Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου...τι εγινε εδω?σωρεια θεματων,που να προλαβω να τα διαβασω η κακομοιρα?καινουρια μελη,καινουρια θεματα,συζητησεις ενα σωρο.....δε βγαζω ακρη...για πεστε τα νεα σας γιατι σας επιθυμησα παρα πολυ!εγω προσπαθω να συμμαζεψω το σπιτι μου,ειχα μαστορους και αλλαξα πατωματα κι εγινε ενας κακος χαμος!Τι να κανω μονο τον χειμωνα μπορω γιατι το καλοκαιρι φτιαχνουμε τα σπιτια των αλλουνων χαχαχαχαχ σαν τον τσαγκαρη που φτιαχνει τα παπουτσια των αλλων και τα δικα του ειναι χαλασμενα :P εχω τραβηξει τα πανδεινα φιλεναδες,χτες δε μπορουσα να κοινηθω απο την κουραση και μετανιωσα που δεν πηρα γυναικα να με βοηθησει αλλα δεν αντεχα αλλον ξενο ανθρωπο μεσα στο σπιτι.Και τα εκανα ολα ολομοναχη,ο αντρας μου δεν κουνησε ουτε δαχτυλακι ο ατιμος..Ας ελπισω οτι τωρα που θα συμμαζευτω θα ηρεμησω και θα κανονισουμε συναντησουλα να σας δω γιατι μου λειψατε παρα πολυ! :kiss:

Τι νεα εχετε?για πειτε τιποτα συνταρακτικο.. ;)

Δημοσίευση

βρε καλως την....

κ γω λεω μαυρη πετρα εριξε πισω... :P:P:P:P

εγω καλα ειμαι εγκυος :blink::blink::blink:

χαχαχα πλακα κανω....(μακαρι) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εμεις ολα καλα...

ο θοδωρακος μας παιδευει :dry:

προσπαθω να του μαθω τι σημαινει υπνος κ τι φαι αλλα δε καταλαβαινει :unsure::huh::dry::blink: :laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΥΒΟΝΝΗ-ΤΖΟΝΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ???ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙΣ??????????

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!

ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...

1)ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ

2)ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ....

Δημοσίευση

Θουλη μου αγαπη μου βλεπω το μωρο στις φωτογραφιες που εχουμε μαζι :laugh: αντε να συναντηθουμε με πρωτη ευκαιρια ;)

Κατρινααααααααααααααα ποσο χαιρομαι :woohoo: που σε ξαναλεπω,παντα ρωτουσα τη Lovie για σενα και σου εστελνα φιλια,πιστευω να στα εδινε χιχι!σε σκεφτομουνα πολυ συχνα :kiss:

κοριτσια εμπαινα που και που εγραφα μερικα αλλα μαλλον δεν τα βλεπατε γι αυτο ανοιξα το θεμα ;)

πως τα περνατε?

Δημοσίευση

Μελινάκι... ΠΟυ είσαι βρε ψυχή του mammy? :laugh: Μαμά του λόχου? ;)

Σούπερ ντούπερ μαμά.. Ακούραστη... Χαρά στο κουράγιο σου Μελίνα!

Κι εγώ όλο και πιο σπάνια μπαίνω και δε σε πετυχαίνω.. Βλέπεις, το Μαράκι μου τρώει όλο τον ελεύθερο χρόνο... Έγινε αλήτισσα σκέτη και θέλει συνέχεια προσοχή!

Πλέον μένουμε Αλεξ/λη, περνάμε σούπερ, οικογενειακά, τώρα το Μαράκι είναι Κατερίνη στη γιαγιά της για λίγες μέρες.

Άντε βρε, μη χάνεσαι!!!... :cheer:

Δημοσίευση

που εισαι βρε υβοννη μου;;;;;;;;;;εξαφανιστηκες και εσυ :(

θα σε μαλωσω...ντα ντα...

