Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο «βωμός» της τελειότητας είναι ένας. Να βγαίνεις από το μαιευτήριο με το τζίν που φορούσες πριν 9 μήνες.

Κάντε ένα πείραμα. Απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε έγκυο του περιβάλλοντος σας, λέγοντας της ψιθυριστά το εξής: «ξέρω το μυστικό για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt».

Αυτό ήταν! Στον… ίδιο ακριβώς χρόνο, έχετε γίνει η καλύτερή της φίλη, ο άνθρωπός της, ο ευεργέτης και στις πιο… «προχωρημένες» καταστάσεις, η κληρονόμος της!!!

Μάλιστα, κάθε γυναίκα που διανύει ή διένυσε αυτή την περίοδο της ζωής της είναι διατεθειμένη να σας προσφέρει οτιδήποτε προκειμένου να απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Ακόμα κι εκείνες που ο μεταβολισμός τους λειτουργούσε «ευνοϊκά» κι όταν έκαναν διατροφικές ατασθαλίες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μπορούν και αυτές πλέον να γίνουν υποψήφια θύματα της «λείας» σας προκειμένου να… αναπτύξετε τον παραπάνω ισχυρισμό σας!

Η «κατάντια» των μανάδων μας είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.

Η «λάμψη» της εικόνας των μαμάδων-σταρ είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο «βωμός» της τελειότητας είναι ένας. Να βγαίνεις από το μαιευτήριο με το τζην που φορούσες πριν εννέα μήνες. Όλα τα άλλα προκαλούν… αυτό-απέχθεια!

Δυστυχώς, αυτή είναι η «αλήθεια» με την οποία βομβαρδιζόμαστε.

Ιστορίες μανίας, τρέλας και… απορρίψεων, έχουν πάρει την θέση της πιο όμορφης στιγμής στην ζωή μιας γυναίκας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η περίοδος μετά τον τοκετό φέρνει και μια… άλλη σειρά επιπλοκών:

Αν επιλέξετε να μην επιστρέψετε στην εργασία σας αμέσως, τότε είστε σίγουρα τεμπέλα και στερείστε φιλοδοξιών.

Αν πάτε πίσω «πολύ σύντομα», όπως η πρώην Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης Rachida Dati η οποία επέστρεψε στην εργασία της πέντε ημέρες μετά τη γέννα, τότε είστε μια κακή μητέρα που δεν νοιάζεται για το παιδί της.

Τελικά το μήνυμα είναι ένα: ό, τι κάνουμε δεν θα είναι ποτέ αρκετά καλό και φυσικά… θα υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.

Θέλετε την γνώμη μου;

Δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα:

• Η εγκυμοσύνη προσθέτει κιλά. Άλλες φορές λιγότερα, άλλες φορές περισσότερα.

• Είναι σχεδόν αδύνατον να βγεις από το μαιευτήριο, φορώντας το παλιό σου τζίν.

• Είναι στο χέρι σας και έχετε υποχρέωση απέναντι στο παιδί, τον εαυτό και τον σύντροφό σας να χάσετε τα όποια περιττά κιλά, αλλά με σωστή διατροφή και άσκηση.

• Κανένας… γρήγορος τρόπος απώλειας δεν εγγυάται διάρκεια

• Κανένας… επεμβατικός τρόπος δεν είναι «ισχυρότερος» από την πραγματική θέλησή σας

• Οι σταρ που βλέπετε να φωτογραφίζονται με μπικίνι μέσα στο διάστημα της… λοχείας, έχουν καταρχήν πολύ… καλοπληρωμένο φωτογράφο και κατά δεύτερον δωμάτιο του προσωπικού τους πλαστικού μέσα στο σπίτι τους!

Έχετε υπόψιν πως σύμφωνα και με στατιστικά στοιχεία κατά την τελευταία δεκαετία υπήρξε ένα τεράστιο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ για τις εγκυμοσύνες προσωπικοτήτων αλλά και την απώλεια βάρους τους μετά τον τοκετό. Μεταξύ του 2003 και 2005, ο αριθμός των ατόμων που έγιναν πρωτοσέλιδα σε περιοδικό λόγω της εγκυμοσύνης τους υπερδιπλασιάστηκαν.

