Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤO ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

Guest

Recommended Posts

efoula μου περαστικουλια σας!Μην αγχώνεσαι κοπελα μου. Εφοσον ο πυρετος πεφτει και ξαναανεβαινει ειναι καλο. Το κακο θα ηταν να μην έπεφτε με τιποτα. Μη βαζεις το κακο στο μυαλο σου. Ασε τις τυψεις στη ακρη. Φθινοπωρο εχουμε πολυς κοσμος ειναι αρρωστος. Νομιζω 3 24ωρα ειναι το οριο για τον πυρετό. Μετα πρεπει να μιλησεις με τον παιδιατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριέσαι σε παρακαλω! κακο στον εαυτο σου κανεις! Μη σκέφτεσαι ετσι κοριτσι μου!Μια χαρα θα πανε ολα!Ο πυρετος φερνει υπνηλια, ατονια κτλ. Ολοι το ιδιο νιωθουμε οταν τα παιδακια μας ειναι αρρωστα. Στεναχωριόμαστε και δεν ξερουμε πως να τα βοηθήσουμε. Εσυ το μονο που εχεις να κανεις αυτη τι στιγμη ειναι να ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου. Εισαι διπλα στο μωρακι σου και το φροντιζεις. Ελα χαμογελα λιγο!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΩ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ;) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ? Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΥΡΕΤΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.

Βρε efoula μου ψυχραιμία! Αρρωσταίνει η μικρή, αρρωσταίνεις κι εσύ ψυχολογικά από τις τύψεις!

Γιατί να έχεις τύψεις? Την έφερες εσκεμμένα σε επαφή με άρρωστο άνθρωπο? Και στο αεροδρόμιο να κόλλησε ίωση, εσύ για καλό την πήρες μαζί σου! Να αλλάξει παραστάσεις το μωρό. Σε άλλο θέμα θυμάμαι που έγραψες πόσο της άρεσε! (δεν πρόλαβα να σου απαντήσω εκεί)

Οκ, και ιωσούλα να κόλλησε να ξέρεις ότι είναι για καλό. Χρωστάνε πολλές ιωσούλες τα παιδάκια μας στους οργανισμούς τους μέχρι να μεγαλώσουν! Τι σόι αντισώματα θα αναπτύξουν? Και ο πυρετός δεν είναι κακό σημάδι, μην ανησυχείς τόσο! Ναι, είναι άσχημο να βλέπεις το μπουμπούκι σου μαραμένο, αλλά θα κάνει τον κύκλο του η ίωση και θα περάσει. Θα πέσει και ο πυρετούλης!

Με τη συλλογή ούρων δεν είσαι η μόνη που δεν τα καταφέρνει. Θέλει αρκετές προσπάθειες και υπομονή.

Πάρε λίγο τα πάνω σου, χαμογέλα κι εσύ για να χαμογελάσει και η μπέμπα!

Κάνε της πολλές αγκαλιές και όλα θα περάσουν!

Σε φιλώ!

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Η ΜΙΚΡΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ

ΗΠΙΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ..ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑΛΕΓΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ...ΚΑΠΟΠΟΙ ΘΑ ΚΛΛΗΣΟΥΜΕ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΕΚΕΙ..ΠΧ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ .....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ...ΡΩΤΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΙ ΧΑΜΟΖΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ Κ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΙΩΣΟΥΛΑ ΜΩΡΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΟΡΘΙΑ Κ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ

ολα καλα θα πανε.και η δικια μου οταν ηταν μωρο 2 φορες αρρωστησε ,εκανε πυρετο μεχρι 41 και οι εξετασεις ηταν καλες.και δεν ετρωγε τιποτα.μονο γαλα απο το στηθος.θα περασει.υπομονη.παιδια ειναι και αρρωσταινουν.οσο για το αεροδρομιο,παντου μπορει να σου τυχει.ακομα και στο σουπερ μαρκετ.περαστικα σας.

Εφούλα μην νιώθεις έτσι!! Φθινόπωρο ήρθε οι ιωσούλες είναι στην εποχή τους!! Μην στενοχωριέσαι! Θα κάνει τον κύκλο και θα περάσει! Ο ύπνος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φάρμακο!! Εδώ εμείς όταν έχουμε πυρετό κοιμόμαστε για να αναπληρώσουμε καλύτερα τα κύτταρα μας! Με τον ύπνο η διαδικασία αναπλήρωσης γίνεται ταχύτερα! Άρα γρηγορη αναρρώση!! ;) Κι εμένα το Σάββατο το λουλούνι μου ανέβασε δέκατα από το εμβόλιο και κοιμόταν όλη μέρα! Θα περάσει! Θα δεις!

