Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα Πατσυ.Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα ενα τρομερο κρυωμα στον 5ο-6ο μηνα και χρειαστηκε να παρω κι εγω amoxil.Δεν παθαινεις τιποτα αρκει να ενημερωσεις τον γυναικολογο σου τι φαρμακα σου εδωσε ο παθολογος για να σου δωσει κι αυτος το οκ.Τα λαιμα σου σε πιασαν ε;Αντε περαστικα βρε κοριτσι μου και ευχομαι να ναι το τελευταιο πια τι να πω!!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩ ΥΠΟΨΗΝ.ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΙΜΑΙ.ΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ.ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΠΑΛΙ.ΜΠΑ ΜΠΕΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΧΑΧΑ

Δημοσίευση

Εγώ έπαθα γρίπη με βήχα πυρετό και καταρροή στην μύτη στον 4ο με 5ο μήνα! Το μόνο που έπαιρνα ήταν depon αναβράζωντα κι αυτά όταν ανέβαινε ο πυρετός πάνω από 38!Ήταν μια φρίκη! Αισθανόμουν άθλια!! Αλλά δόξα το Θεό όλα κύλησαν τέλεια μετά! ;)

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ στη δική μου εγκυμοσύνη αρρώστησα και είχα λαιμό και μύτη χάλια και πήρα μόνο ντεπόν και αμπούλες θαλασσινού νερού που δίνουν στα μωράκια. ο γιατρός μου ήταν κάθετος και δε μου έδινε άλλα φάρμακα και ντεπόν μέχρι 4 την ημέρα. κατά τα άλλα τσάι, χαμομήλι, τρίψημο με τσίπουρο στο λαιμό και τύλιγμα με μάλλινη μπλούζα (πολύ καλό). αυτά είχα να πω. περαστικά σε όλες όσες είναι αρρωστούλες... :kiss:

Δημοσίευση

πηγα στο κεντρο μητερας και παιδιου και ειπε να παω στο νοσοκομειο για εξετασεις επειδη το αιμα που βγαζω απο το λαιμο ειναι συμπτωμα της νεας γριπης.εσεις εχετε βγαλει αιμα απο το λαιμο?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα!!!!!εγω πηρα ατιβιωση πριν ενα μηνα γιατι επαθα ουρολοιμωξη...τωρα ειμαι 32 εβδομαδων.μην ανησυχεις καθολου με τον πονολαιμο και το κρυωμα γενικα.οτικαι να παρεις δυστυχως θα πρεπει να κανει τον κυκλο του.πινε πολλα ζεστα,ειδικα χαμομηλι που ειναι φυσικο αντισυπτικο,με μπολικο μελακι.επισης να ξερεις πολυ καλο γιατο λαιμο ειναι να βρασεις τα κουκουτσια απο τα κυδωνια..κανει θαυματα...συνταγη της γιαγιας της σμυρνιας!!! ;);)

γενικα πινε και πολλες πορτοκαλαδες,και πανω απ ολα εχε υπομονη!!!!

περαστικα!!!

Δημοσίευση

tselingas θα εισηγούμουν να πας και σε κάποιον πνευμονολόγο αφού το κυριώτερο πρόβλημα είναι ο βήχας.Ίσως είναι αλεργικός και χρειαστείς λίγα εισπνεόμενα που είναι και ακίνδυνα για το μωρό.Ένα μήνα βήχας είναι πολύς..

Δημοσίευση

ΠΗΡΑ AMOXIL ΓΙΑ ΔΟΝΤΙ 3 ΦΟΡΕΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΥΗΣΗΣ.

ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ...

Δημοσίευση

tselinkas έγραψε:

οταν εισασταν εγκυος ειχατε ποτε κρυωσει ωστε να χρειαστει να παρετε αντιβιωση?

Καλο ειναι να αποφευγετε μου ειχε πει η γιατρος ειδικα στο 1ο τριμηνο.

Εγω πηρα SELEXID για μια ουρολοιμωξη στον 4ο μηνα αλλα ηταν ελαφρια.

Δημοσίευση

Kallia82 έγραψε:

εμένα με τη σειρά μου μου εγραψε ceclor και σιροπι prospan και τελειώνω το τριτο κουτι της αντιβίωσης και ο βήχας παραμένει έντονος.

ΜΟΝΟ ΒΗΧΑ ΕΧΕΙς?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...