• Το μωρό που ήρθε στην ζωή σας, έχει καταρχήν ανάγκη από μια υγιή μητέρα

• Υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να αποτελεί αξιόλογο στόχο ώστε να καταναλώνονται πράγματα και διαδικασίες στο όνομα της ομορφιάς. Είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, είτε για ένεση μποτοξ.

• Απολαύστε το μωρό σας. Πιστέψτε με τα χρόνια περνούν γρήγορα και ο χρόνος είναι… αμείλικτος!

Δημοσίευση

που να βγεις με το παλιο τζην?ειδικα αν φορας αυτες τις κουμουτσο-σερβιετες!!!

και φτανει πια με τις τρελες τραγουδιαρες που σ ολη την εγκυμοσυνη η μονη εννοια ειναι αν θα τους κανει το μπουζουκο-μινι μετα τη γενα!!

Δημοσίευση

Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να αγχωνόμαστε τόσο πολύ για τα κιλά της εγκυμοσύνης.Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία,ο οργανισμός ''δουλεύει''για δυο άρα αυξάνονται και οι ανάγκες του :) Με σωστή διατροφή ,μετά τον τοκετό,μπορούμε να γίνουμε καλύτερες και απο πριν.

Ευχαριστώ για το κάρμα!

Δημοσίευση

mummy4 έγραψε:

Ο «βωμός» της τελειότητας είναι ένας. Να βγαίνεις από το μαιευτήριο με το τζίν που φορούσες πριν 9 μήνες.

Κάντε ένα πείραμα. Απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε έγκυο του περιβάλλοντος σας, λέγοντας της ψιθυριστά το εξής: «ξέρω το μυστικό για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt».

Αυτό ήταν! Στον… ίδιο ακριβώς χρόνο, έχετε γίνει η καλύτερή της φίλη, ο άνθρωπός της, ο ευεργέτης και στις πιο… «προχωρημένες» καταστάσεις, η κληρονόμος της!!!

Μάλιστα, κάθε γυναίκα που διανύει ή διένυσε αυτή την περίοδο της ζωής της είναι διατεθειμένη να σας προσφέρει οτιδήποτε προκειμένου να απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Ακόμα κι εκείνες που ο μεταβολισμός τους λειτουργούσε «ευνοϊκά» κι όταν έκαναν διατροφικές ατασθαλίες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μπορούν και αυτές πλέον να γίνουν υποψήφια θύματα της «λείας» σας προκειμένου να… αναπτύξετε τον παραπάνω ισχυρισμό σας!

Η «κατάντια» των μανάδων μας είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.

Η «λάμψη» της εικόνας των μαμάδων-σταρ είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο «βωμός» της τελειότητας είναι ένας. Να βγαίνεις από το μαιευτήριο με το τζην που φορούσες πριν εννέα μήνες. Όλα τα άλλα προκαλούν… αυτό-απέχθεια!

Δυστυχώς, αυτή είναι η «αλήθεια» με την οποία βομβαρδιζόμαστε.

Ιστορίες μανίας, τρέλας και… απορρίψεων, έχουν πάρει την θέση της πιο όμορφης στιγμής στην ζωή μιας γυναίκας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η περίοδος μετά τον τοκετό φέρνει και μια… άλλη σειρά επιπλοκών:

Αν επιλέξετε να μην επιστρέψετε στην εργασία σας αμέσως, τότε είστε σίγουρα τεμπέλα και στερείστε φιλοδοξιών.

Αν πάτε πίσω «πολύ σύντομα», όπως η πρώην Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης Rachida Dati η οποία επέστρεψε στην εργασία της πέντε ημέρες μετά τη γέννα, τότε είστε μια κακή μητέρα που δεν νοιάζεται για το παιδί της.

Τελικά το μήνυμα είναι ένα: ό, τι κάνουμε δεν θα είναι ποτέ αρκετά καλό και φυσικά… θα υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.

Θέλετε την γνώμη μου;

Δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα:

• Η εγκυμοσύνη προσθέτει κιλά. Άλλες φορές λιγότερα, άλλες φορές περισσότερα.

• Είναι σχεδόν αδύνατον να βγεις από το μαιευτήριο, φορώντας το παλιό σου τζίν.

