Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ.Κ ΕΧΘΕΣΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 40 ΜΕΡΕς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 6ΜΗΝΩΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΠΕΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ?

ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΕΣΘΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ..ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οταν γεννησα η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο να περιορισουμε τιε επθσκεψεις στις απολυτως απαραιτητες μεχρινα γινει το μωρο 3 μηνων. Και οποιος ερθει να μην παιρενι το μωρο στην αγγαλια, να το βλεπει πανω απο το κουνακι του και τελος.

Μπορω να σου πω ομως οτι στην πραξη αυτο ειναι εξαιρετικα δυσκολο. ΟΚ 40 μερες δεν πατησε κανεις το ποδι του αλλα μετα ολοι πλακωσανε και θελανε να το κρατησουν στα χερια τους. Εκει να εισαι απολυτη. Οποιος ερθει, ηδε το μωρο, το πηγες μεσα. Τελοσ. Εγω ειχα την κουνιαδα μου η οποια επερνε το μωρο και εξαφανηζοταν κατω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θεωρω οτι αυτο ειναι πολυ δυσκολο...εγω γενναω σε κανα μηνα και το σκεφτομαι....αλλα πραγματικα με δυο παιδια το ενα νεογεννητο και το αλλο σκετος διαβολακος απορω αν θα αντεξω μονη μου...σαν ψυχολογια...απλα θα περιορισω τις πολλες αγκαλιες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nansy μου μην προβλιματιζεσαι αδικα θα δεις μολις κανεις το μωρακι ολα θα ερθουν μονα τους, τις 40 μερες πιστεψε με θα εχεις τοσο τρεξιμο που ουτε εσυ θα θελεις επισκεψεις και οσο για πιο μετα θα σου βγει το μητρικο ενστικτο που βγαινει που οποιος αγγιζει το μωρο τον περνας απο πληρη ελενχο και τον κοιτας με μισο ματι χαχαχαχαχα!!!! ΟΣΟ για να μην φρικαρεις, εγω οταν αρχιζα να ψιλοτρελενομαι κρατουσε η μαμα μου το παιδι για 1 ωρα και πηγαινα με τον αντρα μου για ενα καφεδακι ετσι να εχω την ψευδαισθηση οτι αλαξα περιβαλλον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο κοριτσια τα μωρακια σας!!!!

Εγω γεννησα τον Ιανουαριο και δεχομουν κοσμο! Αλλιως θα ειχα λαλησει.... :woohoo: :silly: :woohoo: να μη γινει και το σπιτι κεντρο διερχομενων, αλλα καποιοι κοντινοι σου ανθρωποι δε νομιζω πως ειναι τοσο κακο! Ελεγα σε ολους να πλενουν καλα τα χερια τους πριν παρουν το μωρο και ολα καλα, δεν παθαμε τιποτα!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΣ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝ ΤΗΛ?ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΩ ΕΓΩ Η ΣΤΡΙΜΜΕΝΗ..

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΛΥΝΤΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ!ΧΑΧΑ

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Κ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.ΠΧ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2ΠΕΘΕΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!Η΄ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΖΑΧΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΑ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ..ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ..ΚΤΛ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΚΑΛΩΣΕ!

:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η marianda έχει απόλυτο δίκιο. Με τόσο τρέξιμο και κούραση ούτε τη μάνα μου δεν άντεχα που η κακομοίρα με βοηθούσε όλη μέρα! Αν και οι περισσότεροι σέβονται τις πρώτες 40 μέρες, εγώ το κράτησα λίγο παραπάνω γιατί αυτό μου είχε πει η παιδίατρος μας. Συγκεκριμένα μου είχε πει η ίδια να λέω σε όλους: "Συγνώμη αλλά έχουμε μια σκύλα παιδίατρο που δε μας αφήνει να δεχόμαστε ακόμη επισκέψεις!!!" Και ήταν καλοκαιράκι τότε φαντάσου, πόσο μάλλον τώρα με τόσες ιώσεις και γρίπες!