εμεις καλα ειμαστε...ο μικρος μου ταλιμπαν με τρεχει ολη την ημερα και οταν κοιμαται μπαινω και τα λεμε με τα κοριτσια...παλι καλα που κοιμαται νωρις για βραδυ...γιατι αλλιως θα ειχα παραδωσει πνευμα :laugh: :laugh: :laugh:

κατα αλλα οπως μας αφησες...κοντευουμαι και για το δευτερο...πως περασε ετσι ο καιρος;;;;;;; :ohmy:

φιλια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ απο κεκτημενη ταχυτητα μπερδεψα τα δοντακια των μωρων χαχαχαχ το διορθωσα το μην.

Βουλα μου να μου φιλησεις τη μαγουλιτσα σου και ριξε μια φωτο να τη δω

Θουλη μπερδεψα τον Ντοντο σου με τη Μαγουλιτσα της Βουλας χαχαχαχαχ για τα δοντακια που εγραφε καταλαβες? :laugh: :laugh: :laugh:

Ιφιγενεια η Σουηδεζα σου ομορφηνε κι αλλοοοο? :woohoo: σε καταλαβαινω τωρα θα αρχισε τις ''παρανομιες''που λεω εγω και θελει 14 ματια να την προσεχουν,να μου τη φιλησεις και επισης το Σκαρλετονι μωρε παντα το σκεφτομαι κι αυτο το παιδι,μην ξεχνας να της το λες :kiss:

Α και ειστε σαν στο μηνα του μελιτος τωρα με τον αντρα σου ε?χαχαχαχαχ ωραια,σιγουρα θα σκαρωσετε το δευτερο εκει :P

Δημοσίευση

Ήρθαμε χθες katrina Κατερίνη για να αφήσουμε το Μαράκι και φύγαμε σήμερα. Από Δευτέρα δουλεύουμε και οι 2 (κόπηκε η δική μου άδεια), το έμαθα Παρασκευή και φύγαμε άρων των άρων Σάββατο για Κατερίνη. Δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει η μαμά μου πάνω για να την κρατάει. Έχει δουλειές στην Κατερίνη. :(

Δεν προλαβαίναμε για καφεδάκι-παιχνιδάκι... Σε είχα στο νου μου αλλά ο χρόνος ήταν ελάχιστος. :(

Όταν κατέβουμε να την πάρουμε θα επικοινωνήσω μαζί σου να βρεθούμε!

Μου λέιψατε! :cheer:

Φιλάκια στην Αλεξ σου! :kiss:

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

που εισαι βρε υβοννη μου;;;;;;;;;;εξαφανιστηκες και εσυ :(

θα σε μαλωσω...ντα ντα...

εμεις καλα ειμαστε...ο μικρος μου ταλιμπαν με τρεχει ολη την ημερα και οταν κοιμαται μπαινω και τα λεμε με τα κοριτσια...παλι καλα που κοιμαται νωρις για βραδυ...γιατι αλλιως θα ειχα παραδωσει πνευμα :laugh: :laugh: :laugh:

κατα αλλα οπως μας αφησες...κοντευουμαι και για το δευτερο...πως περασε ετσι ο καιρος;;;;;;; :ohmy:

φιλια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αχ καρδια μου ποτε περασε ο καιρος βρε κουκλα μου,ποτε τα λεγαμε,ποτε εμεινες εγκυος,ποτε φτανει η ωρα να γεννησεις.... :woohoo: Μπουρικακι μου η μαλλον μπουρεκακι μου[τωρα με την κοιλιτσα] :laugh: ευχομαι η ωρα η καλη γρηγορα,ευκολα και ανωδυνα κοριτσι μου :kiss:

Δημοσίευση

Μελινάκι το ασκάρωτο έχει αυτό το 2ο μωρό!

Με το που τακτοποιηθήκαμε στο νέο σπίτι είπαμε να αρχίσουμε εντατικά.. 2 εβδομάδες εγώ με βρογχίτιδα, πάει ο ένας μήνας, 10 μέρες άσκηση ο Κωνσταντίνος πάει κι ο άλλος, μετά η μαμά μου στο σπίτι.. Άντε να βρεθείς όπως πρέπει.. Άνετα και χωρίς άγχος! Άσ'τα! Που θα πάει?