• Είναι στο χέρι σας και έχετε υποχρέωση απέναντι στο παιδί, τον εαυτό και τον σύντροφό σας να χάσετε τα όποια περιττά κιλά, αλλά με σωστή διατροφή και άσκηση.

• Κανένας… γρήγορος τρόπος απώλειας δεν εγγυάται διάρκεια

• Κανένας… επεμβατικός τρόπος δεν είναι «ισχυρότερος» από την πραγματική θέλησή σας

• Οι σταρ που βλέπετε να φωτογραφίζονται με μπικίνι μέσα στο διάστημα της… λοχείας, έχουν καταρχήν πολύ… καλοπληρωμένο φωτογράφο και κατά δεύτερον δωμάτιο του προσωπικού τους πλαστικού μέσα στο σπίτι τους!

Έχετε υπόψιν πως σύμφωνα και με στατιστικά στοιχεία κατά την τελευταία δεκαετία υπήρξε ένα τεράστιο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ για τις εγκυμοσύνες προσωπικοτήτων αλλά και την απώλεια βάρους τους μετά τον τοκετό. Μεταξύ του 2003 και 2005, ο αριθμός των ατόμων που έγιναν πρωτοσέλιδα σε περιοδικό λόγω της εγκυμοσύνης τους υπερδιπλασιάστηκαν.

• Το μωρό που ήρθε στην ζωή σας, έχει καταρχήν ανάγκη από μια υγιή μητέρα

• Υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να αποτελεί αξιόλογο στόχο ώστε να καταναλώνονται πράγματα και διαδικασίες στο όνομα της ομορφιάς. Είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, είτε για ένεση μποτοξ.

• Απολαύστε το μωρό σας. Πιστέψτε με τα χρόνια περνούν γρήγορα και ο χρόνος είναι… αμείλικτος!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑ

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

που να βγεις με το παλιο τζην?ειδικα αν φορας αυτες τις κουμουτσο-σερβιετες!!!

και φτανει πια με τις τρελες τραγουδιαρες που σ ολη την εγκυμοσυνη η μονη εννοια ειναι αν θα τους κανει το μπουζουκο-μινι μετα τη γενα!!

Πάρε και εσυ ενα κάρμα γιατί εχεις κέφια σήμερα!!!!!!

Εγω ακόμα θελω 5 κιλά για να γινω η παλιά καλή Αθηνά και έχουν περάσει 10 μηνες απο τη γεννα. Θα φυγουν, ειμαι σε καλό δρόμο.

Πηγα χτες για νυφικό και τι μου λέει η μητέρα μου;;; Πάρε το ενα νουμερο μεγαλύτερο, σιγα μη τα χασεις τα κιλά σου!!!! :angry:

Δημοσίευση

Μπράβο mummy4,πρέπει να τα υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ολα αυτά που γράφεις γιατί παρασυρόμαστε πολλές φορές και γεμίζουμε ενοχές και άγχος είτε από μόνες μας είτε φροντίζουν οι "καλοθελητές" για το πότε και πως θα χάσουμε τα κιλά εγκυμοσύνης, η σύγχρονη γυναίκα είναι πολύ καταπιεσμένη τελικά, στο χέρι μας είναι όμως να αλλάξουμε τα δεδομένα, και την πλαστή εικόνα που δίνουν για εμάς τα ΜΜΕ και η βιομηχανία της showbiz.

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ!

Καλά, εγώ ούτε έγκυος είμαι, ούτε παιδιά έχω, αλλά γενικά διαφωνώ με την κατευθυνόμενη εικόνα της γυναίκας που προωθούν τα διάφορα ΜΜΕ. Σκεφτείτε μόνο αυτό: ένα "γυναικείο" περιοδικό, τι θέματα περιέχει συνήθως; Μόδα, καλλυντικά, μέθοδοι αδυνατίσματος και δίαιτες, μακιγιάζ, κομμώσεις, σεξ (Κοσμοπόλιταν) και το πολύ-πολύ, να έχει και κανένα άρθρο γιαλαντζί ψυχολογίας. Τα ανδρικά περιοδικά τι θέματα έχουν; Αυτοκίνητα, ανδρικά καλλυντικά, ανδρική μόδα, αθλητικά, πολιτική. Δηλαδή, αποκλείεται μια γυναίκα να είναι οδηγός και μάλιστα καλή, και να θέλει να γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω για τα αυτοκίνητα. Αποκλείεται οι γυναίκες να ενδιαφέρονται για την πολιτική, την οικονομία, την εκπαίδευση, τα τεχνικά επαγγέλματα.

