Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου βρε Μαρινάκι!!! Μεταπτυχιακό στις εξωσωματικές & τις σπερματεγχυσεις θα κάνουμε στο τέλος!!!

Λοιπόν οπότε περιμένουμε να περάσει και αυτή η εβδομάδα και να μην έρθει (σε καμμιά μας όμως) η ακατανόμαστη!!!!

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.... ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΓΩ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΛΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ...ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΧΑΖΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΝΕΙΡΑ... ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΩΡΕΣ.. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΛΙΑ!!!

HELEN ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ????

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εγώ είμαι στη διαδικασία (με ενέσεις και χάπια) για να προχωρήσω στη 2η μου σπερματεγχυση. Αν όλα πάνε καλά σε μια εβδομάδα περίπου θα την κάνω.

helen, εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρεις. Το ίδιο κι εσείς Elenalda και Μαρίνα14.

Δημοσίευση

χρυσά έγραψε:

Κορίτσια κι εγώ είμαι στη διαδικασία (με ενέσεις και χάπια) για να προχωρήσω στη 2η μου σπερματεγχυση. Αν όλα πάνε καλά σε μια εβδομάδα περίπου θα την κάνω.

helen, εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρεις. Το ίδιο κι εσείς Elenalda και Μαρίνα14.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ....

Δημοσίευση

ELENALDA έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....

HELEN ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΡΘΕ.... ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!

ΝΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ.....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΡΟΔΟ ΣΤΙΣ 8-12 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.....

Δημοσίευση

Ναι ας ελπίσουμε ότι αυτό το μήνα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για όλες μας. Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό, μου έγραψε κι άλλες ενέσεις και θα κάνω τη σπερματέγχυση το Σάββατο. Μετά από το αποτέλεσμα της πρώτης προσπάθειας απογοητεύτηκα για 1-2 μέρες αλλά τώρα είμαι αισιόδοξη για τον επόμενο γύρο. Μπορώ να κάνω κι αλλιώς?

Εν τω μεταξύ αν κάποια άλλη κοπέλα είχε θετικό αποτέλεσμα μετά από σπερματέγχση ας μας ενημερώσει κι εμάς για να πάρουμε λίγο κουράγιο :)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, σήμερα έκανα τη σπερματέγχυση. Τώρα αναμένουμε κι ελπίζουμε... Άντε να δούμε τι κάναμε αυτή τη φορά! Από χτες βάζω τσιροτάκια οιστρογόνων και από αύριο θα αρχίσω τα υπόθετα προγεστερόνης. Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι. Λίγες ώρες μετά τη σπερματέγχυση είχα ελάχιστο αίμα όπως και την 1η φορά αλλά απ' ότι μου είπε ο γιατρός αυτό μπορεί να δημιουργηθεί από τον καθετήρα που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία. Έχει συμβεί αυτό σε καμιά από εσάς?

Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! :laugh:

Δημοσίευση

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια που μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία και ευχομαι σύντομα θετικά τεστ και τεραστιες χοριακές!!!

Είμαι καινούριο μελος, προσπαθω 2 χρόνια για μωρακι και μολις την περασμένη Δευτερα έκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση σε φ.κ, αλλα δυστυχως ήταν πολύ άσχημη εμπειρία :( και τωρα είμαι στην αναζήτηση νέου γιατρού (αν έχετε να προτείνετε κάποιον?.....). Αν έχει γίνει το θαύμα, θα είναι όντως ΘΑΥΜΑ!!!

Να ρωτήσω κάτι τις πιο έμπειρες. Μετά από πόσες μέρες από την pregnyl μπορώ να κάνω τεστ? Δεν ξερω αν αντεχω να περιμένω μέχρι την άλλη Δευτερα..

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

wannabemom τεστακι του εμποριου μπορει και να μην δειξει τίποτα. καλύτερα να κανεις λιγο υπομονη και να πας για το αιματακι σου σήμερα. Σου εύχομαι να έχεις μια μεγάλη χοριακή και να μην χρειαστείς δεύτερη. Σου έχω στείλει κάποιες πληροφορίες με pm για γιατρό, ελπίζω να μην τις χρειαστείς.

IreneValadia εγώ προσωπικά έχω κάνει 3 σπερματεγχύσεις δεν έχω πονέσει καθόλου. Είναι το τσιμπιματάκι που νοιώθεις όταν κάνεις τεστ παπ. Η διαδικασία διαρκεί 5 λεπτά ακριβώς και χρησιμοποιούν ένα πολύ λεπτό καθετηράκι για να κάνουν την σπερματέγχυση. Κάθεσαι 15 λεπτά περίπου να χαλαρώσεις ντύνεσαι και φεύγεις.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΤΥΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ELENANDA...

Δημοσίευση

Elenalda μου σε ευχαριστω για την απαντηση, σου εστειλα pm. Αν καταφερω να περιμενω μεχρι την αλλη Δευτερα κ δεν εχει ερθει η ακατανόμαστη, θα παω για χοριακή σίγουρα!

Irene Valadia, δεν ποναει καθόλου, εμενα ήταν ψυχολογικό, όχι σωματικό το στρες που περασα.

Στα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι σύντομα ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ!!!!! ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Θα συμφωνήσω κι εγώ με τις απαντήσεις που σας έδωσαν η Elenalda κι η helen.

IreneValadia, ναι χρησιμοποιείται ένα μικρό καθετηράκι αλλά δεν πονάς καθόλου και η διαδικασία είναι πολύ απλή, δεν κρατά ούτε 5 λεπτά. Μετά μένεις ξαπλωμένη 10-20 λεπτά.

wannabemom ο γιατρός μου μου είπε να κάνω το τεστ του εμπορίου 14 μέρες από τη μέρα της σπερματέγχυσης κι όχι από τη μέρα που κάναμε τη Pregnyl γιατί η ωορρηξία γίνεται 36-38 ώρες μετά. Σου εύχομαι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ :(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΗΝΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...