Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Είσαστε όλες καλά?

Εγώ δεν είμαι…. το Σάββατο, μου είπε ο αντρούλης μου, πως εφόσον κλείνουμε χρόνο προσπαθειών, να κοιτάξουμε να ξεκινήσουμε εξετάσεις, ούτως ή άλλως θα πρέπει να πάω για το καθιερωμένο PAP TEST, οπότε και θα συζητήσουμε τη συνέχεια…..

Χθες όλη μέρα ήμουν….. σκ…..!!!!!!! Παρόλο που κατευχαριστηθήκαμε το σεξάκι μας…… ήμουν πάάάάάρα πολύ στα down μου!!!!! Με πιάσανε τα κλάμματα και του είπα πως φοβάμαι….. φοβάμαι πολύ για τις εξετάσεις….. δεν το περίμενα πως θα με πάρει τόσο πολύ από κάτω….. Εκείνος βέβαια, ο καλούλης μου, ως πολύ ψύχραιμος άνθρωπος, με καθησύχασε πως δεν έγινε και τίποτε….. εξετασούλες είναι απλώς….. για να ζήσουμε κι εμείς το θαυματάκι μας….. Αν το δει κανείς από τη θετική του πλευρά…. είναι καλό γιατί πλησιάζουμε πιο πολύ το στόχο μας και βάζουμε τέλος στην ψυχοφθόρα μηνιαία απογοήτευση…. από την άλλη όμως….. λες…. γιατί να τρέχω???? Γιατί να ταλαιπωρηθώ?????

Την Παρασκευή πάλι ζαλίστηκα στο S/M….. με είδε και μία γειτόνισσα μας πολύ χλωμή….. το Σάββατο, μόλις μπήκαμε στο σπίτι από Σαλαμίνα….. ξεράθηκα στον καναπέ….. πάλι μ’ έλουσε κρύος ιδρώτας κι είχα έντονες ανακατωσούρες….. ο αιματοκρίτης μου προφανώς χτύπησε κόκκινο….. κοιτάζω πάντως να μην αφήνω και το στομάχι μου πολλή ώρα νηστικό…. για να αποφεύγω τις ζαλάδες….. όλο και κάποιο μπισκοτάκι-κρακεράκι μασουλάω….. και γαλατάκι πίνω πολύ, που το λατρεύω…..

Ξέχασα να σας πω καλέ…… πάλι ταξιδάκι θα πάμε…… αυτό που ξέρω είναι πως πάμε Λουτράκι την Τετάρτη ως την Παρασκευή κι έπειτα….. άγνωστο (για μένα) πού….. από Παρασκευή ως Κυριακή…… πάλι κανόνισε ο καλός μου να με "ταξιδέψει"…… ήμουν σίγουρη πάντως πως δεν τελειώσανε τα ταξίδια του 2009…… Τουλάχιστον να ξεχαστώ τώρα….. προτού έρθει η περίοδος των εξετάσεων….. το κακό είναι πως μάλλον θα έχω πάλι περίοδο….. τουλάχιστον ας έρθει τώρα η άτιμη….. αν κι είναι ψιλονωρίς….. 24η μέρα σήμερα…. δεν αποκλείεται πάντως να μου την κάνει τη χάρη…. θα δείξει….

Την καλημέρα μου σε όλες…..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα. εγώ έχω κάνει όλες τισ εξεάσεισ και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι η διαδικασία δεν είναι τίποτα. Από την άλλη σου εύχομαι να μην προλάβεις να ξεκινήσεις, να είσαι εγγυούλα και να μην σου έρθει η ακατανόμαστη για 9 μήνες. αλλά και αν έρθει μην αγχώνεσαι. όλα καλά θα πάνε. οι εξετάσεις δεν είναι τίποτα!!!

Θα σου πω γλυκιά μου την κοινή και τετριμμένη αλήθεια...

Κάντε τα ταξιδάκια σας, απέβαλε το άγχος και αν δεν είσαι ήδη έγκυος, θα μείνεις! Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος και μπορούν να στο πουν και κορίτσια, που προσπαθούσαν καιρό και με το που το έβγαλαν από το μυαλό τους (δύσκολο, το ξέρω) έμειναν αμέσως έγκυες. Δες το πρόσφατο θέμα της Aristina που μας ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Αν παρ'όλ'αυτά ξεκινήσετε εξετάσεις, μη φοβάσαι καθόλου. Και δυσοίωνα να είναι τα νέα, σκέψου ότι θα μάθετε τι φταίει και θα το αντιμετωπίσετε ιατρικά.