Το σκαρλετόνι έχει χαθεί εντελώς.. Δεν απαντάει σε μηνύματα.. Μακάρι να απαντήσει για να της δώσω τα χαιρετίσματά σου!

Δημοσίευση

ΜΕΛΙΝΑΚΙ WELCOME BACK! ;)

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ 2 ΔΟΝΤΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑ, ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΜΟΥ-ΜΠΑΜΠΑ -ΓΙΑΓΙΑ-ΑΤΑ.

ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ :P:P

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΛΑ???

ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ Π........

ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ :woohoo:

ΣΕ ΦΙΛΩ :kiss:

Δημοσίευση

TEO COOL έγραψε:

ΜΕΛΙΝΑΚΙ WELCOME BACK! ;)

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ 2 ΔΟΝΤΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑ, ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΜΟΥ-ΜΠΑΜΠΑ -ΓΙΑΓΙΑ-ΑΤΑ.

ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ :P:P

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΛΑ???

ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ Π........

ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ :woohoo:

ΣΕ ΦΙΛΩ :kiss:

Ποπιτσα μου ''το κορμι'' και τα ματια σου :laugh: χαχαχαχαχ φανταζομαι ποσο θα μεγαλωσε το γιαβρι μου,σαν χτες μου φαινεται που πηρα το μηνυμα σου οτι γεννησες τον παιδαρο,συγκινουμαι πολυ ευχαριστα καθε φορα που το θυμαμαι :) Ο γυιος μου μια χαρα ειναι ως κλασσικος αντρας ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ Ε?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 7 ΜΗΝΩΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

TZONY MOY ΑΥΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ... :kiss:

DSC06529 DSC06529-20091108.JPG

Αχουουου... Τι έφαγε το μωρό βρε VOYLA? Λεμόνι? Κοίτα ξινισμένη φατσούλα! Χαχα.. Θα τρελλαθώ! Τέλεια!

Υβοννη εννοείς να μοιάσει το Μαράκι σε ομορφιά ε? (κουκουβα κουκουβα... :P ) Γιατί αν της μοιάσει και στον χαρακτήρα... Αχ.. Δόλια μάνα!!! :unsure:

Δημοσίευση

Μελινακι μας ελειψες ολο δουλειες εχεις, δεν πειραζει αφου ειναι για καλο ομως, εμεις οπως μας αφησες μονο που μεγαλωνουμε η μικρη αυριο παει 3 μηνων και μας εχει τρελανει γελαει και κανει κραυγουλες και αγκου και εχω χαζεψειιιι

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

TZONY MOY ΑΥΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ... :kiss:

DSC06529 DSC06529-20091108.JPG

Αχ Παναγια μου μια κοπελα :woohoo: μου τα πηρε τα μυαλα!ευτυχως που δεν ειστε κοντα Βουλα γιατι θα την ειχα καταζουληξει,ειναι γλυκα!!!!!!!!!!

Δεν απανταω αμεσως γιατι ταυτοχρονα κανω δουλιτσες :unsure:

Καλε Μαριαντα τι ωραιο μωρο εκανες!μου φαινεται η οντως σου μοιαζει,ειναι πολυ ομορφη Μαριαντα μου σαν εσενα και εφτασε 3 μηνων κιολας.. :blink:

Εφουλα η δικια σου η κουκλα εγινε 7 μηνων?θα τρελλαθω ρε κοριτσια πως περναει ο καιρος τοσο γρηγορα :S

Να μου τα φιλησετε τα ομορφα σας :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ...

ΣΕ ΨΑΧΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ... ;)

Υ.Γ. ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ

ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...

ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ Κ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ :blush:

ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ

ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ??? ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Μελινακι γλυκο τα καφενεια σου γιναν...6!!!

Αλυσιδα απεκτησες ενω δουλευες(εκτος κ εντος σπτιου!!)

Γρηγοροι ρυθμοι πια!!!!Ουτε εγω προλαβαινω!

Τα φιλια μας κ τις τσαχπινιες μας!!! :)

ΥΓ.Το nick μου ιδιο!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...