Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ?????????

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,.....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ......ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ!!!!!

ΘΑΝ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΟΟΟΛΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δρ Ισαακ Καδιτζογλου.ειναι και του αριστοτελειου πανεπιστημιου.ειναι στην Μαρτιου με Κ.Καραμανλη,ειναιπολυ καλος,γλυκος με τα παιδια και τον προτεινω με ολη μου την καρδια και εμπιστοσυνη.το τηλ του ειναι 6944433100.

ναι πες μας που μενει γιατι αναλογος θα βολεψει και αυτην. Η δικιαμου ειναι στον Ευοσμο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενη

Μακαρονας Στεφανος, ειναι ο παιδιατρος στον Α. Λουκα Πανοραμα, διπλα στην Πυλαια, εχει μεγαλη πειρα κι ειναι καθησυχαστικος. Επισκεψεις δεχεται στην κλινικη η στο ιατρειο του. 6937443329, 2310 380000

Εμεις εχουμε τη Μαρια Νικολαου.Εκει πηγαινουν και τα 5 ανηψια μου καθως και αλλα 4 παιδακια που τους τη συστησαμε.Ειμαστε ευχαριστημενοι και την εμπιστευομαστε.Το ιατρειο της ειναι Εθνικης Αντιστασεως τηλ 2310 459555

Ντόμη έγραψε:

Μακαρονας Στεφανος, ειναι ο παιδιατρος στον Α. Λουκα Πανοραμα, διπλα στην Πυλαια, εχει μεγαλη πειρα κι ειναι καθησυχαστικος. Επισκεψεις δεχεται στην κλινικη η στο ιατρειο του. 6937443329, 2310 380000

Kοριτσια!!!!!! ηταν ο παιδιατρος του γυιου μου πριν 23 χρονια :woohoo: Δεν εχω λογια γι αυτον το γιατρο!!!!!!Τιμαει το επαγγελμα του στην κυριολεξια!Τον θυμομαστε παντα με πολλη αγαπη και χαιρομαι παρα πολυ που ειδα αυτο το μην γιατι θα κρατησω τα τηλ του που τα ειχα χασει και θα παω να τον συναντησω οπωσδηποτε!

Ντομη ευχαριστω! :)

επισης στη Θεσσαλονικη ειναι κ η Πατσουρου Αννα που εχει γραψει κ το βιβλιο Θηλασμος μια υπεροχη σχεση,παει η λαβι σε αυτην κ ειναι ευχαριστημενη,η δικια μας ειναι Νεαπολη οποτε ειναι μακρια γ να στην προτεινω

xaxa πολυ χαιρομαι Υβοννη, θα του το πω!!! αν θες δωσε μου και επιθετο. τι κανεις λοιπον στο site αυτο? εσυ μετα απο 23 χρονια τα ξερεις ολα!!

NtieLa έγραψε:

Εμεις εχουμε τη Μαρια Νικολαου.Εκει πηγαινουν και τα 5 ανηψια μου καθως και αλλα 4 παιδακια που τους τη συστησαμε.Ειμαστε ευχαριστημενοι και την εμπιστευομαστε.Το ιατρειο της ειναι Εθνικης Αντιστασεως τηλ 2310 459555

Ειναι η προηγουμενη μας παιδιατρος....

Την αλλαξα γιατι δεν εχει γνωσεις στο θεμα του θηλασμου και μου εδινε συμβουλες που δεν ακολουθουσα.

Σε ιατρικα θεματα ειναι καλη αλλα στο θηλασμο..........

Ντόμη έγραψε:

xaxa πολυ χαιρομαι Υβοννη, θα του το πω!!! αν θες δωσε μου και επιθετο. τι κανεις λοιπον στο site αυτο? εσυ μετα απο 23 χρονια τα ξερεις ολα!!

ενημερωνομαι και για τα εγγονια που θα αποκτησω μελλοντικα :P :laugh:

Ντομη μου ολα τα στοιχεια μου ονοματεπωνυμο,τηλ και λοιπα ειναι στo site μου που το εχω στο προφιλ μου,ο Στεφανος που εχει ιατρειο τωρα?

Υβοννη ειδα το site soy πολυ ωραιο. επισης ειδα στα contacts σου τη Γλυκα χαχα ειναι η αδελφη μου!!! εμαθες για το mammycool.gr?το ιατρειο του Μακαρονα ειναι στο κεντρο καπου στην Εγνατια αλλα εγω παω στο Α. Λουκα ,ειναι κοντα μου και με βολευει το parking.

lovieμπορει και να εχεις δικιο.Εγω παρολο που θηλαζω αποκλειστικα 5,5 μηνες τωρα,για θεματα θηλασμου απο την ωρα που γεννησα μιλαω με τις ειδικες συμβουλους θηλασμου.Πιστευω πως κανενας παιδιατρος δεν μπορει να σε κατατοπισει καλυτερα απο αυτες...

Ντόμη έγραψε:

Υβοννη ειδα το site soy πολυ ωραιο. επισης ειδα στα contacts σου τη Γλυκα χαχα ειναι η αδελφη μου!!! εμαθες για το mammycool.gr?το ιατρειο του Μακαρονα ειναι στο κεντρο καπου στην Εγνατια αλλα εγω παω στο Α. Λουκα ,ειναι κοντα μου και με βολευει το parking.

Συγνωμη που επεμβαινω στην κουβεντουλα σας αλλα...Τικανει η Γλυκα????

Ολα καλα???

Εχουμε καιρο να τη δουμε!!!

NtieLa έγραψε:

lovieμπορει και να εχεις δικιο.Εγω παρολο που θηλαζω αποκλειστικα 5,5 μηνες τωρα,για θεματα θηλασμου απο την ωρα που γεννησα μιλαω με τις ειδικες συμβουλους θηλασμου.Πιστευω πως κανενας παιδιατρος δεν μπορει να σε κατατοπισει καλυτερα απο αυτες...

Υπαρχουν καποιοι (2 για την ακριβεια) που ειναι και πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου.

Αλλα γενικοτερα ,υπαρχουν πολλοι ασχετοι και αρκετοι που γνωριζουν τα βασικα τουλαχιστον.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ......ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΜ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!!!

ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ.....ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

Εμείς έχουμε τον Παρίση Παναγιώτη 2310268412.Κέντρο-Τσιμισκή.

Είναι νεογνολόγος στη Γενική Κλινική και έχει και εξωτερικό ιατρείο.

Εχει πολλές γνώσεις,καλή προσέγγιση στα παιδάκια, με βοηθησε και στο Θηλασμό αλλα έχει τόσο κόσμο που δεν σου δίνει το χρόνο που θα ήθελες...

Τις περισσότερες συμβουλές θηλασμόύ τις πήρα από τη μαία μου γιατί μπορούσα να της μιλήσω όσο συχνά ήθελα.

Και εμείς κόψαμε το γάλα χωρίς χάπια και δεν με πίστευαν και εμένα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...