Τις καλύτερες ευχές μου γλυκιά μου!

Σε φιλώ!

Καλημέρα Geozouli μου! Είναι πολλές οι εξετάσεις? Μπορείς να μου πεις? Βέβαια…. μπορεί να είναι και στην κρίση του γιατρού, έτσι δεν είναι??? Πάντως…. τα ίδια μου έλεγε κι ο άντρας μου χθες….. αλλά εγώ λέω…. αφού δεν ήρθε ως τώρα…. σίγουρα δεν θα έρθει ούτε μέχρι τις εξετάσεις, που υπολογίζω να ξεκινήσουμε ν’ ασχολούμαστε περίπου στις αρχές Δεκέμβρη….. Δε θέλω μέσα στις Γιορτές….. Άσε που είμαι ιδιαίτερα αγχώδης άνθρωπος…… και μπορεί από το άτιμο το άγχος μου…… να έχουμε ψευδή αποτελέσματα….. ακόμη και γι’ αυτό φοβάμαι….

Ifigeneia μου, σε ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!!! Φοβάμαι πολύ, πανάθεμά με!!!!! Ναι μεν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά δεν το έχω καταφέρει η μουλάρα!!!!! Είμαι πολύ κολλημένη λέμε!!!! Κι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο…… ξέρεις ποιο είναι????? Αν όλες οι εξετάσεις βγούνε καλές…… σημαίνει πως έφταιγε όλο αυτό το διάστημα….. μόνο το άγχος μου….. γμτ…..

Μακάρι να γίνει ένα θαυματάκι…. να γλιτώσω τους γιατρούς!!!!! Προλαβαίνω για λιγάκι ακόμη….. Αλλά….. δεν το βλέπω….. κι εννοείται φυσικά πως στους συγγενείς δεν θα πω κουβέντα….. α πα πα πα πα χειρότερα σε αγχώνουνε στο τέλος…..

καταρχήν κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι!!!! μέχρι να κάνεις τισ εξετάσεις μπορεί να έχεις μείνει ήδη έγκυος!!!! καταρχήν θα κάνει ο άντρας σου πρώτα ένα σπερμοδιάγραμμα. για σένα, ο γιατρός συνήθωσ ξεκινάει με εξετάσεις αίματος ορμονολογικές και αφού είναι όλα καλά κάνεις σαλπιγγογραφία. με την σαλπιγγογραφία ανοίγουν οι σάλπιγγες και μπορεί να μείνεις πιο εύκολα έγγυος στους επόμενους μήνες!!! εγώ μετά έκανα λαπαροσκόπηση, γιατί όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και δεν έμενα έγγυος ενώ προσπαθούσα ήδη δύο χρόνια και εκεί μου βρήκε ότι έχω ενδομητρίωση και έκανα θεραπεία. η λαπαροσκόπηση είναι το τελευταίο που κάνεις όμως. έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου και πιθανότατα θα μείνεις έγκυος πριν φτάσεις εκεί, οπότε μην μου αγχώνεσαι!!! μέχρι να κάνεις τισ εξετάσεις θα είσαι ήδη έγκυος!!! αυτό να σκέφτεσαι και όλα θα πάνε καλά!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Pipitsazouzouna μακαρι να εισαι ηδη εγκυουλα και η μονο εξεταση που θα χρειαστεις να κανεις να ειναι η β' χοριακη για να επιβεβαιωσεις το θαυματακι σου!!!Από την άλλη, όμως, πες μου κάθε μήνα που αδιαθετείς δεν σου περναει απο το μυαλο μηπως εχεις κατι και γι' αυτο δεν γίνεται η σύλληψη;Εγώ ετσι σκέφτομαι πάντως κι ας μην προσπαθω εντατικά. Κάθησα και σκέφτηκα λοιπόν, ακουσα και τις συμβουλες των κοριτσιών εδώ που λένε οχι άγχος και λεω δεν παω να κανω ολες τις εξετασεις κι εγω και ο αντρουλης μου να ειμαστε ησυχοι και οποτε ερθει το νινακι;Γιατι δεν μου αρεσει καθολου να μετραω ημερες θερμοκρασιες κλπ. Ξεκίνησα αυτόν τον μήνα ορμονολογικες την 3 με 5 ημερα του κυκλου και μετα την 20η θα κάνω έλεγχο προγεστερονης (αναλογως του κυκλου που εχεις), μετά σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα για τον αντρουλη μου. Ηταν αρνητικος στην αρχη επειδη προσπαθουμε μεν περιπου εναν χρονο αλλα οχι εντατικα αλλα του εξηγησα πως νιωθω και συμφωνησε. Εχω κανει ηδη προγεννητικο για στιγμα, αντισωματα ερυθρας κλπ. Μου είπε επισης οτι κανενα ζευγαρι σημερα δεν μπορει να μην κανει παιδι!!!Ξέρεις πόσο ηρεμη νιωθω τωρα που ψαχνουμε να δουμε αν φταιει κατι και να το διορθωσουμε; Είμαι βεβαια και 32 χρονων και δεν ηθελα να περιμενω κι αλλο και μετα να κανω εξετασεις και αν μου βρουν κατι ή εμενα ή του αντρουλη μου μετα να πρεπει να περιμενω μεχρι να το διορθωσουμε κλπ!!!Συγνώμη για το μεγαλο μηνυμα!!!Φιλάκια!!!

