Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΟΥΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!!

  • Απαντήσεις 168
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Βουλιτσααααα!!!!!Ποσο χαρηκα με τα νεα σου!!!Μπραβο κοριτσι μου,θα κανεις αδερφακι στη μαγουλιτσα μας και ευχομαι να ειναι τοσο ομορφο και γλυκο σαν αυτην :kiss:

Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κουκλα μου! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Είμαι πολύ συγκινημένη!! Δεν έχω λόγια Βουλάκι μου!! Σου ξανάγραψα.. αλλά ήθελα ακόμα μια φορά να στα ξαναπώ!! Συγχαρητήρια και με το καλό!!! Άντε.. σιγά σιγά να ξαναπαίρνουμε σειρά!! :P Βέβαια πρώτα ο Θεός θα περιμένω να μεγαλώσει λιγάκι του λουλούνι μου... να χρονίσει και μετά να έρθει Θεού θέλλοντος και το αδερφάκι!!

Και πάλι....

congrats_newborn-4799.gif

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ....

ΟΡΙΣΤΕ...ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ....... :laugh:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ,ΑΝΤΕ....ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..... ;) ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Η ΜΙΚΡΗ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!! :kiss:

ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!! :kiss:

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!

ΥΒΟΝΝΗ-ΤΖΟΝΥ ΜΟΥ :kiss::kiss::kiss: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΙ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ Ε??(ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.... :laugh: )

DALLIA ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Voula μου συγχαρητήρια κοπέλα μου με το καλό το μωράκι σου!!!

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να γεννήσεις ένα κουκλί όλο υγεία!!!

Hope_89 Καλημέρα κοπελάρα μου,σου ανταποδίδω...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss :kiss::kiss: :

Δημοσίευση

Δεν το πιστεύω……..

Βούλα μου…… κουκλίτσα μου…… τι υπέροχα νέα είναι αυτά μάτια μου???????

Πω πω……. καταχάρηκα κοπέλα μου!!!!!! Πολλά-πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! Μπράβο σου!!!!!! Φροντίζεις για τη μελλοντική παρεούλα της πριγκηπέσσας σου!!!!!

Να είσαι καλά….. να προσέχεις….. κι όλα θα πάνε περίφημα κορίτσι μου!!!!! Με το καλό!!!!!

Δημοσίευση

Δεν μπορω ούτε να διανοηθω την χαρα & την εκπληξη σου :)

Να έχεις μια πολυ ωραία εγκυμοσύνη και ενα σούπερ μικράκι που θα έρθει να κάνει ακόμη πιο σούπερ τη ζωή σας. :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!

EL NINIO Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ Κ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!!!

PIPITSAZOYZOYNA Κ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!

ΡΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ Κ BABYLOVE ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΖΟΛΙΝΔΑΚΗ....

ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Κ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ,ΑΝ Κ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΠΕΛΑ(ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ)

Δημοσίευση

Βουλίτσα χίλια χίλια συγχαρητήρια!!!!!!!!! Μπράβο κοπελάρα μου!!!!!!! Άνοιξα και εγώ το θεματάκι να ανακοινώσω την δική μου εγκυμοσύνη και ... τσουπ ... πέφτω πάνω στην δική σου!!!!!!! Μπράβο και πάλι!!! Η Μαγουλίτσα σου θα γίνει τριεσευτυχισμένη με το αδελφάκι!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ (ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ).

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ - ΚΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ 10 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙ ΕΧΩ!!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ

ΦΙΛΙΑ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...