Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ιιιιιιιι θα τρελαθω!!!!!! :woohoo:

καλα ειδικα το μινι καγκουρο και το μαιμουνοειδες που κοιμοταν αγκαλια με τα δαχτυλα αυτου που το κρατουσε ειναι ολα τα λεφτα!!!!! :woohoo:

Εχω τρελο θεμα με τα ζωακια.... :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• και τελικά πήγαμε με εξωσωματική, δόξα τω Θεώ όλα καλά! Έβγαλα ωαριάκια, γονιμοποιήθηκαν ευτυχώς με μικρογονιμοποίηση, κατευθείαν δηλαδή μπήκε ένα σπερματοζωάριο μέσα στο ωάριο και τα βάλαμε κατάψυξη. Ένα εμβρυομεταφορά το ένα στις 10/01 και τώρα είμαι έγκυος στην 8η εβδομάδα. Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις όπως τη δική σας να πάτε σε εξωσωματική με προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο.
    • Κορίτσι μου είχα δύο αποβολές με πολύ καλό σπερμοδιάγραμμα και με πολύ καλό κατακερματισμό. Όλα είναι θέμα τύχης. Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά φυσική σύλληψη και όλα να πάνε καλά ή μπορείτε να πάτε και απευθείας για εξωσωματική. Οι γιατροί σας είπαν να το πάτε φυσικά; 
    • Πήρε βιταμινες αλλά τίποτα.... Μας είπε ότι το σπερμοδιαγραμμα είναι τέλειο κι μπορώ να μείνω το θέμα είναι το μετά.... δε ξέρω αν παίζει 100% ρόλο το dna.. ο ουρολογος μας είπε ότι κ με χαμηλό dna κανεις αποβολες απλά τώρα έχεις πιο πολλές πιθανότητες αλλά έχεις κ πιθανότητες για υγιή εγκυμοσύνη...δε ξέρω τι να πω.... Εννοεις εξωσωματική? Ναι εγώ λέω για φυσική σύλληψη για να μη παμε εκεί...γι αυτό...έμεινα εύκολα εγκυος αλλά παλλινδρομησε...
    • Κορίτσι μου καλημέρα, μπορεί ο σύζυγος να κάνει θεραπεία με αντιοξειδωτικά ειδικά που θα του πει ο γιατρός για κάποιο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν. Διαφορετικά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μην απελπίζεσαι. Ψάξτε, ρωτήστε και όλα θα γίνουν. 
    • Δεν ξέρω αν γενικά το κάνει το Ιασώ αυτό ή ο γιατρός μου ! Εμένα μου είπε πως θα μπω από την προηγούμενη 1 το βράδυ με τον σύζυγο σε ένα δωματιάκι όπου θα μου κάνουν εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο και θα μείνουμε εκεί! Το πρωί κατά της 6:30 θα έρθει ο γιατρός μου με την μαία μου και πρώτα ο θεός κατά της 7:30 θα μπούμε για καισαρική! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...