Συγνώμη αρνητικος δεν ηταν ο αντρουλης μου με τις εξετασεις, αλλα ο γιατρος επειδη δεν προσπαθουσαμε συστηματικα ελεγε να περιμενουμε κι αλλο!!!

Αχ κοριτσάκια μου….. με ηρεμείτε αρκετά, η αλήθεια είναι…… ο αντρούλης μου είναι πολύ θετικός στο θέμα εξετάσεων κι εξαρχής με το λιγότερο άγχος!!!! Η αλήθεια είναι πάντως πως το έχω σκεφτεί, ουκ ολίγες φορές, πως όντως κάτι συμβαίνει κι έρχεται η περίοδος κανονικά…..

Για να πω και τη μαύρη μου αλήθεια….. ήλπιζα πως δεν θα κάνουμε με τον άντρα μου αυτή την κουβέντα….. πως θα περιμένουμε ξέρω γω….. 6 μήνες ακόμη ή κι έναν χρόνο….. αλλά με το που αλλάζει η χρονιά (σχεδόν) γίνομαι κι εγώ 34…… κι όσο να ‘ναι μεγαλώνω….. να μην έχω και το φόβο της ηλικίας μετά…… κι ο αντρούλης μου……. θέλει πάρα πολύ ένα μωράκι…… το βλέπω….. όταν παίζει με την 3χρονη ανηψιά μας…… κυλιέται στα πατώματα για να την κάνει να ξεκαρδιστεί στα γέλια…… φανταστείτε πώς θα κάνει για το δικό του παιδάκι……

Κι εγώ το θέλω πάρα πολύ όμως…… να δω την κοιλιά μου να φουσκώνει…… να ζήσω την εμπειρία του τοκετού…… όχι πως δεν φοβάμαι….. αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο…… να νταχτιρίζω ένα βρεφάκι….. να θηλάζω….. να το ταϊζω….. να το αλλάζω….. να το κάνω να γελάει….. απλά πράγματα…… Έχω μία πολύ μεγάλη ανυπομονησία…… που τις ημέρες που πλησιάζει η περίοδος….. μετονομάζεται σε…… ΑΓΧΟΣ!!!!!!

Από την ώρα πάντως που εξομολογήθηκα στον άντρα μου τις φοβίες μου…… νιώθω άλλος άνθρωπος…… σα να έβγαλα ένα βάρος από μέσα μου…… σα να ξαλάφρωσα……

pipitsazouzouna ενας χρονος ειναι φουλ στην προσπαθεια?μηπως να αργησετε λιγο τις εξετασεις? ισως κ το αγχος να καθυστερει τα πραγματα.Τα ταξιδακια μου ακουγονται πολυ καλα!χαλαρωνεις!Παντως το οτι τα συζητατε μεταξυ σας ειναι οτι πιο υγιες για ενα ζευγαρι :)

Δεν έχουμε κλείσει χρόνο ακόμη…. κλείνουμε στις 25 του μηνός…. γι’ αυτό λέω…. πως ακόμη προλαβαίνω…. αν με βοηθήσει κι ο Θεός…. για να δούμε….. θα μου έρθει κανονικά και πάλι η περίοδος τώρα….. γύρω στις 15?????

Γιατί αν έρθει….. θα πρέπει μόλις ξεμπερδέψω….. να μιλήσω στη Γυναικολόγο μου….. ή ίσως να περιμένουμε και την επόμενη περίοδο….. θα δείξει….. δε θέλω με τίποτα μέσα στις Γιορτές…. αλλά….. αν είναι να γίνει….. ας γίνει να τελειώνουμε……

Μου αρέσει πολύ που συζητάμε τον αντρούλη μου….. αν κι εγώ είμαι συνήθως αυτή που …… δε συζητάει….

