Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας παλι!σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για ολες οσες κανανε κατι αντιθετο απο αυτο που τους ειπε ο γιατρος και δεν το μετανιωσανε ποτε!Επικυνδινο θεμα και δεν θελω να επηρεασω καμια με αυτο,αλλωστε ειμαι η πρωτη που εμπιστευεται απολυτα τον γιατρο της και δεν εκανα τιποτα αντιθετο επειδη ομως και οι γιατροι θεοι δεν ειναι και επειδη οι αποψεις των γιατρων ειναι διαφορετικες θα ηθελα την γνωμη σας για προσπαθεια εγκυμοσυνης μετα απο μια περιοδο απο την αποξεση και ενω εχουνε γινει οι απαραιτητες εξετασεις.Ποιες το προσπαθησανε?πηγανε ολα καλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου ειπε να ανοιξω τρυπες στο μπουκαλι για να τρεχει καλυτερα το γαλα και γω οχι μονο δεν ανοιξα αλλα του εδινα με συριγγα για να το δυσκολεψω το μωρο και να το παρει αποφαση να πινει απο μενα. :blush: Γι αυτο που ρωτας δεν εχω αποψη.

Καλησπέρα,

δεν έχω κάνει κάτι αντίθετο σε αυτά που μου έχει πεί ο γιατρός. Μόνο τώρα στην εγκυμοσύνη μου έχει πει να μην τρώω έξω ντομάτες κ μαρούλια (επειδή δεν τα πλένουν, για το τοξόπλασμα) κ το ξέχασα κ έφαγα. Δεν πειράζει..

Θέλω να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά κ μην αγχώνεσαι.

Κ εγώ είχα μια άσχημη εμπειρία, όπως κ πολλές κοπέλες εδώ αλλά άκουσα τον γιατρό κ όλα πήγαν καλά! Μην σε επηρεάζουν αρνητικά οι άλλοι, συγγενείς κ φίλοι που πολλές φορές λένε το μακρύ κ το κοντό.

Οταν στο 2ο μηνα ειδα λιγο αιμα μου ειπε να ξεκινησω utrogestan αλλα δε μου αρεσαν αυτα που εγραφε μεσα ουτε οτι θα βομβαρδιζα τον οργανισμο μου με ορμονες και δε τα πηρα..

Ξερω βεβαια οτι οι περισσοτερες τα παιρνουν και πανε ολα καλα αλλα εγω ειμαι οτι κατεβασει η κλαβα μου που λενε! :silly:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ

ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ(ΓΙΑΤΡΟΣ)ΔΗΛ.ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ

ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ

ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ...

ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΣΚΥΖΕ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΑ....(ΥΨΗΛΗ ΡΙΞΗ ΥΓΡΩΝ-Ο ΤΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ -ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ-ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ-ΜΗΔΕΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ )

ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ :P:P

Ο ΔΕ ΜΙΚΡΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΜΠΙ!!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ;)

ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ.....

δεν μετανιωνω, οταν στο παιδων μια ειδικευομενη ειχε πισμα με ενα συγκεκριμενο γαλα που ηθελε να δωσει στον μικρο μου και ενω της ελεγα οτι δεν το θελει εκεινη επεμενε να το πιει

δεν μετανιωσα που σηκωσα το νοσοκομειο στο ποδι για να αλλαξουμε αμεσως γαλα και τελικα το ενστικτο μου ηταν σωστο αλλα και της παιδιατρου μου ευτυχως

Άμα σας πω τι διάβασα χωρίς τα γυαλιά μου,

θα με βρισετε! :blush:

Για τον τιτλο του ποστ λεω!!!

Λεω κ γω... μα τι γραφει αυτη? :blink:

Τεσπα! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...