Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ

Recommended Posts

KAΛHMEΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ...ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ...ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ :( ...

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ,Η ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ 25% ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΗ ,Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ 75% ...

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΝΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ...

ΕΛΑΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ...ΕΣΕΙΣ????????

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ....ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ,Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ .....

ΕΙΜΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα WENDY!

Είχαμε καιρό να τα πούμε...Μια ερώτηση: με την εξωσωματική μηδενίζεις την πιθανότητα το παιδάκι να πάσχει; Γιατί αν έχεις τις ίδιες πιθανότητες να πάσχει (25%) με την φυσιολογική σύλληψη γιατί να μπεις στη διαδικασία της εξωσωματικής; Αν πάλι με την εξωσωματική είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, έστω και αν το ποσοστό μικραίνει κατά πολύ, εεεε τότε δεν το συζητώ....εξωσωματική και πάλι εξωσωματική!!!!

Καλημέρα WENDY εγώ τώρα μαθαίνω τα δικά σου γιατί είμαι καινούρια....

Ήθελα να σου πω πως οι γονείς μου είχαν το ίδιο πρόβλημα.Μετά από μένα η μαμά μου έμεινε 2 φορές έγκυος τη μία φορά δίδυμα και είχαν μεσογειακή αναιμία και αναγκάστηκε να κάνει διακοπή.Όταν αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν τους είχε πει η θεία μου, που κι αυτή είχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσε να μείνει έγκυος, για την Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου.Έταξαν το μωρό στην Αγία και γεννήθηκε υγειέστατη η αδερφή μου η Ειρήνη χωρίς να έχει και το στίγμα.

Δεν ξέρω αν εσύ πιστεύεις ή όχι αλλά αυτό συνέβηκε......

Δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ γιατί είναι πολύ δύσκολο...

Ότι αποφασίσεις ελπίζω να είναι το καλύτερο!!!!!!Με τις καλύτερες ευχές για ένα υγειές μωράκι...

ξερω οτι μεσω της εξωσωματικης και καποιων εξετασεων μπορουν να δημιουργησουν ενα η και δυο υγιες εμβρυα...καλο θα ηταν να αποφασισεις με το γιατρο σου τι ειναι πιο καταλληλο για σενα...

ολα εχουν το κοστος τους....και δεν μιλαω για τα λεφτα...

ευχομαι το καλυτερο για σενα κουκλιτσα μου :)

Καλημέρα και απο εμένα χαίρομαι που ακούγεσαι καλύτερα. Παρακολουθώ την ιστορία σου και ξέρω πόσο πολύ έχεις πονέσει. Εγώ φέρω το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας και ενώ ήμασταν με τον σύντροφό μου μαζί 12 χρόνια πριν αποφασίσουμε να κάνουμε μωράκι, ο ίδιος δεν γνώριζε αν είναι φορέας ή όχι. Ευτυχώς όταν κάναμε τις εξετάσεις του βγήκαν αρνητικές πάντως εμείς το είχαμε αποφασίσει πως, αν οι εξετάσεις του ήταν θετικές, θα πηγαίναμε κατευθείαν σε εξωσωματική. Δεν θέλαμε ούτε εμείς να πονέσουμε ούτε το μωράκι να ταλαιπωρούμαι. Ομως αυτό γλυκιά μου weddy ήταν η δική μας απόφαση και δεν θέλω να σε επηρεάσω ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα ποιες είναι οι αντοχές σας άλλωστε όποια απόφαση και αν πάρετε έχει μεγάλο συναισθηματικό κόστος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να μας ενημερώσεις για τα επόμενά σου βήματα. :kiss:

EXOYME KAIΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ .....

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ....ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ 99% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ,ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΩ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ...

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ 50% 50%......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ!!!!!ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΗΣΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ..ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙ ....ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...

ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ...ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ...ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ....

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ....

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ...

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.....

Να σαι καλά, εύχομαι κι εγώ για αύριο...

Η εξωσωματική στην περίπτωσή σου θα πιάσει αμέσως γιατί δεν έχετε πρόβλημα σύλληψης και ούτε εμφύτευσης (!!!!) τα έχεις αποδείξει αυτά!!! Αρα αφού με εξωσωματική έχεις 99% πιθανότητα (που για μένα είναι βεβαιότητα αυτό το ποσοστό) να είναι το μπεμπάκι υγιές (άσε που μπορεί να ναι και 2 και να ξεμπερδεύεις!!!!) τότε ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ να κάνεις εξωσωματική σε έναν σοβαρό γιατρό (!!!) και να κάνεις στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ (όπου και να ναι αυτός στην Ελλάδα) την λήψη τροφοβλάστη!!!

Είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα, το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό!!!

ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΕΤΣ?

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Κ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ?

ΕΣΤΩ Κ 1% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ?

ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ'ΑΥΤΑ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ(ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ),ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ(ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ),Κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ....

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΤΣΙ?

ΣΕ ΦΙΛΩ

γεια σου και απο μένα!!και γω φερω το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας..ευτηχως ο μπαμπας του παιδιου δεν το ειχε..σε περιπτωση ομως οπως την δική σας η επιστημη εχει προχωρησει παρα πολύ και μπορειτε μεσω εξωσωματικης και αλλοι τροποι νομιζω...το παιδι εχει 25% πιθανοτητες για μεσογειακη εφοσων προσπαθησετε φυσιολογικα...

στη θεση σου θα το συζηταγα με το γιατρο μου και επειδη εχεις κανει και διακοπη κυησης στο παρελθον ισως να προχωρουσα σε εξοσωματικη..

φιλακια καλη επιτυχια ευχομαι!!!!

Δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα, στην περίπτωση δηλαδή που έχουν και οι 2 το στίγμα, εχω ακούσει ότι αν το έχει η μητέρα, της κάνουν μια ένεση όταν μένει έγκυος και δεν επηρεάζεται το έμβρυο. Γιατί δεν το συζυτάς με το γιατρό σου και να το ψάξεις λίγο; Αν δεν υπάρχει λύση φυσιολογικά, εγώ μάλλον θα επέλεγα τις περισσότερες πιθανότητες της εξωσωματικής. Λόγω του έχεις ήδη κάνει μια διακοπή και θα ήταν ψυχοφθόρο να ξαναγινόταν. Σου εύχομαι ό,τι και αν αποφασίσεις να γεννήσεις ένα φυσιολογικότατο παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...