Πίστεψέ με, δεν αξίζει τον κόπο να πάθει τίποτα το μωράκι σου, μόνο και μόνο επειδή θέλει η μακρινή θεια σου να έρθει να το δει. Και όποιος δεν καταλαβαίνει ας παρεξηγηθεί. Πρόβλημά του...

Εγώ δεν το μετάνιωσα πάντως και είχαν παρεξηγηθεί τότε κάποιοι. Μετά όταν τους πήρα και τους είπα ότι είμαστε ok και δεχόμαστε επισκέψεις, ήταν οι πρώτοι που ήρθαν... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας μας το ειχε απαγορεψει ο γιατρος λογω προωροτητας 40 μερες τουλαχιστον να μην δεχομαστε κοσμο.αλλα και ο αντρας μου ηταν απολυτος σε αυτο.βασικα με βολεψε και εμενα γιατι λογω θηλασμου ειμουν με ενα μεμε συνεχεια απ'εξω.οταν λιγο στρωσαμε στα οραρια και εμαθα και εγω να θηλαζω πιο σωστα ωστε να μην εχουμε κλαματα και τετοια μανα και γιος ξεκινησαμε να δεχομαστε σιγα σιγα τους επισκεπτες μας.αλλα οταν με το καλο θα κανω και το δευτερο παλι για 40 μερες λεω να κλειστουμε στο καβουκι μας για να εχουμε την ησυχια μας :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα κ με το καλο το μωρακι σου.

Εγω πιστευω οτι πλεον δεν υπαρχει τοσο χαζος κοσμος, για να ερθουν αρρωστοι στο σπιτι σου, η τουλαχιστον εγω δεν ειχα τετοια κρουσματα.ΟΣοι ερχοντουσαν επλεναν απο μονοι τους τα χερια, και ποτε δεν ειχα βρεθει σε δυσκολη θεση.

Βασικα να προσεχεις τα παιδια, και οχι μονο 40 μερες, αλλα 2 μηνες μεχρι δηλαδη να κανει το πρωτο του εμβολιακι.

Εγω το εχω ξαναπει εδω μεσα, ο καθενας κανει οπως νιωσει κ ειναι απολυτος σεβαστο.Εγω προσωπικα δεν θα αντεχα να μην ειχα επαφη με ξενο ανθρωπο τοσες μερες.Ερχοταν φιλες μου, αλλα σταδιακα ετσι για να τις χαρω κ εγω :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΣΥ83 έγραψε:

