Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΦΕΣ,ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΚΑΙ ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΗ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

Δημοσίευση

Λουκουμα το ειχα παθει και εγω

Μετα ακουσα οτι το μαλλι στην εγκυμοσυνη αναπτυσεται φουλ και πεφτει πολυ λιγοτερο απο το φυσιολογικο (μαλλον λογω ορμονων)

ΟΠοτε μετα πεφτει ο,τι δεν επεσε ολους αυτους τους μηνες Κατι τετοιο ειχα ακουσει ομως δεν ξερω αν ειναι εγκυρο και αν το καταλαβα σωστα

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Λουκουμα το ειχα παθει και εγω

Μετα ακουσα οτι το μαλλι στην εγκυμοσυνη αναπτυσεται φουλ και πεφτει πολυ λιγοτερο απο το φυσιολογικο (μαλλον λογω ορμονων)

ΟΠοτε μετα πεφτει ο,τι δεν επεσε ολους αυτους τους μηνες Κατι τετοιο ειχα ακουσει ομως δεν ξερω αν ειναι εγκυρο και αν το καταλαβα σωστα

apis καλα καταλαβες ετσι ακριβως γινεται

κι εγω γεννησα πριν 4 μηνες και πεφτουν παρα πολυ τα μαλλια μου,

τα τραβαει και το μωρο θα μεινω φαλακρη στο τελος.. αλλα δεν ηξερα οτι περνουμε σιδηρο...σας το ειπε ο γιατρος σας? εμενα δεν μου ειπε κατι τετοιο

Δημοσίευση

κοριτσια εμενα επεφταν τα μαλλια μου απιστευτα μεχρι πριν λιγο καιρο λογω παλινδρομης..

ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο με εσας,αλλα πηγα σε δερματολογο και συστησε ενα πολυ καλο σαμπουαν ΒΙΟΚΑΡ της ΒΙO LINE..

εδω και λιγες εβδομαδες που το χρησιμοποιω εχω δει διαφορα στα μαλλια μου,τα νιωθω πιο πλουσια και δυνατα..

Δημοσίευση

πρέπει να συνεχισουμε να παιρνουμε σιδηρο;;εγω το σταματησα εδω κ 1 μηνα περιπου,ενω συνεχιζω να θηλάζω..τα μαλλια μου βεβαια..τί να σας λέω..το σπίτι μου πάντα μεσα στην τρίχα ειναι όσο κ να σκουπίζω! :angry::P λέτε να αρχισω πάλι το σιδηρο;;

Δημοσίευση

Κι εμένα μ΄αφηνουν τα μαλια μου! Γεννησα 15 Ιουλίου!

Τα εχω κοψει 4-5cm είναι παροδικό! Θα περάσει!

Η κομμώτρια μου είπε να αποφεύγω να τα δένω σφικτη κοτσιδα,

πράγμα που κάνω συνεχώς! :blush: Δεν μπορώ να είμαι με ελεύθερα μαλια! :huh:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΑΙΟ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛ.ΩΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥΦΕΣ

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ :woohoo:

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ..........

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΕΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ (ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΙΟΛΑΣ :angry: )

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΣΙΔΗΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΟ PRIORIN KAI

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.

ΤΟ PRIORIN ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ

ΝΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

ΠΟΥ ΠΗΡΑ :)

Δημοσίευση

Ετρεχα πανικοβλητη μηπως σωσω εστω και μια τριχα και ολοι μου ελεγαν οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο. Αγορασα ενα πολυ καριβο σαμπουαν για να δεινουν οι 5 τριχες μου πιο ομορφες και τωρα κανω υπομονη. ΕΙμαι σαν σκαντζοχοιρος!!!! Αρχισαν να ξαναβγαινουν!

Δημοσίευση

Εμένα πέφτουν τους τελευταίους 3 μήνες και περιμένω με ανυπομονησία την μέρα που θα σταματήσουν. Πάντως είναι φυσιολογικό να πέφτουν μετά την γέννα. Εγώ σίδηρο σταμάτησα να παίρνω 2 μήνες μετά την γέννα αφού πρώτα έκανα εξετάσεις και όλα ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΛΗ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ!!ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!Ας ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΚΑΙ.... ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΧΕΧΕΧΕ!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΟΚΤΩΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΔΑΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΟΓΟ ΓΕΝΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΤΟΥΦΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΘΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.

Δημοσίευση

κοριτσια μου κ εγω τα ιδια 4 μηνες μετα τη γεννα κ τα μαλια μου εχουν αραιωσει παρα πολυ, ποτε δεν ειχα πλουσια κομη αλλα τωρα ειμαι χαλια, σκεφτομαι να κανω εναν ελενχο μηπως μου χρειαζεται σιδηρο η κ συμπληρωματα διατροφης....η αληθεια ειναι πως τα βραδια δεν τρωο σχεδον τιποτε μου κοπηκε η ορεξη...

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ δεν έχω γεννήσει ακόμα αλλά απο ότι ξέρω είναι φυσιολογικό να πέφτουν τα μαλλιά μετά τη γέννα.Πάντως μια φορά που είχα τρελή τριχόπτωση πήγα στο φαρμακείο και μου έδωσαν αμπούλες και έβαζα κ'αθε μέρα και μου έκαναν πολύ καλό φούντωσαν πάλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...