Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΙΝΑΕΙ?ΠΟΝΑΕΙ?ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΞΕΝΟ Η 1 ΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ.4 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΝΕ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΞΕΝΟ ΛΟΓΩ...ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ..Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΑΡΚΕΤΟ..ΧΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ..ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΛΑΙΓΕ,ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΖΑ Κ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΡΕΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΕΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ?Κ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ 5 ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΡΕΥΕΤΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ?

ΑΝ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΑΛΑ ??ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΠΑΛΙ,ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

einai polu pithano auto pou eipais na epanaferei thn paragogh sou .

mhn ksanakousw an prolabeni na gemisei to sththos!! :laugh: den exei apothikh paragei shnexeia me ton thhlasmo .to gala paragte otan thhlazei to mwro oxi apo prin .otan to niotheis fouskomeno den einai apo to gala ,einai apo ormones .

to stomaxaki den to tinazeis ....mhn to skeutese to polu polu na bgalei kamia goulia parapanw kai to mono problhma sauto einai ta aplita rouxa :laugh: :laugh:

mporei na pernaei kamia fasoula h na epanaferei thn paragogh sou .bale xalarh mousikoula sto spiti kai katse thhlase ,otan thn kratas na thn xeis tiligmenh m ena lepto koubertaki ,otan thn blepeis oti den trwei alo mhn thn bazeis gia repsimo thn ksipnas etsi balthn me prosoxh katw na koimithei .

afu den reuet paei na pei oti pianei kala to sththos sou kai den katapinei kai aera otan thhlazei .

thn koubertoula na thn exeis gia na mhn katalabeni thn diafora thermokrasias otan thn afineis katw etsi den tha ksipnisei ukola .an ksipnisei paei na pei oti ontos thelei na masoulisei kialo gia kapoio logo .

ax makari na eixa kai egw ena neogennito tora :( poso orea einai :)

kalypso έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΞΕΝΟ Η 1 ΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ.4 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΝΕ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΞΕΝΟ ΛΟΓΩ...ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ..Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΑΡΚΕΤΟ..ΧΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ..

δεν μπορει ενα μωρακι που μεχρι πριν ενα μηνα ηταν μεσα σου... ακουγε την καρδια σου... τρεφοταν απο εσενα ξαφνικα να βαλει προγραμμα να τρωει καθε 3-4 ωρες ... εχιε αναγκες ,χρειαζεται την αγκαλια της μανα! το στηθος ειναι παρηγορια για αυτο, ειναιπαρηγορια για ολα(πονακι , ανασφαλεια, ζεστασια)

ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,

δηλ. αν επινε ξενο δεν θα πονουσε? δεν θα εκλαιγε?

ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΛΑΙΓΕ,ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΖΑ Κ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΡΕΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..

ετσι ειναι στην αρχη, σταδιακα τα πραγματα στρωνουν.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΕΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ?

δινοντας ξενο υπονιμευεις την παραγωγη σου, την οποια ρυθμιζει το μωρο συμφωνα με τις αναγκες του

Κ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ 5 ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ?

δεν υπαρχει κανενα προβλημα

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..

το μητρικο γαλα ειναι πολυ ευπευτο και ελαφρυ, ειναι ειδικα φτιαγμενο -προσαρμοσμενο στις αναγκες του δικου σου μωρου. μπορει να παρει λιγοτερη ποσοτητα σε σχεση με καποιο μωρο που πινει γαλα ξενο

αλλα απο το μητρικο θα παρει ολα τα συστατικα του(πρωτεινες ,λιπη, υδατανθρακες)

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΡΕΥΕΤΑΙ,

ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ?

τα μωρακια που θηλαζουν μπορει και να μην ρευονται παντα.

δεν κραταει αερα

ΑΝ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΑΛΑ ?

το στηθος δεν ειναι δεξαμενη ωστε να γεμισει

το γαλα παραγεται κατα τον θηλασμο

?ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΠΑΛΙ,ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ...

