλά δε βαριέσαι? έχει κι αυτό τη γλύκα του), θα κάνουμε κουλουράκια, κουραμπιέδες (ουφ.. για πρώτη φορά.. αν αποτύχω θα ρίξω το φταίξιμο στο Μαράκι :P ), θα βγούμε μαζί για ψώνια.. Άλλη χάρη φέτος, καταλαβαίνει και η μικρή και θα μπει στο γιορταστικό πνεύμα!

Αχ... τι ωραίο θέμα άνοιξες Μαρινάκι! :cheer:

Δημοσίευση

molly ο μπέμπης σου στη φωτό είναι 4 μηνών? :blink: Θα τρελλαθώ! Τι ανάπτυξη είναι αυτή? Μοιάζει τουλάχιστον 7 μηνών! Και είναι και πανέμορφος! Άντε να πάρετε κι εσείς τη στολή να βγείτε φωτο και να σας καμαρώσουμε κι εμείς!

anemaxxx τρελλομάνα κι εσύ! 12 ημερών βοηθός Αγ. Βασίλη!!! :laugh: Τέλειο!!!

Δημοσίευση

Ιφιγένεια και εγώ λατρεύω τον χειμώνα και την θέρμη που εκπέμπει η γιορτή της αγάπης,τα Χριστούγεννα :) Είναι το καλύτερο μου!Σίγουρα θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα αφού θα μοιράζεσαι όλες αυτές τις ευχάριστες δραστηριότητες με το αγγελούδι σου ;) Ανυπομονώ να τα ζήσω και εγώ.Προς το παρόν θα στολίσω το δέντρο παρέα με την κοιλίτσα και τον αντούλη μου ,χε,χε! ;)

Δημοσίευση

πολυ ομοραφα ολα τα μωρακια κουκλια πραγματικα!!!!

εμενα περσυ δεν καθοταν να τον ντυσω αγιοβασιλη αλλα φετος ελπιζω να μου κανει την χαρη.

το αλλο σαββατο θα στολισουμε το δεντρο μας και θα ειναι το πρωτο (που θα το καταλαβει και θα πιασει)μιας και περσυ ηταν πολυ μικρουλης

Δημοσίευση

Ιφιγένεια στολίδι να πω;;;Λίγο είναι...Κουκλίτσα!!! :cheer:

Και η στολή όντως πολύ ωραία!!! :cheer:

Πες και άλλα για τα Χριστούγεννα! ;)

Μου αρέσει πολύ-πολύ!!!

Αν μας χιόνιζε κιόλας!!!

Η Άλεξ χαίρεται πολύ με τα φώτα, φαντάζομαι πώς θα ξετρελαθεί με τα φωτάκια!Σε λίγες ημέρες στολίζω το ελατάκι μου(για να μην παρεξηγηθώ, είναι άπό όσα ούτως ή άλλως κόβονται) και προπάντων το καραβάκι μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη φέτος και ο λόγος προφανέστατος!!!

Τσουρέκι κάνεις;;;Στείλε κανένα! ;)

Ariel πάρε ένα δωράκι για το μωράκι σου στην κοιλίτσα, κάτω από το δέντρο!Καλή συνέχεια! :)

Οι βοηθοί όμως...Όλα τα λεφτά!Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! ;)

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Να'την η τσούπρα! Ούτε 4 μηνών...

Η στολή είναι δια χειρός της νονάς μου!

Δεν ειναι ολα τελεια τα μωρουλια μας;;;;;; :laugh:

Ιφιγενεια ο σκουφος της με τρελλανε...!!! Χεχεχεχεχε...!!! Φοβερη...!!!

