Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......Η ΑΣΧΕΤΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΗΣ HOLLE?ΧΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΓΑΛΑ-ΞΕΝΟ-100ΜΛ ΓΑΛΑ 100 ΝΕΡΟ ΚΑΙ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΑΠΑΙΣΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΦΤΗΝΕ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣΑ....ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ?ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ?ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.....ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι δεν του δίνεις λίγο κρέμα βανίλια. Κι εγώ δε δίνω πολύ καιρό κρέμες. Μόνο καμμιά δεκαρια μέρες μέχρι να αρχίσουμε φαγητό. Μου έλεγε μια φίλη γιατρός ότι και το δικ'ο μου γάλα είναι γλυκό και καλό είναι να αρχίσουμε από τροφές που δεν είναι αλεργιογ'ονες. Για τη δυσκοιλιότητα γιατι δεν του δίδεις λίγο χαμομηλάκι με ζαχαρίτσα ή κιντερντε με χαμομήλι;

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Giati zaxaritsa se toso mikro moraki???? :(

Antroula epeidi einai arxi akoma min agxonesai pou ftinei to fagito, einai i proti tou epafi, einai enas tropos antidrasis. Apoti ksero to viologiko rizaleuro den exei mesa katholou gala k oi mamades vazoun. Sta alla tou emporiou de vazoun gala giati exei mesa idi.

Etsi k allios tis dio protes meres to moro prepei na faei 2-3 koutalies kai meta simplironeis me gala. Stadiaka auksanontai oi koutalies.

Otan les diskoiliotita? Kanei kairo na kanei kaka i einai poli sklira kouradakia?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Apla nomizo pos einai kalitera na mathainei tis geuseis pio autousies. K giati na dineis zaxaritsa more? Exei tosa xronia mprosta tou na faei tonous oloklirous!!! Xmm gia to kinderte den ksero na sou po, den tou exo dosei pote, mono xamomili k auto epeidi exei tromeri diskoiliotita. Ta kaka tou einai poli mikra k poli poli sklira... ase pou zorizetai tromera na ta kanei. Me to xamomili pou tou dino 2-3 fores ti mera exei veltiothei kapos i katastasi. Poso einai to moraki sou?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANTROULA ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ...

Κ ΣΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ...βασικα νιωθω οτι σασ εχω πρηξει αλλα ο γιατροσ μασ δε ξερει απο βιολογικα π.χ ρυζαλευρο και ο καθενασ εδω πχ μανα πεθερα μου λεει οτι ναναι....τα κακα του δωξα το θεο εστρωσαν..εφαγε μεγαλο ζορι παντωσ του σηκωνα τα ποδια να τα βγαλει και τσιριζε ο καημενοσ απο το ζορι..εδωσα χαμομηλακι και τα καταφερε....δεν θελω να τον δινω ζαχαρη και κρεμεσ ετοιμσ γιατι ειναι οπολυ βαρησ ειναι 9 κιλα 5,5 μηνων και ειπα να τα αποφυγω ολα αυτα...βασικα ηθελα να ξερω αν κανει να προσθετουμε γαλα μεσα σκονη εμεισ στο ρυζαλευρο γιατι μερικοι παιδιατροιι λενε κατηγορηματικα οχι μονο με νερο....και ηθελα να ξερω γιατι....μηπωσ επιβαρυνει το παιδι....οσο για το χαμομηλι λεω να του βραζω εγω αφεψημα και να σταματησω τωρα πια το μιλουπα για μωρα γιατι και αυτο ειναι φουλ ζαχαρη....δε ξερω ομωσ αν κανει να πιει απο αυτο που πινουμε εμεισ(τα χορταρακια χαμομηλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ... ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!

ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥΣ 8,5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΗ...

ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 23/10 ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΑΧΛΑΔΙ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΜΗΛΟ)...

ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΕΠΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟ ΕΔΙΝΑ ΣΥΧΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ (ΤΟ ΦΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ).

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!! ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ...

ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΡΙΞΩ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ...

ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΗΔΙΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΠΟΤΕ!

ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ... ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...