Καλυψω μου κι εμενα μου το κανουν αυτο

τουλαχισοτν για τα δικα μου οταν κλαινε στο στηθος σημαινει οτι δεν εχουν χορτασει και το στηθος δεν εχει αλλο γαλα

οποτε δεν τα θηλαζω το συνηθισμενο 15λεπτο αλλα λιγοτερο και του δινω κατευθειαν συμπληρωμα

τωρα εσυ που θηλαζεις σχεδον αποκλειστηκα

τι να σου πω τα κοριτσια εδω θα σε βοηθησουν καλυτερα

παντως οπως ειπαν κι αλλα κοριτσια μπορει να ειναι και παραπονακι , να θελει περισσοτερη ωρα αγκαλιτσα

ΑΧ ΜΑΡΚΕΡ ΜΟΥ ΧΤΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΘΗΛΑΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ Κ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΠΝΟ..ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΤΡΟΜΑΞΕ...

Στην 5η εβδομαδα υπάρχει ενα αλμα ανάπτυξης . Δεν ξερω ακριβως την ηλικια του μωρου σου αλλα νομιζω οτι αυτο περνάτε .

Ποσο ξένο πινει τα βράδια ?

Δεν περιμένουμε να γεμίσει το στηθος ... Το γαλα παράγεται την ωρα που θηλάζει το μωρο . Οσο θηλάζει τοσο γαλα θα εχεις .

Το μητρικο γαλα ειναι ΦΑΡΜΑΚΟ . Δεν πειράζει ουτε στην κοιλιά , ουτε στο στομαχι ουτε ΠΟΥΘΕΝΑ .

Αχ Καλυψω! Πριν απο λιγο ξυπνησε η μικρη, την πηρα αγκαλια και το στηθος μου πρηστηκε και κατεβασα τον κουβα με το γαλα. Η μικρη δεν ηθελε γαλα εκεινη τη στιγμη και ουτε καν το ανοιξα το στηθος μου! Ποναω που δεν ηπιε αλλα τι να κανουμε. Αν σε 15 λεπτα θελησει να πιει, εγω θα κατεβασω εκ νεου γαλα.

Υπομονη λιγες μερες ακομα. Αν δωσεις περισσοτερο ξενο, ναι θα υπονομευσεις την παραγωγη σου. Αν αφησεις το παιδι στο στηθος θα στρωσει.

Πριν απο μια εβδομαδα η κοριτσαρα μου εκανε απεργια πεινας και για 2 μερες περιπου θηλασα πολυ λιγο. Προφανως μειωθηκε λιγο η παραγωγη γιατι ειδα οτι τις επομενες μερες εμενε αρκετη ωρα στο στηθος (10-15 λεπτα). Επανηλθαμε παλι στα φυσιολογικα 3λεπτα τωρα.

Ασε το παιδι σου να σου δειξει τι θελει....

ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ & ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΣΠΑΡΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΕ,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗ ΜΕΡΑ & ΕΦΤΥΝΕ ΤΗ ΡΟΓΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΠΟΝΟΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ & ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΕΦΑΓΕ 80μλ & ΕΠΕΣΕ ΞΕΡΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ & ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΧ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4!!!ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΡΕΜΕΙ & ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΙΕΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ,ΕΓΩ ΠΑΛΕΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ & ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ..

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ & ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....

ΛΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ & ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΗΡΕΜΑ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΥΖΙ,ΙΣΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ & ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!!!

ΤΟ ΞΕΡΩ ΛΑΛΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΤΕΣ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ & ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΗΡΕΜΗΣΕ & ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ..Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΩΡΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΤΟ ΞΕΝΟ,ΤΟ ΞΕΡΩ..ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΕΓΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ & ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ & ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΗΛΗ,ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ & ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ & ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ & ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ & ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΕ & ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ??

Τογαλα σκονι ριχνει το μωρο σε λιθαργο γιάυτο και κοιμαται. Το ειχα παρατηρησει και εγω οταν εδινα συμπληρωμα τις πρωτες δυο ευδομαδες. Σηγα σηγα, μειωνε τοσημπληρωμα και θα δεις. Θα φτασει σε σημειο να κοιμαται οοοολη νυχτα- ελπιζω το δικο σου για περισσοτερο διαστημα γιατι το δικο μου μετα απο 1 μηνα ψογης συμπεριφορας ξαναξυπναει για παρηγορια!!!

