Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ? ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ FRAGMIN ΤΩΝ 2500

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ CLEXANE ΤΩΝ 4000. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΩΡΑ.

UTROGESTAN FULL 6 ΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ PREZOLON, SALOSPIR 100, FILICINE, CYCLACUR ΤΑ ΛΕΥΚΑ.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ!!! ;)

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

ΑΠΛΩΣ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΑΥΡΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΙΣ 14/10/09 ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΒΕΡΚΑΠ Κ ΑΛΤΕΡΜΟΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ PREGNYL.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ:CICLACUR,PREZOLON,ULTROGESTAN,SALOSPIR ΚΑΙ FELICINE.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.....

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΚΑΝΑ 4 ΑΛΤΕΡΜΟΝ ΚΑΙ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΠΡΕΝΓΚΛΗ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ΄;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ HELEN

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΚΑΙ 1 ΠΡΕΓΝΥΛ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ELENALDA,

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

ΜΕΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ :P

HELEN ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ!!! :silly:

ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

MARINA14 έγραψε:

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ELENALDA,

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

ΜΕΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ :P

HELEN ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ!!! :silly:

ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ

ΦΙΛΙΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.....

ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 14-11. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ....

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΕΣ!!

MARINA14 ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ 'ΡΘΕΙ ΘΑ 'ΡΘΕΙ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΩ. ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΤ΄ΑΛΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ.

HELEN ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ & ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο DOCTOR!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ)!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

HELEN ΜΟΥ, ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΛΙΝΗΡΗΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ELENALDA ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΦΟΒΑ!!!

ELENALDA ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

GORGINA ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ :dry:

Δημοσίευση

Elenelda και marina πολύ πολύ καλή επιτυχία!

εύχομαι τα χριστούγεννα να σας βρουν τρισευτυχισμένες με μωράκια στην κοιλίτσα σας :):)

σας καταλαβαίνω, την αναμονή την έχω περάσει δύο φορές, την πρώτη με την σπερματέγχυση, που ήμουν όμως αρκετά χαλαρή και έκανα τα πάντα, και τη δεύτερη με την εξωσωματική που ήταν τελείως εξαντλητική, αλλά ευτυχώς ήταν η τελευταία μου γιατί τώρα έχω δύο μωράκια στην κοιλίτσα μου!

ελπίζω σε λίγες μέρες να ακούσετε τα πιό ευχάριστα νέα της ζωής σας...αλλά μέχρι τότε υπομονή!

Δημοσίευση

aliky έγραψε:

Elenelda και marina πολύ πολύ καλή επιτυχία!

εύχομαι τα χριστούγεννα να σας βρουν τρισευτυχισμένες με μωράκια στην κοιλίτσα σας :):)

σας καταλαβαίνω, την αναμονή την έχω περάσει δύο φορές, την πρώτη με την σπερματέγχυση, που ήμουν όμως αρκετά χαλαρή και έκανα τα πάντα, και τη δεύτερη με την εξωσωματική που ήταν τελείως εξαντλητική, αλλά ευτυχώς ήταν η τελευταία μου γιατί τώρα έχω δύο μωράκια στην κοιλίτσα μου!

ελπίζω σε λίγες μέρες να ακούσετε τα πιό ευχάριστα νέα της ζωής σας...αλλά μέχρι τότε υπομονή!

ΑΧΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΑ ΣΕΝΑ.... ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....

Δημοσίευση

elenalda kai marina ευχομαι φετος εκεινος ο υπεροχος παπουλης με τα λευκα μαλλια και τη λευκη γενιαδα,ο αγαπημενος σε ολους μας αγιος βασιλης,να φερει στις κοιλιτσες σας σπορακια γεματα υγεια και να σας κανει τις πιο ευτυχισμενες γυναικες του κοσμου!μην τον παρεξηγηται αν σας τα φερει λιγο νωριτερα και δεν περιμενει μεχρι την ημερα που συνηθιζει να μοιραζει τα δωρα,αλλα εχει τοοοοσα πολλα να μοιρασει που καμια φορα στελνει και καποια νωριτερα!δεν νομιζω να σας ενοχλει,ετσι?

καλη σας επιτυχια!!!!!!!![/b]

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΟΓΔΟΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ 1-12 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...

Δημοσίευση

HELEN ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ.

ΩΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΛΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!! :silly:

Δημοσίευση

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΛΟΓΩ ΚΟΥΛΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΗΝ 20η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 25/11 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ? ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!!

Δημοσίευση

ELENALDA ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ?

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ.. :woohoo:

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΘΕΛΕΙ 10 ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ Β' ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ,ΛΟΓΩ ΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗς ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...