Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ?ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ?ΝΙΩΘΑΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΑΓΧΟΣ,ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΝΕΡΟ ,ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΑΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ(ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ...ΟΥΦ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Δημοσίευση

ΤΕSΗ καλημερα τι μου θυμησες τωρα..... κ εγω μεσα στο ανχος παντρευτηκα 7 το απογευμα κ ημουν ορθια απο τις 7 τα χαραματα ο γαμος εγινε με 40 βαθμους θερμοκρασια 21 αυγουστου κ εγω να εχω ιδρωσει τα μαλια να εχουν χαλασει βλεπεις τ'αφησα κατω, κ στην προσπαθεια να μου περασουν τα χρυσαφικα ετσι το εχουν καποια ατομα, το μαλι εγινε χαλια,στο κεντρο μου πατουσαν το νυφικο ωσπου το εβγαλα κ φορεσα φορεμα, ευτηχως ειχα παρει κ δευτερο κ η πεθερα μου μες στην γκρινια, εν τω μεταξυ ειχαμε κλεισει κεντρο για ενα αριθμο ατομων κ αυτες με την κουνιαδα μου βγαλανε τις καρτες απο μεσα, νομισανε πως θα πληρωνανε λιγοτερα,την τουρτα ουτε που θυμομουν πως ηταν ευτηχως την ειδα στο βιντεο κ γενικα υπηρχε ενας εκνευρισμος κ απο τους δυο μας ;) τωρα αν μπορουσα να το ξανακανω με τον ιδιο αντρα βεβαια θα ημουν πιο χαλαρη... :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!Αχ ναι εμενα ο γαμος μου ηταν πραγματικα παρα πολυ ωραιος!!!

Μεχρι μια βδομαδα πριν το γαμο μας λεγαμε πως δεν θα κανουμε τραπεζι γιατι δεν ειχαμε τοσα χρηματα..Το κουνιαδακι μου εργαζοταν σε κετερινγκ και ειπαμε πως θα κανουμε μονο την τουρτα ποτακι και κανα τυροπιτακι εγω με τον αντρα μου το λεγαμε..οταν 3 μερες πριν το γαμο μας πηρε τηλ για νακανονισουμε καρεκλες τραπεζια κλπ και πες πες πες μας ελεγε να βαλουμε κ εκεινο κ το αλλο ειπαμε οκ και θα το πληρωσουμε σιγα σιγα μιας και γνωστος..

Ο γαμος ηταν 14 Ιουλιου 2007 στις 20.00...

19.45 με παιρνει τηλ ο αντρας μου που ηταν απο τις 7.30 εκει να μην ξεκινησω ο παπας δεν ειχε παει...τελικα ξεκινησα 8.15 ο παπας ειχε σημειωσει 8.30!!Ο γαμος ξεκινησε 20.45 και να μην το ηθελα τον εστησα μιαμιση ωρα το μωρο μου!!!!!

Ο παπας σουρωμενος..αλλα τα ειπε ολα ρε κοριτσια δεν ξεχασε τιποτα!!!!

Το κλιμα ηταν μονο θετικο δεν υπηρξε γρινια για τιποτα...και φτανουμε στο σπιτι και αντικρυζω ενα θεαμα που δεν φανταζομουν..το κουνιαδακι μου ειχα κανει δεξιωση κανονικη!!!!!!!Παθαμε πλακα..ολα ηταν τελεια,ο κοσμος καταενθουσιασμενος γιατι θυμιζε παλιες ελληνικες ταινιες το ολο σκηνικο!!!

Ολοι μεινανε ευχαριστημενοι μεχρι και ο φωτογραφος,αυτοι που εφεραν την τουρτα και ο τι τζει παθανε πλακα μου ειπανε τις επομενες μερες!!!Ο κοσμος εμεινε κατ'ενθουσιασμενος και μεις το ιδιο!!!!!

Και ολη τη δεξιωση μας την εκανε δωρο το κουνιαδακι μου!!!Μας το πε αργοτερα!!!!

Αλεξανδρε μου ευχομαι εκει που εισι τωρα να σαι το ιδιο χαρουμενος οπως ησουν παντα!!!!!!

(Τωρα εχει γινει αγγελος στον ουρανο)

Φιλακια

Δημοσίευση

αχ!!!!τι ωραιες αναμνησεις....δεν ειχα καθολου αγχος...θυμαμαι τα παντα με τρελες λεπτομερειες...υπεροχη στιγμη...μαγεμενη...πολυ θα ηθελα να το ξαναζουσα...

