Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την επόμενη φορά...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!

Recommended Posts

ΕΜΜΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ

ΤΟ ΑΓΧΟΣ . ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ??????

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμμυ79 έγραψε:

αβα μου θα φανω κι εγω λιγο αδιακριτη και επειδη ειμαι στο ψαξιμο θα ηθελα να σε ρωτησω αποτυχημενες προσπαθειες εννοεις παλλινδρομηση?

Oxi Emmu mou ennoo apnitiki xoriaki. Alla simera itan mazi mou mia kopela pou ekane isteroskopisi epeidi eixe palindromisi kai se auti tin periptosi proliptika,alla i kopela den eixe kati.

evelinaki έγραψε:

aba εχω κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια τον οκτώβριο και τώρα θα περιμένω μέχρι τον ιανουάριο για την επόμενη.

Να σε ρωτήσω με αναισθησία έγινε η υστεροσκόπηση?

Πόνεσες καθόλου?

Και κάτι άλλο μετά απο πόσο διάστημα μπορείς πάλι να προσπαθήσεις για μωράκι?

evelinaki oti eipe i gorgina einai sosto. Me to fusiko tropo prospatho apo perisi ton Oktobri,apo ton Maio os ton Ioulio ekana treis spermategxuseis me diegersi, Septemvri ekana tin proti eksosomatiki me diegersi kai Oktovri tin deuteri me fusiko kuklo (se kamia den eixa thetiko apotelesma).I isreroskopisi egine me methi (elafria narkosi). ponesa ligaki otan vgika apo to xeirourgio, xamila stin koilia san ponous periodous. Epomeni prospathia mporo na ksekiniso ton Dekemvri alla ego skeftomai gia Ianouario i fevrouario. B)

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι η Βιβή, 39 ετών και περιμένω το πρώτο μου παιδί, αγοράκι, με φυσική σύλληψη. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον καλό μου, έμεινα έγκυος πάνω στο μήνα από τυχαία επαφή, χωρίς κανένα απολύτως προγραμματισμό και χωρίς καν να περιμένω κάτι, αφού είμαι άνω του ορίου των 35 ετών που τελικά, είναι πολύ σχετικό.

Ο λόγος που ήρθα κι εγώ σε αυτό το thread, είναι να σας μεταφέρω ένα προσωπικό μήνυμα αισιοδοξίας καθώς έζησα τα γεγονότα η ίδια λεπτό προς λεπτό και να σας διαβεβαιώσω πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρετε σίγουρα, αρκεί να το πιστεύετε, όπως τα κατάφερε και η αδελφή μου πριν δύο χρόνια, 50 ετών σήμερα. Η αδελφή μου λοιπόν, μετά από πολλά -πολλά χρόνια προσπαθειών και μετά από 9 εξωσωματικές, έφερε στον κόσμο το Νοέμβριο του 2007, στα 48 της χρόνια, ένα πανέμορφο παιδάκι, υγιέστατο και πανέξυπνο!Πριν γίνει αυτό είχε καταφύγει σε άπειρες προσπάθειες φυσικής σύλληψης και σε 8 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις! Μάλιστα, επειδή είχαν περάσει και τα χρόνια, δεν παρήγαγε πια ικανή ποσότητα ωαρίων, μόνο ένα κάθε μήνα και αυτό με τακτική θεραπεία με daronda και pregnyl... Είχε δώσει μια περιουσία στα φάρμακα και στην όλη διαδικασία. Και παρόλο που είχε τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα της και κάποιες φορές έκλαιγε που ο Θεός δε θα έκανε ποτέ το όνειρο της πραγματικότητα, στο τέλος πάντα μια εσωτερική δύναμη την ωθούσε να προσπαθήσει για μια ακόμα φορά, ως το όριο των 50 ετών, πιστεύοντας ότι ίσως κάτι αλλάξει την επόμενη φορά.

Και εκεί που όλοι την λυπόμασταν και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι μια ακόμη εξέταση χοριακής θα βγει αρνητική (είχε μάλιστα πάνω στο 15νθημερο κάνει και το διπλό test clear blue και της είχε βγει αρνητικό), εκείνη μας διέψευσε όλους! Και μετά την 9η απόπειρα εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ιατρικό κέντρο εδώ στην Αθήνα, είχε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και βέβαια ένα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ και πανέμορφο ξανθό αγοράκι.

