Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα :)

πηγαμε σημερα στο ecofestival στην helexpo.Βρηκα καποια ενδιαφεροντα stand με τροφιμα για τα μωρα μας (και για μας).

Σκεφτηκα να τα γραψω εδω για οποια μανουλα ενδιαφερεται κ δεν ειχε την ευκαιρια να παει στο φεστιβαλ.

Μου ειπαν για τα γαλακτοκομικα της ΕΒΟΛ (ενωση αγροτικων συναιτερισμων Βολου),ειναι απο κατσικισιο γαλα βιολογικο. Παραγουν Γαλα,τυρι,βουτυρο κ γιαουρτι (κατσικισιο κ προβειο).Μου ειπε μια φιλη οτι τα πουλαει ο Σκλαβενιτης (ισως και τα ΑΒ). Κυριως γι αυτους που εχουν δυσκολια με την λακτοζη .

Μετα βρηκα καποια γαλλικα,τα babynat (www.babynat.net) που εχουν προιοντα για παιδια.Εχουν γαλατακι παλι κατσικισιο,το συστηνουν για παιδια 12 μηνων και πανω. Εχουν κι αλλα προιοντα,αλλα θα τα δειτε στο site.

Βρηκα και εναν κρητικο παραγωγο απο τον Κισαμο Χανιων ,μας αρεσε η ιδεα του,βλεπεις τα προιοντα του στο ιντερνετ και παραγγελνεις με mail και σου τα φερνει στην πορτα σου χωρις επιβαρυνση.Δεν εχω δει τιμες ακομη.Το site ειναι biobox.wikidot.com

Δυστυχως δεν προλαβαμε να πουμε περισσοτερα γιατι ο μικρος στραβοκαταπιε ενα παξιμαδι και ..καταλαβατε τι ακολουθησε :woohoo:

Και με την ευκαιρια να πω οτι το γαλα της Αμερικανικης Γεωργικης Σχολης (Σαλονικα) πωλειται σε ΑΒ κ Σκλαβενιτη (καποια κοπελα εδω το ρωτησε καιρο πριν και μιας και το βρηκα το αναφερω)

Αν πηγε και καμια αλλη απο μας εδω ας γραψει και τιποτα εξτρα γιατι δεν προλαβα να τα ψαξω ολα!

ΥΓ μας εδωσαν ενα φυλλαδιο "ενα προγραμμα για την εγκεφαλικη αναπτυξη του βρεφους" balanced beginnings,απευθυνεται σε εκπαιδευτικους κ γονεις.Ακομη δεν το ψαξα,αλλα αν σας κανει κουκου δειτε στο www.bbgr.org

:kiss:

post-8052-13873934738582_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...