Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανοιγμα Νεας κατηγοριας?????

Recommended Posts

Με αφορμη το προσφατο ποστ Συμβουλες μητρικου θηλασμου μου γεννηθηκε η αναγκη να ανοιξουμε Νεα κατηγορια με θεμα τον θηλασμο

μονο που σε αυτη τη κατηγορια να δινουν συμβουλες οι θηλαζουσες μητερες και αυτες φυσικα που θηλασαν πανω απο 6 μηνες σε οποιες θελουν να θηλασουν και θετουν το ερωτημα τους σε αυτη την κατηγορια και να καταγραφουν τις εμπειριες τους οι θηλαζουσες μητερες μονο χωρις την ασκοπη επεμβαση - επιθεση ( ετσι το αισθανομαι ) απο τριτα ατομα που δεν εχουν καμοια εμπειρια με το θεμα

δεν αντεχω καθε φορα την ιδια ιστορια να δημοσιευται ενα θεμα για τον θηλασμο και ολο και καποια που δεν εχει θηλασει να το παιρνει προσωπικα και να αρχιζει τα ασχετα συνηθως με την αρχικη ερωτηση οτι επιτιθονται οι απαντησεις καποιων μελων (συνηθως στην καημενη την λαλα που τολμα να απανταει ακομα και στην αργω) στις μη θηλαζουσες

Ειναι πολυ ψυχοφθορο για ολες μας νομιζω

Τωρα εχω αναγκη απο μια συμβουλη σχετικα με τον θηλασμο λογικα θα απαντησουν οι κοπελες που εχουν θηλασει και θηλαζουν γιατι θα πρεπει να μπει και καποια αλλη που λογο ορμονων η παραπληροφορησης δεν θηλασε και να το αλλαξει το θεμα σε γιατι οι θηλαζουσες ειναι πορωμενες και αισθανομαστε οτι μας επιτιθονται και ενταξει και εμεις μαναδες ειμαστε και αγαπαμε τα παιδια μας???

δεν διαφωνησε ποτε καμοια πανω σε αυτο

[color=#8000FF]επισης μπορουμε να ανοιξουμε νεο θεμα - κατηγορια διαμαχες- ΚΑΤΙΝΙΕΣ μεταξυ θυλαζουσων γυναικων και μη και οποτε θελει καποια να παραπονεθει για επιθεσεις απο τη αλλη πλευρα να το μεταφερουμε κατευθειαν σε αυτο το θεμα!!!! :blink::side::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕλένηΧ έγραψε:

[color=#8000FF]επισης μπορουμε να ανοιξουμε νεο θεμα - κατηγορια διαμαχες- ΚΑΤΙΝΙΕΣ μεταξυ θυλαζουσων γυναικων και μη και οποτε θελει καποια να παραπονεθει για επιθεσεις απο τη αλλη πλευρα να το μεταφερουμε κατευθειαν σε αυτο το θεμα!!!! :blink::side::kiss::kiss::kiss:

Ελένη μου στο forum αυτό δεν πιστεύω να μπορεί να γίνει αυτό που προτείνεις .εδώ είναι πιο παρειστικο το κλίμα πιο οικογενειακό και επιπλέον δεν υπάρχει κάποιος υπευθύνως "σύμβουλος θηλασμού" πιστοποιημένος .

αλλά και ακόμα καινούργια ενότητα να ανοίξει ποίος θα κάνει την "πόρτα" δεν μπορεί να απαγορευτεί να ποστάρει oοποίος θέλει .

σε άλλο forum που είναι πολύ διαφορετικό και το ύφος του πιο "ενημερωτικό" υπάρχει αυτό που θες ,εδώ απλά δεν γίνετε γιατί άλλο είναι το κλίμα και δεν μπορεί να γίνει τόσο επαγγελματικό " .

παλιότερα το είχα προτείνει και εγώ ,αλλά μετά από σκέψη και καθαρό μυαλό είδα ότι είναι αδύνατο .πρέπει εμείς σαν άνθρωποι να μάθουμε πως να συμπεριφερόμαστε και να μην περιμένουμε τον "αστυνόμο" ;)

παντως ειναι απογοηυευτικη ωρες ωρες αυτη η διαμαχη :(:dry:

Δεν τις κατηγορει κανενας τις μητερες που δεν θηλασαν γιατι ολες ξερουμε τι δυσκολος που ειναι ο θηλασμος στην αρχη τουλαχιστον

Στο μαιευτηριο αναγκαστηκα να δωσω ξενο γαλα 2 φορες η κορη μου εκλαιγε 1 στις 2 φορες με το που την εβγαζα απο το στηθος και ολοι γυρω μου να μου λενε να δωσω ξενο να μην πειναει το παιδι και δεν εχεις γαλα και το πρωτοαλα δεν φτανει να χορτασει το παιδι

Ακομα και οταν εβγαλα 50 ml απο το πρωτογαλα σε 5 λεπτα δεν μετραγε επεμειναν οτι δεν αρκει και δεν εχω γαλα

Εσπασα εδωσα εκεινη την στιγμη δεν ειχα τις σωματικεςκαι πανω απο ολα τις ψυχολογικες δυναμεις να ανταπεξελθω

Και πριν βγουμε απο το νοσοκομειο μερικες ωρες να και ο παιδιατρος θα δινεις 10 λεπτα το καθε στηθος και μετα παρε και αυτο το γαλα να δινρεις συμπληρωμα!!!