ολα τελεια οργανωμενα....αχ!ποσο θα ηθελα να ξαναρχοταν αυτη η μερα :)

Δημοσίευση

Αχ... εγω παντρευομαι στις 25 Ιουλιου και αρχισα να ψαχνω για κεντρο. Τιμες; Ακουσα κατι με 75 ευρω και μου επεσαν κατω τα μουτρα!!!!

Εδειχνα χτες στην πεθερα μου νυφικο και φυσικα δεν της αρεσε αυτο που διαλεξα!!!!! Δεν θα ανακατευτει κανεις αλλά όλοι εχουν να μου προτεινουν κατι. Για τη λιστα των ατομων δεν θα ειχαν λογο στην αρχη αλλα τωρα θελει να κανει η πεθερα μου δικια της λιστα!!!!!

Θα δουμε πως θα παει!

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

αχ!!!!τι ωραιες αναμνησεις....δεν ειχα καθολου αγχος...θυμαμαι τα παντα με τρελες λεπτομερειες...υπεροχη στιγμη...μαγεμενη...πολυ θα ηθελα να το ξαναζουσα...

ολα τελεια οργανωμενα....αχ!ποσο θα ηθελα να ξαναρχοταν αυτη η μερα :)

Και γω λεω του αντρα μου θες να κανουμε εναν καθολικο??Εχουμε κανει πολιτικο και ορθοδοξο ελα να κανουμε και εναν καθολικο.... :P:P:P

Δημοσίευση

Εγώ παντρεύτηκα πριν ενάμιση χρόνο. Σε γενικές γραμμές καλά πέρασα, άγχος δεν είχα γιατί τα είχα αφήσει σχεδόν όλα στα χέρια της αδερφής μου που ασχολείται με γάμους και λόγω επαγγέλματος και της αρέσει γενικά. Το νοφικό μου μου άρεσε πάρα πάρα πολύ, το μαλλί μου επίσης, το μακιγιαζ ναι, αλλά δεν ξετρελλάθηκα πολύ, ο στολισμός μου άρεσε πολύ επίσης και πολύ ο στολισμός της τούρτας, αλλά δεν μου έρεσε η γεύση, ήταν άλλη από αυτή που παρήγγειλα! Γενικά δεν σκάω για τέτοια πράγματα γιατί έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν μένου ΟΛΟΙ ικανοποιημένοι. Άλλοι μου έλεγαν πολύ ωραίο το φαγητό και σε άλλους ήταν σκληρή η μπριζόλα. Άλλοι έλεγαν τέλεια η τούρτα, άλλοι είπαν ότι ήταν μπαγιάτικη! Λες και την έφτιαξα εγώ! Τί μου το λέτε; και χάλια να ήταν; για να νιώσω μ...κας μου την πλήρωσα;;;;

Τελικά, καλά πέρασα, άγχος είχα όχι την ώρα του γάμου αλλά μετά στο τραπέζι που με κοίταγαν όλοι και από το άγχος μου να χαιρετήσω με το ποτήρι, πέρασα όλο το μαγαζί σα σίφουνας και ο φωτογράφος έτρεχε να μας προλάβει!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χαχαχα

τωρα εγω τι να πρωτοθυμηθω?????

εγω οταν παντρευτικα ημουν 2 μηνων εγκυος,πρησμενη οσο δεν φαντσαζεστε,αρρωστη με λαρυγγιτιδα και δεν μπορουσα να μιλησω(με νοηματα με καταλαβαιναν μιας και ειχε κλεισει η φωνη μου τελειως!!!)

ο γαμος ηταν στις 8 ειχε πολυ κρυο(την επομενη βδομαδα χιονισε)ευτυχως ειχα γουνακι.ο γαμος ηταν υπεροχος χαρα και χαμογελα χωρις πολλα ευτραπελα ειχα και τον μπαμπα μου διπλα με τις halls μια χαρα!!!!

τραπεζι δεν καναμε λογω πενθους κοψαμε τουρτα στο σπιτι μας σε ενα μικρο παρτυ που καναμε και ηταν πολυυυυ ωραια.

τωρα πρωτη νυχτα γαμου ηταν.............λευκοτατη πεσαμε και οι 2 ξεροι για υπνο ετσι και αλλιως λογω της εγκυμοσυνης μου ειχε απαγορευτει το σεξ.