Μας τοποθετούν εκ των προτέρων σε στερεότυπα και μας "εξαναγκάζουν" να μπούμε σ' αυτά τα γελοία καλούπια.

Δημοσίευση

Εγω αγοραζω τα κουτσομπολιστικα και δεν κοιταζω τις διαφημισεις!!!!! :)

Οταν μια γυναικα ειναι εγκυος 2 πραγματα τη ρωτανε: Τι παιδι εχει και ποσα κιλα πηρε. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ακουστει σχολιο για τα κιλα της. Κανεις δεν ρωταει αν το μωρο ειναι καλα!!!!!

Όταν γεννησει, ακουγονται παλι δυο σχολια: Ποτε θα κανει το επομενο παιδι και πως δειχνει μετα τη γεννα!!!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά!,συμφωνώ μαζί σου.Γιατί οι γυναίκες να μην διαβάζουν εφημερίδα;Οι άντρες είναι εξυπνότεροι,τα κατανοούν καλύτερα και τελικά έχουν μόνο εκείνοι άποψη;Προσωπικά,διαβάζω γυναικεία περιοδικά,διαβάζω όμως και πιο ουσιαστικά άρθρα.

AthinaK επίσης λανθασμένη αντίληψη.Αντί να κοιτάμε την υγεία ,κοιτάμε το περιτύλιγμα.

Δημοσίευση

Εγω μπορεί να μη βγήκα από το μαιευτήριο φορώντας το παλιό μου τζιν..... Το φόρεσα όμως 20 μέρες μετά τη γέννα! Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 53 κιλά, τώρα είμαι 52. Δεν έκανα τίποτα αν εξαιρέσουμε τις 20 πρώτες μέρες που έτρωγα κυρίως σούπες για να έχω γάλα. Τώρα τρώω τα πάντα. Ακόμα και γλυκα που ποτέ δεν έτρωγα! Μου εμεινε από την εγκυμοσύνη μάλλον :P Μάλλον είμαι από τις τυχερες αλλά όπως και να χει δε θα άφηνα ποτέ τα κιλά της εγκυμοσύνης μου να με ρίξουν ψυχολογικά και να χάσω τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Οταν μια γυναικα ειναι εγκυος 2 πραγματα τη ρωτανε: Τι παιδι εχει και ποσα κιλα πηρε. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ακουστει σχολιο για τα κιλα της. Κανεις δεν ρωταει αν το μωρο ειναι καλα!!!!!

Όταν γεννησει, ακουγονται παλι δυο σχολια: Ποτε θα κανει το επομενο παιδι και πως δειχνει μετα τη γεννα!!!!!

Πόσο δίκιο έχεις....

Δημοσίευση

Μην ξεχνάτε ότι το σώμα μας μας έκανε το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου... Τα νινάκια μας! Πρέπει να το φροντίσουμε και να συνεχίσουμε να το αγαπάμε με όλα τα παραπάνω κιλάκια μας...

Έχω να χάσω 3 κιλά ακόμη και η μπέμπα μου είναι 6 μηνών τώρα. Να σας πω κάτι;;; Δε με νοιάζει καθόλου το πότε θα τα χάσω! Βλέπω τη σβούρα μου να μου γελάει και λέω χαλάλι της τόσα κι άλλα τόσα!!!

Δημοσίευση

athinaK οντως εχω κεφια!ευχαριστω κ για το καρμα :) ανταποδιδω :)

κ οσο για τα ποσα πρεπει να χασω....πολλα! :laugh: αλλα δεν προλαβα!ξαναεμεινα γρηγορα εγκυος...θα φυγουν μετα. Αλλα πολυ μας πιεζουν ολοι απο παντου.