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ

Μη ξεχνας οτι εσυ θα θηλαζεις κ θα κουραζεσαι κ αν νιωσεις την επιθυμια να δεις καποιον δικο σου να ανταλλαξεις μια κουβεντα, καλο θα ηταν να το συζηταγες με τον αντρα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΞ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ....ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ....ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.....ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΟ ΤΩΡΑ!!!!!ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να δεχτεισ το νινακι σου..εγω οταν ημουν λεχωνα ειχα πει να μην ερχεται κανεισ μεχρι να σαραντησω αλλα δε με ακουγαν και τσουπ...ερχοταν....δε μπορουσα να κοιμηθω οταν ηθελα δε μπορουσα να θηλασω με τη ησυχια μου αστα...και το αποκορυφωμα μου φερε μια το 3 χρονο κοριτσακι τησ μολισ το πηρε απο τον παιδικο και ηταν μπουκωμενο και το απογευμα κουβαληθηκαν απροειδοποιητα 7 ατομα στο σπιτι και ενα παιδακι..το οποιο ηθελε να μεινει σπιτι μασ 10 μερεσ και συμφωνησε κι οαντρασ μου....και η μανα του κυριωσ....φυσικα το στειλα στην πεθερα μου.....την αλλη μερα το μωρο μπουκωσ δε μπορουσε να αναπνευσει και το τρεχαμε για βροχιολιττιδα που ευτυχωσ προλαβαμε...αυτο κρατησε 1 μηνα...ο γιατροσ μου πε να μη δεχομαι κοσμο και ταχα παρει τοσο πολυ πουυ τουσ ειπα καταμουτρα πια να μην ερχονται και ειπα στον αντρα μου η θα μαζεψεισ εσυ τουσ συγγενεισ σου η μεχρι να σαραντησω θα παω να μεινω στο πατρικο μου στο δωματιο μου μονη μου....τελικα δεν ερχοταν μετα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nansy εγώ θα προσπαθήσω να μην δεχτώ καθόλου επισκέψεις τις 40 ημέρες γιατί εκτός του ότι φοβάμαι μην κολλήσει κάτι το μωράκι μου,έχει πρόβλημα υγείας και ο άντρας μου και η γιατρός του μας έχει πει γενικά να προσέχουμε πάρα πολύ μην κολλήσει κάποια αρρώστια,οπότε με δύο άντρες που θα έχω σε λίγο στο σπίτι που θέλουν προσοχή πιστεύω πως και αυτοί που γνωρίζουν για την περιπτωσή μας δεν θα έρθουν σπίτι μας γιατί η κατάσταση θα είναι λίγο δύσκολη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εσυ θα δεις και θα κρινεις. Εγω ήμουν τόσο κουρασμένη που η καθε επισκεψη με εξαντλούσε. Το μόνο που ήθελα ηταν να κοιμηθω, όχι να δω κόσμο.

Όσο για το παιδί;;; Από 2 εβδομάδων το έβγαζα στους -5 βαθμούς έξω γιατί δεν είχα άλλη επιλογή. Και πάλι εγώ ήμουν αυτή που κουραζόταν γιατί είχα και μια αιμορραγία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμένα! Αν και νέο μέλος δεν μπορούσα να μην λάβω μέρος στην συζήτηση μόλις ανοίξατε το ευαίσθητο θέμα μου! Έχω ένα αγοράκι 2,5χρόνων και ακόμη δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ τον πρώτων ημερών που ενώ εγώ προσπαθούσα να αντεπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα ως νέα μαμά είχα την πεθερά μου με το σοι της να κουβαλιέται όποτε θέλει και χωρίς ένα τηλεφώνημα πριν !Μία μέρα μετά από ατελείωτες ώρες με κλάματα του μωρού όταν κατάφερα τελικά να το κοιμίσω ,αντί να πέσω να κοιμηθώ και εγώ αυτή ήταν εκεί και έβλεπε τηλεόραση. Μία μέρα ήμουν στον πάνω όροφο του σπιτιού και άλλαζα το μωρό και κατεβαίνοντας βλέπω 7 άτομα στο σαλόνι μου !Να σημειώσω ότι μέχρι εκείνη την στιγμή(της γέννας) δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί της! Ένα θα σας πω αυτή η συμπεριφορά πληρώθηκε ακριβά! Μετά από 5-6 φορές που συνέβησαν διάφορα κουλά άρχισα τα μούτρα ! Όλα κόπηκαν μαχαίρι, μέχρι σήμερα το μωρό δεν της το έχω αφήσει όχι ότι το κάνω για αντίποινα αλλά αν κάτι σου μπει στην ψυχή δεν ξεπερνιέται και εύκολα !Και να σημειώσω ότι τον πρώτο καιρό περνούσα τόσο δύσκολα που δεν ήθελα καλά καλά ούτε την μητέρα μου η οποία το καταλάβαινε και ήταν διακριτική. Ο παιδίατρος το λέει ξεκάθαρα κανένας εκτός από τους γονείς δεν ακουμπάει το μωρό και πάντα με χέρια πλυμένα, μωρό που θα αρρωστήσει πριν να συμπλήρωση τον 1ο μήνα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο...και ο νοών νοητό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δε εδεχομουν κανενα γιατι ημουν κομματια με το θηλασμο...