ο αντρας μου παντως ειχε να το λεει οτι εχει την πιο ησυχη γυναικα λογω οτι δεν μπορουσα να μιλησω οταν ομως επανηλθε η φωνη μου.....τα ακουσε ολα μαζεμενα

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας! πανω απ ολα δεν ειχα καθολου αγχος το καταευχαριστηθηκα ολα ηταν τελεια οργανωμενα νυφικο,μαλλια,μακιγιαζ,τελετη, δεξιωση, πολυς κοσμοσ λιγο ο καιρος μας τα χαλασε αλλα ολα καλα.σιγουρα ηταν η πιο ωραια μερα της ζωης μου αλλα οχι οσο η γεννηση του γιου μου

Δημοσίευση

Loipon eine apisteuto..akrivws to idio epatha kai egw..kathws imoun egkios 4 minwn kai mes ta neura kai tin kourasi...den apolausa tipota...ithela kai gw kleisto gamo alla ta petherika mou o antras mou kai oi goneis mou oxi..ara imoun moni mou...tsakwthika kai me tin pethera mou gia kati mikroprepeies...akrivws ta idia me ta dika su...den apolausa katholou aytin tin mera..to mono pou moy arese itan o stolismos kai i eklisia kai i tourta (giati ta dialexa moni moy)..to kentro itan xalia...ntrepome na lew oti pantreutika ekei...poy einai ta ksenodoxeia pou elegw oti ithela?epesan oloi panw moy otan eipa gia ksenodoxeio kai kleisto gamo kai i pethera moy moy eipe oti eime ''fantasmeni'' gia ayto..aste pou peire ena forema geleio(to opoio itan stil nifikou alla itan kokkino-ntrepomoun pou tin evlepa...)an ksanakana gamo tha ton ekana se ksenodoxeio...alla skopeuw na parw to aima moy pisw...me thn vaftisi toy mwrou...

Δημοσίευση

kalimera koritsia kai appo mena!egw thimamai pantws oti imoun poli xalari mexri tin wra pou m ntisan ekei ligo anxwthika!itan i pio wraia stigmi tis zwis mou!de ekana megalo gamo eixa kanei me 150 atoma den eimaste poli tou frabala kai tis fasarias genikws!!!alla ena thimamai ta ksinomoutra twn petherikwn m itan me kati moutra les kaitous esfazes alla pios noiazotan kiolas??hehehe

Δημοσίευση

Γιατί ξύνεις πληγές? Εμεις παντρευτήκαμε πριν απο 4,5 χρόνια και το μόνο που θυμάμαι ήταν η κούραση, μια άγνωστη που σε όλο το γλέντι χόρευε δίπλα μου και μου πατούσε το νυφικό και φυσικά τα ξυνόμουτρα των πεθερικών μου, όπως είπαν και οι ομοιοπαθούσες παραπάνω. ΑΑΑ, και φυσικά ο γάμος ήταν "λευκός" αφού το βράδυ βγάλαμε τα 70 περίπου τσιμπιδάκια απο τα μαλλιά μου και κοιμηθήκακε.

Κατά τα άλλα όλα ήταν πολύ όμορφα και το απολαύσαμε εγώ και ο σύντροφός μου!!!!

Δημοσίευση

TESH έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ?ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ?ΝΙΩΘΑΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΑΓΧΟΣ,ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΝΕΡΟ ,ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΑΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ(ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ...ΟΥΦ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

TESH, γιατί έχω την εντύπωση ότι περιγράφεις το γάμο μου;

Εμένα ο γάμος μου ήταν από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου.

Δημοσίευση

Ηταν ο ωραιοτερος γαμος που εχω παει!!!! :laugh: Ημασταν στην Τηνο 3 μερες πριν το γαμο, μονοι μας με το παιδακι μας και καναμε μπανακια διακοπουλες και την Κυριακη καναμε ενα break να παμε να παντρευτουμε. Ειχαμε 100 ατομα και περασαμε φανταστικα. Δεν αγχωθηκα ουτε στιγμη. Πηγα στολισα την ταβερνουλα με τα χερακια μου 2 ωρες πριν το γαμο και ντυθηκα με ενα ασπρο φορεμα, βαφτηκα μοναχουλα μου, τα μαλλια μου ολοισια κατω (ευτυχως γιατι αν τα ειχα χτενισει θα τα ειχε παρει ο αερας) και πηγα να φωτογραφηθω με φιλους συγγενεις και μονη μου. Μετα πηγαμε ολοι μαζι στην εκκλησια (δεν στολισα τιποτα) και ο παπας εδωσε τις λαμπαδες σε δυο φιλες μου να τις κρατανε (αντι για ανθοστηλες). Τις μπομπονιερες τις εφτιαξα μονη μου και γενικα τα παντα ητανε ονειρεμενα.Ητανε σαν ενα παρτυ παρα σαν γαμος. Μετα πηραμε τους φιλους μας και πηγαμε σενα club που ανοιξε ειδικα για μας και επαιξε ενας φιλος μου dj και χορεψαμε μεχρι το πρωι. Ψοφησα στην κουραση αλλα ητανε ονειρεμενα.