μολις πηγα σπιτι και ειχα την κορη μου σκουλαρικη στο στηθος να σου και ο αντρας μου εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις απο το θηλαζεις την μικρη ολη μερα δωσε ξενο αφου δεν χορταινει εμενα με μεγαλωσε η γιαγια και η μανα μου εκανε την ζωη της με τον μπαμπα

εδωσα αλλες 2 φορες στο σπιτι με τον πολεμο νευρων εκεινη την περιοδο

Ευτηχως η μικρη μου δεν το ηθελε ουτε ζωγραφιστο διαφορετικα θα ειχα αποθηλασει πριν πολυ καιρο

Αν δεν ημουν απολυτη στο θεμα θηλασμος αυτη τη στιγμη το μωρο μου θα επινε ξενο και αυτες που θελουν να θηλασουν πρεπει να ειναι απολυτες στο οτι κανουν το καλυτερο που μπορουν για τα παιδια τους διαφορετικα δεν θα αντεχεις τον πρωτο καιρο που ειναι το μωρο και εσυ αυτοκολητοι μρτα νυκτα με ελαχιστες ωρες ξεκουρασης

AFRODITH έγραψε:

.εδώ είναι πιο παρειστικο το κλίμα πιο οικογενειακό και επιπλέον δεν υπάρχει κάποιος υπευθύνως "σύμβουλος θηλασμού" πιστοποιημένος .

Καλημέρα, υπήρχε πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού ήταν η Αγλαία, αλλά ύστερα από άπειρες επιθέσεις κάποιων μελών (που ήταν κατά του θηλσμού!) η γυναίκα έφυγε δεν ασχολήθηκε ξανά με την μαμαδοχώρα μας...και καλά έκανε!!!...ευτυχώς εγώ την πρόλαβα και συγκράτησα κάποιες συμβουλές της!!

AFRODITH έγραψε:

to kserw Argi kai egw edw hmouna tote ...palia karabana kai egw ;)

mono pou tote hmouna egios kai den eperna meros se kati pou den gnoriza .

ayto lew oti pleon den uparxei kanenas .

Εσύ Αφροδίτη είσαι και στο φόρουμ parents έτσι δεν είναι? Σε πήρε το μάτι μου!!! :laugh:

Εκεί γράφει η Αγλαία!!

για να μη λετε ομως και εκει δεχεται επιθεσεις η Αγλαϊα....εγω παλι βαρεθηκα να διαβαζω για θηλασμο,βαρεθηκα να διαβαζω για μπουκαλι,ας πραξει η καθεμια οτι θελει,και ας πουμε για τιποτα αλλο βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια δεν νομιζω οτι καποια κοπελα μπορει να ειναι κατα του θηλασμου, ολες πιστευω ειναι υπερ απλα πολλες φορες γινονται παρεξηγησεις γιατι μετα λογια ειτε η θηλαζουσες ειτε η μη νιωθουν οτι δεχονται επιθεση χωρις λογο!! η θηλαζουσες γιατι θηλαζουν και η μη γιατι νιωθουν οτι της υποβιβαζουν σαν μητερες επειδη δεν καταφεραν να θηλασουν μεγαλο διαστημα. τωρα οσο αφορα να απαντανε οι μητερες που θηλαζουν 6 μηνες τουλαχιστον σε πληροφορω οτι το πρωτο μου παιδι το θηλασα 2μηνες με θηλαστρο γιατι γεννηθηκε 2080 και μου λεγαν μεσα στη μενν οτι δεν μπορει να πιασει ειναι μικρο κτλ παρολο που η γιατρος μου τους ειχε βαλει χερι, δεν μου εδειξε κανεις και τουλαχιστον εδινα ετσι και εχω την εμπειρια να συμβουλεψω σε παρομοια περιπτωση να μην ενδωσουν και ας ειναι μικρα τα μωρακια, οσο για την κορη μου την θηλασα κανονικα αλλα μας προεκυψε ενα μπερδεμα με τους γιατρους και το τι εχει η μικρη, θεμα αλεργειας στο αγελαδινο η μικρη να κλαιει με το γαλα μου και με τα υπολοιπα να κανει γοπ και τελικα μετα απο πολλα ειχε παλινδρομηση τωρα περνει σιροπι αντιαναγωγικο γαλα και ειμαι στην φαση που προσπαθω να επαναγαλακτιστω για να της δινω και αρκετο δικο μου, οποτε δεν ανηκω ουτε στις μη θηλαζουσες ουτε στις θηλαζουσες αλλα λογο των δυσκολιων που μου προεκυψαν μπορω να συμβουλεψω και εγω απο την εμπειρια μου η οποια συνεχιζεται...

Καλα οΚ και εγω αμα ακουγα τις βλακιες του παιδιατρου στη Νοσοκομειο, δεν θα θηλαζα ουτε μια ευδομαδα. " Τα μωρα πρεπει να πεινανε το λιγοτερο καθε δυο με τρεις ωρες. Αμα πεινανε σε λιγοτερο χρονο, δεν κανουμε τις ηρωηδες, δινουμε συμπληρωμα.

Σορρυ μεγαλε και σουδαγμενε αλλα δεν παριστανω την ηρωηδα, θελλω να ταισω το παιδι μου. Και θελλω να το ταισω με δικο μου γαλα, εχεις κανενα προβλημα. Η δουλεια σου- για την οποια σε χρυσοπληρωσα ειναι να με βοηθησεις να το κανω. Αμα σου ελεγα γιατρε θελλω να δοσω στο μωρο γαλα σκονι, θα μου ελεγες ΟΧΙ. Τοτε να με πληροφορουσες για τη σκονη. Εγω ειμαι η μαμα, εγω αποφασιζω να ταισω το μωρο μου. Δουλεια σου ειναι να με βοηθησεις οποιον τροπο και να επιλεξω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...