Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καπνισμα......απιστευτα δυσκολη η διακοπηηηηη

Recommended Posts

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΣΟΥ!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΚΑΠΝΗΣΤΡΙΕΣ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! :(

ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ 1,5

ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ :( ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ

ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΝΙΖΑ 1 ΤΗ ΜΕΡΑ...ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ

ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ

ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ

ΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ...ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΗΘΕΛΑ Κ ΖΗΛΕΥΑ

ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Ή 1 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ Κ ΚΡΑΞΙΜΟ!!!ΠΡΟΣ ΤΟ

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΑ

Κ ΠΑΚΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ 1 ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΔΕΝ

ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ...ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ

Κ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ...ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

5-6 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΓΤ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ :P

ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ

ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!!!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki70 έγραψε:

Μας ειχαν δειξει στο σχολιο ενα ντοκυμαντερ με το πως κανει ενα μωρο στην κοιλια οταν η μαμα ρουφαει τον καπνο...Χτυπιεται στην κυριολεξια λες και το κανεις ηλεκτροσοκ. Παρολου που καπνιζα αραια και που στην εγκυμοσυνη μολις μου ερχοταν επιθυμια για τσιγαρο κατευθειαν μου ερχοταν και αυτη η εικονα οποτε μου δημιουργουσε αποστροφη στην ιδεα και μονο οτι το παιδακι μου υποφερει

http://www.youtube.com/watch?v=udOSr5VuHKw

Φοβερό...!!!

Εγώ πάντως είμαι αντικαπνίστρια!!!

Και μάλιστα ορισμένες φορές στριμμένη!!! :blush::blush::blush:

Ευτυχώς και ο σύζυγος και αδερφός, νύφη...

Μόνο οι υπόλοιποι μας παραστράτησαν!!! :angry:

Εγώ δεν καπνίζω, γιατί δε μου αρέσει! Δοκίμασα στο λύκειο, δοκίμασα στο πανεπιστήμιο, δε μου άρεσε, έτσι δεν το συνέχισα!!!

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατική αντικαπνίστρια, με την έννοια ότι θέλω να κρεμμάσουν όλους τους καπνιστές στην πλατεία! Γενικά δεν μπορώ με τους φανατισμούς και την- εξ Αμερικής φερμένη- αντικαπνιστική υστερία.

Αλλά εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω να μη σέβονται τον άλλο και κυρίως μικρά παιδιά. Όπως, π.χ. ο πεθερός μου και ο κουνιάδος μου, που καπνίζουν αδιάκοπα μπροστά στο παιδί του δεύτερου. Να βλέπω φωτογραφίες που ήταν το μικρό νεογέννητο, να το κρατάει ο κουνιάδος, κι ανάμεσα στα δάχτυλα αναμένο τσιγάρο...

Σήμερα που βγήκαμε, καθόταν απέναντί μας μια οικογένεια με δύο μικρά παιδάκια και μία άλλη, μάλλον οικογενειακή φίλη. Τρώγανε, κι ανάβει η φίλη τσιγάρο. Λέω στον άντρα μου "κοίτα, αυτή κάθεται με τα παιδιά και καπνίζει" και σε ένα λεπτό ανάβει τσιγάρο και η μητέρα! Ε, όχι, αυτό είναι έγκλημα απέναντι στα ίδια τα παιδιά της.

Μιλούσα προχτές με μια μαθήτριά μου, 19 χρονών, κάπνιζε 3 πακέτα τη μέρα και τώρα καπνίζει μόνο (!!) δύο. Μου λέει ότι σηκώνεται το πρωί και για λίγη ώρα δεν μπορεί να αναπνεύσει. 19 χρονών!!!!! Της λέω "αύριο θα μείνεις έγκυος, τι θα κάνεις". Και μου λέει κατηγορηματικά "όταν μείνω έγκυος, μαχαίρι". Τώρα δεν ξέρω αν θα το κάνει, τουλάχιστον όμως ξέρει τι πρέπει να γίνει!