Δημοσίευση

Η ομορφότερη μέρα της ζωής μου!!!!! Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άλλοτε πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη…… μέχρι στιγμής πάντοτε μιλάμε…..

Άγχος δεν είχα καθόλου….. ίσα-ίσα….. ήμουν τελείως στον κόσμο μου…… τραγουδούσα…. χόρευα….. στο σπίτι γινόταν ένας πανικός…… είχανε μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης από το σόι….. Είχανε βάλει και στη διαπασών το "ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ" και το είχαμε ρίξει όλοι μαζί στο χορό……

Ήταν ένας Γάμος που τον περιμέναμε όλοι μας χρόνια…… τον απόλαυσα με όλη μου την ψυχή…. το ίδιο κι ο αγαπημένος μου…… Η Τελετή έγινε σε ένα Ξωκλήσι πνιγμένο στο δάσος (στον Άγιο Φίλιππα Νικαίας, για όσες ξέρουνε την περιοχή!) και το καλύτερο της βραδιάς ήτανε…… η χαιρετούρα…….

Αισθανόμουνα Βασίλισσα…… μέσα στο παραμυθένιο νυφικό μου….. που μόλις το φόρεσα….. το ερωτεύτηκα!!!!! Μέσα σε 3 μήνες…… έχασα 8 κιλά…… μην τυχόν και δεν μου κάνει!!!!! Το χτένισμα ήταν καταπληκτικό…… όλοι είπανε τα καλύτερα λόγια…. το βάψιμο…… πολύ σεξουλιάρικο…… κι ήταν η μοναδική φορά στη ζωή μου…. που αν και δε φορούσα γυαλιά…… δε μ’ ένοιαζε καθόλου…..

Δημοσίευση

μπεμπουλη εγω την επαθα την επομενη του γαμου!για 4 μερες δεν μπορουσα να βγαλω κιχ,ο αντρας μου λεει ηταν το καλυτερο δωρο γαμου που πηρε :laugh:

ηταν πολυ ωραιος γαμος,χαλαρος,παρεϊστικος και τον ξαναζουσα ανετα!

κ μια λεπτομερεια ο παπας που μας παντρεψε (2 πριν γινει παπας) ηταν πρωτο βιολι στον Μαζωνακη :) αφου μολις τελειωσε το μυστηριο ειχε κατσει στα σκαλακια απ το ξωκλησι με τους λιραρηδες που ειχαμε και επαιζαν. :laugh: Πολυ μ αρεσε!

και εννοειται γκρινια απο θειες ειχαμε αλλα τις ειχα γραμμενες!

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Ηταν ο ωραιοτερος γαμος που εχω παει!!!! :laugh: Ημασταν στην Τηνο 3 μερες πριν το γαμο, μονοι μας με το παιδακι μας και καναμε μπανακια διακοπουλες και την Κυριακη καναμε ενα break να παμε να παντρευτουμε. Ειχαμε 100 ατομα και περασαμε φανταστικα. Δεν αγχωθηκα ουτε στιγμη. Πηγα στολισα την ταβερνουλα με τα χερακια μου 2 ωρες πριν το γαμο και ντυθηκα με ενα ασπρο φορεμα, βαφτηκα μοναχουλα μου, τα μαλλια μου ολοισια κατω (ευτυχως γιατι αν τα ειχα χτενισει θα τα ειχε παρει ο αερας) και πηγα να φωτογραφηθω με φιλους συγγενεις και μονη μου. Μετα πηγαμε ολοι μαζι στην εκκλησια (δεν στολισα τιποτα) και ο παπας εδωσε τις λαμπαδες σε δυο φιλες μου να τις κρατανε (αντι για ανθοστηλες). Τις μπομπονιερες τις εφτιαξα μονη μου και γενικα τα παντα ητανε ονειρεμενα.Ητανε σαν ενα παρτυ παρα σαν γαμος. Μετα πηραμε τους φιλους μας και πηγαμε σενα club που ανοιξε ειδικα για μας και επαιξε ενας φιλος μου dj και χορεψαμε μεχρι το πρωι. Ψοφησα στην κουραση αλλα ητανε ονειρεμενα.