παιδευτηκα πααααρα πολυ κ δε ηθελα κανενα...

αν εδινα μπουκαλι ισως ηταν διαφορετικα τα πραματα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσο σε καταλαβαίνω! Το μωρό μου ήταν πολύ νευρικό.... και πολύ κλάμα.... ίσως γιατί τον πρώτο μήνα το θήλαζα αποκλειστικά και δεν χόρταινε όσο ήθελε ή μάλλον ήταν πολύ πολύ πιο έυκολο το μπουκάλι που του δώσανε στο μαιευτήριο και ο θηλασμός τον κούραζε οπότε....άσε οι κολικοί !Oποτέ με αυτά τα δεδομένα δεν είναι δυνατόν να έχεις την όρεξη του καθενός που πάει να δει ένα μωρό για μια ώρα και να φύγει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάνσυ μου ... λόγω γρίπης καλό θα ήταν να μην δέχεστε κόσμο στο σπίτι.

Είτε είναι 40 ημερών το μωράκι σου είτε είναι παραπάνω.

Εμάς η παιδίατρος έβαλε όλους του πολύ κοντινούς ανθρώπους (παππούδες - γιαγιάδες - μπαμπά - εγώ λόγω θηλασμού δεν κάνει) να κάνουν το απλό εμβόλιο της γρίπης και μας τόνισε να μην πηγαίνουμε σε χώρους με πάρα πολύ κόσμο συγκεντρωμένο.

Η μικρή μας πάει κούνιες αλλά καθόμαστε στο παγκάκι 5 - 6 μέτρα μακρυά από τα παιδάκια και για να είμαι ειλικρηνής επειδή περάσαμε κάποιες μέρες στο παίδων όταν ήταν 40 ημερών !!! ας χαρακτηριστώ κακιά παράλογη ή ακόμα και υπερβολική από όποιον θέλει.

Η υγεία των παιδιών μας πάνω από όλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο ειναι πως το βλεπει το καθε ζευγαρι καικυριως η μητερα που τρωωει ολο το πακετο.Εγω οτα ειχα γεννησει πρν 5μιση χρονια ηταν Μαρτιος .

Δεν μπορουσα να διαννοηθω να ειμαιμονη στο σπιτι γουσταρα τρελλα τη παρεα αυτο ομως δνε σημαινε οτι οποιος ερχοταν επιανε το μωρο .Καταρχιν δεν δεχομουν ποτε περισσοτερο απο ενα ζευγαρι ετσι ακι παρεα ειχα αλ και τομωρο δνε τρελλαινοταν .Το ειχα στο διπλανο δωματιο ακι οταν ηταν η ωρανα το κανω μπανιο ελεγα της κοπελας που ηταν εκει παμε να τον πλυνουμε τον καναμε και ολα καλα .Επισης οταν ηταν να φαει του εδιενα το γαλα του δε με ενοχλουσαν οι επισκεπτες.

Αν ηθελαν αν πιασουν αγκαλιτσα τομωρο μονη τους επλεναν τα χερια τους φοραγαν και το ασπρο πανακι που ειχα για τομπεμπη και το επιαναν για κανενα 5λεπτο.

Αρρωστος δεν ηρθε κανενας οχι μονο οτανητν ασαραντιστος αλλαακοαμ και τωρα που ειναιμεγαλο παιδακι , δεν υπηρχε περιπτωση να περιτρυγυριζομουν απο ανευθυνους και αναισθητους τα ορια εμεις τα βαζουμε αν εν θελεις κομο δεν ανοιγεις σε κανεναν και αν ξεκοψουν μαζι σου εσυ εχες επιλεψει το καλυτερο για το μωρο σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτισα ακόμα δεν εχω κόσμο σπίτι....ειμαι πολυ κοινωνικός άνθρωπος αλλά μου κάναν κατι κουλά στην αρχη κ τους έκανα πέρα όλους.