Αργυρώ μου, είμαι σίγουρη ότι όταν με το καλό έρθει το παιδάκι σου και θα θες να καπνίσεις, θα βγαίνεις έξω, μετά θα πλένεσαι, θ' αλλάζεις ρούχα, κ.λπ., γιατί θα το έχεις εκεί, θα το βλέπεις και θα σου φαίνεται αδιανόητο να το βάλεις να αναπνεύσει τον καπνό σου. Τώρα όπου και να πας, το μωρό σου θα είναι εκεί, δεν μπορείς να του ξεφύγεις!!! :P Οπότε, προσπάθησε όσο πιο πολύ μπορείς, μασούλα τσίχλες, φάε ένα μήλο, πήγαινε μια βόλτα (όχι απ' το περίπτερο! ;) ).

Σου εύχομαι να σου πάνε όολα καλά!!! :kiss:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

[Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατική αντικαπνίστρια, με την έννοια ότι θέλω να κρεμμάσουν όλους τους καπνιστές στην πλατεία! Γενικά δεν μπορώ με τους φανατισμούς και την- εξ Αμερικής φερμένη- αντικαπνιστική υστερία.

!!! :kiss:

και εγω το εκοψα μαζαιρι μολις εμαθα οτι ειμαι εγγυος....και οταν ηταν 5 μηνων ξεκινησα ενα δυο μακρια της παντα μεχρι προχθες που μας εδωσε ακυρο η παιδιατρος,το παιδι να μην ερχεται σε επαφη με κανενα που καπνιζει,δηλ κ επισκεψη να ερθει καποιος να μην βγει μπαλκονι να καπνισει κ να μπει παλι μεσα γτ η μυρωδια υπαρχει στα ρουχα κ στην αναπνοη του ακομα,οποτε μαχαιρι οριστικο για μενα!!!Δοξα το Θεο γτ ειδαλλως δεν εβρισκα τη δυναμη να το κοψω

παντως σαν παιδι που μεγαλωσε σε σπιτι που η μαμα καπνιζε 3 πακετα κ ο μπαμπας 4 κ ολα με εμας παροντες μπορω να πω οτι καταλαβα οτι το σπιτι ,τα εουχα ,τα μαλλια και εμεις οι ιδιοι βρωμοκοπαμε μονο οταν μετακομισα απο το σπιτι κ εμεινα σε ακαπνο περιβαλλον,το μωρο δεν το παμε στο σπιτι της μαμας μου,οταν ημουν εγγυος κ πηγαινα να κοιμηθω εκει επειδη δουλευε ο Γιωργος και δεν ηθελα να ειμαι μονη οταν γυρνουσα σπιτι εβαζα κατευθειαν τα ρουχα πλυντηριο κ εγω μπανιο ,πολυ μυρωδια βρε κοριτσια...

alexdim έγραψε:

Αργυρούλα μου που κρυβόσουν τόοοοοσο καιρό?

Κι εγώ ήθελα να ανοίξω τέτοιο θέμα στο φορουμ αλλα σκεφτόμου οτι θα φάω τέτοιο κράξιμο....αστο καλύτερα!

Καλή επιτυχία! όποτε δεν αντέχεις στείλε μου και π.μ. να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη...!

Σε ζάλισα λίγο ε?

Αχ καλη μου alexdim ΕΓΩ ΚΑΝΩ 3 ΤΣΙΓΑΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ...καθε φορα που το σκεφτομαι πινω νερο!!!χαχαχαχα ;)

ετσι κανω καλο και στον οργανισμο μου που δεν επινε καθολου νερακι..

το πρωι κανω ενα με το καφε(ντεκαφεινε) γυρω στις 11

το μεσημερακι γυρω στις 4 αλλο ενα και

στις 10 το βραδακι αλλο ενα........... :blush:

Ξερω οτι ειναι λαθος αλλα σκοπευω να το κοψω τελειως στην συνεχεια η να κανω μονο 1

αχ...δεν ξερω ,παντως ειναι τρομερη εξαρτηση!θα σου στελνω πμ να τα λεμε!!!φιλακια!!!

