Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διασημες γυναικες

Recommended Posts

Ποιον ανθρωπο θαυμαζετε?εχετε καποιο προτυπο?εγω θαυμαζω οσες γυναικες ειναι μανες και δεν εχουν παραμελησει και τη ζωη τους.Ποια διασημη θαυμαζετε για το μυαλο της?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν θαυμαζω καμια διασιμη.Τι να θαυμασω, την στρατια απο ντανταδες, καθαριστριες, κομμωτριε και μακιγιερ που τις κανουν ομορφες . Θαυμαζω ομως απεριοριστα την ΜΗΤΕΡΑ. Αυτη που τρεχει σαν το Βεγγο απο το πρωη μεχρι το Βραδυ για να βλεπει ευτηχυσμενα μουτρακια. Αυτην που οσο κουρασμενη και να ειναι θυσιαζει τις πολυτιμες ωρες του υπνου της για να παιξει με τα παιδια, να καθησει μιση ωρα με τον συζηγο οταν κοιμηθουν τα παιδια, και παρολα αυτα να ειναι πανεμορφη αμε το χαμογελο ικανοποιησης και ευτυχιας. Ακομα και αν τα μαλλια της ειναι σαν πρασα και η κοιλιτσα προεξεχει αρκετα!!!

Αυτες ειναι αξιες θαυμασμου και εκτιμισης. Τι να μας πει η Αντζελινα Τζολι, Η Μαντονα, Η Μενεγακη....

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ CECILIA .ΤΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

συμφωνω κ εγω με τη mamaka k τη Cesilia τι να θαυμασουμε απο αυτες; τ'οτι γυριζουν σπιτι κ τα βρισκουν ολα ετοιμα; εγω προσωπικα ξυπναω απο τις 6 καθε μερα ξεκιναω με το μωρο κ μετα ολες οι δουλιες απο εμενα μιας κ ειμαι μονη, κ παλι ερχονται μερες που κατι θ'αφησω για την επομενη, αλλα χαλαλι κοριτσια μολις παρω αγκαλια το μωρακι μου κ μου χαμογελασει κ αρχισει τα δικα του φευγει ολη η κουραση... ;):)

συμφωνω κι εγω..να σου πω την αληθεια,θαυμαζω καποιες διασημες για την ομορφια,το ταλεντο κλπ,αλλα σαν μανες θαυμαζω πολυ τη δικη μου μαμα που εκανε 4 παιδια(το πρωτο,το εκανε στα 20 και το τεταρτο στα 40!!!και φυσικα τα αλλα δυο ενδιαμεσα,)αλλα δε σταματησε ποτε να δουλευει ολα αυτα τα χρονια σε δυσκολη δουλεια,ειναι ακομα ομορφη,περιποιημενη,με ωραιο κορμι και παντα ηταν και ειναι μια και μοναδικη στα ματια του μπαμπα μου ο οποιος ειναι επισης νεοτατος και ωραιος..

η πραγματικη ομορφια και ο πραγματικος θαυμασμος ειναι εκει..τι να μου πει η μενεγακη που ολες τις δουλειες του σπιτιου τις κανει μια οικιακη βοηθος,και τα μωρα της οταν ειναι κουρασμενη τα κοιταει η νταντα????

Συμφωώ κι εγώ. Περισσότερο θαυμάζω την "ανώνυμη" μαμά, αυτή που φροντίζει τα παιδιά μόνη της και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με το σπίτι και τα έξοδα, τη μαμά που δουλεύει για να μη λείψει τίποτα στο παιδί της κι αισθάνεται τύψεις που το αφήνει για να πάει στη δουλειά και περισσότερο τη μαμά που δεν έχει σύντροφο και το μεγαλώνει μόνη της. Αυτή ειδικά είναι μαμά-ήρωας!!!! Και βέβαια η καλύτερη μαμά είναι αυτή που βοηθάει τα παιδιά της να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δηλαδή η γιαγιά! Μερικές φορές δεν γίνεται χωρίς αυτήν!

Στις διάσημες το μόνο που εκτιμώ είναι πως έχουν αρχίσει να σκέφτονται τα παιδιά και όχι μόνο την καριέρα. Τη Τζολί δηλαδή μπορώ να πω ότι την εκτιμώ, όχι τη θαυτμάζω, επειδή υιοθέτησε κάποια φτωχά παιδάκια και η αλήθεια είναι ότι τα έσωσε! Μόνο αυτό!

