Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς σας βρήκα μανούλες!

MAGDA25

Recommended Posts

Χαίρομαι πολυ που μπήκα στην παρέα σας!Θα γίνω και γω μανούλα σε λιγους μηνες διανύω την 25 εβδομαδα και τρεις ημερες κυησης. Θελώ να σας παραθέσω κατι που με εκανε να ειμαι ακομη πιο ευτυχισμενη με τη ζωη μου :

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ειδα στον υπνο μου πως επισκέφθηκα τον παραδεισο και ένας αγγελος ανελαβε να με ξεναγησει.

Περπατούσαμε διπλα διπλα σε μια τεραστια αίθουσα γεματη με αγγέλους.

Ο άγγελος οδηγος μου σταματησε μπροστα στον πρωτο σταθμο εργασίας και είπε:

΄΄Αυτο ειναι το Τμήμα Παραλαβης.Εδω παραλαμβάνουμε όλες της αιτησεις που φτάνουν στο θεό,με τη μορφη προσευχής.΄΄

Κοιταξα γυρω γυρω στο χωρο. Έσφυζε απο κινηση, με τόσο πολλους αγγέλους να βγαζουν και να ταξινομουν αιτησεις γραμμένες σε ογκώδεις στοιβες απ χαρτια και σημειώματα, απο ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.Μετα προχωρήσαμε σε ενα μακρυ διαδρομο,μεχρι που φτάσαμε στο δευτερο σταθμο.Ο άγγελος μου είπε:

΄΄Αυτο είναι το τμημα Συσκευασίας και Παράδοσης.Εδω οι χαρές και οι ευχές , που έχουν ζητηθεί προωθούνται κια παραδίδονται σε αυτούς που τις ζήτησαν.΄΄

Πρόσεξα και πάλι πόση κίνηση είχε και εδώ.Αμέτρητοι άγγελοι πηγαινοέρχοντανδουλεύοντας σκληρά, αφου τόσες πολλες επιθυμίες έχουν ζητηθεί και συσκευάζονταν για να παραδοθούν στη γη. Τέλος στην αρχη ενος μακρινου διαδρόμου ,σταματήσαμε στην πόρτα ενος πολυ μικρού σταθμού. Προς μεγαλη έκπληξη μόνο ένας 'αγγελος καθόταν εκεί ,χωρίς να κανει ουσιαστικα τίποτα.

΄΄ Αυτο είναι το τμημα των ευχαριστιων΄΄, μου είπε σιγανα ο φιλος άγγελος μου. Εδειχνε λίγο ντροπιασμένος.΄΄

΄΄Πως γίνεται αυτο; Δεν υπαρχει δουλειά εδω;Ρώτησα.΄΄

΄΄Ειναι λυπηρο΄΄ αναστέναξε ο αγγελος . ΄΄Αφου παραλαβουν τις χαρες τους οι ανθρωποι , πολυ λίγοι στέλνουν ευχαριστήρια.΄΄

΄΄Πως μπορεί καποιος να ευχαριστήσει τον θεό για τις ευλογίες που παρέλαβε ; ΄΄ ρώτησα πάλι.

΄΄Πολυ απλα΄΄ απαντησε ΄΄Χρειάζεται μόνο να πεις : Ευχαριστώ θεέ μου!΄΄ Και για τι ακριβως πρέπει να ευχαριστήσουμε΄;΄΄

΄΄Αν έχεις τρόφιμα στο ψυγείο σου, ρούχα στην πλάτη σου,μια στεγη πάνω απο το κεφάλι σου και ένα μέρος για να κοιμηθείς,είσαι ο πλουσιότερος απο το 75% αυτου του κόσμου.

Αν έχεις χρήματα στην τράπεζα ,στο πορτοφόλι σου και λίγα κέρματα σ έ να πιατάκι είσαι στο 8 % των ανθρώπων που ευημερούν.

Αν ξύπνησες σημερα το πρωι με περισσοτερη υγεία απο οτι αρρωστία,εισαι πιο ευλογημένος απο όσους δεν επηζουν καν ως αυτή τη μέρα

Αν ποτε δεν βιώσεις την εμπειρία του φόβου του πολέμου , της μοναξιάς της φυλακής ,της αγωνίας του βασανισμούκια της σουβίάς της πείνας , είσαι μπροστα απο 700 εκατομμυρια ανθρωπους αυτης της γης.

Αν μπορεις να προσευχηθείς σε ενα ναο χωρίς τον φοβο της επιθεσης της σύλληψης ή της εκτέλεσης ,θα σε ζηλεύουν σίγουρα περίπου 3 δισεκατομμυρια ανθρωποι στον κόσμο.

Αν οι γονείς σου ειναι ακομα ζωντανοι και είναι ακομα παντρεμένοι, είσαι σπάνιος.