MAGDA1982 έγραψε:

ΑΡΕ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣ ΤΟ ΚΛΑΜΠΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ .ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 3 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ .ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΑΝΙΑ . :( ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ )ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΑ 5-6 ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ.........ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!! ΠΩΠΩ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.
χαχαχααχ με εκανες και γελασα ρε Μαγδουλα,ακου προσευχεσαι να εχεις εμμετους ... :laugh: :laugh: :laugh:

κι εγω 3 την ημερα κανω αλλα πρεπει να το κοψουμε φιλεναδαουλα

ελπιζω στην συνεχεια της εγκυμοσυνης μου να μην το αντεχω αλλο και να το σταματησω εντελως!φιλακια και να εχουμε καλες εγκυμοσυνες αλλωστε μαζι θα γεννησουμε μια βδομαδα πριν εσυ!!!χαχαχ :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου σας ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις σας και το χρονο σας να με πεισετε για το σωστο!!!σας ευχαριστω που ειστε φιλες και υποσχομαι να προσπαθησω απο 3 να κανω 1 και κανενα!ελπιζω να τα καταφερω!!!σας αγαπω ολες!φιλακια πολλααααααααα :kiss:

Mhn agxwnesai ka8olou!de sou lew oti einai swsto alla exw files pou kapniza kai 15 tsigara thn hmera k ta mwra tous einai ugiestata kai files pou to ekojan maxairi kai perasan diafora problhmata me ta mwrakia tous!

ola einai sxetika!egw kanw 4 thn hmera!an k esu mporeseis na to diathrhseis sta 3(kai pio polu na ta kratas para na ta kapnizeis) mhn agxwnesai ka8olou!einai xeirotero to na agxwnesai h na to 8eleis kai na to sterhse para na to kaneis araia kai pou...gnwmh mou...

Καλημερα!!!Δεν εχω χρονο να διαβασω τα προηγουμενα-ξυπναει η μπεμπα μου!

Κ φυσικα δεν ειμαστε εδω για να "κραξουμε" η μια την αλλη αλλα για να ενθαρρυνουμε για το καλυτερο!!!

Να πω μονο οτι...Αν η καρδουλα του μωρου σας χτυπαει τωρα 150-180 φορες το λεπτο.....να ξερετε πως κατα τη διαρκεια του τσιγαρου σας επιταχυνεται ο ρυθμος κ αυτο αναστατωνεται τρομερα!Υπερδιεγερση!

Κριμα δεν ειναι το μικρακι????

Το καπνισμα ειναι αποδεδειγμενο οτι βλαπτει το εμβρυο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης!Αν θελετε να το ρισκαρετε λεγοντας πως...κι αλλες καπνιζαν κ τα μωρα τους ειναι μια χαρα....επιλογη σας!!!

Κ σας θυμιζω πως τα "προβληματα" δεν εμφανιζονται μονο τις 1ες μερες της ζωης!Μπορει να βγουν αργοτερα!!!

ΥΓ.Ελπιζω να σας δημιουργησα λιγες τυψεις παραπανω!!!! :P:P :laugh: Για καλο το κανω!!!!! :)

θυμαμαι οταν ημουν εγκυος στον 6 μηνα ειχα δει μια εγκυο να καπνιζει στον 7 εκεθνη θυμαμαι οτι μου εκανε εντυπωση και την τωτησα αν την χαλαει και απαντησε οτι στην αρχη την χαλουσε λιγο αλλα μετα απο πολλα τσιγαρα και ωρες καπνισματος δεν ειχε προβλημα :ohmy::blink::side:

θελει αποφασιστικοτητα για να το κοψεις ισως και λιγη τυχη να εχει φρικτες τασεις για αναγουλες καθε φορα που θα το μυριζεις αλλα δεν βοηθαει και τοσο η τυχη :(:unsure:

Ο γιατρός μου μου είπε να κάνω τρία την ημέρα... Από 40 που έκανα, τα 3 είναι πραγματική επιτυχία! Δεν θέλω παραπάνω, όμως δεν μπορώ να κόψω ούτε αυτά. Έτσι, λοιπόν, κάνω ένα το πρωί, ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ.

