Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια πηρα το πολυπόθητο αποτέλεσμα... σήμερα, 5 μέρες μετά το 12 χοριακή, είχα 232,6....ο γιατρός μου που του μίλησα ήταν επιφυλακτικός, μου είπε να περιμένουμε άλλη μια εβδομάδα και να ξανακάνω χοριακη... και βλέπουμε...

η κοπέλα στο εργαστήριο λέει ότι σύμφωνα με την χοριακή είμαι 3,5 εβδομάδων, αλλά εγώ μάλλον είμαι 4,5... αχ πότε θα τελειώσει αυτή η αγωνία??? και μου την έσπασε και ο γιατρός γιατί μου μίλησε 2 λεπτά και με άφησε στην αναμονη για άλλη μια εβδομάδα... Δεν θα το αντέξω όμως!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΣ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ Κ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΓΙΑΤΡΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ

Δημοσίευση

αχ μην αγχωνεσαι εγω ειχα 315 πηγα για υπερηχο και επειδη ηταν ακομη νωρις δεν φαινοταν τιποτα και μου λεει ελα σε μια βδομαδα να δουμε γιατι τωρα δεν βλεπω ακομη κατι να δουμε αν θα αναπτυχθει

λιγο σαλταρα γιατι λεω τι μου λεει τωρα αυτος εγω ειμαι εγκυος,μετα χαλαρωσα αφησα τις μερες να κυλησουν και..ειδαμε το σπορακι μου

Δημοσίευση

μπραβο ρενακι αλλη μια εγκυουλα εφτασε στο μαμμυλαντ αλλη μια κοιλιτσα θα μεγαλωσει αχ μου λειπει η κοιλια μου και ας κοντευα να σκασω οταν την ειχα συγκινηθηκα τωρα, μην ανυσηχεις οι γιατροι ετσι κανουν για να μην δινουν ελπιδες και βγουν λαθος, εσυ μια χαρα αυξηση στη χοριακη εχεις ολα καλα θα ειναι

Δημοσίευση

κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! εχτές στεναχωρήθηκα με αυτά που μου είπε ο γιατρός, αλλα μετά κάθησα και σκέφτηκα ότι ήταν επιφυλακτικός μέχρι να δεί κάτι στον υπέρηχο... είδα και στο ιντερνετ ότι το 232,6 δεν είναι και πολύ χαμηλή τιμή, και πολλές κοπέλες έιχαν αυτήν την τιμή της χοριακής στην αρχή της εγκυμοσύνης, οπότε μετά κατάφερα να ηρεμήσω και να καθήσω με τον αντρούλη μου...και να το χαρούμε οι δύο μας... για το σποράκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου.... αυριο θα ξανακάνω χοριακή και ειμαι σίγουρη ότι θα είναι 500....θα ε΄χει διπλασιαστεί....:)

αχχχχ ειμαι εγκυούλα........!) !!!!!

Δημοσίευση

Assessment: The Two-Day hCG rise was 192 % and is considered adequate.

First hCG: 232 mIU/ml

Second hCG: 678 mIU/ml

hCG Difference:

446 mIU/ml

Time Difference:

48 hours

Total hCG Increase:

1.92 % (2.9)

Daily Rate Increase:

71 % (1.71)

Two Day Rate Increase:

192 % (2.92)

1st Day hCG As If:

397 mIU/ml

2 Days hCG As If:

679 mIU/ml

Αχ....κορίτσια τι ωραία...είμαι τόσο χαρούμενη... βέβεαια πρέπει να δούμε και τον σάκο τώρα... έχω ραντεβού με τον γιατρό την δευτέρα γιασ υπερηχογράφημα..... τότε θα έχει φτάσει κάποιες χιλιάδες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...