Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβληματισμός για εγκυμοσύνη...

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια της κάθεμια σας σε περίπτωση που έχεετε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση με τη δική μου... Η έμμηνος ρύση του προηγούμενου μήνα ήταν στις 22/9 έως και 27/9 και στην 15η μέρα (6/10) ξεκίνησα να έχω καφέ και ρόζ (κυρίως καφέ) αίμα και αυτό κράτησε για 4 μέρες. Στις 6/10 που πρωτοπαρουσιάστηκε το αίμα ήρθα σε ολοκληρωμένη ερωτική επαφή με το σύντροφο μου. Η τελευταία έμμηνος ρύση ήρθε ξανά 26/10 και κράτησε έως τις 31/10 και είχε φυσιολογική ροή. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: Σήμερα ξύπνησα και είχα τάση για εμετό χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς να είμαι άρρωστη. Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;... Υπάρχει, ίσως, περίπτωση εγκυμοσύνης;... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος και να εχεις περιοδο. Μπορεί όμως αυτή η ταση για εμετο να ειναι εντελως συμπτωματική. Αν συνεχιστει η αδιαθεσια σου, δεν κανεις κανενα τεστ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο;

Και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος και να εχεις περιοδο ....κανε το τεστακι και περιμενουμε νεα σου....φιλακια

κοριτσια καλησπερα....τελικα δεν εκανα το τεστ ακομα...αλλα ηθελα να σασ πω ακομα οτι πριν ενα μηνα εκανα τεστ παπ και βιοψια γιατι μου ειχε βρει η γυναικολογος μου τον ιο hpv..ακομα δεν πηγα να παρω τα αποτελεσματα γιατι φοβαμαι για το χειροτερο...μπορει να φται και αυτο ως προς την ανωμαλια που ειχα με το αιμα...

καλησπερα κοριτσια...ελπιζω να ειστε ολες καλα.. :) οι εξετασεις μου δεν ηταν και πολυ καλες τελικα..σημερα θα παω να μου τα πει αναλυτικα η γυναικολογος μου...το αγχος βεβαια ειναι το ιδιο..λετε να μην μπορω στο μελλον να κανω παιδια?μου εχει κολλησει οτι δεν θα μπορω..εχω κανει και μια εκτρωση στα 20 μου..δυστηχως. :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...