καπως ετσι ηταν και μας!με τα χερακια ου τα φτιαξα ολα κ τα χαρηκα!

Δημοσίευση

Ηταν η χειρότερη μέρα της κοινής μας ζωής με τον αντρούλη μου.

Δεν θέλαμε να παντρευτούμε καν μια και μια χαρά συζούσαμε. Όντας όμως παιδιά από επαρχία και οι δυο μας οι γονείς μας έπεσαν να μας φάνε. Τι θα πει το χωριό που συζούμε αστεφάνωτοι.

Το πήραμε και εμείς στο χαβαλέ και λέμε άντε ας το κάνουμε το πανυγηράκι για χάρη τους. Για πολιτικό ούτε λόγος!!!! Είπαμε και εμείς να καλέσουμε τους πολύ κοντινούς συγγενείς και τους κολλητούς και να πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι να παντρευτούμε.

Ο παπάς μόνο που δε μας έδιωξε. Μαζεύτηκαν γύρω στα 600 άτομα (είχαν φροντίσει γι αυτό οι μανούλες μας) είχαν κλείσει τους δρόμους με τα αυτοκίνητα και δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα και έξω από την εκκλησία.

Μετά βρεθήκαμε από εκεί που είχαμε κλείσει ένα μπαράκι να τα πιούμε με τους κολλητούς μας να τραπεζώνουμε περίπου 350 άτομα (ναι μας έκαναν την χάρη και δεν τους κάλεσαν όλους :angry::angry: ) τους οποίους δεν έτυχε να γνωρίζουμε, σε μία εξοχική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

Την επόμενη μέρα θα φεύγαμε για ταξίδι να γυρίσουμε την Ελλαδίτσα μας με μηχανές αλλά από την ταλαιπωρία του ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ φύγαμε μετά από 2 μέρες.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Εγω ηθελα ναπαντρευτω στη Σαντορινι με 10 ατομακαλεσμενοθσ και αντι για γλεντι να εκανα Beach party ο αντρας μου φυσικα ηθελε να κανει ενα ποντιακο γεμο με λιρες νταοθλια κλπ- που εβρησκε απολυτος συμφωνη τη μαμα μου. ΟΚ περασαμε, με βρισανε βεβαια οι φιλοι μου γιατιεγινε τιημερο καθαρας δευτερας αλλα ηταν ολα πολυ ωραια. Φυσικα οταν ηρθαμε στο ξενοδοχειο ο αντρας μου ειχε απιστευτη ορεξη για τρελιτσες και εγω πεινοθσα σαν λυκος- ειχα να φαω απο την προηγουμενη- Ευτυψως ανοιξε η αιθουσα προινου και κατευηκαμε!!! χιχιχι ειχατε δει νυφη να τρωει πρωινο σε αιθουσα γεμματη αγουριξυπνημενους τουριστες!!!

Α!!!! Και κατι ακομα, μετα το γλεντι με το σοι (720 ατομα) και πριν το ξενοδοχειο, περασαμε μια βολτα πο το Ροδον με την κουμπαρα και κανα δυο φιλους. Και δωστου χωρους- με την ουρα του νυφηκου να σερνεται χαχαχαχα. Και μια κοπελα πηρε το μικροφωνο και ρωταει" η νυφη ειναι πραγματικη νυφη ή ντιθηκε καρναβαλη (ντοινκ)!!!

Δημοσίευση

ANNASOFIA έγραψε:

Ηταν η χειρότερη μέρα της κοινής μας ζωής με τον αντρούλη μου.

Δεν θέλαμε να παντρευτούμε καν μια και μια χαρά συζούσαμε. Όντας όμως παιδιά από επαρχία και οι δυο μας οι γονείς μας έπεσαν να μας φάνε. Τι θα πει το χωριό που συζούμε αστεφάνωτοι.

Το πήραμε και εμείς στο χαβαλέ και λέμε άντε ας το κάνουμε το πανυγηράκι για χάρη τους. Για πολιτικό ούτε λόγος!!!! Είπαμε και εμείς να καλέσουμε τους πολύ κοντινούς συγγενείς και τους κολλητούς και να πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι να παντρευτούμε.

Ο παπάς μόνο που δε μας έδιωξε. Μαζεύτηκαν γύρω στα 600 άτομα (είχαν φροντίσει γι αυτό οι μανούλες μας) είχαν κλείσει τους δρόμους με τα αυτοκίνητα και δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα και έξω από την εκκλησία.