Μη τρελαινεσαι. Αμα εισαι πτωμα και σαν ζομπι απο την αυπνια δεν θα μορεσεις να ανταπεξελεθεις. Το μωρο θελει ηρεμη μαμα. Το αγχος και η κουραση σου περνανε στο μωρο. Ειναι φυσικο στην ηλικια που ειναι να πειναει καθε 5 και 10 λεπτα. Εμενα θηλαζελιγω και κοιμοταν στην αγκαλια μου. Μολισ πηγαινα να τον παρω ξυπναγε και ξαναθηλαζε. Αυτο γινοταν ολη μερα. Κανε κατα δυο τρεις ευδομαδες ακομα υπομονη, θα στρωσουν τα πραγματα!!!

Καλυψω και εσυ εχεις γαλα! Οταν η δικια μου ηταν 30 ημερων τα ιδια περνουσαμε και χειροτερα. Ετρωγα συνεχεια κουακερ με αμυγδαλα, σουπες και πολυ νερο για να νιωθω οτι εχω αρκετο γαλα.

Το γαλα ερχεται οταν εχεις το παιδι στο στηθος. Οσο μεγαλωνει θα εχει περισσοτερη δυναμη και θα ρουφαει καλυτερα. Θα μεγαλωσει και το στομαχι του και θα αραιωσει τους θηλασμους.

Ελα αυριο στη συναντηση με τα αλλα κοριτσια αν σου ειναι ευκολο για να ξεσκασεις λιγο!!!!

Αυτο που λες και σε μας . Το ξενο γαλα ειναι πιο βαρύ και πεφτει στουκας στο στομαχάκι του μωρου . Γιαυτο και οταν το μωρο τρεφεται με ξενο γαλα συστήνουν ωράρια και οχι πριν το 3ωρο ταίσμα .

Νομιζω οτι το θεμα διατροφής του μωρου πρεπει να το παρεις "πανω σου" . Θυμαμαι οταν τον πρωτο καιρο ειχε και η μκρη μου αερια , ο αντρας μου ειχε φρικάρει . Εκτος που ειχε κουβαλήσει ολες τις "ειδικες κρεμες" για μασαζ , μαξιλαράκια με κουκουτσια για να την ζεσταινουν και οτι αλλο ακουγε οτι βοηθάει , επεμενε να δωσουμε "χαμομηλάκι για την κοιλιτσα" ή κατι αλλα βοτανα . Με το καλο δεν επαιρνε οποτε του ειπα οτι η διατροφή του μωρου ειναι δικο μου θεμα , ριξαμε και εναν καυγά και εληξε το θεμα !!! :laugh:

Ανέλαβε το μασαζ , τις ασκησουλες με τα ποδαρακια να φευγουν τα αερια και να την κρεμα σαν παπαγάλο στον ωμο του και ανελαβα το μαμ της . Ο καθενας στο ρολο του ;):kiss:

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ & ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ & ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ..ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!!

Καλυψω το καλο ειναι πως ξερεις τι πρεπει να κανεις!!! :)

Θα σου πω μονο πως το μωρο καμια φορα καταλαβαινει το αγχος κ την αμφιβολια σου κ μπορει να γκρινιαζει ή κ να πεταει τη θηλη!!!

Το εχω παρατηρησει παααααρα πολλες φορες!!!

Οταν ειναι η μανα μου εδω κ μου λεει τα...διαφορα(!!!) κ εγω εκνευριζομαι,η μπεμπα δεν μπορει να φαει!!!