Δεν πιστευω στις 40 ημέρε κ τετοια γιατι κανονικά την ευχη την περνουμε στις 3 ημέρες κ στις 8 αντιστοιχα.Τον εβγαζα εξω απο την 4 ημερα που βγηκαμε από το μαιυτηριο!Εγω μεχρι να μεγαλώσει λιγο δεν ηθελα κανεναν.Φυσικά οι δικοι μου ανθρωποι ερχοντουσαν αλλά ήταν σίγουροι ότι δεν ηταν μπουκωμενοι.Να φανταστειτε ότι οταν γεννησα ο ανηψουλης μου είχε 39 πυρετο απο ιωση κ δεν ήρθε κανενας να με δει.Το μωρό το ειδαν οταν εγινε καλά ο μικρος κ αφου περασαν κ 4 μερες επιπλέον(ο γιατρος μας το ειπε απο την στιγμη που περνάει μια ιωση για 4 ημέρες μπορει να κολλήσει κάποιος).Κανενας δεν παρεξηγηθηκε κ όλα καλά.Γιατι να τρεχω το μωρο ημερων σε ΜΕΝΝ?Ακομα κ τωρα ρωταω αν θα έρθει κάποιος αν ειναι αρρωστος...Δεν με νοιαζει αν παρεξηγηθούν καθόλου!Βλέπω τους αλλους συνέχεια που εχουν τα μωρα με ιώσεις γιατι ολη μερα εχουν κόσμο σπίτι.Δεν μου αρέσει γιατι να ταλαιπωρειτε?Θα αρρωστησει αλλά μην ερθει κ ο αλλος αρρωστος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΩΣΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ 40 ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΣ ΛΟΓΟ ΓΕΝΝΑΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΑΡΓΑ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΧ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ

Κ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ Κ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια.Στον γιο μου εμενα στην μαμα μου τις πρωτες 20 μερες γιατι μεναμε τοτε Ορεστιαδα και πηγα να γεννησω Θεσ/νικη.Ειχε ερθει η γειτονια να δει το μωρο αλλα μια ματια και φευγαν.Μια φορα που ηρθαν τα ξαδερφια του αντρα μου που ειχαμε να τους δουμε πολυ καιρο εμειναν μεχρι την ωρα του μπανιου αλλα για να πιασουν το μωρο πηγαινανε μονοι τους και πλενοντουσαν συνεχεια!Τωρα σε αυτην την γεννα πρωτα Ο Θεος εχω πει στον αντρα μου ναμην δεχτουμε επισκεψεις εκτος τους πολυ κοντινους,γιαγιαδες,αδερφια και τα σχετικα.Τωρα και λογω γριπης οσο να πεις υπαρχει ενας φοβος παραπανω οποτε πιστευω θα πρεπε να το καταλαβαινουν απο μονοι τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εξαρταται τον καιρο....

εγω που γεννησα απριλιο και μετα καλοκαιριασε δεν ειχα προβλημα, αν ομως ειναι μες το καταχειμωνο...δυσκολα τα πραγματα και οχι μονο για τις 40 μερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο αντρουλης μου δε θελει κανεναν τις πρωτες 40 μερες!!το δηλωσε απο τωρα!!!

ειναι λιγο δυσκολο για τη γυναικα,ακομα δεν προσαρμοστηκε στην νεα κατασταση,ξενυχτι,θηλασμος κλπ,και το πρωι να εχει κοσμο να τραταρει!!!!

ας περασουν οι 40 μρες με το καλο,και μετα!!!