Όσο για τα γεννητικά όργανα δεν είσαι η μόνη! Όλες μας λίγο πολύ την πατάμε! Κι εμένα που είναι αγοράκι λέω, το κάνω καλά; Μήπως θέλει διαφορετικά; Δεν είσαι κακιά μάνα! Για όνομα του Θεού!!

Και να σου δώσω και μια συμβουλή;; Μην ακούς κανέναν!! Μα κανέναν! Όλοι τους ξύπνιους ξέρουν να παίζουν! Εώ εμένα η μάνα μου είπε να μην έχω το παιδί στο ρεύμα ή να μην το βγάζω έξω και της είπα στον παιδίατρο είχε ανοιχτά παράθυρα ο άνθρωπος γιατί είναι το πιο υγιηνό να καθαρίζεται ο χώρος και μου είπε ότι γι'αυτό έκανε πυρετό το παιδί!! Εννοούσε τα δέκατα από το εμβόλιο!! Αλλά άντε να βγάλεις άκρη!! Εγώ πλέον τους γράφω γιατί η μ@λακία πάει σύννεφο!! Όλοι ξέρουν καλύτερα για το παιδί μου από μένα! Ε μα αι από κει!! Και δεν κόλλησε τίποτα από Γερμανία!! Και καλά κάνατε και πήγατε! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ!

pes ta re dallia giati tha mas trellanoun entelws.....

Kopelara mou efoula min agxwnesai,na deis pou tha einai kati pou prepei apla na kanei ton kiklo tou k tha perasei...K n akous mono to giatro sou k kanenan allo....

filakia k perastikoulia!!!!!

εφουλα ιωσουλα ειναι και θα περασει καλη μου ετσι ειναι το φθινοπωρο!!

εμενα ειναι η 2η φορα που μου κολλαει για φετος..μεσα σε διαστημα 2 μονο μηνων τον εχουμε τρελανει στους ορους και στις εισπνοες τον κακομοιρη αλλα τι να κανω????

πως μου κολλησε μεσα σε τοσο κοντινο διαστημα απορω!!

το καλο ειναι οτι καναμε το εμβολιο της κοινης γριπης και τωρα ειναι πιο ελαφρια απο την προηγουμενη φορα

αλλα...δεν θελει να φαει φαγητο με τιποτα!!!! θελει κατι ετοιμες κρεμουλες τις γιωτης μονο...και γαλα

φρουτοκρεμα κατι παει και ερχεται,φαι με το ζορι λιγο

εχει και πυρετο κ βηχα κ μυξουλες κ πονοδοντο μαζι

δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι και να τρελαινεσαι ετσι ολα αυτα κανουν τον κυκλο τους και περνανε

θελουν απλα να ειμαστε διπλα τους να τα παρηγορουμε γιατι αυτο χρειαζονται αγγαλιτσες και χαδακια

οσο για τα γεννητικα οργανα μην κατηγορεις τον εαυτο σου και εγω καποια στιγμη το ειχα αμελησει και λιγο πηγε να κλεισει μου το ειπε η παιδιατρος και το φτιαξαμε

λογικο ειναι να τσουζει τωρα αλλα να της βαζεις λιγο λαδακι?(δεν ξερω αν κανει σε κοριτσακια)εγω οταν του κανω το λιλι του το κανω παντα με λαδακι ετσι δεν τον ενοχλει και δεν τον ποναω

γρηγορα περαστικουλια σας!!!!

Και η Δέσποινά μου είναι με υψηλό πυρετό. Σε μία ώρα

κλείνει το 2ο 24ωρο. Χθες την πήγα στο νοσοκομείο, μας είπαν

ότι είναι ίωση. Το μεσημέρι είχε 39,7. Της έβαλα υπόθετο Depon.

Τωρα περιμένω.... :unsure: αν συνεχίσει, αύριο πάλι στο γιατρό!

