Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το Μάρτιο έχασα ένα κύκλο και αφού ο γιατρός επανέφερε την περίοδο μου με έβαλε να κάνω ορμονολογικές,είχα ανεβάσει μια FSH 31 σχεδόν, ο γιατρός μου έδωσε κλομιφαίνη,ένα σκεύασμα οιστρογόνων για 6 μήνες τον Οκτώβρη και αφού είχε ολοκληρωθεί η αγωγή επανέλαβα τις εξετάσεις και η ορμόνη είχε πέσει στο 13,7.Σήμερα τις έκανα πάλι και η FSH στο 15.Τρέμω μήπως και τώρα χωρίς την αγωγή αρχίσει και πέρνει πάλι την ανιούσα πολύ!!Επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα πότε;Και αν ναί, μετά από πόσο καιρό και πως;Υπάρχει περίπτωση να ξαναχάσω κύκλο στο 15;Υπάρχει περίπτωση να κάνω μωρό με τέτοια τιμή;

Δημοσίευση

Γεια σου κοπελα μου!Λοιπον επεσες στην περιπτωση!Ακου τι συνεβη με μενα!Εγω εδω και τρια χρονια ανακαλυψα πρβ με τον θυρεοειδη!Αλλα με TSH πολυ χαμηλη δλδ προς υπερθυρεοειδισμο....πριν κανενα 4 μηνο μια μου εδωσε κατι χαπια για να τον ρυθμισω επιτελους γιατι προσπαθουσα για μωρο ενα χρονο περιπου και ειχα σκασει!με αποτελεσμα να μου ανεβει με αυτα στο 35 το ακρως αντιθετο δλδ υποθυρεοειδισμο!Εσκασα απο στενοχωρια....τα διακοψαμε αμεσως στις 15 μερες απανω και αρχισε να πεφτει απο μονη της για να παει παλι προς υπερθυρεοειδισμο....αλλα πριν πεσει αρκετα περασε απο τα φυσιολογικα τον προηγουμενο μηνα οπου και καταφερα να μεινω εγκυος πανω που το ειχα δεχτει οτι δεν μπορω!Και ξεκινησα το Τ4....εσενα τι σου λεει ο ενδοκρινολογος σου?Σιγουρα θα πρεπει να παρεις καποια θεραπεια για να ρυθμιστει και να σταθεροποιηθει!Δεν αργει πολυ νομιζω....επανερχεται φυσικα με την καταλληλη θεραπεια και αναλογως τι εχεις...Σου ευχομαι συντομα με ενα νινακι στην αγκαλια!Παντως να ξερεις οτι ολοι μου λεγανε οτι πρεπει να προσεξω και να τον ρυθμισω προτου μεινω εγκυος....

Δημοσίευση

Ωχ χιλια συγνωμη!!!!!!!!!!!!Οτι να ναι βλεπω!!!!διαβαζα tsh μαλλον ειμαι για γυαλια!!!ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!Για την fsh το μονο που ξερω ειναι οτι με ειχανε βαλει να την κανω οταν προσπαθουσα και δεν μπορουσα αναμεσα σε αλλες ορμονικες εξετασεις!

Δημοσίευση

Πραγματικά είναι δύο διαφορετικές ορμόνες!Ευχαριστώ πάντως και τις 2 σας.Το site θα το τσεκάρω απλά σκεφτόμουν μήπως κάποια έχει παρόμοια εμπειρία ο γιατρό λέει πως αποκλείεται να μην κάνω μπεμπεδάκι αλλά θα ήταν καλό να ξέρω ότι έχει και κάποια άλλη τέτοια εμπείρια και τα κατάφερε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τα αφησα για Δευτερα αυτά.. εχω μερες να αγχωθω ακομα..χαχα
    • Ναι δεν έχει κιρσοκηλη δεν έχει τίποτα! Είναι κ μικρός! 32! Ούτε καπνίζει,προσέχει τη διατροφή του..του κάνει εντύπωση του γιατρού πως γίνεται να είναι τόσο το dna και γιατί... Αυτό μας είπε ότι πολλές έχουν κάνει κ ο ανδρας έχει υψηλό κατακερματισμο.εσεις είχατε χαμηλό σκέψου κ με κιρσοκήλη κ εμείς δε έχουμε τίποτα κ είναι τόσο. Επίσης μας είπε ότι δεν κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών αυτήν την εξέταση κ είτε θα έχουν αποβολες κ ίσως φταίει αυτό ναι είτε θα έχουν 5 παιδιά κ θα έχουν υψηλο(σχεδόν όλοι) κ δε θα χουν πάρει χαμπάρι...άστα όλα είναι ρίσκο.... Μα από τα εκατομμύρια σπερματοζωαρια πρέπει τα κακά να μας κάθονται? Υπάρχουν κ καλά...ας πάνε τα καλά!!!! Σύλληψη γίνεται εύκολα εγώ δε έχω κανένα θεμα κ ο σύντροφος έχει πολύ κινητικότητα κ πολύ καλά άλλα που παίζουν ρόλο....
    • Καλημέρα κορίτσια.  Και ναι λοιπόν, αδιαθέτησα. @nanoukoμόνη σου έμεινες. Τελευταία και κατά ιδρωμένη. Χαχαχαχαχα Όμως βρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, δεν έχω δει διαφορά ακόμα, ούτε γκρίνια έχει η Ισμήνη-Μαρία, ούτε τίποτε άλλο. Υγ. Ελπίζω να είναι κανονική αυτήν τη φορά κι όχι πάλι ψευδοπερίοδος.
    • Καλημέρα Μάρω!!! Κ εμείς είχαμε καλό σπερμοδιάγραμμα αλλά είχαμε έτσι κ έτσι κατακερματισμό κάπου στο 20% αν θυμάμαι καλά κ ανακαλύψαμε κιρσοκήλη κ στις 2 πλευρές. Έκανε εγχείρηση κ αγωγή κ έπεσε ο κατακερματισμός στο 12%. Εσείς έχετε κάνει υπέρηχο σε ουρολόγο? Μας είχε πει ο ουρολόγος ότι με υψηλό κατακερματισμό δεν αποκλείεται η σύλληψη αλλά αυξάνετε η πιθανότητα να μην εξελιχθεί η εγκυμοσύνη (κ εμείς είχαμε μια παλίνδρομη κ ίσως έφταιγε αυτό)
    • Εσύ ήσουν οκ η είχες κάτι? Είναι απλά ρίσκο...μπορεί τα κακά να πηγαίνουν κ όχι τα καλά αλλά ο ουρολογος μας καθησυχάσε γιατί μας είπε ότι υπάρχει ένα τέλειο σπερμοδιαγραμμα με πολύ κινητικότητα κ καλό σπερμα κτλ κ του κάνει κ εντύπωση γιατί το dna είναι 43% με τόσο καλό σπερμοδιαγραμμα.... Άσε αν τα ψάχνεις όλα λεπτομερώς τρελενεσαι το λιγότερο!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...