Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΡΑΠ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ;;;Η ΩΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ [ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ] ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ3 ΜΕΡΕΣ''ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ΄΄΄ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕΜΕ''''' :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι απαραδεκτο αυτο το προβλημα το εχω μερες....και τωρα για να γραψω με πεταξε εξω τρεις φορες....ελεος πια....λενα βοηθεια :(

και εμενα το ιδιο γινεται εδω και 3-4 μερες και μου βγαζει οτι η σελιδα εχει σφαλματα και με πεταει εξω

παω να διαβασω κατι και εχει τυχει να μπω 3 φορες για να το διαβασω

λενακι μας ακους???? pleace help!!!

μια απο τα ιδια .επισης αν σε ενα θεμα εχει 5 σελιδες απαντησεις και προσπαθησεις να δεις τη 3 δεν ανοιγει και σου λεει οτι εχει προβλημα .Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε .

ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΦ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ......ΠΑΛΙ ΔΙΔΙΜΟΥΛΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚ1983 ΜΑΡΙΡΕΝΑ ΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ......ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ [ΛΕΝΑΚΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ]ΠΛΙΖ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...