Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ε δεν πειραζει! Ισως αν ειναι εξω να της τραβηξουμε εμεις την προσοχη για να προλαβεις να κανεις και εσυ μια ρουφηξια!

Βανια την επομενη φορα τοτε! Περαστικα στον γιο σου! :)

• Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αθηνουλα μου ηθελα και εγω παρα πολυ να σε γνωρισω εχω ομως κι εγω τον μικρο με πυρετο (σημερα μου εκανε)και πολυ γκρινια απο χθες

αχ μωρε στεναχωριεμαι τωρα που δεν ερχομαι σου στελνω ομως την αγαπη μου και πολλα πολλα φιλακια στα κοριτσακια σου

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!

kalypso και τι εγινε! Παρε τη μικρη και ελα!! Επιτρέπεται ο θηλασμός! ;) Μη φοβάσαι δεν θα σε λιντσάρουμε! :P :laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΕΙΚΑ :) ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.Α ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ.ΣΤΙΣ 5:30 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ?

Δημοσίευση

Φανταζομαι τα κοριτσια θα βαλουν φωτογραφιες, ετσι κοριτσια;;;;;

Τα Χριστουγεννα θα ξαναερθουμε και απο οτι βλεπω μεχρι να γινουν οι ετοιμασιες του γαμου θα κανω μερικα ταξιδακια αστραπη. Ολο και καπου θα τα καταφερω να βρεθουμε!

Δημοσίευση

Αθηνά μαθηματικώς βέβαιο ότι σε 1 εβδομάδα θα μηδενιστεί! :laugh:

Τόσο αντιπαθητική είμαι;;; :huh::dry: :silly: :blink:

Τέλος πάντων...κατηγορήθηκα ότι υπερασχολούμαι και να φανταστείς ότι έπειτα από μήνες το αντιλήφθηκα! B)

Έχει και σίριαλ κάρμα στον ΑΝΤΙ;;;

Ευχαριστώ... :)

με εμψυχώνεις!Ανταποδίδω... :cheer:

Τηλεφώνησε να σου στείλουν δείγματα ηλεκτρονικά...

Πολύ γρήγορα θα συνεννοηθείς με την κυρία!

Περιμένουμε τί θα επιλέξεις... :);)

Ζουζού επίσης!!! :)

αύριο θα ανταποδώδω... ;)

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Κορίτσια, έχουμε επισκέψεις!!! :woohoo:

Ήρθε στην Αθήνα η AthinaK!!! :)

Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια έκτακτη συνάντηση για να την καλωσορίσουμε και να τη γνωρίσουμε από κοντά.

Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 9-11-2009 στις 5.30 μ.μ. στo Applebee's που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας 190 & Δ. Σούτσου, δίπλα στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι.

Με το καλό να βρεθούμε!!!

Φιλάκια! :)

Κορίτσια, το ραντεβού μας ισχύει, δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Τα λέμε το απόγευμα! ;):)

Δημοσίευση

Κοριτσάρες ισχύει ε; 5 μιση στο Applebee's; Θα είμαι και εγώ.Πως θα γνωριστούμε; Εγώ θα είμαι στο περίπτερο μπροστά και θα κρατάω το Αθηνόραμα.Ειμαι ξανθιά και παχουλούλα.Ο μπέμπης έχει κόκκινο καρότσι.Τα λέμε εκεί.

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

o dikos mou shmera brike na bgaei to tetarto donti ...grrrrr

tha prospathisoume na erthoume omws .

to polu polu na anektite na ton exete agalitssa me thn seira gia xadakia .

Μη σε νοιάζει βρε.Θα συναγωνίζονται με το δικό μου στη γκρίνια. :woohoo: :woohoo: Θα σε περιμένουμε ε;

Δημοσίευση

Τελεια! Εγω θα ειμαι μονο με τη Δαναη. Η Ναταλια με γειωσε! Γιατι Παναγιωτα στο περιπτερο και οχι μεσα στο μαγαζι;

Και η Δαναη βγαζει δοντια αι ειναι στις γκρινιες της αλλα αυτο δεν με εποδιζει να την εχω μαζι μου. Ειναι αλλωστε το δεξι μου χερι!!!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Τελεια! Εγω θα ειμαι μονο με τη Δαναη. Η Ναταλια με γειωσε! Γιατι Παναγιωτα στο περιπτερο και οχι μεσα στο μαγαζι;

Και η Δαναη βγαζει δοντια αι ειναι στις γκρινιες της αλλα αυτο δεν με εποδιζει να την εχω μαζι μου. Ειναι αλλωστε το δεξι μου χερι!!!

Μέσα λες ε;Στον κάτω όροφο;Δε θυμάμαι να έχουν ασανσέρ.Οκ.Πως θα γνωριστούμε;Ψιλοντρέπομαι να κοιτάζω τα τραπέζια.Εσύ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...