Θετική σκέψη λοιπόν και όλα μπορούν να γίνουν!Η ζωή μας το αποδεικνύει καθημερινά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Φιλικά Βιβή

VIVIANKA ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ!!! :(

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!!! :)

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΣΠΑΘΕΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΟΛΙΑ

doudou79-Noεμβριος- Απο καταψυξη-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

katerina - Ιανουαριο - Απο καταψυξη 5 εμβρυακια-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

evelinaki - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

elena23 - ??????????-?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αβα - Ιανουαριο - Ενεσουλες- ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorgina - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vivianka έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι η Βιβή, 39 ετών και περιμένω το πρώτο μου παιδί, αγοράκι, με φυσική σύλληψη. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον καλό μου, έμεινα έγκυος πάνω στο μήνα από τυχαία επαφή, χωρίς κανένα απολύτως προγραμματισμό και χωρίς καν να περιμένω κάτι, αφού είμαι άνω του ορίου των 35 ετών που τελικά, είναι πολύ σχετικό.

Ο λόγος που ήρθα κι εγώ σε αυτό το thread, είναι να σας μεταφέρω ένα προσωπικό μήνυμα αισιοδοξίας καθώς έζησα τα γεγονότα η ίδια λεπτό προς λεπτό και να σας διαβεβαιώσω πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρετε σίγουρα, αρκεί να το πιστεύετε, όπως τα κατάφερε και η αδελφή μου πριν δύο χρόνια, 50 ετών σήμερα. Η αδελφή μου λοιπόν, μετά από πολλά -πολλά χρόνια προσπαθειών και μετά από 9 εξωσωματικές, έφερε στον κόσμο το Νοέμβριο του 2007, στα 48 της χρόνια, ένα πανέμορφο παιδάκι, υγιέστατο και πανέξυπνο!Πριν γίνει αυτό είχε καταφύγει σε άπειρες προσπάθειες φυσικής σύλληψης και σε 8 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις! Μάλιστα, επειδή είχαν περάσει και τα χρόνια, δεν παρήγαγε πια ικανή ποσότητα ωαρίων, μόνο ένα κάθε μήνα και αυτό με τακτική θεραπεία με daronda και pregnyl... Είχε δώσει μια περιουσία στα φάρμακα και στην όλη διαδικασία. Και παρόλο που είχε τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα της και κάποιες φορές έκλαιγε που ο Θεός δε θα έκανε ποτέ το όνειρο της πραγματικότητα, στο τέλος πάντα μια εσωτερική δύναμη την ωθούσε να προσπαθήσει για μια ακόμα φορά, ως το όριο των 50 ετών, πιστεύοντας ότι ίσως κάτι αλλάξει την επόμενη φορά.

Και εκεί που όλοι την λυπόμασταν και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι μια ακόμη εξέταση χοριακής θα βγει αρνητική (είχε μάλιστα πάνω στο 15νθημερο κάνει και το διπλό test clear blue και της είχε βγει αρνητικό), εκείνη μας διέψευσε όλους! Και μετά την 9η απόπειρα εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ιατρικό κέντρο εδώ στην Αθήνα, είχε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και βέβαια ένα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ και πανέμορφο ξανθό αγοράκι.

Θετική σκέψη λοιπόν και όλα μπορούν να γίνουν!Η ζωή μας το αποδεικνύει καθημερινά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Φιλικά Βιβή

Να τους ζησει!! μεσα απο την καρδια μου ευχομαι τα καλυτερα για την αδελφη σου!!ο Θεος ειναι μεγαλος και δεν αφηνει κανενα στο τελος...μπορει ο δρομος να ειναι μακρυς,πολυ μακρυς καποιες φορες,αλλα αξιζει οσο τιποτα αλλο στον κοσμο καθε γυναικα να μην εγκαταλειπει αυτον τον πολυποθητο στοχο!!!

τι ανακουφιση νιωθω διαβαζοντας το!! σε ευχαριστουμε για το μηνυμα σου!!

φιλια πολλα!!

κατερινάκι μου μπράβο σου που το έχεις πάρει τόσο ζεστά το θέμα και αισιόδοξα...

εύχομαι σε όλες σποράκια!!! :laugh:

Γεια σας κουκλες μου,τι κανετε????

Βιβη μου με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!!!!!Και πολλα πολλα συγχαρητηρια και μπραβο στην αδερφη σου για την επιμονη την υπομονη την αντοχη και την δυναμη που εδειξε!!!!!!!!!Να της ζησει το μωρακι της!!!!!

Υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανετε???Εγω μαλλον την επομενη βδομαδα θα κανω την εξεταση θρομβοφιλιας και θα παω και στο γιατρο να συζητησουμε για την επομενη προσπαθεια!!!!!!!!!!

Φιλακια :kiss:

vivi mou se efxaristoume gia to minima sou na ise kala.me to kalo na feris to moro sou kai na xerese to ksanthouliko anipsaki sou.

katerina mou argi afti i eksetasi giati ine moriaki.ego sto ipokratio tin pira meta apo 20 meres.

ego koritsia simera piga sto atiko.mia xara antthropi mou fanikan.

tous ipa oti den exo akousi tipota gia afti ti monada kai mou ipan pos emis imaste i afanis iroes.genika den mou ipan kati pou den mou exoun pi kai i ali.mono gia tis vlastokistes pos den ine apodedigmeno pos petixenoun panta giati mesa sto ergastirio mpori na ekselixtoun ala vazontasta sti mitra na katastrafoun epidi alazoun perivalon.

kai afti mou ipan gia ianouario pantos den exo akoma apofasisi pou tha pame.

aba και gorgina σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με κατατοπίσατε πλήρως.

Πήγα χθές στον γιατρό μου και του είπα για την υστεροσκόπηση αλλά μου είπε οτι επειδή δεν βλέπουμε κάτι ανησυχυτικό απο τον υπερήχο να περιμένουμε λίγο ακόμα.Δηλαδή να κάνω και την δευτερη προσπάθεια τον Ιανουάριο και εαν πάλι δεν μείνω έγκυος(βασικά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο) τότε να προχωρήσουμε σε υστεροσκόπηση και σε λαπαροσκόπηση μαζί.

Τι να πω σκέφτομαι τώρα εγώ.

Μήπως θα ήτανε καλύτερα να τα κάνω αυτά απο τώρα?

Βοήθηστε με pleeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!

Evelinaki mou emena mou eipan oti i steroskopisi einai mia eksetasi routinas pou tin zitane meta tin deuteri apotuximeni prospathia eksosomatikis.Episis mou eipan oti apo ton uperixo h tin salpigkografia i opiadipote alli eksetasi den mporoun na exoun endiksis giato ti ginetai mesa stin mitra, paramono upopsies. Stin diki mou periptosi oles oi eksetaseis mou den deixnan tipota. Exthes milisa proti fora me ton giatro mou, meta tin usteroskopisi kai mou eipe oti oi sumfiseis vriskotan sto traxilliko solina, opote den epireasan katholou tin poreia ton duo proigoumenon prospathion mou alla tha itan eksairetika duskolo os adunato na sulavo me fusiko tropo. Sou leo oli tin poreia mou mipos kai etsi se voithiso. otidipote xreiasteis min dustaseis na me rotiseis. prospathise na apovaleis to agxos sou kai ola tha pane kala!!!

Polla filakia!!

αβα σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ αγχωμένη και δεν ξέρω πως να ξεχαστώ.

Και εμάς όλες οι εξετάσεις μας είναι φυσιολογικές.

Στην ουσία δηλαδή αυτό μου είπε και ο γιατρός μου μετά την 2η προσπάθεια να κάνουμε υστεροσκόπηση.

Οποτε τώρα που έκανες την επέμβαση μπορείς να μείνεις και με φυσιολογικό τρόπο?

Ευχομαι τα καλύτερα και σε εσένα και σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα

ego den exo katalavi akoma giati tha prepi na kanoume 2 i 3 apotiximenes prospsthies.gia na kanoume meta tis eksetasis......

i giatri lene pos ine akrives kai den theloun na mas vazoun se afti tin diadikasia.les diladi kai i eksosomatikes kostizoun liga.

evelinaki ego genika den maresi na leo stous alous ti tha kanoun.

prosopika otan teliosa me oles tis eksetasis.imoun pio iremi.

kai genika den eniotha pos pao me klista matia.an kai ego ixa kani apo tin arxi p.x thromvofilia isos tora na ixa kai moro.

kali epitixia se oles mas.