Αυτο που δε λενε πολλες απο αυτες τις σελεμπριτομαμαδες ειναι οτι διακοπτουν το θηλασμο και το ριχνουν στις διαιτες. :dry:

μπορεις να προσεχεις στην εγκυμοσυνη,καμια δεν παχαινει απο τον αερα (ευτυχως!) αλλα μπορει και να το ριξεις εξω βρε παιδι μου :laugh: οπως εγω!θα σκασω τωρα κ γι αυτο?

Δημοσίευση

Αμ εγω?Παρατηρησα το αλλο. Ετρωγα σαν μοσχαρι επαιρνα κιλα και ολοι μου λεγανε οτι χανω... :unsure: εφευγε το πριξιμο και τωρα εχουν μεινει αλλα 3. Δεν εκανα απολυτως τιποτα αντιθετως μαμ και πολυ μαμ λεμε. Το μωρο με ξεζουμιζει και πειναω η δολια. Δεν ειμαι ετοιμη να πιεστω και για αλλο λογο. Αποφασισα ομως να ξεκινησω παλι γυμναστηριο και με λιγη διατροφουλα μεχρι το καλοκαιρι θα εχω ξεφοτωθει και τα υπολοιπα. Δε θα παιθανω πια για να κανω κορμι σε χρονο dt. Ας το κανω σε 1 χρονο για να ειναι και μονιμο το αποτελεσμα. Τι να κανουμε αλλες μανουλες ειναι τυχαιρες και τα ξεφορτωνονται στο πιτς φιτιλι και αλλες προσπαθουν.

Δημοσίευση

εγω παω σε διατροφολογο εδω και καποια χρονια,ημουν αδυνατη αρκετα και πηγα μονο και μονο για να μαθω καποια πραγματα για ισορροπημενη διατροφη και για να φτιαξω ενα σωστο καθημερινο προγραμμα. Μετα την γεν που πηγα για να χασω οοολα αυτα τα κιλα,με ειχε καθησυχασει λεγοντας μου οτι δεν περιμενει κανεις απο μια γυναικα που γενησε να αδυνατησει σε μικρο χρονικο δαστημα.Μου χε πει οτι θα περασει χρονος τουλαχιστον για να επαναφερω το αρχικο βαρος χωρις να βλαψω την υγεια μου.Μου χε πει κιολας οσο θηλαζω να μην κανω διαιτα,να κανω καλη διατροφη για μενα κ το μωρο. εκει ειχα απενεχοποιηθει εγω. Γιατι μια φρικη 'την εφαγα" που λενε οταν γενησα και ειδα το σωμα μου...

Δημοσίευση

Αχ, πόσο δίκιο έχετε όλες!

Εμένα πολλές γυναίκες μου λένε " Πότε γεννάς? Μάρτιο? ωραία γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις προλάβει να μαζευτείς λίγο, ενώ πχ εγώ που γέννησα Ιούνιο ήμουν άστα να πάνε..." :(

Κ λέω¨Φαντάσου πως θα γίνω :( " κ αγχώνομαι

Βλέπεις πχ την Κάρτσωνα κ λές ένα μήνα μετά τη γέννα κ είναι όπως πριν, μόνο αυτό προβάλουν τα ΜΜΕ....

αλλά μετά σκέφτομαι ¨τι βλακείες είναι αυτές?" σημασία έχει το μωράκι. πάνω απο'όλα. :laugh: :laugh:

Σιγά-σιγά τα κιλά φεύγουν ;)

Δημοσίευση

Πριν μερικά χρόνια είχα διαβάσει ένα εκπληκτικό βιβλίο μιας ισπανίδας "Ένα θαύμα σε αναμονή" νομίζω. Περιγράφει την εμπειρία της εγκυμοσύνης, της γέννας και της μητρότητας σε ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα.

Απενοχοποιεί τα πάντα, και μεταξύ άλλων και τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αναφερόμενη στις διάφορες διάσημες που έχουν τέλειο σώμα μετά τη γέννα, γράφει ότι κάνουν καισαρική στον όγδοο μήνα, πριν ανοίξει η λεκάνη τους, και πακέτο με την καισαρική, πάει και η πλαστική.

Για σκεφτείτε το. Κάθε φορά που μας λένε για γέννα διάσημης, είναι πάντα με καισαρική!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...