Cesilia έγραψε:

Εγω δεν θαυμαζω καμια διασιμη.Τι να θαυμασω, την στρατια απο ντανταδες, καθαριστριες, κομμωτριε και μακιγιερ που τις κανουν ομορφες . Θαυμαζω ομως απεριοριστα την ΜΗΤΕΡΑ. Αυτη που τρεχει σαν το Βεγγο απο το πρωη μεχρι το Βραδυ για να βλεπει ευτηχυσμενα μουτρακια. Αυτην που οσο κουρασμενη και να ειναι θυσιαζει τις πολυτιμες ωρες του υπνου της για να παιξει με τα παιδια, να καθησει μιση ωρα με τον συζηγο οταν κοιμηθουν τα παιδια, και παρολα αυτα να ειναι πανεμορφη αμε το χαμογελο ικανοποιησης και ευτυχιας. Ακομα και αν τα μαλλια της ειναι σαν πρασα και η κοιλιτσα προεξεχει αρκετα!!!

Αυτες ειναι αξιες θαυμασμου και εκτιμισης. Τι να μας πει η Αντζελινα Τζολι, Η Μαντονα, Η Μενεγακη....

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.!!!! :);)

Ποτέ δεν το επεξεργάστηκα αυτό...

Γενικά θαυμάζω ανθρώπους από τον χώρο της διανόησης και της τέχνης!

Ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς...Γιατροί χωρίς σύνορα...

Δασκάλους στον 3ο κόσμο...

Ανθρώπους που αφιερώνονται...που αίρουν το εγωϊστικό στοιχείο!!!

Κάποιους που θαυμάζω έχουν πεθάνει!!!

Λοιπόν...

Η.Arendt...φιλόσοφος...

Ο ''μέντοράς΄΄ της ο γνωστός Μ.Χάιντεγγερ...

Όμως τον ξεπέρασε...

θαυμάζω όλους τους εθνικούς ήρωες...όσους πολέμησαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι!!!

ΥΣ.Μενεγάκη;;; :blink:

αυτή με γνωρίζει;;; :silly:

Μμμμ.... γενικά δε θαυμάζω... ποτέ δε θαύμαζα!

Σέβομαι όμως όπως και η Κατρίνα ανθρώπους της διανόησης και ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς.

Εγω γενικα πιστευω πως στις μερες μας για να γινεις διασημος πρεπει να μην εισαι τιποτα ουσιαστικο... αυτοι γινονται διασημοι... ανθρωποι κενοι απο γνωσεις και πνευμα...!

Αυτοι που πραγματικα αξιζουν να τους θαυμαζουμε ειναι ανθρωποι που αναγνωριστηκαν για το εργο τους... και δεν εγιναν απαραιτητα διασημοι...!!!

Εγω θαυμαζω τους μεγαλους ζωγραφους και αρχιτεκτονες της Αναγεννησης, τους κλασσικους συγγραφεις, τον Ικτινο και τον Καλλικρατη που εμπνευστηκαν το μεγαλυτερο αριστουργημα του κοσμου... αυτου του ειδους η τεχνη με συγκινει...!

sweetmammy έγραψε:

Εγω γενικα πιστευω πως στις μερες μας για να γινεις διασημος πρεπει να μην εισαι τιποτα ουσιαστικο... αυτοι γινονται διασημοι... ανθρωποι κενοι απο γνωσεις και πνευμα...!

Αυτοι που πραγματικα αξιζουν να τους θαυμαζουμε ειναι ανθρωποι που αναγνωριστηκαν για το εργο τους... και δεν εγιναν απαραιτητα διασημοι...!!!

Εγω θαυμαζω τους μεγαλους ζωγραφους και αρχιτεκτονες της Αναγεννησης, τους κλασσικους συγγραφεις, τον Ικτινο και τον Καλλικρατη που εμπνευστηκαν το μεγαλυτερο αριστουργημα του κοσμου... αυτου του ειδους η τεχνη με συγκινει...!

Αυτό θα πει σύγχρονος άνθρωπος, χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!

Χωρίς πλάκα, συμφωνώ κι εγώ ότι για να γίνεις διάσημος πρέπει να είσαι εντελώς κενός.