Αυτό με τη ναυτία, πάντως, δεν πιάνει... Το πρώτο τρίμηνο ήμουν χάλια, μύριζα τσιγάρο και έτρεχα για εμετό. Μόλις, όμως, μου πέρασε, τσουπ, μια χαρά μου ήρθε πάλι η επιθυμία για τσιγάρο...

Και κάτι ακόμα: ο άντρας μου μικρός είχε βρογχικό άσθμα, και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με πνευμονία που το επιδείνωσε. Ο πατέρας του ουδέποτε έσβησε το τσιγάρο μέσα στο σπίτι. Ουδέποτε σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να σεβαστεί το παιδί του που είχε πρόβλημα υγείας και συνέχιζε να καπνίζει κανονικότατα. Το ίδιο έκανε και όταν έμεινε έγκυος η πρώτη του νύφη και, φυσικά, και όταν γεννήθηκε το παιδί, και το ίδιο έκαναν και οι 2 γιοί του (εκτός από τον άντρα μου που δεν καπνίζει).

Σήμερα ο πατέρας του άντρα μου έχει τρομερό αναπνευστικό πρόβλημα, δυσκολεύεται να αναπνεύσει, κάνει μάσκα, και με το άλλο χέρι κρατάει το τσιγάρο. Είναι μόνο 59 χρονών, και οι γιατροί του είπαν ότι δεν έχει πολλή ζωή ακόμα, εξαιτίας του τσιγάρου. Το έχει μειώσει, βέβαια, αλλά τώρα πια είναι αργά...

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλες, διάβασα προσεχτικά όλα τα post σας. Κι εγώ καπνιζα περίπου 1 πακέτο την ημέρα, και τώρα που είμαι έγκυος το μειώνω σταδιακά, από 5 που είχα δώσει όριο το έφτασα σε 2 τη μέρα και ελπιζω να μπορέσω να το κόψω εντελώς γιατί νιώθω τύψεις για το μωράκι...

Η αλήθεια είναι πως το ζητάω συχνά και μου είναι δύσκολο να κρατιέμαι :(

Καλή δύναμη σε όσες προσπαθούν να το κόψουν, χαίρομαι που δεν είμαι μόνη στην προσπάθεια...

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΘΛΟΣ ?

ΑΧ ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΚΑΝΑ 3ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ!!!

ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΩΡΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ!!ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ !ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΜΡΤΩΛΗ!ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!

κοριτσια, τιποτα δεν ειναι δυσκολο. Εγω τελος Σεπτεμβριου εκοψα το τσιγαρο μια κ εξω. Το πεταξα κ ειπα τερμα! Καπνιζα πανω απο ενα πακετο την ημερα κ επινα 4 καφεδες τουλαχιστον.

Ενα μηνα ειχα ξεκινησει για παιδακι, ειπα, ας το κοψω τωρα πριν ερθει με το καλο....

το μωρακι ηρθε....αλλα εφυγε νωρις......Εγω ομως ακαθεκτη!!!!! Το τσιγαρο κομμενο!!! Ουτε ενα...ΚΑΝΕΝΑ!!!

Μονο κακο μας κανει φιλεναδες, κοψτε το μαχαιρι το ριμαδι B)

Υ.Γ. αν καπνιζει ακομα η Αργυρω θα τη δαγκωσω...μα που ειναι αυτο το κοριτσι......??

MAGDA1982 έγραψε:

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΘΛΟΣ ?

ΑΧ ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΚΑΝΑ 3ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ!!!

ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΩΡΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ!!ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ !ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΜΡΤΩΛΗ!ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!

Εγω απο την τελευταια φορα που σας ειπα οτι καπνιζα 3 την ημερα το πηγα στο καθολου!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: δεν καπνιζω καθολου,βεβαια βοηθησαν και οι αναγουλες αλλα και οταν ειμαι καλα (γιατι υπαρχουν και τετοιες μερες) παλι δεν το θελω.ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ελπιζω να τα καταφερω!!!σου ευχομαι να φτασεις κι εσυ στο κανενα τσιγαρο ημερησιως!!!