Kalimera koritsia! Kalimera Evelinaki! Nai mporo na meino alla exoume kai ena arketa sovaro thema me tis eksetaseis tou antra mou opote einai duskolo me fusiko tropo. Ego exo elpides alla o antras mou leei na min xanoume xrono... apo tin alli fovamai pali ta farmaka kai kurios fovamai pali tin apotuxia :unsure: alla den thelo na ta skeftomai auta.. Exo apagoreusei ston eauto mou na skeftetai etsi..Koitame mprosta kai tha ta kataferoume oles!!! Ta minimata apo ta koritsia pou ta kataferan einai poli entharintika!!! :P

gorgina έγραψε:

ego den exo katalavi akoma giati tha prepi na kanoume 2 i 3 apotiximenes prospsthies.gia na kanoume meta tis eksetasis......

i giatri lene pos ine akrives kai den theloun na mas vazoun se afti tin diadikasia.les diladi kai i eksosomatikes kostizoun liga.

evelinaki ego genika den maresi na leo stous alous ti tha kanoun.

prosopika otan teliosa me oles tis eksetasis.imoun pio iremi.

kai genika den eniotha pos pao me klista matia.an kai ego ixa kani apo tin arxi p.x thromvofilia isos tora na ixa kai moro.

kali epitixia se oles mas.

gorgina εσυ πότε έκανες υστεροσκόπηση?

Μετά απο ποιά προσπάθεια?

Εχεις δίκιο gorgina, απορώ και εγώ γιατί δεν μας βάζουν οι γιατροί να κάνουμε όλες τις εξετάσεις απο την αρχή.

Εξέταση για αντιπατρικά αντισώματα έχεις κάνει?

Εμένα ο γιατρός μου δεν τα πιστεύει και γενικά σε όσους γιατρούς έχω πάει δεν τα συστήνουν.

Γεια σας φιλεναδες μου!!!!Τι κανετε??

Εγω μια χαρα σημερα πηγα κ εκανα την εξεταση θρομβοφιλιας..σε ενα μηνα θα βγουν τα αποτελεσματα!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω ξεκινησει ενεργειες για την επομενη προσπαθεια!!!!!!!

Φιλακιααααααααααα

Κατερινάκι μπράβο κοριτσάκιμου που είσαι τόσο χαρούμενη και αισιόδοξη.

Καλά κάνεις και ψάχνεσαι με τις εξετάσεις γιατί οι γιατροί δεν μας τα δίνουν όλα απο την αρχή.

Και εγώ με δικιά μου πρωτοβουλία έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία.

Τώρα σκέφτομαι να κάνω υστεροσκόπηση αν και ο γιατρός μου λέει μετά την δευτερη προσπάθεια (εαν είναι αρνητική).

Εσύ θα κάνεις τελικά υστεροσκόπηση?

evelinaki έγραψε:

Κατερινάκι μπράβο κοριτσάκιμου που είσαι τόσο χαρούμενη και αισιόδοξη.

Καλά κάνεις και ψάχνεσαι με τις εξετάσεις γιατί οι γιατροί δεν μας τα δίνουν όλα απο την αρχή.

Και εγώ με δικιά μου πρωτοβουλία έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία.

Τώρα σκέφτομαι να κάνω υστεροσκόπηση αν και ο γιατρός μου λέει μετά την δευτερη προσπάθεια (εαν είναι αρνητική).

Εσύ θα κάνεις τελικά υστεροσκόπηση?

Οτι θα κανω θα κανω..το θεμα ειναι δεν εχω αποφασισει που...θα το συζητησω μετον γιατρο μου κ θα αποφασισω μεσα στην βδομαδα...

Σκεφτομαι το Αρεταιειο ισως κ το Αττικο δεν ξερω φοβαμαι κιολας που δεν θα ειναι ο γιατρος μου...Ειμαι σε διλλημα...Εσενα που ειναι ο γιατρος σου??

Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Και γιατί να μην στην κάνει ο γιατρός σου να είσαι και πιο ήρεμη?

Ειδικά εαν είναι επεμβατική, εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουνα εύκολα οποιονδήποτε γιατρό.

evelinaki έγραψε:

Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Και γιατί να μην στην κάνει ο γιατρός σου να είσαι και πιο ήρεμη?

Ειδικά εαν είναι επεμβατική, εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουνα εύκολα οποιονδήποτε γιατρό.

Ναι το ξερω αλλα παιζει κ το οικονομικο στη μεση...θα το συζητησω πρωτα μαζι του και αναλογα τι θα μου πει θα πραξω...

evelinaki gia sou oxi den exo kani antipatrika giati kanenas apo tous giatrous pou exo pai den mou ipe.

tora pou tha pao se enan alo tha ton rotiso.

simera rotisa gia ta xlamidia pou ginonte me eksetasi apo ema periodou

kai mou ipe i eki giatros pos epidi idi exo kani 5 fores me igro kolpiko kai den fenete kati den xriazete.

ego omos leo na to kano.

xlamidia mikoplasma oureoplasma 140€

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...