Ποια διάσημη να θαυμάζω; Την Πάρις Χίλτον που μόνο το βλέμμα της να δω νομίζω ότι βλέπω ένα ξεραμένο πηγάδι; Την Τζολί που το παίζει φιλάνθρωπη και συνειδητοποιημένη και σωστή μητέρα, και μετά ζητά 14 εκατομμύρια δολάρια για τις φωτογραφίες των νεογέννητων μωρών της; Τη Μαντόνα που τα παιδιά της τα έχει υπό τέτοιο καθεστώς καταπίεσης που καλύτερα θα μεγάλωναν σε ορφανοτροφεία;

Κι ας τις αφήσουμε αυτές. Από το χώρο της πολιτικής, ποια να πάρω; Τη Μπακογιάννη; Τη Μαριέττα Κουτσίκου; Τη Μιλένα Αποστολάκη που σε κάποιες εκλογές παλιότερα ήταν έγκυος και το είχε κάνει φλάμπουρο και το χρησιμοποιούσε ως όπλο για να εκλεγεί; Τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ που επίσης χρησιμοποιούσε ως όπλο το ότι έχει 4 παιδιά;

Οι διάσημες μαμάδες είναι το χειρότερο είδος και χαλάνε την πιάτσα! ;) Γιατί έρχονται ντυμένες στην τρίχα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, χωρίς επιπλέον κιλά, χωρίς μαύρους κύκλους (ο πλαστικός και οι μακιγιέρ να 'ναι καλά), ξεκούραστες και χαζοχαρούμενες, και το παίζουν ηρωίδες.

Εγω θαυμάζω εμένα....ειμαι τελεια σε όλα....και όταν βάφομαι οι άντρες μου λύωνουν...ο γιος μου μολις με βλέπει δειχνει τα χειλια μου κ τα μαγουλα μου και μου λεει ''λουζ'' το οποίο σημαινει ρουζ...και τον ρωταω ''γιατι εβαλε η μαμά ρουζ κ κραγιον?'' και μου λεει ''μπαμπά''.

Και 10 παιδια να ειχα θα ηταν όλα στην εντέλεια κ εγω παντα ξεκούραστη και θα ασχολιομουν κ με τα παιδιά μου!!!Ενα φιλάκι του μου φτάνει να πεταξω στον ουρανό!

σιγα μην θαυμάσω καποια διασημη που τις τα κάνουν αλλες....αντε μην πω τιποτα τωρα...

Εχουν σφουγγαρίσει ποτέ, εχουν βαλει σκούπα, καθαρισαν τα χαλιά γιατι το παιδι εριξε το φαγάκι του....πήγαν για ψωνια? Αναρωτιέμαι αν παιζουν ποτε το παιδί τους?

για να θελεις να βγεις στη τηλεοραση ή ψωνιο θα εισαι(στην καλυτερη)ή τσ....γιατι οι πιο πολλες παρουσιαστριες ειναι π..πολυτελειας(το ξερω απο μεσα αυτο,εχω θειο σε καναλι γνωστο)δεν τα λεω απο μονη μου ετσι κατηγοριες

Cesilia έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ

ραφαέλ έγραψε:

Εγω θαυμάζω εμένα....ειμαι τελεια σε όλα....και όταν βάφομαι οι άντρες μου λύωνουν...ο γιος μου μολις με βλέπει δειχνει τα χειλια μου κ τα μαγουλα μου και μου λεει ''λουζ'' το οποίο σημαινει ρουζ...και τον ρωταω ''γιατι εβαλε η μαμά ρουζ κ κραγιον?'' και μου λεει ''μπαμπά''.

Και 10 παιδια να ειχα θα ηταν όλα στην εντέλεια κ εγω παντα ξεκούραστη και θα ασχολιομουν κ με τα παιδιά μου!!!Ενα φιλάκι του μου φτάνει να πεταξω στον ουρανό!

σιγα μην θαυμάσω καποια διασημη που τις τα κάνουν αλλες....αντε μην πω τιποτα τωρα...

Εχουν σφουγγαρίσει ποτέ, εχουν βαλει σκούπα, καθαρισαν τα χαλιά γιατι το παιδι εριξε το φαγάκι του....πήγαν για ψωνια? Αναρωτιέμαι αν παιζουν ποτε το παιδί τους?

ΑΧ ΡΑΦΑΕΛ ΜΟΥ!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!!!!!ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΜΙΑ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ..ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ(ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ)ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ!!Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!

ΑΥΤΕΣ ΑΡΑΓΕ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ???ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΚΙΛΑ,ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΥΤΙΔΕΣ ,ΑΝ ΠΤΥΧΕ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ!!!!!

εγω θαυμαζω την μαμα μου που δεν ζει πια γιατι περα απο την τεραστια εξυπναδα της,παλεψε 3 χρονια με μια αρρωστια και υπεφερε παρα πολυ και παντα κοιτουσε τα δικα μας προβληματα.