Αντε αφου τα καταφερα εγω,τοτε ολες μπορειτε!!!!χαχαχαχαχ φιλακια πολλααααααααα :kiss::kiss::kiss:

HaraAbel έγραψε:

Καλησπέρα σε όλες, διάβασα προσεχτικά όλα τα post σας. Κι εγώ καπνιζα περίπου 1 πακέτο την ημέρα, και τώρα που είμαι έγκυος το μειώνω σταδιακά, από 5 που είχα δώσει όριο το έφτασα σε 2 τη μέρα και ελπιζω να μπορέσω να το κόψω εντελώς γιατί νιώθω τύψεις για το μωράκι...

Η αλήθεια είναι πως το ζητάω συχνά και μου είναι δύσκολο να κρατιέμαι :(

Καλή δύναμη σε όσες προσπαθούν να το κόψουν, χαίρομαι που δεν είμαι μόνη στην προσπάθεια...

Μπορεις κι εσυ !!!ααααααα......δεν θελω ηττοπαθειες!!ααααα....ολα κι ολα.αφου το εκοψα εγω που ανοιξα το θεμα τοτε ολες μπορειτε!!!μακαρι να τα καταφερετε κι εσεις!!!παντως εγω νιωθω πολυ περηφανη που τα καταφερα!!!HaraAbel oυτε ενα δεν κανω!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγώ κορίτσια κάπνιζα 15 τσιγάρα επί χρόνια την ημέρα,σε όλη την εγκυμοσύνη γύρω στα 5-7 και τώρα 10-12 την ημέρα.Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε υγιέστατο.Ο πλακούντας είναι τεράστιο φίλτρο για το μωρό.(δεν σας ενθαρρύνω να καπνίζετε προς θεού)!

ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!!ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 4-5 ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΙΚΟΤΙΝΙΝΗ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ"ΤΑΡΑΖΕΙ"ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...ΘΕΛΩ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ Κ ΨΑΧΝΩ ΣΑ ΜΑΝΙΑΚΗ...ΤΣΟΥΠ ΧΑΛΑΡΩΝΑ ΜΕ 2-3 ΡΟΥΦΙΞΙΕΣ Κ ΤΟ ΕΣΒΗΝΑ..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ...ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ!!!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ 1-2 ΤΖΟΥΡΙΤΣΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΑΤΙΟ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑΑΑΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ BREAK!

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ..ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΟΦΕΛΙΜΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ,ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΛΜΥΡΟΥΣ ;) )Κ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΝΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΒΕ..ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ...

Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ Κ ΓΕΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ... :blush: ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ Η ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ :blink::blink:Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΕΤΣΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ!!

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΕ 2 ΜΙΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;)

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ 4ΕΥΡΩ :woohoo: :woohoo:

SORRY ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΛ. :silly: :silly:

ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ..ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ

Γεια σας! Κι εγώ ανήκω σε αυτούς που κάπνιζαν φανατικά επί περίπου 12-13 χρόνια, όχι φανατικά = "επειδή έτσι γουστάρω", αλλά επειδή νόμιζα ότι δεν μπορούσα με τίποτε να το κόψω.

Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα "ας κάνω ένα τελευταίο 'εορταστικό' και το κόβω", αλλά έκανα 2-3 την επόμενη μέρα, 2-3 μισά τη μεθεπόμενη και στο τέλος οι τύψεις ήταν τόσες που μέσα σε μία εβδομάδα το είχα κόψει χωρίς δυσκολία (και δεν υπάρχει ο παράγοντας "ναυτίες").

Και τότε θυμήθηκα κάτι που έλεγε μια γνωστή που ούτε καπνίζει ούτε έχει παιδί: ότι ο γονιός που καπνίζει ενώ όλοι μας πλέον ξέρουμε τις -πολύ πιθανές- επιπτώσεις είναι ανεύθυνος απέναντι στο παιδί του. Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε αρκετά σκληρό, αλλά τώρα -που είμαι πλέον σε άλλη θέση- το σκέφτομαι συνέχεια. Και πραγματικά μου φαίνεται ότι είναι το μοναδικό πραγματικό κίνητρο ώστε κάποιος να μην το ξαναρχίσει. Κρίμα δεν είναι άλλωστε, να το κόψουμε τώρα και μετά από 1-1,5 χρόνο να το ξαναρχίσουμε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...