και φυσικα οχι αγκαλιες και φιλια στο μωρο!!!γιατι υπαρχουν και πολλοι ασυνειδητοι δεν ξερεις απο που θα σου ερθει..ο πεθερος της φιλης μου μια μερα πηρε αγκαλια τη μικρη και της χχαιδευε το μαγουλακι,και τα νυχια του ηταν ακοφτα κι μαυρα!!οταν τα ειδε τρελαθηκε,και φυσικα του το πηρε απο τα χερια!!!!και απο τοτε εβαλε στο δωματιο του μωρου αυτο το υγρο το αντισηπτικο που εχουν στα νοσοκομεια,και ελεγε σε ολους να βαλουν απο αυτο στα χερια πριν πλησιασουν το μωρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πραγματικα δεχομουν

και δεν ειχα κανενα προβλημα απο την πρωτη μερα να ερθουν

φυσικα θα δεις κι εσυ

οτι αυτο ειναι στην πραγματικα παρα πολυ δυσκολο

γιατι ειδικα την πρωτη βδομαδα

θα εχεις τοσο αγχος που οχι κοσμο δεν θα σκεφτεσαι αλλα ουτε την μανα δε θα θες

μετα το - τα παιδια θα προσπαθεις να τα βαλεις σε προγραμμα

οποτε οποιος σε περνει τηλ να ερθει του λες

οτι εσεις μπορειτε την ταδε ωρα γιατι (π.χ. τοτε το μωρο θα εχει τελειωσει το φαι , εσυ θα εισαι πιο ανετη κλπ) και οι περισσοτεροι δεν θα μπορουν την συγκεκριμενη ωρα

οποτε τελικα θα δεις οτι τους πρωτους 3 μηνες δεν θα μπορεσει σχεδον κανενας να ερθει λογο πρακτικοτητας

μετα ολο και καποιος θα ειναι αρρωστος

ασε: θα απολαυσεις την απολυτη απομονωση.

εμενα παντως καλη μου φαινεται ακομα

αρκει να βγαινω που και που να ξελαμπικαρω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Θα περιμένουμε νέα σου αύριο από τον γιατρό κορίτσι μου 😊
    • Να πω την αμαρτια μου αν και δεύτερο μωρο πως είναι οι συσπάσεις δεν γνωριζω καθόλου 🤷‍♀️
    • Αχ ναι μωρέ μας το ξανά είπες ποτε είχες το ραντεβού αλλά δεν το θυμόμουν 😅 εγω ενδοκρινολόγο έχω 12:15 ραντεβού τώρα δεν ξερω τι ώρα θα με μπω μέσα στην παλιά που πήγαινα ειχε 1 ώρα αναμονή στο ιατρείο της  δεν έκλεισα ακόμα ραντεβού για Doppler δεν πήρα τηλ
    • Αδιανόητο να μην υπάρχουν απευθείας πτήσεις για Θεσσαλονίκη!!! Δεν το περίμενα.. Ακόμα πιο αδιανόητο να βλέπουν πρώτη φορά την εγκυμονούσα στην 12η εβδομάδα!!!!!! Και τι γίνεται σε περίπτωση εξωμητριου ή που έχει σταματήσει η καρδούλα του μωρού;;; Ας ψοφήσει η άλλη αφού δεν έχει λεφτά, δεν μας νοιάζει, υπάρχουν και άλλες γυναίκες στο κόσμο;! Τι τριτοκοσμική περίθαλψη είναι αυτή;;;;;;; Πω ρε φίλε.. νευρίασα πάλι.. όχι ότι θέλω και πολύ πλέον αλλά είναι δυνατόν;;;;;  😱😱😱
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Ευχαριστώ πολύ για την θετική ενέργεια. 1,5 ώρα έμεινε και θα ξέρω.. @Θέτις Κ. Δεν πήγα χτες κορίτσι μου στον γιατρό, αλλά την προηγούμενη φορά που είχα κάτι καφέ ίχνη στο σκούπισμα. Έχουν περάσει 2,5 εβδομάδες από τότε. Οπότε είμαι σε τεράστια αγωνία αν θα είναι όλα καλά 🙏 @Kate1992 έκλαψα με το θα με μουτζωνει να στρώσω χαρακτήρα 😂😂 Ας είναι όλα καλά Παναγία μου και ας με βρίσει κιόλας 🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...