Να βαλεις φωτο που θα την ντυσεις αγγελακι... η Κατερινα ξερω δε βαζει... ;)Κατερινα παντως θα ειναι κουκλα... στειλε e-mail...! :P

Anemaxxx πολυ πρωτοτυπος ο βοηθος... φοβερο το μωρακι...!!! ;)

Εγω λεω να τον ντυσω Rudolf χιχιχι...!!! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @elena_1990 θα σου πω. Αυτοί μετράνε κάποια πράγματα στο εμβρυο. Όπως κατάλαβες τ πάχος τ υγρού π υπάρχει στον αυχένα κ αν υπάρχει ορατό ρινικο οστό. Οσο μικρότερο τ πάχος εκει τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να εχει συνδρομο. Οσο μεγαλώνει η αυχενικη διαφάνεια τόσο αυξάνονται θεωρητικά οι πιθανότητες. Αλλα μιλαμε ΠΑΝΤΑ για πιθανότητες. Εγω πχ ειχα λογο ηλικιας (37) κ χαμηλής αυχενικής πιθανότητες αρχικά 1/1000  κατι. Η papp a την έριξε στο 1/600. Σ λέει ότι ενα εμβρυο στα 600 μ αυτές τιε μετρησεις εχει συνδρομο. Εχω δει βιντεακια με σύνδρομα π ελεγε η μαμά το 1/4000 μου πχ κ τ παιδακι είχε συνδρομο. Άπειρο ελάχιστη πιθανότητα? Ναι. Ακομα κ 1 προς 10 να σ βγει απο τις μετρήσεις σημαίνει ότι μ αυτές τιε μετρήσεις τ 9 μωρα ήταν υγιή. Τ ενα είχε συνδρομο. Η τροφοβλαστη παιρνει κύτταρα απ ευθείας απο τ πλακουντα. Εξετάζονται τ χρωμοσώματα. Την άλλη μερα εχεις τ αποτελέσματα με 100% βεβαιότητα. Μια χαρά θα ειναι τ μωρακι σου. Οι μετρήσεις δίνουν μονο πιθανότητες. Εγω τηβ εκανα να εχβ τ κεφαλι μ ησυχο. Το είχα τρελό άγχος μ αυτά π διαβαζα για τη διαδικασία αλλα ειλικρινά δ είναι τίποτα.
    • Καλημέρα κορίτσι μου, και εγώ είμαι 36 ετών και τον Ιανουάριο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη από εξωσωματική. Δυστυχώς στις 9 εβδομάδες παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου οπότε χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο για απόξεση. Τώρα είμαι πάλι έγκυος από εξωσωματική αλλά είμαι ακόμη στην αρχή, εχθές μόλις πήρα το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χοριακής, οπότε δεν ξέρω αν έχω ένα ή δύο μωράκια και πως να εξελιχθεί η συνέχεια τους! Θα σου πω όμως πως αυτή τη φορά είμαι πιο χαλαρή και ποιο σίγουρη πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά! Δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά και πιστεύω περισσότερο σε αυτά τα μωρά.. Σίγουρα η τραυματική εμπειρία που έζησα δεν με αφήνει να ησυχάσω, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά και να λέω στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!! Με τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων, όλα θα πάνε καλά!!! Εύχομαι αυτή τη φορά να έχει και για σένα και για μένα ευχάριστη έκβαση αυτή η εγκυμοσύνη! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼 χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣
    • Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.. Λένε οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες χιχιχιχ @Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά ζαΐρα της καρδιάς μας, να τα εκατοστίσεις 🥳🥳🥳❣️🎂 υγεία εύχομαι και μόνο ευτυχισμένες στιγμές..με το καλό και το νέο μέλος σας ❣️   @melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήριαααα, εύχομαι μια υγιή και τελείομηνη εγκυμοσύνη😘
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ για την ώρα την αγωγή που ακολουθώ είναι φουλ στα φάρμακα.. 🤣  Cyclacur 2 λευκά χαπάκια πρωί βράδυ, Vasclor το πρωί, Prolutex και Innohep το απόγευμα, salospir 100ρι το βράδυ και Filicin το πρωί και D3 το μεσημέρι.  Αυτά τα ολίγα.. 🤣🤣 Utrogestan εμένα δεν μου δίνει, ούτε την πρώτη φορά μου είχε, με Vasclor με πηγαίνει. Έχω δρόμο εγώ ακόμη μπροστά μου μέχρι να πάνε όλα καλά και να αρχίσω σιγά σιγά να τα κόβω. 🙃😉 Χαίρομαι πολύ για σένα, εύχομαι όλα καλά μέχρι το τέλος και από δω και πέρα να αρχίσεις να το χαίρεσαι λίγο παραπάνω.. 🙃😉
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...