Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι ήταν αυτό που έζησα σήμερα;; Από το πρωί μέχρι και πριν μια ώρα δε σταμάτησα να τρώω..και μου φσίνεται περίεργο καθώς μέχρι προχτές πρόσεχα πάρα πολύ τι έτρωγα και μάλιστα είχα χάσει και 1 1/2 κιλό εξ αιτίας της ανακατωσούρας..σήμερα όμως..τα έδωσα όλα..θα σας απαριθμήσω τι καταβρόχθησα για να δείτε τι εννοώ..

1 ποτήρι χυμό

1 τυροπιτάκι

μισό τσιζκεικ

5 μπουκιές ψωμι με ζαμπόν

ενα κομματι μικρό κιμαδόπιτα

1 μεγαλοπό κομμάτι σπανακόπιτα

λίγη ψαρόσουπα

μισό κομμάτι μηλόπιτα

άλλο ένα τυροπιτάκι

ξανά ψαρόσουπα

3 τυροπιτάκια

3 μπουκιές πίτσα καιι....

μια δαγκωνιά κιντερ ντελίς

και ένα σοκολατάκι λάκτα μικρό...

Αυτά τα λίγα..δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ τόσες μέρες πρόσεχα χωρίς να νιώθω πίεση ή να μου λείπει κάτι , μέσα σε μια μέρα καταβροχθισα τόσα πράγματα..τι έπαθα;;;;

Είναι κρίση βουλιμίας;; Φοβάμαι πολύ..ήδη είμαι αφράτω..μην το παρακάνω τώρα στην εγκυμοσύνη...καθώς δεν υπάρχει και λόγος να τρώω τόσα πράγματα..εσείς τι λέτε;; Που μπορεί να οφείλεται όλο αυτό;;Μήπως ήταν λαιμαργια;;Δηλαδή τόσο καιρό που έτρωγα με μέτρο ξέσπασα;;Τι;;

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Τι ήταν αυτό που έζησα σήμερα;; Από το πρωί μέχρι και πριν μια ώρα δε σταμάτησα να τρώω..και μου φσίνεται περίεργο καθώς μέχρι προχτές πρόσεχα πάρα πολύ τι έτρωγα και μάλιστα είχα χάσει και 1 1/2 κιλό εξ αιτίας της ανακατωσούρας..σήμερα όμως..τα έδωσα όλα..θα σας απαριθμήσω τι καταβρόχθησα για να δείτε τι εννοώ..

1 ποτήρι χυμό

1 τυροπιτάκι

μισό τσιζκεικ

5 μπουκιές ψωμι με ζαμπόν

ενα κομματι μικρό κιμαδόπιτα

1 μεγαλοπό κομμάτι σπανακόπιτα

λίγη ψαρόσουπα

μισό κομμάτι μηλόπιτα

άλλο ένα τυροπιτάκι

ξανά ψαρόσουπα

3 τυροπιτάκια

3 μπουκιές πίτσα καιι....

μια δαγκωνιά κιντερ ντελίς

και ένα σοκολατάκι λάκτα μικρό...

Αυτά τα λίγα..δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ τόσες μέρες πρόσεχα χωρίς να νιώθω πίεση ή να μου λείπει κάτι , μέσα σε μια μέρα καταβροχθισα τόσα πράγματα..τι έπαθα;;;;

Είναι κρίση βουλιμίας;; Φοβάμαι πολύ..ήδη είμαι αφράτω..μην το παρακάνω τώρα στην εγκυμοσύνη...καθώς δεν υπάρχει και λόγος να τρώω τόσα πράγματα..εσείς τι λέτε;; Που μπορεί να οφείλεται όλο αυτό;;Μήπως ήταν λαιμαργια;;Δηλαδή τόσο καιρό που έτρωγα με μέτρο

ξέσπασα;;Τι;;

ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!! :lol::lol:

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙ......

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ...ΕΡΙΧΝΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ :P

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ....ΤΩΡΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ.

ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ B)

Δημοσίευση

χαχαχα τυρογαριδακι μου θυμισες τον εαυτο μου! :) κ στις 3 εγκυμοσυνες ετρωγα χωρις σταματημο...πραγματικα συνεχεια κατι μασαγα... :blink: απο αλμυρο πηγαινα σε γλυκο κ απο γλυκο σε αλμυρο...αλλα να σου πω την αληθεια το καταευχαριστιομουνα γιατι ετρωγα κ κανενας δεν μπορουσε να μου πει γιατι τρωω τοσο η' οτι προσεχε θα παχυνεις...χαχαχα οι εγκυουλες εχουν...ελλαφρυντικα!!! :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Δοκιμασε μηλοπιτα με ψαροσουπα! τελειος συνδιασμος! :P

:P

Nα βουτήξω λες τη μηλόπιτα στην ψαρόσουπα εε;;; Δοκιμασμένο έτσι;; :)

Αν είναι κορίτσια αυτό μια συνηθισμένη μέρα..τότε..με λυπάμαι πολύ...θα γίνω φάλαινα...

Δημοσίευση

Φανη μου καλημερα!

Καθε εγκυμωσυνη και διαφορετικη!

Ετσι ημουν στην δευτερη εγκυμωσηνη μου.

Ενω στην πρωτη προσεχα και μπορουσα να προσεχω, στην δευτερη δεν μπορουσα να σταματησω!

Οσο μπορεις προσπαθησε!

Δεν θα σκασεις κιολας!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ελενίτσα!Ευχομαι να μην είναι ετσι..θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κρίση λαιμαργίας και βουλιμίας!!!Σήμρα θέλω να είμαι παααααρα πολύ προσεκτική. Θα πάμε και για φαγητό..ξέρεις που;; Στο Λημέρη του Ληστή στην Προφύλια, το ξέρεις τομέρος;

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ στην εγκυμόσυνη μου τους πρώτους τρείς μήνες είχα έντονες ανακατωσούρες και εμέτους και έτσι δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Μετά τον τρίτο μήνα που συνήλθα κάπως με πιάνανε και μένα πότε πότε λιγούρες και ήθελα να τρώω διάφορα! Ωστόσο κάποια πράγματα όπως σάλτσες, σούπες, μακαρόνια και χυμούς δε τα πλησίαζα μέχρι και που γέννησα γιατί ακόμη και η μυρωδιά τους με ανακάτευε.

Μην ανησυχείς τόσο πολύ! Το γεγονός ότι έφαγες μια μέρα πολύ δε σημαίνει ότι θα το κάνεις κάθε μέρα. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...