Περαστικά μας! :S

Κορίτσια καλησπέρα .Απο την προήγουμενη Τρίτη ο Στυρονικολας μου παραπονέθηκε οτι ζαλιζεται και οτι πονανε τα γονατα του σκέφτηκα οτι μαλλον θα ψηλωνει παλι αλλα εμτα το ζαλιζομαι ειπα μαλλον καποια ιωσουλα .Τεταρτη πρω εκανε ενα 37,6 και απο κεινη την ημερα ο πυρετος κανει διαδρομες απο 37,6 -38,8 ειχα παρει τη παιδιατρο και ειπε τρημερη ιωση αλλα οιμερες περνανε και σημερα που πηγαμε στο παιδιατρο της πολυκλινικης μας ειπε οτι κανονικα επρπε να παμε στο νοσοκομιεο για εξεταση αιματος αλλαμου λεει πηγαινε και στον Ωρυλα επειδη εχει κερακι στο αυτακι του και εκι μου ειπε ο ανθρωπος οτι εχει ωτιτιδα κιαμας εδωσε αντιβιωση .Κια τωρα εχει 38 αν συνεχισει ακομα αλλες δυο μερες με πυτο παμε νοσοκομειο .

Επισης οσο αφοτα τα συμτωματα της νεας γριπης ο παιδιατρος μου ειπε οτι δνε ειναι απαραιτητο να ειναι ολα μαζι ουτε ειναι απραιτητο να εχει υψηλο πυρετο . Δεν εχουν ακομα ολη τη συμτωματολογια .

Το καλο μεμας ειναι οτι εχει ορεξη και παιζει αλλα αν συνεχισει θα παμε παιδων .

Εφουλα μη ξανακουσω για τυψεις και βλακειες!!!! :silly:

Γιατι να εχεις τυψεις;;;;επειδη αντι να αφησεις το παιδι στις γιαγιαδες το πηρες μαζι σου για να ειναι κοντα σας;;;;

Τιμη σου και καμαρι σου κοριτσακι!!!! ;)

Την ιωση μπορει να τη κολλησε απο οπουδηποτε! κι απο τον αερα!

Εγω,στο λογο μου, δεν εχω καμια φιλη,γνωστη αυτη την εποχη που να μην εχει αρρωστησει το παιδι της!

Δε γινετε να τα κλεισουμε σε μια γυαλα για να μην αρρωστησουν... ε;

Κι οτι σου λενε...αστους να κουρευονται!! :P

Οσο για το θεμα με το πουλακι του....ο αλανθαστος πρωτος τω λιθο βαλετω!!! ;)

Αυτα δεν ειναι τιποτα.. σε λιγες μερες ουτε θα τα θυμασαι! :)

Περαστικα στη κορουλα σου! :)

Βανια κι εσενα μια απλη ιωσουλα θα ειναι μην ανησυχεις..αλλα αν ειναι να ηρεμησεις κανε του μια εξ.αιματος αν και τοσες μερες αν ηταν η νεα γριπη θα ειχε καταπεσει πολυ νομιζω... :unsure:

Νομιζω μας εχουν τρομοκρατησει με αυτη τη νεα γριπη αδικα!

Ενας παθολογος ειπε στη μαμα μου πως οι συνεπειες της νεας γριπης ειναι πιο ηπιες απο εκεινες που εχουν αντιμετωπισει,μεχρι τωρα στο νοσοκομειο, απο τις κοινες γριπες! ;)

Εγώ για να πάρω τσισάκια όταν είχα μικρά τα κοριτσάκια , έβαζα το σακουλάκι λίγο μετά το γάλα και το κρατούσα τυλιγμένο το μωρο με κουβέρτα και κράταγα το σακουλάκι μέχρι να τα κάνει και το μωρο αγκαλιά κάπως όρθιο, γιατι αλλίως έφευγαν. Ξέρεις ότι πρέπει να το πλύνεις καλά και μετά με φυσιολογικό ορό και μετα τοσκουπίζεις με αποστειρωμένη γάζα και ύστερα κολλάας το σακουλάκι μ΄νο για μισή ώρα με 40 λεπτά και αν δεν έχεις πάρει δοκιμάζεις άλλη ώρα.

Περαστικά, όλα θα πάνε καλα.

ΕΦΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,HMOYN K ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ!

ΕΔΩ Κ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΕΙΣΠΝΟΕΣ :( :(

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ..Κ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...