Μετάβαση σε περιεχόμενο

πονάκια στον 8ο μήνα

Recommended Posts

Βρε κορίτσια είναι αλήθεια ή κάνω λάθος ότι οι πόνοι είναι πιο έντονοι στον 8ο μήνα απο ότι στους προηγούμενους;παίρνω βέβαια utrogestan και μαγνήσιο αλλά...άτιμος ο 8ος μήνας :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw pali Bembini pou eimai stin 35 ebdomada eimai normal!den niwthw ponous para mono sti mesi mou kai otan kourazomai arketa liga ponakia xamila....me to kalo na erthei to mwraki sou...ki as se "talaipwrei" ligaki.... :P

Μην ανυσιχης στον 8ο μηνα ειναι φυσιολογικο να εχεις πονακια ,το σωμα πλεον ετοιμαζεται για τι γεννα, και η λεκανη ανοιγει με αποτελεσμα πονακια στην μεση και χαμηλα.Και εγω ετσι πονουσα τον 8ο μηνα.Βεβαια ρωτα και τον γιατρο σου για να εισαι πιο σιγουρι.Αντε κανε υπομονη σε λιγο καιρο θα ερθει το νινακη και ολα αυτα θα περασουν. :)

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ... ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΑΩ!! ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΡΘΕ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ. ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΕΙ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ. :):)

Εντελώς φυσιολογικοι οι πόνοι στον 8ο!!!

εγω ειχα περισσοτερα τραβηγματα..μεγαλώνει ακομα πιο πολυ η μητρα και όλα προετοιμαζονται για τον τοκετό!!!

μην ανησυχεις και απόλαυσε τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης!!

με το καλο το μωρακι σου!!

Και εγω ειχα πονακια απο τον 8 μηνα! Ο μπεμπης μου γεννηθηκε ακριβως 40 εβδομαδων! Ασε που ολοι πιστευαν οτι θα γεννησω πιο νωρις... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...