Αν μπορεις να κρατας το κεφάλι σου ψηλάκαι να χαμογελας ,δεν εισαι κανονας εισαι η εαιρεση για όλους όσους ζουν μεσα στην αμφιβολία και στην απογνωση.

Και αν διαβάζεις τωρα αυτο το μυνημα ,μολις έλαβες μια διπλη ευλογία ,γιατι σου το έδωσε καποιος που σάγαπαει και γιατι εισαι τυχερος απο δυο δισεκατομμυρια ανθρωπους ,που δεν ξέρουν καν να διαβάζουν.

΄΄Κατάλαβα . Και τώρα τι να κανω;Πως μπορώ να αρχίσω;΄΄

΄΄Να πεις καλημέρα ΄΄ ,μου χαμογέλσε ο αγγελος μου ΄΄ να μετρησεις αυτο το μυνημα και σε άλλους ανθρώπους,για να τους θυμίσεις ποσο ευλογημένοι ειναι.

Και μην ξεχασεις να στειλεις το ευχαριστηριο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

MAGDA καταπληκτικο αυτο που εγραψες.

Συγκινηθηκα παρα πολλυ και αρχισα να ευχαριστω τον Θεο για ολα τα καλα που μου εχει στειλει στο δρομο μου....

Να σαι καλα που με εκανες να νιωσω ετσι

Καμια φορα ξεχναμε αυτο το τοσο συμαντηκο που μπορουμε να κανουμε εμεις για τον Δημιουργο μας.Δεν περιμενει τιποτα αλλο απο εμας.

Καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!

Με το καλο να φερεις χωρις ιχνος πονου το μωρακι σου στον κοσμο!

Εγω ειμαι 4 εβδομαδες πιο μπροστα απο εσενα στην εγκυμοσυνη!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Συγκινηθηκα παρα πολλυ και αρχισα να ευχαριστω τον Θεο για ολα τα καλα που μου εχει στειλει στο δρομο μου....

Καμια φορα ξεχναμε αυτο το τοσο συμαντηκο που μπορουμε να κανουμε εμεις για τον Δημιουργο μας.Δεν περιμενει τιποτα αλλο απο εμας.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Καλησπερα Μαγδα και καλως ηρθες στην παρεα μας με την ποιο ωραια ευλογια του Θεου!!Το μυνημα σου τα λεει ολα για το πως πρεπει να ειμαστε καθε μερα με ολα τα καλα που μας χαρηζει Ο Θεος!!!Καλη και ευτυχισμενη εγκυμοσινη σου ευχομαι!!

Καλησπερα Μαγδα και καλως ηρθες στην παρεα μας με την ποιο ωραια ευλογια του Θεου!!Το μυνημα σου τα λεει ολα για το πως πρεπει να ειμαστε καθε μερα με ολα τα καλα που μας χαρηζει Ο Θεος!!!Καλη και ευτυχισμενη εγκυμοσινη σου ευχομαι!!

Magda bravo sou! Poly wraio to euxaristhrio minima sou. Den prepei na ksexname pote na euxaristoume to Theo gia ola auta pou mas exei prosferei kai sinexizei kai mas prosferei.

Filakia kai kalh egymosynh euxomai!

Magda bravo sou! Poly wraio to euxaristhrio minima sou. Den prepei na ksexname pote na euxaristoume to Theo gia ola auta pou mas exei prosferei kai sinexizei kai mas prosferei.

Μάγδα πραγματικά υπέροχο αυτό το κείμενο …..γιατί να πρέπει τελικά κάποιος να σου θυμίζει ότι είσαι τυχερός στη ζωή για αυτά που έχεις ? ενώ θα πρέπει όλοι κάθε βράδυ να λέμε ένα ¨Σε ευχαριστώ θεέ μου για αυτά που μας προσφέρεις¨ και όχι να τον καλούμε μόνο όταν έχουμε ανάγκη …….

Μάγδα πραγματικά υπέροχο αυτό το κείμενο …..γιατί να πρέπει τελικά κάποιος να σου θυμίζει ότι είσαι τυχερός στη ζωή για αυτά που έχεις ? ενώ θα πρέπει όλοι κάθε βράδυ να λέμε ένα ¨Σε ευχαριστώ θεέ μου για αυτά που μας προσφέρεις¨ και όχι να τον καλούμε μόνο όταν έχουμε ανάγκη …….

Μαγδα καλως ηρθες στην παρεα μας.Ευχομαι ολα να σου πανε καλα στηνεγκυμοσυνη σου και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια.Οτι απορια εχεις μην διστασεις να ρωτησεις.

Μαγδα καλως ηρθες στην παρεα μας.Ευχομαι ολα να σου πανε καλα στηνεγκυμοσυνη σου και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια.Οτι απορια εχεις μην διστασεις να ρωτησεις.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΓΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.....

welcome005.gif

Glitter Welcome Graphics

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΓΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.....

welcome005.gif

Glitter Welcome Graphics

welcome005.gif

Glitter Welcome Graphics

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...