Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΣΤΙΣ 16 ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ..

ΩΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ -ΓΑΛΑ-ΘΕΡΜΟ Κ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ(ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ Κ ΕΞΩ)..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ?? ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑΑΑΑ... ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΕΡΟ, ΚΡΕΜΑ ,ΠΙΑΤΑΚΙ κ.λπ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ?? :silly:

Δημοσίευση

Σιγα μην κλειστεις μεσα.Θα σου πω τι εκανα και τι κανω

Για τα φρουτα:Αν πρεπει να εισαι εκτος την ωρα της φρουτοκρεμας, τα αλεθεις πριν φυγεις, τα κλεινεις σε ταπερακι κ τα βαζεις σε ισοθερμικο τσαντακι, με μια παγοκυστη απο κατω τους.Μενουν μια χαρα(εμεις ετσι τρωγαμε στα φρουτα οταν πηγαιναμε στη θαλασσα0.

Το φαγητο με τον ιδιο τροπο, χοχλαζεις το φαγητο, το αλεθεις και παλι σε ισοθερμικο τσαντακι.

Με τη κρεμα, ταπερακι, θερμος και η κρεμουλα.

Καλες βολτες!!

Δημοσίευση

poupoukitsa να σας ζήσει το μωράκι σας :)

Εγω θα σου έλεγα να ρωτήσεις και τον παιδίατρό σου για τα αλεσμένα φρούτα.

Τα φρούτα οταν αλεστούν μετά από κάποια ώρα γίνονται όξινα και χάνουν τα θρεπτικά συστατικά τους.Θα έλεγα να μην το δοκιμάσεις εαν πρώτα δεν συμβουλευτείς το γιατρό σου.

Καλή αρχή!

Δημοσίευση

Αντριαννα καλησπερα,

αυτο με τα φρουτα μου το ειπε η γιατρος μου.Ποτε δεν θα ελεγα κατι που θα εκανα του κεφαλιου μου.Το εχω ακουσει κ εγω, αλλα μου ειχαν πει για πολλες ωρες.Και εδω λοιπον καθε γιατρος εχει τη δικη του αποψη :)

Δημοσίευση

οντως σιγα μην κλειστεις μεσα!!!!!!!!!! πιο ευκολο μου ηταν οταν ξεκινησαμε κρεμουλες να βγαινω εξω παρα με το γαλα

εχω παρει ενα ταπερακι που χωραει ακριβως το φαγητακι του,νερο και την κρεμουλα

το καλο ειναι οτι την απογευματινη κρεμα την τρωει στις 6:30 οποτε μετα ειμαστε ελευθεροι για ατελειωτες βολτες το μονο που χρειαζομαι ειναι pamprers και μωρομαντηλα

εχω και ενα ισοθερμικο τσαντακι για οταν χρειαστει να φαει εξω και επειδη τωρα πια δεν τρωει κρεμες(σκονη )το απογευμα αν ειμαστε εξω μπορει να φαει μπισκοτακια,η μπανανα,η κρεμα ετοιμη εμποριου(γιωτης η μοναδικη που δεν τον πειραζει)

καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...