τωρα που το σκεφτομαι θαυμαζω τους γονεις κ κυριως τις μαναδες που εχουν παιδια με προβληματα. Που δεν τα βαζουν σε ιδρυματα αλλα παλευουν γι αυτα.Εχω μια θεια που εχει γιο με τοσα πολλα προβληματα,νοητικη στερηση/επιληψια και αλλα πολλα.Δεν γινεται να μην θαυμασω το πεισμα αυτης της γυναικας!εχει δασκαλους στο παιδι απο μικρο,να το βοηθησει να μιλησει,το εστελνε σε δραστηριοτητες,δεν του χουν λειψει τα ταξιδια,ειναι παντα σε ολες τις οικογενειακες εκδηλωσεις,παντου με τον γιο της. Ζει ετσι για 30 χρονια.Μεχρι και σε παιδοψυχολογο τον πηγαινε κ πηγαινε και η ιδια για να ξερει τι να κανει. Το φανταζεστε? Μιλαμε για ψυχικο σθενος πολυ μεγαλο.

Και παο διασημους ολους αυτους που εγραψαν ιστορια,επιστημονες οπως ο Παπανικολαου,καλλιτεχνες,φιλοσοφους,δασκαλους,πολιτικους.Μεγαλη λιστα.

βικυ το μονο αγχος ειναι οι πλαστικες όντως....και κιλά πήρα στην εγκυμοσυνη κ τα εχασα!!!κ εγω παρατησα την δουλεια μου γιατι δεν ηθελα να το στειλω σε βρεφικο...δεν με πειραζει απλά στεναχωριεμαι για το μπαμπάκα που κουράζετε....

Αυτες οιμαναδες, οπως η Βικυ οπως αυτη που περιφραφει η Ραφαελ...ολες οι μαμαδες που μεγαλωνουν τα παιδια τους χωρις μπαμπαδες, που τα μεγαλωνουν με μπαμπαδες αλλα οι μπαμπαδες δουλευουν 24/7 ειναι αξιες θαυμασμου.

Εγω επισης εκτιμω αφανταστα την Αναστασια μας ( Μπεμπουλης) γιατι εχει ενα υπεροχο παιδακι για το οποιο αγωνιζετε!!!

• 3 weeks later...

Συμφωνώ με όλα όσα προαναφέρθηκαν κορίτσια μου!!!!!!

Όντως…….. αυτές το μόνο άγχος που έχουνε……. είναι μη φανεί καμιά παραπάνω ρυτίδα!!!!!!

Μία γυναίκα θαύμαζα πολύ στη ζωή μου……

Μία παιδική φίλη της μάνας μου…….

Δεν είχε καν πάει Γυμνάσιο……

Δούλευε σκληρά από κοριτσάκι……

Μεγάλωσε 3 παιδιά μόνη της…… χωρίς βοήθεια από γιαγιάδες-νταντάδες……

Έστησε μία ολόκληρη επιχείρηση με τον άντρα της…….

Έμαθε να οδηγάει…… νταλίκα παρακαλώ!!!!!!!

Ήταν Υπάλληλος-Ταμίας-Λογίστρια στην ίδια της την εταιρεία…… χωρίς να έχει ιδέα από Η/Υ……. στην αρχή……

Eίχε όμως όλη την καλή διάθεση….. και….. ξεστραβώθηκε να τα μάθει όλα μόνη της!!!!!

Το σπίτι της ήτανε πάντοτε….. στην εντέλεια….. ντρεπόσουν να ακουμπήσεις!!!!!!

Όταν έβγαιναν σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις….. ήτανε πάντοτε πιο κούκλα από κούκλα…… παρά την κούρασή της…… με κορμί εικοσάρας……. με την κόρη της……. τις περνούσανε για αδελφές……

Δυστυχώς όμως…… παιδεύτηκε πάρα πολύ στο τέλος…..

Πρόλαβε κι είδε εγγονάκι από την κόρη της…….

Εδώ κι ένα χρόνο……. δε ζει πια…… Ξεκουράστηκε!!!!!!

Ήταν μόλις…… 56!!!!!!!

Κι ακόμη κι όταν πάλευε για τη ζωή της Χρύσα μου.....

Όταν ήξερε πως ήταν θέμα μηνών πια "να φύγει".......

Την έβλεπες με το χαμόγελο στα χείλη......

Αισιόδοξη πως θα τα καταφέρει.....

Να είναι καλά η ψυχούλα της...... εκεί που είναι τώρα!!!!!!

θαυμάζω κορίτσια τις απλές πολύτεκνες μητέρες που με πολύ κόπο και αξιοπρέπεια μεγαλώνουν με αγάπη τα παιδιά τους οικογένειες με πολλά παιδιά και πολλή όμως αγάπη εκ των οποίων τα περισσότερα προοδεύουν στην ζωή τους .....

ήξερα μια γυναίκα που τώρα έχει φύγει από την ζωή με 10 παιδιά πως να μην την θαυμάσεις ΜΑΝΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!! ΜΑΝΑ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...