Μετά βρεθήκαμε από εκεί που είχαμε κλείσει ένα μπαράκι να τα πιούμε με τους κολλητούς μας να τραπεζώνουμε περίπου 350 άτομα (ναι μας έκαναν την χάρη και δεν τους κάλεσαν όλους :angry::angry: ) τους οποίους δεν έτυχε να γνωρίζουμε, σε μία εξοχική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

Την επόμενη μέρα θα φεύγαμε για ταξίδι να γυρίσουμε την Ελλαδίτσα μας με μηχανές αλλά από την ταλαιπωρία του ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ φύγαμε μετά από 2 μέρες.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κάτι παρόμοιο έγινε και με την βάφτιση της κόρης μου!Μόνο εμείς δεν αποφασίσαμε :angry:

Τελοσπάντων...πάντως βρε κορίτσια,διαβάζω τις εμπειρίες σας και μου δημιουργείτε μια μεγαλύτερη απέχθεια για τον γάμο :dry: Δεν ξέρω γιατι :blush:

Νομίζω πως πλέον έχει καταντήσει πολύ ''δήθεν''.Με άτομα που δεν γνωρίζεις,με ένα σωρό χρήματα...Κι όλα αυτά για μερικές ώρες,που απ'οτι διαβάζω για πολλές απο εσάς δεν ήταν και ότι καλύτερο... :huh:

Δημοσίευση

ηταν η μονη μερα που δεν αγχωθηκα-πολυ περιεργο.το μονο θεμα που με απασχολουσε ηταν ποτε θα παμε στο κεντρο για να φαω λιγο βρε παιδι μου-ειχα πεθανει της πεινας :laugh: ξυπνησα το πρωι-αν και ειχα κοιμηθει πρωι κατα τις 6-εκανα μπανιο-πηγα κομμωτηριο-επρεπε να ειμουν στις 5 ετοιμη γιατι θα ερχοταν ο φωτογραφος.μονο εγω ειμουν ετοιμη εκεινη την ωρα και κανενας αλλος,ο φωτογραφος τα ειχε παιξει....6.30 το μυστηριο και σε ολη την διαρκεια ειχα λυση το "κυπριακο"της ημερας :laugh: περασα πολυ ωραια-αλλα ολη την ημερα ελεγα απο μεσα μου"βουλα σημερα ειναι η μερα σου"και ομως ηταν.σκεψου οτι απο τον χορο που εριξε τελικα ξεχασα να φαω :laugh:

Δημοσίευση

Aν και θα ήθελα κάποια στιγμή να με καμαρώσω και με νυφικό - :P -, μπορώ να πω ότι ο πολιτικός μας γάμος στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών ήταν πολύ όμορφος και συγκινητικός! Με το γαμήλιο εμβατήριό του, τα αγαπημένα μας άτομα, το μωράκι μας στην κοιλιά μου! Δεν είχα καθόλου άγχος -φανταστείτε, ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο μόλις 1 1/2 ώρα πριν το γάμο- και μπορώ να πω ότι ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή μέχρι σήμερα, μαζί με τον υπέρηχο αυχενικής διαφάνειας όταν και είδαμε για πρώτη φορά την κουκλίτσα μας!

Όταν υπάρχει πολλή αγάπη, τα πολλά φρου φρου είναι περιττά... Αυτό μου δίδαξε ο λιτός, πολιτικός μας γάμος! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Αχ, ποσο σκεφτομαι γαμο στη Σιφνο, αλλα τελικα θα γινει στην Αθηνα. Κλεισαμε εκκλησια στη Σαρωνιδα με θεα τη θαλασσα.

Παρε ενα καρμα γιατι εισαι απο τα μερη μου!!!!

:):) ευχαριστω κοριτσι!αλλα ο αντρας μου ειναι απο τα μερη σου , τον γαμο εγω ηθελα να τον κανουμε εκει γιατι εχω παθος με το νησι σας :)

Δημοσίευση

Ο δικός μας γάμος ηταν στρατιωτικός, έγινε Δευτερα του Πάσχα 2003

Ο καιρος θαυμασιος! Εγω καθολου μα καθολου αγχωμενη, ...

Το απολαυσα!!!!!!!! 42 μερες αργοτερα, κρατουσα στα χερια μου ενα τεστακι +! 7 μηνες αργοτερα κρατουσα τη Δεσποινα!

και στα δικα σας οι ελεύθερες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...