Επισης οταν ειναι να κοιμηθει κ την ταιζω εχει μια μικρη εως μεγαλη γκρινια!Εγω ξερω πως περναει γρηγορα...Ο αντρας μου ομως(το αντιθετο απ' τον δικο σου αλλα με ιδιο αποτελεσμα) ερχοταν κ μου ελεγε "μηπως δε θελει αλλο" ή "αφου δεν πειναει"!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγω τρελαινομουν κ το μωρο πλανταζε!Λες κ εγω δεν ηξερα τι ηθελε κ τι δεν ηθελε το παιδι(που στο κατω κατω το ζω 24ωρες! ;) )

Ετσι λοιπον καθε φορα που μου λεει κατι τετοιο λεω απλα με ηρεμο υφος "Σε παρακαλω μην με αγχωνεις!Το μωρο (πχ) νυσταζει"!!!

Στην αρχη θυμωνε μαζι μου!Οταν ομως ειδε πως σε 3 λεπτα η μπεμπα κοιμοταν ενω πριν εσκουζε...Καταλαβε πως ΞΕΡΩ!!! ;)

Κι εσυ ξερεις!!!Κι αν ειναι λιγο νωρις ακομα...Σε λιγες μερες-βδομαδες θα ξερεις σιγουρα τι νιωθει-χρειαζεται το παιδι σου!!!(τουλαχιστον το 99%!)

Καλυψω μου και μενα το ιδιο εκανε. Ολη μερα παλευε με το στηθος μου και μολις του εδινα λιγο ξενο τσουπ ηρεμουσε και κοιμοταν. Το ηξερα οτι αυτο ηθελε αλλα δε του το δινα. Του εδινα καμια φορα 20-30 ml μετα απο τρελλα ωραρια και μετα παλι στηθος ισα ισα να τον κοροιδεψω. Καποια μερα αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου μετα απο μαραθωνιο θηλασμο. Αυτο ητανε. Δεν του ξαναδωσα ξενο οσο και να τρωγομουν. Καταλαβα οτι ητανε θεμα χρονου να ρυθμισει την παραγωγη μου οποτε τον περιμενα οση ωρα και αν εκανε. Τωρα το μπουκαλι δεν ξερει τι ειναι. Το εχει στα παιχνιδια του και παιζει :woohoo: Αυτο που λες με τα ωραρια του να στρωσουν μη σου γινει εμμονη ιδεα γιατι και γω ετσι φανταζομουν αλλα αργησε παααρα πολυ να το κανει (στον 5 μηνα) και νυχτα ακομα ξυπναει ανα 2ωρο :blink: . Φυσικα αυτο μπορει να μην ισχυει σε σενα απλα θελω να σου πω να πεταξεις το ρολοι γιατι ειτε το κοιτας ειτε οχι το μωρο εχει το δικο του χρονο.

Αναστασια μου το μωρο μου μια απτα ιδια. Την ωρα του υπνου μας ακουγε ολη η πολυκατοικια. Εσκουζε για 10 λεπτα και μετα ξεραινοταν. Ο αντρας μου να λεει "μπα πειναει αυτο" και γω να του λεω κρατα χρονο να δεις που σενα 10λεπτο θα κοιμαται σαν πουλακι. :woohoo: :woohoo: Στους 3 μηνες και κατι το κοψε το κλαμα και κοιμοταν μια χαρα (πανω στο στηθος φυσικα, τη βιολογικη του πιπιλα) :S

Ε μα!!!Αφου καταλαβαινουμε οι μανουλες!!!

Οκ καμια φορα εναν πονο-κολικο κλπ δεν μπορουμε να τον "κανουμε καλα"!!!Αλλα κατα τ'αλλα...!!! ;)

Παπακι πως ειναι το ονομα σου?

Κοριτσια ειλικρινα σας ζηλευω που τα καταφερνετε με τον θηλασμο :blush:

Καλυψω μου σταματα το συμπληρωμα ειναι η ευκολη λυση εγω στο τελος την επαθα... δεν ειχα ουτε υπομονη... ειχα και ενα θεμα με το στηθος... αστα να πανε... :blush:

Και εμενα η μεγαλη εριχνε ενα τρελο κλαμα πριν κοιμηθει. Χωρις λόγο. Οταν την επιανε ήξερα οτι πλησιαζουμε στον πολυποθητο ύπνο. Και αυτο για αρκετο καιρο μετά τον χρόνο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...