Κοιτα καταρχην θα σου ευχηθω να εισαι εγκυος και η περιοδος να μην ερθει....

Οσον αφορα τις εξετασεις δεν ειναι τιποτα...εσυ πρωτα θα κκανεις ορμονολογικες εξετασεις,ειναι εξετασεις αιματος,εναν υπερηχο για θυροειδη....αν αυτες ειναι καλες θα κανεις μια σαλπιγγογραφια και αν και αυτη ειναι καλη τοτε θα κανει οσυζυγος σου μια εξεταση σπερματος.....

Κανονας βασικος ειναι να μην εχεις αγχος......ολα παιρνουν τον δρομο τους .....

εγω προσπαθουσα 1 χρονο με τρελλο αγχος...οταν το απεβαλλα εμεινα τον πρωτο μηνα εγκυος....

φιλακια και ευχομαι τα καλυτερα αυτο το μηνα....

Γλυκιά μου pipitsazouzouna δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά διαβάζω πολύ καιρό τις συνομιλίες σου και είναι σαν να σε ξέρω.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι καθόλου για τις εξετάσεις, το αντίθετο μάλιστα.

Πιστεύω ότι θα σε κάνουν να σταματήσει το άγχος σου γιατί θα έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου και όταν βγουν τα αποτέλεσμα και είναι όλα καλά θα χαλαρώσεις τελείως.

Εύχομαι φυσικά να είσαι εγκυούλα και μην χρειαστούν καθόλου αυτές οι εξετασούλες.

Σε φιλώ....

Καλημέρα κοριτσάκι! Νομίζω ότι ο άντρας σου είναι πολύ ψύχραιμος και ιδανικός για σένα που αγχώνεσαι τόσο! Συνήθως οι άντρες είναι αυτοί που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία των εξετάσεων κι εκείνος στο πρότεινε από μόνος του! Είσαι πολύ τυχερή! Και μην ανησυχείς, μπορεί να έχεις ένα πολύ μικρό πρόβλημα που να βρεις τη λύση αμέσως και μετά να μείνεις αμέσως εγκυούλα! Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά! Μακάρι να είσαι ήδη!!!!!

B) ευχομαι να ειμαι γουρλου γιατι κατι μου λεει πως αυτη τη φορα δεν θα σου ρθει περιοδος!!!!!!εχεις ζαλαδες αν καταλαβα καλα??ευχομαι απ'την καρδια μου να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!!!μαλλον δεν θα τις χρειαστεις τις εξετασεις..περιμενω νεαααα :)

Ποπη μου, τωρα ειδα το θεματακι σου! :blush:

Τι ανχωνεσαι καλε?

Εγω ειμαι υπερ ολλων των εξετασεων για οποιοδηποτε προβλημα υγειας!

Να κανεις να ξερεις που βαδιζεις!

Αν και ξερεις τι γινεται και τι φταιει!

Το ανχος σου και η αγωνια σου καθε μηνα ειναι η αιτια!

Σου ευχομαι να μην χρειαστεις να κανεις εξετασεις παρα μονο μια θετικοτατη χωριακη!

Σε φιλω! :kiss:

Καλημέρα και από εμένα!!!!

Σήμερα διάβασα και εγώ το θέμα αυτό!!!!!

Εδώ και 6 μήνες σκεφτόμουνα ακριβώς όπως εσύ (pipitsazouzouna) μέχρι που αποφάσισα να κλείσω ραντεβού σε έναν γιατρό και να κάνω ότι μου πει-με τη λογική οτι εμείς προσπαθούμε 1 χρόνο τώρα και δεν έρχετε το σποράκι μας.

Το βράδυ που γύρισα απο το γιατρό έβριζα τον εαυτό μου για την εξάμηνη καθυστέρηση και το άγχος που έβγαλα το τελευταίο διάστημα για τον γιατρό και τις εξατάσεις και όλα αυτά.....

ΔΕΝ ήταν τίποτα και μπορώ να σου πω οτί φεύγοντας απο το ιατρείο έλαγα "εγώ θα μείνω έγκυος - τέλος". Μου έγραψε τι εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε και εγώ και ο αντρούλης μου και αυτά. Μετά θα κάνω ότι χρειαστεί (ότι μου πει ο γιατρός) και σίγουρα όλα θα πάνε καλά!!!!!!

Δεν έχω άγχος - μόνο ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!

Κάνε και εσύ την αρχή και σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και οι δύο

φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...